• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
خب تركيب هم براي بازي به لوانته به اين صورت هست كه نشون ميده چقدر بازي براي رئال مهم هست.

كاسياس
آربلوا -په په - راموس - كوئنت رائو
گرانرو - آلونسو
بنزما - اوزيل - رونالدو
هيگواين

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
آخرش یه بار این زود گل خوردن کار دستمون میده!
همیشه نمیشه نتیجه رو برگردوند!
البته امشب به نظرم کار سختی نداریم،چون ترکیب تهاجمیه.

من واقعا نفهمیدم چرا آفساید گرفت!!!
گل 100% درست رو به اشتباه آفساید گرفت.
باز اختلاف یکم زیاد شد داوریا برگشت!

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
آخر چرا همیشه باید گل اول رو اون هم تو ده دقیقه اول بخوریم
اگر بازیکنها میخوان کار رو تموم شده بدونن همین بهتر الان ادب بشیم تا بعدا حسرت نخوریم
امشب به خیر بگذره

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
واقعا نميشه براي گل سوم رونالدو پست نزد !! عجب شوتي بود عجب گلي بود !! اووووووف

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
دوستان تبریک یه برد دیگه با هتریک رونالدو وو یه گل حاج کریم بنزما

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

ظاهرا گل سوم کریس چهار هزارمین گلی بوده که رئال در سانتياگو برنابئو به ثمر رسونده ، فیس چوک که ندارم ! با هزار زحمت چند عکس پیدا کردم ، آقا بهروز ایشالا تکمیلش میکنه ..
cap.gif

1.jpg763036-ronaldo.jpg3.jpg

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
این هم 4000 امین گل رئال تو برنابئو:

کیفیت خوب

کیفیت عالی

واقعا قشنگ زد،یکی از قشنگترین گلهای این فصل.
کریس خیلی دوست داشتنی شده،نمیدونم اثرات تماشاگراست یا حرفهای زیدان.
تا دو ماه پیش منم مثل بقیه میگفتم مسی بهترین بازیکن دنیاست،ولی بدون شک تو این 2 ماه کریس با اختلاف زیادی بهترین بوده و اگه این روند رو ادامه بده هم کفش طلا و هم توپ طلا رو خواهد برد.

نیمه اول رو کامل دیدم و نیمه دوم رو هم بین خواب و بیداری یه تیکه هایی رو دیدم.خدایی خیلی توپ خراب میکنیم!

خوزه هم بعد بازی گفته بقیه حفظ توپ میکنن همه تشویقشون میکنن ولی اینجا اگه حفظ توپ کنی هو میشی!
راستم میگه،من که اصلا حال و حوصله فوتبال ایستا رو ندارم.
به عنوان نکته آخر هم موندم این شاهین بدبخت رو چرا بازی نمیده،دیشب راحت میتونست 20-30 دقیقه آخر که کار رو تموم کردیم بیارش تو!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
یه چندتا عکس دیگه :

395501_488845614952_19034719952_1565007_743713929_n.jpg422546_488844214952_19034719952_1564982_245287634_n.jpg427649_488842929952_19034719952_1564960_710200985_n.jpg417239_488845209952_19034719952_1565000_1137467799_n.jpg429218_488844289952_19034719952_1564983_445524835_n.jpg

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
و این مادرید دوست داشتنی ....

شب با شکوهی بود , هتریک زیبای کریس رونالدو و از همه جذاب تر عکس العمل های بازیکنا و هارمونی اون با تماشاگرا ...
زیبایی گل سوم کریس زمانی کامل شد که رفت سمت مورینیو و همه بازیکنا هم اومدند و با مورینیو جشن گرفتند . این واقعا صحنه قشنگی بود برای من .

چقدر دلم سوخت اون حرکت اوزیل و شوتش به تیر خورد ... کاش گل میشد . :(

حالا اختلاف 10 امتیاز هست و هنوز هم باید به بازی های آینده فکر کرد .

پ ن : تشکر از فرزاد به خاطر عکس های قشنگش :p

Hala Madrid

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
این آمار بازی دیشب هست که بد ندیدم نشون بدم .

