• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
دیشب بارسا باخت کلی تو تاپیک براسا پست زدم و با دوستان بارسایی بحث فنی کردیم بدون حتی کوچکترین توهین ولی نمیدونم این آدم ها از کجا پیداشون میشه

البته بعید میدونم این آدم ها از طرفدار های متشخص بارسا یا هر تیمی باشن.طرفدار واقعی یه تیم هیچوقت به حریفش توهین نمی کنه

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
سوال بزرگ انتهای فصل رقم خورد
مورینیو و پپ در تیم های خودشون باقی میمونن یا نه؟

به نظر من هر دو یمومن یعنی کجا از رئال و بارسا بهتر براشون . حمایت کامل روئسا و هواداراشون رو دارن. گلچینی از بهترین بازیکن های دنیا از مربیشون هم حمایت میکنن و همچین بودجه زیاد و پتانسیلی خیلی خیلی زیاد . منطق میگه میمونن...

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
رئال به خودش باخت . راحت میتونست کارو تموم کنه .

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
قیافه ی مورینیو رو موقع پنالتی های آخر دیدم غم عالم به دلم نشست
gerye_boghz_.gif

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
به نظر من هر دو یمومن یعنی کجا ز روال و بارسا بهتر براشون . حمایت کامل روئساشون و هواداراشون رو دارن. گلچینی از بهترین بازیکن های دنیا از مربیشون هم حمایت میکنن و همچین بودجه زیاد و پتانسیلی خیلی خیلی زیاد . منطق میگه میمونن...

شخصا فکر میکنم اگه مورینیو رئال رو قهرمان میکرد انتهای فصل میرفت.اما الان اصلا چیزی مشخص نیست،با سفر های مشکوک به لندن.پپ هم بعید نیست مدتی استراحت کنه.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
حیف بود. خیلی دلم میخواست رئال بیاد فینال تا بایرن.

کاکا و راموس نباید پنالتی میزدن اصلا. کاکا اصلا روحیه پنالتی زدن نداشت راموس هم فکر نکنم پنالتی زن باشه.
هر کدوم غیر از این دوتا میدادن شاید گل میزدن. معمولا پنالتی اول و اخر رو میدن بهترین ها.

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
ضربه ی وحشتناک راموس آب سردی بود بر پیکره ی رئال مادرید ... تیمی با انگیزه ای مثال زدنی
نمیدونم چی باید گفت . شب تلخی بود . دوست داشتم جام رو در دستان مورینیو و کریس ببینم . افسوس و صد افسوس و باز هم صد افسوس !
چهره ی مورینیو با آن حالت شکسته و غرق در تفکری که بر روی زمین افتاده بود واقعا بدون شرح و دردناک بود . تلاش تیمی 1 فصل رئال با چند شوت افتضاح و دروازه بانی عالی نویر بر باد رفت .
بازی در زمین بایرن ... چند روز بعد ال کلاسیکو در نیوکمپ ... و دوباره بازی با بایرن مونیخ ... تیم تلاش خودش رو کرد و باید به این تیم افتخار کنیم ! Well Done !
نمیدونم روی این بدشانسی محض چه اسمی باید گذاشت !! قسمت !!؟ بهش اعتقاد ندارم !! شانس ؟ آره ... بدشانس بودیم .

کاسیاس ... کریس ... خوزه ! شما کار خودتون رو کردید . شانس با ما نبود .
به رئال مادرید افتخار میکنم .

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
یکبار من اینجا گفته رئال هويت خودش رو از دست داده دوستان كلى به من حمله كردن
فکر کنم امشب قشنگ معلوم بود تیم هپیت نداره یک تیمی مثل بایرن با نصف بازیکنهای ما هویتش تا قهرمانی جام باشگاه ها میکشدش بالا
ما ۱۱ ساله تو حسرت فینالیم
بماند که ۸ سال تو کف یک چهارم بودیم
سال دیگه هم دوباره سال بارساست
شانس اوردیم بارسلونا خسته بود وگرنه لالیگا هم مال بارسا بود

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
[QUOTE="AmirHesam";4802011]
کاکا که تر زد به بازی ... خیلی دوست دارم ولی واقعا تر زدی ...
[/QUOTE] ولی خوشحالم که کاکا هم خراب کرد . چون اینجوری مقداری از فشارها از روی دوش رونالدو برداشته میشه .الان سه تا بازیکن پنالتی خراب کردند ولی اگه رئال به خاطر همون پنالتی که رونالدو خراب کرده بود می باخت واسش خیلی بد میشد و همه ی نگاه ها به اون بود

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
من كه راضيم تيم خوب بود كاري كه تو 15 دقيقه اول كردن رو اگه يك 15دقيقه ديگه ادامه ميدادن بايرن از بين رفته بود
به رونالدو نميشه خورده گرفت چون كه عالي بود و 2 گل زد و اين پنالتي رو هم بلاخره پنالتيه ديگه اونم پنالتي آخر بازي كه ديگه جاي جبران نداره و استرس چندين برابر هستش
من كه ناراحتي اي ندارم
امسال رئال عالي بود سال ديگه هم 100 درصد مورينيو ميمونه چجون هنوز يك جام ديگه اونم قهرمانان هستش مونده و بايد بگيره

