• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
خب در مورد بازي ديشب چيز خاصي نميشه گفت ...

نيمه دوم رئال واقعا ضعيف عمل كرد ، كه اين يعني 45 دقيقه بايرن راحت بود كه اصلا چيز خوبي نيست.

در مورد پنالتي ها هم كه حرف خاصي نميشه زد ... هر 2 تا دروازه بان فوق العاده بودن ... با اين تفاوت كه نوير همه شيرجه هاش به پايين سمت راست بود ولي كاسياس با تشخيص صحيح توپ ها را ميگرفت ... الان كه فكر ميكنم ميبينم شيرجه اي كه روي پنالتي در جريان بازي هم زد به سمت پايين و راست بود ...

از نكات عالي ديشب ، فرياد "ايـــــــكـــــــــر ايـــــــكــــــــــــر" تماشاچي ها بود موقع شروع پنالتي ها و توي گل ايستادن كاسياس !! فوق العاده بود ... هر مربي اي توي رئال بياد و اين صحنه را ببينه اگه تصميم به فروش كاسياس داشته باشه با ديدن اين صحنه به كلي منصرف ميشه !! يه نفر اينقدر محبوب فوق العاده است ... كاسياس ، آلونسو ، رونالدو و كاكا وظيفه خودشون را به خوبي انجام دادن !

سخت ترين پنالتي براي گرفتي اونايي هست كه ضربه زننده تور هاي كناري و پشت تير عمودي را هدف ميگيره ! كاكا و رونالدو از اين قاعده مستثنا نبودن ! اونا هم پشت گل را هدف گرفته بودن ولي خب نوير از قد خودش بيشترين بهره را برد !

دوستاني كه ميگن رئال مادريد هويت خودش را از دست داده بايد اين را يادشون باشه كه اين كاملا برعكس هست ... يه تيم تمام هويتش را مديون هوادار هاش هست !! زماني هويت خودمون را از دست داده بوديم كه بعد از باخت 3-1 به بارسا در نيم فصل اول ، بازي بعد تماشاچي ها رونالدو و مورينيو را تحت فشار قرار دادن . سانتياگو برنابئو ديشب از قبل از سوت شروع تا بعد از ضربات پنالتي پشت رئال مادريد بود و تشويق ميكرد و از تيم دفاع ميكرد .... بعد از گل نشدن ضربه پنالتي رونالدو ، همه ورزشگاه نام رونالدو را فرياد ميزدن !! اين يعني هويت ....

در مورد بازيكن ها !! نامردي هست كه بگيم به بازيكن جديد نياز داريم !! تنها نكته منفي خط دفاعي رئال په په هست كه بعضي مواقع خيلي درگير حواشي ميشه كه اين اصلا خوب نيست .... جالبترين اين هست كه مداوم از آربلوا انتقاد ميشد كه خوب نيست ولي همه ديديم كه توي اين 3 بازي سمت راست دفاع رئال مادريد فوق العاده عالي عمل كرد ...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب صبح روز بعد از حذف شدن , بهترین خبری که میشد شنید ماندن مورینیو هست . توی مصاحبه اش گفت من سال دیگه با همین بازیکنا دوباره همین خواهیم جنگید و با همین بازیکنا این جام رو خواهیم برد .
نکته ای که به نظرم نباید فراموش بشه این هست که رئال دو فصل پیش یک تیم رو ساخت با آوردن خیلی بازیکنا , و تازه داره یک تیم کامل هماهنگ میشه . چند فصل آینده دوران حکومت رئال مادرید هست و تازه زمانی هست که می خواد به اوج برسه .
مورینیو به نکته بدی اشاره نکرد به نظرم , چلسی و بایرن هردو لیگ رو از دست دادند و از بازیکنای ذخیره اشون استفاده کردند اما رئال و بارسا مجبور بودند با تمام قوا جلو هم بازی کنند تا قهرمانی رو لیگا رو بدست بیارن . رئال بر عکس اونچیزی که فکر می کردم نیمه دوم کم آورد , البته بایرن هم توان حمله کردن نداشت اما به نظر من دفاع رئال به خصوص مارسلو , عالی بازی کردند .
دقیقه 80 اینا مارسلو یک کورس با روبن گذاشت من گفتم الان سکته میکنه , بازیکنا همه چیزشون رو گذاشتند و به احترام این تعصبشون به نظرم بازیکن بزرگ آوردن اصلا درست نیست .