Snapshot_2012-02-13_110055.png

رئال کم کم داره اون قدرت حفظ توپ رو بدست میاره چیزی که همه بارسلونا رو تنها تیمی که می دونستند که می تونه این کار رو انجام بده .

مورینیو یه نکته خوبی اشاره کرد , گفت که من از بازیکنانم خواستم که بازی رو نگه دارند ( با پاس و از دست ندادن توپ ) اما استادیوم این بازی رو دوست ندارد و آنها تحت این فشار قرار میگیرند. ( احتمالا اشاره اش به گل کانو بود )

کریس 4000 مین گل برنابئو رو زد برای مادرید و 37مین گل خودش در 34 بازی و الان با 27 گل یک تنه بهترین گل زن لیگا هست .

پ ن : نباید از گل قشنگ بنزما هم گذشت .

به عنوان نکته آخر هم موندم این شاهین بدبخت رو چرا بازی نمیده،دیشب راحت میتونست 20-30 دقیقه آخر که کار رو تموم کردیم بیارش تو!

این رو مورینیو چند بار توضیح داده , چون شاهین تمرینات پیش فصل رو از دست داده برای همین باید همه اون مراحل رو بگذرونه تا آماده بازی بشه . خوب شاهین هنوز از نظر بدنی آماده نیست و دو تا بازی در میون هم مصدوم هست واسه همین نمیشه روش حساب کرد زیاد .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم بابت هتریک کریس .
همچنین اختلاف فاحششششششش 10 امتیازی با تیم پر ادعا.:)

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
من دوست ندارم در مورد داوري صحبت كنم ولي لازم هست اين را بگم كه داور ها هميشه اشتباه ميكنن ولي تفاوت اين هست كه ديشب با اينكه داور اشتباه كرد ولي باز هم رئال پيروز شد.

گلي كه بنزما زد و داور مردود اعلام كرد كه شايد اگه مردود اعلام نميشد فشار از روي بازيكن هاي رئال كمتر ميشد و ميتونستن نيمه اول گل هاي بيشتري بزنن و نيمه دوم را به بازيكن هاي اصلي استارحت بدن.

فكر كنم همه چيز گويا باشه.
عكس اول كه توپ زير پاي رونالدو هست و داره پاس ميده ولي سر بازيكن لوانته باعث شده توپ پيدا نباشه.

فایل های ضمیمه

• 02-12_23-56-23_JSC Sports +3 (eng)_World Of Athletics 2012 02-13 13-34-36.jpg
    02-12_23-56-23_JSC Sports +3 (eng)_World Of Athletics 2012 02-13 13-34-36.jpg
    148.6 KB · نمایش ها: 52
  • 02-12_23-56-23_JSC Sports +3 (eng)_World Of Athletics 2012 02-13 13-34-53.jpg
    02-12_23-56-23_JSC Sports +3 (eng)_World Of Athletics 2012 02-13 13-34-53.jpg
    144 KB · نمایش ها: 52
  • 02-12_23-56-23_JSC Sports +3 (eng)_World Of Athletics 2012 02-13 13-37-37.jpg
    02-12_23-56-23_JSC Sports +3 (eng)_World Of Athletics 2012 02-13 13-37-37.jpg
    141.2 KB · نمایش ها: 53
  • 02-12_23-56-23_JSC Sports +3 (eng)_World Of Athletics 2012 02-13 13-38-59.jpg
    02-12_23-56-23_JSC Sports +3 (eng)_World Of Athletics 2012 02-13 13-38-59.jpg
    134.7 KB · نمایش ها: 52

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
آره. اون گل کاملا سالم بود.
ولی فکر کنم هم راموس سر اون حرکتش باید اخراج میشد(جایی که توپی نبود و آگاهانه یه لگد زد به پای مدافع حریف) و هم اون هند پنالتی و اخراج(کارت زرد دوم) نداشت.