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
ولی خوشحالم که کاکا هم خراب کرد . چون اینجوری مقداری از فشارها از روی دوش رونالدو برداشته میشه .الان سه تا بازیکن پنالتی خراب کردند ولی اگه رئال به خاطر همون پنالتی که رونالدو خراب کرده بود می باخت واسش خیلی بد میشد و همه ی نگاه ها به اون بود

البته اينم در نظر بگير كه 2 تا گل زد كريس و اينكه اين پنالتي آخر بازي خيلي استرس بيشتري داره نسبت به بقيه مواقع

من كه راضي بودم هم از مربي هم از بازيكنا
ولي خوب قهرماني لاليگارو كه داريم پس چه غمي داريم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
رئال مادرید حذف شد . اونم توی پنالتی ... وقتی بازی به پنالتی میکشه یعنی همه چیتو سپردی دست شانس .

استرس بازی و فشار وحشتناک زیاد بود . اگر کمی شانس می آوردیم همه چیز درست میشد . اگر یکی از اون آفساید های اشتباه گرفته نمیشد , اگر یک شوت توی یک موقعیت درست زده میشد و اگر پاس ها به موقع میرسید ... اگه و اگه و اگه ...

رئال مادرید عالی بود و من ,
افتخار می کنم به این تیم
افتخار می کنم به این بازیکنان که با غیرت و تعصب تا آخرین ثانیه از جونشون مایه گذاشتند .
افتخار می کنم به این مربی , که هیچ چیزی کم نگذاشت .
و افتخار می کنم به این هواداران , که توی استادیوم سنگ تموم گذاشتند و حتی بعد حذف ایستاده رئال رو تشویق کردند , با اینکه چشم هاشون اشک بار بود.

در این بازی هیچ کس مقصر نبود , دنبال مقصر گشتن بی فایده است . همه عالی بودند , همه چیز فوق العاده بود. اما بداقبالی بازی رو سخت و سخت تر کرد . . .

اگر لازم باشه برای قهرمانی رئال همه عمرم رو صبر میکنم , یک سال که چیزی نیست .

این رئال مادرید هست , تیمی برای آینده فوتبال دنیا .
Hala Madarid

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
نمیدونم چرا شبی که سالها منتظر بودیم باز تیم باید دفاعی بازی کنه.قبول که خسته بودن ولی باید قبول کنیم تیم ما تو برنابئو باید خیلی هجومی تر بازی کنه.
البته اگه تیم حریف رو 10 نفر میکردن مثل بازی دیشب احتمالا ما هم همونجوری که الان بهش افتخار میکنن حمله میکردیم!!!
متاسفانه با این باخت احتمالا بهونه پیدا میکنن که توپ طلا رو به کریس ندن و حقش رو بخورن.
واقعا فکر نمیکردم کاسیاس اونجوری 2 تا پنالتی بگیره.با اینکه قدش کوتاهه ولی عالی میگیره.نویر خیلی قدبلندتره و اگه جهت رو تشخیص میداد راحت میگرفت.با یه شیرجه کل دروازه رو میگرفت.
فکر میکنم این یکی از بدترین فینالهای چند سال اخیر اروپاس.بیشتر به خاطر تعداد محرومهایی که دوتاشون دارن.هر تیم 3-4 تا بازیکن اصلیش رو حداقل نداره.برای بنگاه های شرط بندی که عالی شد البته.سود هنگفتی کردن سر حذف رئال و بارسا!

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
ولی درکل تیم داوری برای این بازی زیاد قوی نبود

به داوری نباختیم ولی کلا داورها زیاد خوب نبودن خیلی جاها اشتباه میکردن

اون حرکت گرانرو هم که نمی دونم چیشد اصلا

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
رئال مادرید حذف شد . اونم توی پنالتی ... وقتی بازی به پنالتی میکشه یعنی همه چیتو سپردی دست شانس .

استرس بازی و فشار وحشتناک زیاد بود . اگر کمی شانس می آوردیم همه چیز درست میشد . اگر یکی از اون آفساید های اشتباه گرفته نمیشد , اگر یک شوت توی یک موقعیت درست زده میشد و اگر پاس ها به موقع میرسید ... اگه و اگه و اگه ...

رئال مادرید عالی بود و من ,
افتخار می کنم به این تیم
افتخار می کنم به این بازیکنان که با غیرت و تعصب تا آخرین ثانیه از جونشون مایه گذاشتند .
افتخار می کنم به این مربی , که هیچ چیزی کم نگذاشت .
و افتخار می کنم به این هواداران , که توی استادیوم سنگ تموم گذاشتند و حتی بعد حذف ایستاده رئال رو تشویق کردند , با اینکه چشم هاشون اشک بار بود.