تازه ما واران رو هم داریم که بازیکن آینده رئاله ... یک مدافع فوق العاده خواهد شد و سال دیگه بیشتر بهش بازی میرسه .

رئال هیچ مشکلی از نظر بازیکن نداره و تنها مسائل روحی روانی هست که نیاز به زمان داره . همونطوی که طول کشید تا رئال خودش رو جلوی بارسلونا پیدا کنه , برای فینال رفتن نیاز به زمان داریم . اما اینکه هر فصل نسبت به فصل قبل بهتر میشیم عالی هست .

این یک تیکه از مصاحبه مورینیو که من خیلی بهش افتخار کردم :

The squad feels proud. The players know they have nothing to be sorry for. I've told them to go home to their wives and girlfriends and not hide because they have nothing to be ashamed about. I will absolutely try to win this title again with this team. I want to win with these players.

این رو هم کوت می کنم , چون باید چند بار خونده بشه :

دوستاني كه ميگن رئال مادريد هويت خودش را از دست داده بايد اين را يادشون باشه كه اين كاملا برعكس هست ... يه تيم تمام هويتش را مديون هوادار هاش هست !! زماني هويت خودمون را از دست داده بوديم كه بعد از باخت 3-1 به بارسا در نيم فصل اول ، بازي بعد تماشاچي ها رونالدو و مورينيو را تحت فشار قرار دادن . سانتياگو برنابئو ديشب از قبل از سوت شروع تا بعد از ضربات پنالتي پشت رئال مادريد بود و تشويق ميكرد و از تيم دفاع ميكرد .... بعد از گل نشدن ضربه پنالتي رونالدو ، همه ورزشگاه نام رونالدو را فرياد ميزدن !! اين يعني هويت ....

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
خوب صبح روز بعد از حذف شدن , بهترین خبری که میشد شنید ماندن مورینیو هست . توی مصاحبه اش گفت من سال دیگه با همین بازیکنا دوباره همین خواهیم جنگید و با همین بازیکنا این جام رو خواهیم برد .
نکته ای که به نظرم نباید فراموش بشه این هست که رئال دو فصل پیش یک تیم رو ساخت با آوردن خیلی بازیکنا , و تازه داره یک تیم کامل هماهنگ میشه . چند فصل آینده دوران حکومت رئال مادرید هست و تازه زمانی هست که می خواد به اوج برسه .
مورینیو به نکته بدی اشاره نکرد به نظرم , چلسی و بایرن هردو لیگ رو از دست دادند و از بازیکنای ذخیره اشون استفاده کردند اما رئال و بارسا مجبور بودند با تمام قوا جلو هم بازی کنند تا قهرمانی رو لیگا رو بدست بیارن . رئال بر عکس اونچیزی که فکر می کردم نیمه دوم کم آورد , البته بایرن هم توان حمله کردن نداشت اما به نظر من دفاع رئال به خصوص مارسلو , عالی بازی کردند .
دقیقه 80 اینا مارسلو یک کورس با روبن گذاشت من گفتم الان سکته میکنه , بازیکنا همه چیزشون رو گذاشتند و به احترام این تعصبشون به نظرم بازیکن بزرگ آوردن اصلا درست نیست .

تازه ما واران رو هم داریم که بازیکن آینده رئاله ... یک مدافع فوق العاده خواهد شد و سال دیگه بیشتر بهش بازی میرسه .

رئال هیچ مشکلی از نظر بازیکن نداره و تنها مسائل روحی روانی هست که نیاز به زمان داره . همونطوی که طول کشید تا رئال خودش رو جلوی بارسلونا پیدا کنه , برای فینال رفتن نیاز به زمان داریم . اما اینکه هر فصل نسبت به فصل قبل بهتر میشیم عالی هست .