ورزشگاه به نظر پر نمیومد. خیلی صندلی خالی بود. با اینکه بازی نسبتا حساسی بود.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
آره. اون گل کاملا سالم بود.
ولی فکر کنم هم راموس سر اون حرکتش باید اخراج میشد(جایی که توپی نبود و آگاهانه یه لگد زد به پای مدافع حریف) و هم اون هند پنالتی و اخراج(کارت زرد دوم) نداشت.

ورزشگاه به نظر پر نمیومد. خیلی صندلی خالی بود. همیشه اینطوریه؟
حرکت راموس اشتباه بود و باید اخراج میشد.توی دید داور نبود ولی کمک داور توی دیدش بود.
در مورد اخراج بازیکن لوانته هم به نظر من سختگیرانه بود.
فکر کنم به خاطر هوای سرد تماشاچی کم اومده بود.دلیل دیگه ای براش نمیبینم.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
درسته. سرمای هوا خیلی زیاده. تو لیگ های مختلف هم یه سری از بازی هاشون لغو شد.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
432256_488843629952_19034719952_1564973_744242013_n.jpg

این عکس رو راموس توی فیس بوکش گذاشته بود :D قشنگه .

در مورد داوری به نظرم خوب بود . اشتباهاتش طبیعی بود . اون گل رو من هم اولش فکر کردم به هیگوئن خورد واقعا سخت بود تشخیص دادنش برای کمک داور. اما خوب جای خود داور زیاد بد نیست , شایدم فکر کرده همون ضربه اول خود بنزما توی آفساید بوده .
واسه اخراج هم من ترجیحم این بود که لوانته 11 نفره می موند بازی قشنگ تر میشد . اما به هرحال از دستش به عمد استفاده کرد و برای فریب داور بهش کارت زرد داد . اما نمی داد هم اتفاقی نمی افتاد :D

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
تبريك مي گم برد خيلي خيلي شيريني بود هم به خاطر اختلاف امتياز زياد و هم به خاطر هتريك رونالدو

ديشب وقتي گل اول رو خورديم خوشحال شدم گفتم خب پس ميريم كه يه بازي پر گل داشته باشيم :D
فقط كاشكي بازيكنا مغرور نشن ليگ رو ول نكنن و همينطوري ادامه بدن چون بارسا منتظر يه لغزش كوچيكه

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
رونالدو با 12 هتریک بعد از دی‌استفانو بازیکنیه که بیشترین تعداد هتریک رو توی لالیگا داشته. این لیست کسایی که بیشترین تعداد هتریک رو برای رئال داشتن :

29047401827726061056.jpg

رونالدو با 170 بازی کمتر نسبت به تعدا بازیهاش توی منچستر به تعداد گل‌های زده‌ش توی تیم قبلیش رسید!

//

نمیدونم اینجا کسی مقاله‌های توماس رونکرو سردبیر آس رو میخونه یا نه؟ من خیلی با نوشته‌هاش حال میکنم! بهتون توصیه میکنم حتما نوشته‌هاش رو بخونین. مثلا این مقاله آخرش بعد از بازی با لوانته. اینم یه عکس جالب از رونکرو که نکته‌هایی درش نهفته هست!!:D

roncero.jpg

//

در مورد برگزاری فینال کوپا توی برنابئو ... به شدت محکوم میشه! ما یادمون نرفته که سال 2004 فینال جام حذفی رو باید با زاراگوزا بازی میکردیم اما بارسا اجازه نداد بازی توی نیوکمپ برگزار بشه .. این دلیل اولش که ما هم باید تلافی کنیم و نذاریم بازی توی برنابئو انجام بشه. دلیل دومش مسئله امنیت بازی هست! دو تا تیم از مناطقی که بزرگترین دشمن‌های مادرید هستن(باسک و کاتالان) با هوادارهایی که سابقه خوبی ندارن توی مادرید بازی کنن؟ اصلا!! دلیل بعدی که کلا قضیه رو کنسل میکنه اینه که زمانی که قراره فینال جام حذفی برگزار بشه تعمیرات برنابئو شروع میشه و در نتیجه بارسا و بارسایی ها باید خواب قهرمانی توی برنابئو رو ببینن!!