در این بازی هیچ کس مقصر نبود , دنبال مقصر گشتن بی فایده است . همه عالی بودند , همه چیز فوق العاده بود. اما بداقبالی بازی رو سخت و سخت تر کرد . . .
اگر لازم باشه برای قهرمانی رئال همه عمرم رو صبر میکنم , یک سال که چیزی نیست .
این رئال مادرید هست , تیمی برای آینده فوتبال دنیا .
Hala Madarid

دقیقا
زنده باد رئال و رئالی
افتخار می کنم که رئالیم

پ.ن
آرزومه یه روز الکلاسیکو رو از نزدیک ببینم

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
نمیدونم چرا شبی که سالها منتظر بودیم باز تیم باید دفاعی بازی کنه.قبول که خسته بودن ولی باید قبول کنیم تیم ما تو برنابئو باید خیلی هجومی تر بازی کنه.
البته اگه تیم حریف رو 10 نفر میکردن مثل بازی دیشب احتمالا ما هم همونجوری که الان بهش افتخار میکنن حمله میکردیم!!!
متاسفانه با این باخت احتمالا بهونه پیدا میکنن که توپ طلا رو به کریس ندن و حقش رو بخورن.
واقعا فکر نمیکردم کاسیاس اونجوری 2 تا پنالتی بگیره.با اینکه قدش کوتاهه ولی عالی میگیره.نویر خیلی قدبلندتره و اگه جهت رو تشخیص میداد راحت میگرفت.با یه شیرجه کل دروازه رو میگرفت.
فکر میکنم این یکی از بدترین فینالهای چند سال اخیر اروپاس.بیشتر به خاطر تعداد محرومهایی که دوتاشون دارن.هر تیم 3-4 تا بازیکن اصلیش رو حداقل نداره.برای بنگاه های شرط بندی که عالی شد البته.سود هنگفتی کردن سر حذف رئال و بارسا!

دوست عزیز تیمتون باخته و ناراحت هستید اما بی انصافی نکنید.
فراموش نکنید دیشب بارسا قبل از اخراج تری گل اول رو زد و بیشتر موقعیت هاش رو زمانی خلق کرد که چلسی 11 نفره بود.
در مورد تری هم شما من رو توجیه کن اخراج تری به بارسا چه ربطی داشت. وقتی بدون توپ اون حرکت غیرورزشی رو انجام میدی داور باید چیکار کنه؟ هرچند اگر تری اخراج نمیشد بارسا راحت تر نیمه ی دوم به گل میرسید.
در مورد مسی هم کم لطفی میکنید. هر دو بازیکن بزرگ هستند و اتفاقا مسی تا قبل از الکلاسیکو در کل رقابت ها 10 گل بیشتر از رونالدو زده بود. اگر به فینال میرفتید و قهرمان میشدید اون موقع میتونستید بگید کریس حقشه بهترین بازیکن جهان بشه اما الان چطور مطمئن هستید حق کریس رو میخورن؟ طبق آمار گل و پاس گل و امتیازی که برای تیمشون کسب کردند مسی تو هر 3 تا بالاتر هست.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دقیقا
زنده باد رئال و رئالی
افتخار می کنم که رئالیم

پ.ن
آرزومه یه روز الکلاسیکو رو از نزدیک ببینم

بنظرم تیم هر سال داره بهتر میشه
فکر کنم تا مورینیو جام قهرمانان رو با رئال نگیره نمیره
سال دیگه 3 تا جام مال ماست قول میدم همینجا به همتون
یکی دو تا بازیکن جدید و خوب مخصوصا در پست حمله بگیریم و بقیه رو حفظ کنیم سال دیگه بارسلونا هم باید جلومون دفاع کنه که نبازه

Last edited:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
این رئال به یه مدافع تاپ در حد ویدیچ - پیکه و سیلوا داره

یکی مثل دیوید لوییز ( هر چند دوست ندارم از چلسی بره ) یا هومولز می تونند گزینه مناسبی باشند برای خرید حتی شاید بشه سیلوا رو هم از میلان خرید
مخصوصا هومولز که سن کمی داره و خیلی هم مدافع خوبیه

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
اگر توی الکلاسیکو هم اینجوری بازی کرده بودیم بازم 5 تایی شده بودیم رفته بود
چلسی بیشتر از رئال حقش بود که به فینال بره چرا که اونا اگه حمله نمیکردن لااقل عالی دفاع میکردن ما که نه میتونستیم حمله کنیم و نه دفاعمون رو آدم میبرد
فارغ از جریان بازی که لوله بودیم اون که هیچ اما چیزی که غیر قابل تحمل بود توی ضربات پنالتی هم به لحاظ میزبانی رئال بایرن با روحیه خیلی بهتری ظاهر شد که من با خودم گفتم نکنه هوادارا دارن بایرن رو تشویق میکنن:(

Last edited:
بالا