من قبل از اومدن خوزه خيلي نگران بودم !! چون ميگفتم خوزه حواشي زيادي داره و اين براي رئال اصلا خوب نيست ولي الان نظرم عوض شده !! مخصوصا از نيم فصل دوم ... ديگه با داور ها بحث نميكنه ، سعي ميكنه تيم و به طور كلي كل باشگاه را در آرامش رواني قرار بده ...
در اصل بخواهيم بگيم بيشتر از اينكه خوزه روي رئال مادريد اثر بزاره ، رئال مادريد بوده كه روي خوزه اثر گذاشته ! الان خوزه ميدونه كه رئال مادريد از خوزه مورينيو خيلي بزرگتر هست از طرف ديگه رئال مادريد هم ميدونه كه در حال حاضر هيچ مربي اي بهتر از خوزه نميتونه داشته باشه .... اين يعني خوزه افتخار ميكنه كه براي رئال مادريد مربيگري ميكنه و رئال مادريد هم افتخار ميكنه كه خوزه مربيگري تيمش را داره ! و نتيجه اش اين ميشه كه طرفين هيچ علاقه اي براي كنار گذاشتن هم ندارن ...

خوزه مربي اي بوده كه همه ميگفتن دفاعي هست ولي همه ديديم تيمش درحالي كه چندتايي بازي به پايان فصل مونده ركورد گلزني لاليگا را شكست ...

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
با اینکه به خوزه انتقاد زیاد دارم ولی خیلی خوشحالم که میمونه.حوصله اینکه دوباره از اول شروع کنیم رو ندارم.
راستش من از 8 سال پیش که به طور جدی بازیهای رئال رو دنبال کردم فقط حذف تو 1/8 رو دیده بودم.ولی الان دو ساله که با خوزه به نیمه نهایی میرسیم و سوای ناراحتی نرسیدن به فینال خیلی لذت بخشه که فصل برات قبل از سال نو (نوروز) تموم نشده باشه.
یه چیزی هم در مورد کاسیاس بگم.فکر کنم بعد از پنالتی که کاکا خراب کرد کسی 1% هم فکر نمیکرد دیگه برگردیم.ولی به قول ژاوی وقتی همه چیز از دست رفته این کاسیاسه که نجاتت میده.فقط میتونم بگم خیلی خیلی کاسیاس رو دوست دارم و هنوز هم برای من بهترین دروازه بان دنیاست.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دیشب کاسیاس کاسیاس همیشگی بود!

همونی که مدت ها بود نداشتیمش!

فصل بعد با دو خرید میتونیم تیم رو واسه 4جام پیش رو بفرستیم...

فقط به یه مدافع و یه هافبک بازی ساز تاپ نیاز داریم!

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
کلا کاربرد داورایی که کنار دروازه هستن چیه.کلا جلو چشمشون یه نفر 4 تیکه هم میشد هیچ حرکتی نمی کردن

کاربردشون اینه که وقتی نویر جلوی چشمشون پیراهن گرانرو رو می کشه و مانع از حرکتش میشه به داور می گن که به گرانرو کارت بده، به جای اینکه برامون پنالتی بگیرن.

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
یه چیزی هم در مورد کاسیاس بگم.فکر کنم بعد از پنالتی که کاکا خراب کرد کسی 1% هم فکر نمیکرد دیگه برگردیم.ولی به قول ژاوی وقتی همه چیز از دست رفته این کاسیاسه که نجاتت میده.فقط میتونم بگم خیلی خیلی کاسیاس رو دوست دارم و هنوز هم برای من بهترین دروازه بان دنیاست.

کاسیاس بهترین دروازه بان حال حاضر دنیاست بدون شک :)

Sent from my XPERIA S

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
دیشب کاسیاس کاسیاس همیشگی بود!

همونی که مدت ها بود نداشتیمش!

فصل بعد با دو خرید میتونیم تیم رو واسه 4جام پیش رو بفرستیم...

فقط به یه مدافع و یه هافبک بازی ساز تاپ نیاز داریم!