//

یه نکته دیگه که میخوام بگم در مورد سبک بازی تیمه. یادتونه چقدر گفتیم تیم باید به فکر تیم‌هایی باشه که اتوبوس پارک میکنن؟ حتی یادمه بعد از باخت دور رفت جلوی لوانته و مساوی جلوی ریسینگ هم گفتم اگه جلوی تیم‌های دفاعی همینجوری ادامه بدیم بهمون تشتک هم نمیدن چه برسه به جام. یادمه اون موقع مورینیو گفت ما راهکارهایی برای بازی جلوی تیم‌هایی که ژابی رو بلاک میکنن پیدا کردیم اما نگفت دقیقا چه کار کرده! اما مشخص شد یکی از اون راهکارها بردن راموس به دفاع وسط بود. الان اگه دقت کرده باشین وقتی ژابی فضا نداره توپ‌ها به راموس سپرده میشن و اون کار بازیسازی رو انجام میده و اینجوری فضای بهتری برای ژابی پیدا میشه. تازه راموس قابلیت حمل توپ بالایی داره و گاهی اوقات به خط هافبک اضافه میشه و ژابی جاش رو پر میکنه! ایده جالبی بود!

//

برای اینکه رقیب رو مجبور کنیم برامون تونل باز کنه باید تا قبل از الکلاسیکوی برگشت اختلاف امتیاز رو به 16 برسونیم! یه خرده بعیده ولی خب میشه بهش فکر کرد!! یکی از بهترین تیم‌های تاریخ و البته بزرگترین رقیبمون توی زمین خودش برای ما تونل بزنه ... واقعا رویایی میشه!! این تیم همون تیمیه که بعضی‌ها میگفتن هویت نداره اما همون تیم داره کارهای بزرگی میکنه. از یکی از بهترین تیم‌های تاریخ 10 امتیاز جلو افتاده ، رکورد گل‌های زده‌ش سر سام آوره ، رکورد بهترین تیم دور گروهی CL رو شکونده و با این روند به رکورد 100 امتیاز توی لیگ میرسه! باید امیدوار باشیم که تیم بتونه همین فرم رو حفظ کنه.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
رونالدو با 12 هتریک بعد از دی‌استفانو بازیکنیه که بیشترین تعداد هتریک رو توی لالیگا داشته. این لیست کسایی که بیشترین تعداد هتریک رو برای رئال داشتن :

رونالدو با 170 بازی کمتر نسبت به تعدا بازیهاش توی منچستر به تعداد گل‌های زده‌ش توی تیم قبلیش رسید!

//

نمیدونم اینجا کسی مقاله‌های توماس رونکرو سردبیر آس رو میخونه یا نه؟ من خیلی با نوشته‌هاش حال میکنم! بهتون توصیه میکنم حتما نوشته‌هاش رو بخونین. مثلا این مقاله آخرش بعد از بازی با لوانته. اینم یه عکس جالب از رونکرو که نکته‌هایی درش نهفته هست!!:D

//

در مورد برگزاری فینال کوپا توی برنابئو ... به شدت محکوم میشه! ما یادمون نرفته که سال 2004 فینال جام حذفی رو باید با زاراگوزا بازی میکردیم اما بارسا اجازه نداد بازی توی نیوکمپ برگزار بشه .. این دلیل اولش که ما هم باید تلافی کنیم و نذاریم بازی توی برنابئو انجام بشه. دلیل دومش مسئله امنیت بازی هست! دو تا تیم از مناطقی که بزرگترین دشمن‌های مادرید هستن(باسک و کاتالان) با هوادارهایی که سابقه خوبی ندارن توی مادرید بازی کنن؟ اصلا!! دلیل بعدی که کلا قضیه رو کنسل میکنه اینه که زمانی که قراره فینال جام حذفی برگزار بشه تعمیرات برنابئو شروع میشه و در نتیجه بارسا و بارسایی ها باید خواب قهرمانی توی برنابئو رو ببینن!!