در مورد مدافع موافقم چون به احتمال زیاد فصل بعد کاروالیو را نخواهیم داشت.
باید دید تصمیم چی هست.راموس وسط میمونه یا نه.اگه راموس وسط بمونه لازم هست که یه دفاع راست دیگه داشته باشیم
برای خط میانی اگه کاکا بمونه و تابستون تمرین کنه و وزن کم کنه لازم نیست.
سوالی که هست لاس میمونه یا نه؟ واقعا بازیکن مفیدی هست و یقین دارم با از دست دادنش در آینده حسرت خواهیم خورد
آلتینتوپ هم که مشخصه....

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
99932248120759640677.jpg

باختیم دیگه ... دور از انتظار نبود. جون نداشتن بازی کنن. وقتی رونالدو با این توانایی جسمانی دقیقه 90 از خستگی میخوابه روی زمین باید حساب کار بیاد دستمون و ببینیم بقیه دارن چی میکشن! تازه با همین خستگی دقیقه 120 جون میکندن و پرس میکردن ولی واقعا توان نداشتن.

من هنوز حالم بده ولی نمیتونم از بازیکن ها یا کس دیگه ای شاکی باشم. با یه برد طرفدار رئال مادرید نشدیم که با یه باخت بخوایم ولش کنیم! 6 تا و 5 تا خوردیم ولی سرمون بالا گرفتیم. الان هم چیزی عوض نشده. یه تیم جوون داریم که میانگین سنیش 24 ساله و داره لالیگا رو از یکی از بهترین تیم های تاریخ میبره. یکشنبه دوباره بازی داریم و بازم قبل از بازی و بعد از بازی میایم و مثل همیشه از مادرید طرفداری میکنیم.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
به نظرم لیگ باعث شد رئال نتونه عالی باشه + کمبود بازیکن . واقعا" من فکر میکنم بازیکنای تیمی مثل چلسی و من سیتی خیلی از نظر تعداد به نسبت کیفیت زیادترن .

ولی یه چیز دیگه ای هم هست که به نظرم مورینیو نتونست از نظر تاکتیکی رقابت کنه با تیم حریف ... این نظر منه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تسلیت میگم به رئالی ها. ایشالا سال دیگه بتونید به فینال برسید.(به همراه منچستر یونایتد :دی)

اینکه میگید خسته بودن یه جورایی عذر بدتر از گناهه و میشه از مورینیو ایراد گرفت که چرا سعی نکرد از بازیکن های بیشتری مخصوصا برای این چند بازی آخر استفاده کنه.
ترکیب رئال تو 3 بازی آخر یکیه. فقط کوئنترائو و مارسلو جاشون رو به هم میدادن. فکر کنم رئال اونقدر بازیکن خوب داره که بتونه از همشون استفاده کنه. به غیر از 11تای دیشب رئال شاهین، کایخون، کاکا ، هیگواین، گرانرو، کوئنترائو، واران و چندتا دیگه رو داره.

حالا یه سوال از رئالی ها دارم. کدومش بهتره؟
باخت یا تساوی با بارسا ولی رسیدن به فینال
بردن بارسا ولی نرسیدن به فینال

رئالی نیستم ولی فکر کنم حالت اول بهتر باشه.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248

بردن بارسا چیزی نیست که براش حق انتخاب داشته باشی.
رئال اگه امسال بارسا را شکست نمیداد مطمئن باش که بارسا میرفت فینال و توی فینال احتمالی مشکل ساز میشد.
در ضمن شکست بارسا یه جور طلسم بود که باید شکسته میشد .... ما به این پیروزی برای آینده نیاز داشتیم که بهش رسیدیم.

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
تسلیت میگم به رئالی ها. ایشالا سال دیگه بتونید به فینال برسید.(به همراه منچستر یونایتد :دی)

اینکه میگید خسته بودن یه جورایی عذر بدتر از گناهه و میشه از مورینیو ایراد گرفت که چرا سعی نکرد از بازیکن های بیشتری مخصوصا برای این چند بازی آخر استفاده کنه.
ترکیب رئال تو 3 بازی آخر یکیه. فقط کوئنترائو و مارسلو جاشون رو به هم میدادن. فکر کنم رئال اونقدر بازیکن خوب داره که بتونه از همشون استفاده کنه. به غیر از 11تای دیشب رئال شاهین، کایخون، کاکا ، هیگواین، گرانرو، کوئنترائو، واران و چندتا دیگه رو داره.