//

یه نکته دیگه که میخوام بگم در مورد سبک بازی تیمه. یادتونه چقدر گفتیم تیم باید به فکر تیم‌هایی باشه که اتوبوس پارک میکنن؟ حتی یادمه بعد از باخت دور رفت جلوی لوانته و مساوی جلوی ریسینگ هم گفتم اگه جلوی تیم‌های دفاعی همینجوری ادامه بدیم بهمون تشتک هم نمیدن چه برسه به جام. یادمه اون موقع مورینیو گفت ما راهکارهایی برای بازی جلوی تیم‌هایی که ژابی رو بلاک میکنن پیدا کردیم اما نگفت دقیقا چه کار کرده! اما مشخص شد یکی از اون راهکارها بردن راموس به دفاع وسط بود. الان اگه دقت کرده باشین وقتی ژابی فضا نداره توپ‌ها به راموس سپرده میشن و اون کار بازیسازی رو انجام میده و اینجوری فضای بهتری برای ژابی پیدا میشه. تازه راموس قابلیت حمل توپ بالایی داره و گاهی اوقات به خط هافبک اضافه میشه و ژابی جاش رو پر میکنه! ایده جالبی بود!

//

برای اینکه رقیب رو مجبور کنیم برامون تونل باز کنه باید تا قبل از الکلاسیکوی برگشت اختلاف امتیاز رو به 16 برسونیم! یه خرده بعیده ولی خب میشه بهش فکر کرد!! یکی از بهترین تیم‌های تاریخ و البته بزرگترین رقیبمون توی زمین خودش برای ما تونل بزنه ... واقعا رویایی میشه!! این تیم همون تیمیه که بعضی‌ها میگفتن هویت نداره اما همون تیم داره کارهای بزرگی میکنه. از یکی از بهترین تیم‌های تاریخ 10 امتیاز جلو افتاده ، رکورد گل‌های زده‌ش سر سام آوره ، رکورد بهترین تیم دور گروهی CL رو شکونده و با این روند به رکورد 100 امتیاز توی لیگ میرسه! باید امیدوار باشیم که تیم بتونه همین فرم رو حفظ کنه.

نكات جالبي را گفتي ولي اون 16 امتياز را من بعد از بازي بارسا-لوانته رفتم حساب كردم ببينم جريان از چه قراره كه فهميدم بايد فاصله 16 امتياز بشه ! خيييييلي حال ميده اگه تا اون موقع تيم فرم خودش را حفظ كنه و اختلاف هم به حد مورد نظر برسه !! :دي

در مورد سبك بازي تيم هم خيلي حرف مثبت و جالبي بود ! يادمه سال هاي قب رئال وقتي عقب مي افتاد ديگه پدرش در ميومد تا به بازي برگرده و براش غير ممكن بود عبور از دفاع هاي چند لايه حريف ولي الان ميبينيم كه جريان فرق كرده و با فشار زيادي كه ميارن اجازه نميدن حريف دفاعش را بتونه بازسازي كنه !! يه جورايي موج دوم و سوم كارشون را خيلي خوب انجام ميدن.

از طرفي هم وقتي توپ لو ميره يا حفظ توپ را از دست ميديم سريع توپ را پس ميگيريم و اجازه نميديم كه حريف بتونه سرعت بازي را بگيره.

نكات تاكتيكي كه رئال در حال حاضر داره اينقدر زياد هست كه خيلي هاش به چشم نمياد چون رئال بازي هاي خودش را سريع انجام ميده و همين عامل باعث ميشه بيننده محو در بازي بشه و فقط بازي را دنبال كنه.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
یه مقاله جالب مجله 4-4-2 درباره رئال نوشته که الان دیدم مرجع خبری ترجمه کرده،گفتم بزارم اینجا دوستان هم استفاده کنن.
لینک مقاله تو مرجع خبری

فور فور تو :" رئال مادرید وارد می شود ، بارسلونا خارج "
مرجع خبري رئال مادريد : فوتبال اروپا ، شاهد تغییر قدرتهاست . مطبوعات در اروپا هم کم کم دارند به آن اذعان می کنند . حالا روزنامه انگلیسی "فور فور تو " ، مورینیو را عامل اصلی این تغییر می داند . با هم ، گزیده ای از این گزارش را مرور می کنیم .

25759790.jpg

صحنه فوتبال اروپا ، شاهد یک تغییر دوره و تحول قدرت است . رئال مورینیو ، بالاتر از بارسا قرار گرفته است . این فلسفه ایست که ماهنامه انگلیسی "فور فور تو " ده صفحه را با مقاله ای بلند بالا به آن اختصاص داده و حتی روی جلد خود را تیتر " رئال مادرید وارد ، بارسلونا خارج " به آن اختصاص داده است . در دو صفحه اول گزارش ، عکسی از مورینیو در مقابل مورینیوی مات شده قرار گرفته و این تیتر را می بینیم :" تو را پشت سر گذاشت " در آغاز مقاله هم در مورد محتوای آن نوشته شده است :" به خاطر بسپار ، پپ . پس از چندین سال غلبه بارسا ، سفیدها جایت را گرفته اند . فور فور تو ، فاش می کند که چطور مورینیو توانست که به هدفش برای کنار زدن بهترین تیم جهان برسد . "

گراهام هانتر ، نویسنده مقاله ، کارش را با الکلاسیکوی اخیر در لالیگا شروع می کند :" سکانس اول مربوط به جایگاه ویژه برنابئو بود . 10 دسامبر 2011 . نشان به آن نشان که در حالی که بارسلونا 1-0 عقب افتاده بود ، تیم گواردیولا توانست که 1-3 پیش بیافتد تا برخی برچسب تحقیر شدن را به رئال مادرید بزنند . باز هم تحقیر . در جایگاه ویژه ، مدیر بارسلونا با تلویزیون اسپانیا مصاحبه می کرد . گزارشگر پرسید :" نظرتان در مورد بازی چیست ؟" راسل که نگاهش شبیه یک بچه شیطان مدرسه ای بود ، طوری به دور و بر نگاه می کرد ، گویی هیچ کس صدایش را نمی شنود (با این که صحبت هایش برای میلیون ها نفر پخش زنده می شد) و گفت :"خب ، ما آن ها را شستیم و رُفتیم . هر چند که شاید گفتنش از نظر آکادمیک درست نباشد . " شاید گمان نمی کرد که چند هفته بعد ، بارسلونایش این گونه بازیچه رئال مادرید شود . "
مقاله این گونه ادامه پیدا می کند :" رئال مادردی مورینیو که مسیر خود را طی می کرد ، ناکامی های بارسلونا را به چشم خود دید و حالا می توان گفت که سفیدها مدعی بر حق قهرمانی لالیگا برای اولین بار در چهار سال اخیر هستند . " و بر اساس این مقاله ، مورینیو عامل اصلی این تغییر است :" هواداران متعصب ، مطمئن هستند که مورینیو ، لیدر و رئیس واقعی این خانه است چرا که اوست که روحیه خصمانه اش را فراموش کرده است . وارد درگیری های لفظی با مربی بارسلونا نمی شود ، به گواردیولا به خاطر انتخاب شدنش به عنوان مربی سال جهان تبریک می گوید و با پرسیادو پس از یک درگیری شدید آشتی کرده که نماد مشخصی از تیمی است که اکنون عصبیت ها ، درگیری ها و سر و صداهای مطبوعاتی را فراموش کرده است . "
این مجله همچنین به نقل از پرسیادو در مورد این تغییرات گفته است :" آنها برای هر بار طوری می جنگند که انگار کودکانی هستند که عطش بردن همه چیز را دارند و تلفیق عطش و توانایی از آنها تیمی ساخته که مهارشان خیلی مشکل است . تیم بهتری نسبت به فصل گذشته هستند . " همچنین به گزارش فور فور تو ، رئال مادرید می داند که پس از هر ناکامی چطور واکنش نشان دهد :" پس از شکست در الکلاسیکو ، رئال مادرید در برابر سویا آتش بازی راه انداخت و حریف را ویران کند . بدین شکل ، حس حقارت را محو کرد و با خرسندی به تعطیلات رفت و در ماه ژانویه ، این فاصله افزایش یافت تا مشخص شود که حق با مورینیو بوده است :" تیمهایم همیشه در سالهای دومشان بهتر هستند . ""