باید یه رئالی باشی تا بدونی بردن بارسا تو نیوکمپ یعنی چی.
باخت یا مساوی با بارسا میتونست وضع رو بدتر کنه هم تو اروپا و هم تو لالیگا

اینطوری حداقل خیالمون راحته که 1 جام داریم.بارسا ریسک کرد و دیدید که اونم به نتیجه نرسید

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
به نظرم رونالدو و کاکا با اینکه بازیکن های حرفه ای هستن ولی توی جهت زدن پنالتی اشتباه کردن. برای یک دروازه بان شیرجه رفتن به سمت راست خیلی راحت تر از سمت چپه اونا هم جفتشون زدن سمت راست! اگر سمت چپ میزدن شانس خیلی بیشتری برای گل شدن بود

راستی خوزه از قرار دادش چند سال مونده؟ کلا اصلا قرار دادش چند سال هست؟

Last edited:

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560

من حالت دوم رو ترجیح میدم.خیلی وقت بود بارسا رو نبرده بودیم و فشار وحشتناکی رو ما بود.الان خوبیش اینه این فشار برداشته شده.
اگه به بارسا میباختیم احتمال صعود بارسا به فینال بیشتر میشد و همچنین احتمال از دست رفتن لالیگا.

--------------------------

دیشب کاکا خیلی بد بازی کرد و خیلی از هوادارا باخت رو گردن کاکا انداختن!!!
یکی از مشکلاتی که با خوزه دارم همین کاکا هست که میشه گفت نابودش کرده.با کوچکترین اشتباهی به نیمکت تبعید میشه و مثل همین دفعه یهو 3 تا بازی متوالی بازی نمیکنه.
خوب معلومه وقتی 3 تا بازی رو نیمکت باشی نمیتونی همون بازیکن همیشگی باشی.در صورتی که دیماریا همین 3 بازی از بدترین بازیکنهای رئال بود و بازم فیکس بود.
از اونطرف تا 2-3 بازی فیکس میشه و اوج میگیره یهو باز نیمکت نشین میشه و روز از نو روزی از نو.
قبل از اینکه بیاد رئال اصلا بهش علاقه ای نداشتم ولی الان که رئالیه جز بازیکنهای محبوبم شده و سخته ببینم داره خراب میشه.
امیدوارم آخر فصل از رئال بره.با اینکه خیلی ناراحت میشم ولی خوزه قرار نیست عوض بشه و دیماریا و اوزیل رو حتی وقتی تو اوج نیستن هم به کاکای آماده ترجیح میده.پس چه بهتر بره جایی که بتونه فیکس باشه.
ای کاش میشد بره آرسنال یا منچستر یا تاتنهام.

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
آره، کاکا خوب بازی نکرد. اعتماد به نفس اش رو از دست داده. کاکای توی میلان کجا و ...
خیلی حیف شد. مطمئن بودم می ریم فینال
حیف شد... حیف

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
دیشب واقعا نا امید شدم
وقتی دقیقه 5 گل زدیم
گفتم کاش نیمه اول گل نمیزدیم
وقتی دومی رو زدیم مطمئن شدم که گل میخوریم
از فصل 2002-2003 که منچستر رو حذف کردیم 11 ساله حسرت به دلمون مونده که جلوی یکی از بزرگهای اروپا تو رفت و برگشت موفق عمل بکنیم
تو این 11 سال تیمهایی بردنمون که حتی یادآوریش دردناکه
مطمینم که ما تا 10 سال آینده هم قهرمان نمیشیم
علی الخصوص با اومدن یوونتوس که استاد حذف کردن رئال هست
اما باز هم منتظر دهمین ستاره میمونیم حتی اگر 20 سال دیگه طول بکشه

بالا