20120215dasdaiftb_50.jpg

علت ها
"فور فور تو " همچنین علل تغییر را مورد بررسی قرار داده است . در مورد رابطه مورینیو با تیم نوشته شده :" در تابستان ، مورینیو تصمیم گرفت که فلسفه بازی یتمش را تغییر دهد . نه تنها به هدف شکوفا کردن برخی نقاط ضعف بارسلونا ، بلکه برای تسهیل راه فرمانراویی بر اروپا . مورینیو همیشه در مقابل هر گونه تغییری سخت گیر بوده است ، اما در برخی بازیها و مقابل برخی تیمها تصمیم گرفت که تحولاتی داشته باشد . فوتبال کلی رئال مادرید بر مبنای ضد حملات سریع ، بازیابی توپ از هر جای زمین و رساندن آن با چندین ضربه به دروازه حریف بوده است . اما مربی بالاخره به این فکر افتاد که در مقابل حریفان تدافعی ، بازی تیمش را شبیه به بارسلونا و با پاسهای سریع کند . سعی کرد که از بارسا تقلید کند . به این نتیجه رسید که کریستیانو ، بنزما ، ژابی ، اوزیل و دی ماریا با سرعت و تکنیکی که دارند می توانند بین این دو سبک ، مدام سوئیچ کنند . درست هم فکر می کرد . " نویسنده ادامه می دهد :" اگر بخواهیم با بارسا و فصل گذشته در هفته هفدهم مقایسه می کنیم ، می بینیم که تفاضل گل رئال 17 تا افزایش یافته و به 45+ رسیده در حالی که بارسلونا از 43+ به 42+ در همین مقطع از فصل نزول کرده است . "

صد در صد
"فور فور تو " سپس وارد جزئیات شده و در این باره نوشته که مورینیو از هر کدام از بازیکنانش بهترین بازی را بیرون می کشد :" در چندین مورد دیده می شود که بازیکنان رئال مادرید در سال دومشان رشد کرده اند اما هیچ کدام همچون بنزما نبوده اند ... در ابتدای کارش ، همچون آدامسی بود که جویده می شود و دور انداخته می شود . دچار حواشی مختلف در زندگی خصوصی خود بود و به سختی اسپانیایی را یاد گرفت ، اما دیری نپایید که فهمید مورینیو نه تنها خاص است ، بلکه یک رئیس بزرگ بوده و هست ... در اواخر فصل گذشته ، نشانه هایی از شنفتن بوی قهوه را بروز داد ، بیدار شد و فصل را با 26 گل به اتمام رساند . در طول تابستان هم سعی کرد که وزنش را کم کند و حتی برای این کار به یک کلینیک پناه برد . مورینیو یکی از عوامل اصلی این نحول بود ... اما اگر بخواهیم به خاص بودن روابط مورینیو با بازیکنانش پی ببریم ، مورد کریستیانو از همه هیجان انگیز تر است . گه گداری با هم مثل سگ و گربه شدند اما بالاخره برای حمله به موشها ، با هم یکدل شده اند ... پس از بازی برگشت چمپیونزلیگ ، تحت فشار رسانه ها ، این بازیکن اعتراف کرد که سبک تدافعی که مربی انتخاب کرده را دوست نداشته است . مورینیو او را از لیست بازی بعدی با ساراگوسا کنار گذاشت ، در نبردی که رئال مادرید آخرین گزینه هایش برای بردن لالیگا را هم از دست داد . اما پس از چند ماه ، کریستیانو در مورد مربی اش گفت :" او در ابتدا رئیسم است ، سپس دوستم . او مردی است که تحسینش می کنم و هر روز از او چیزی یاد می گیرم . ""
این مجله همچنین در مورد شایعات پیرامون باند بازی به نفع پرتغالی در رختکن نوشته و این که گفته می شود بازیکنانی نظیر دی ماریا ، کاروالیو ، په په ، کونت رائو و کریستیانو که وکیلشان همچون مورینیو ، خورخه مندس است ، سمبه پر زور تری دارند . همچنین مدعی شده که " بزرگترین اشتباه مورینیو مربوط به سپتامبر بود . زمانی که خدیرا را عامل اصلی شکست به لوانته قلمداد کرد . در بازی بعدش ، به یک تساوی بد برابر راسینگ رسید تا در رختکن جلسه ای تشکیل دهد و جو را درست کند . قدیمی تر ها ، به خصوص اسپانیایی ها ، سعی کردند که جو را آرام کند و در مصاحبه با مطبوعات از مورینیو حمایت کردند . تا زمان نگارش این مطلب ، رئال مادرید 21 بازی بعد از آن اتفاقات انجام داده که 20 تا را برده ، یکی را باخته ، 78 گل زده و 18 گل دریافت کرده است . "

مدیریت
"فور فور تو " قدرتی که فلورنتینو به مورینیو داده را فراموش نکرده و حمایت از مربی پس از رفتن والدانو را یکی از کلیدهای موفقیت می داند :" یک مثلث سه نفره شامل مربی ، مدیر و خوزه آنخل سانچز تشکیل شد که صاحبان قدرت بودند . هر چند که تیترها در مورد رفتن احتمالی او اجتناب ناپذیر بودند . "
این مجله بخشی را هم به آکادمی اختصاص داده است . "فور فور تو " این را فاصله زیاد میان رئال مادرید و بارسلونا می داند . آمده است :" سیستم آکادمی رئال مادرید بیش از آن چه که مردم فکرش را می کنند بازیکن می سازد اما با سیستمی متفاوت ... والرو ، نگردو ، سولدادو و ماتا در تیمهای دیگر هستند چرا که آنها با بندهای بازگشت به تیمهای دیگر رفتند . اما افرادی نظیر کایخون ، آربلوا و گرانرو هم بودند که برگشتند . "

این مجله انگلیسی در سال 1994 متولد شد و به چندین زبان ترجمه می شود
"فور فور تو " مجله ایست که به طور ماهانه توسط کمپانی " های مارکت " عرضه می شود . مقرش در لندن است و دفاتری در آلمان ، استرالیا ، بلژیک ، چین ، هند ، ژاپن ، سنگاپور و ایالات متحده دارد . در فوریه 2011 ، شماره 200 خود را منتشر کرده بود. این مجله نامش را از سیستم 2-4-4 که رایج ترین در سالهای اخیر بوده گرفته است . در دهه اخیر ، این نشریه تاثیر بسزایی داشته است . به طور متوسط ماهی 90 هزار نسخه از این مجله به فروش می رسد که 15 هزار تا از آنها در خارج از بریتانیاست . میشل سالگادو ، بازیکن سابق رئال مادرید و بازیکن فعلی بلکبرن روورز ، از ستون نویس های این مجله است .

تو مقاله دقیقا به همین چیزی که امید گفت اشاره کرده که خوزه فهمیده باید برای لالیگا و دفاع های اتوبوسی یه راه حلی پیدا کنه،اونم بازی با صبر و حوصله مثل بارساست!
اگه یادتون باشه فصل پیش هر وقت تیم نیاز به برد داشت خوزه هر چی بازیکن هجومی داشت میریخت تو زمین و همش بدون هدف سانتر میکردن و آخرشم به هیچ جا نمیرسیدیم!
ولی این فصل کاملا با حوصله و آرامش بازی میکنیم.

در مورد بازی با مسکو هم خوزه گفته تیم باید 2 روز زودتر بره تا با شرایط آشنا بشه.احتمالا بازی تو دمای -10 برگزار میشه:blink:
امروز هم آس تیتر زده که چمن ورزشگاهشون یخ زده!

بالا