• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
بازی تموم شد همان ۳-۰ :)

02b0a923-2b0b-b08b.jpg

Sent from my XPERIA S

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
فکر کنم این راحت ترین بردمون تو این 4-5 سال اخیر جلو سویا بود تو برنابئو
کاش همیشه بازی با سویامون رو ظهر بگذارن
کلا خواب بودن همه

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
خوب امشب که قهرمان نشدیم ولی چهارشنبه شب دیگه قطعی میشه.
دوس داشتم بیلبائو برامون تونل بزنه ولی خوب نشد.
الان مهمترین چیز آقای گلی کریس،رسیدن به 100 امتیاز و گل نخوردن تو این 3 بازیه.

امروز هم بازی ندادن هیگی و کاکا نگرانم کرد.کاکا که احتمالش خیلی زیاده بره ولی هیگواین حیفه واقعا،جوونه و با تعصب.
با اینکه طرفدار کریم ام ولی بعضی وقتها احساس میکنم حقش خورده میشه و خوزه کاری که با کاکا میکنه با هیگی هم میکنه!
امیدوارم حدافل 4 شنبه این 2 تا فیکس بشن تا هم کریم استراحت کنه و هم جای خالیه دیماریا پر بشه.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
چرا داور عزمش رو جزم کرده بود پنالتی نگیره ؟!!!

این چند تا عکس هم خودم از بازی گرفتم:

sjh98xgxxyen6yctb5f.jpg

l4al1weombyd10zvczr.jpg

bbc90ozo7s1glx7vw55c.jpg

k27ml6uisgt2v9racmz.jpg

fy029gw38q8zv600iinr.jpg

z67k7e3sx5phelw7x7.jpg

945vdt1p59pjr4qtcyb.jpg

pu6k66ubh7v9sxalv83u.jpg

hvplfxefloj49c2nas.jpg

zda16u8cmpsv7j3mf91x.jpg

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اگر مذاکرات کاکا و هیگویئن با رئیس مارسی درست باشه به نظر من مورینیو حق داره که بازیشون نده چون اونا دیگه تمرکزشون توی تیم نیست .
اما خوب ژوزه بلده چجوری از دل بازیکنا در بیاره و چطوری باهاشون رفتار کنه .

ضمن اینکه اوزیل اونقدر خوب هست که واقعا جایی برای کاکا نباشه . به هرحال امیدوارم تمدید کنه .

سرخیو کانالس هم فکر کنم امسال بر میگرده به تیم ... خیلی دوسش دارم . خودش یه پا اوزیل هست .

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
از صمیم قلب امیدوارم کاکا از تیم بره!! بعد از رونالدو بیشترین حقوق رو داره میگیره اما کمترین بازدهی ممکن رو داره! هر وقت مورینیو بهش بازی نداده دلیل داشته! تا قبل از بازی با اتلتیکو داشت بد نبود اما بازی اتلتیکو که توی ترکیب ثابت بود و اوزیل رو نیمکت نشین کرده بود فقط توی زمین داشت قدم میزد و توپ لو میداد. یه صحنه بود مورینیو داشت سرش داد میزد که برگرد عقب و پرس کن که دیگه بین دو نیمه مورینیو مجبور شد کشیدش بیرون و دیگه بهش بازی نداد تا همین بازی با بایرن. توی بازی با بایرن هم که کلی توپ لو داد و شاهکار آخرش خراب کردن پنالتی بود! از اینور هم هنوز فصل تموم نشده رفته با یه تیم دیگه مذاکره کرده و مشخصا دیروز مورینیو سر همین قضیه بهش بازی نداد و به نوعی هم کاکا و هم هیگواین رو جریمه کرد. 30 سالش هم رد کرده دیگه. خلاصه هر جور نگاه میکنم میبینم کاکا(با اینکه خیلی دوسش دارم) برای ما بازیکن نمیشه و هر چی زودتر بره بهتره!

هیگواین هم خیلی خیلی دوست دارم توی تیم بمونه و فکر میکنم هیچ مهاجم دیگه‌ای بهتر از هیگواین نمیتونیم پیدا کنیم ولی مثل اینکه خودش دوست داره بیشتر بازی کنه و زیاد از شرایط راضی نیست. ولی باشگاه باید تمام تلاشش رو بکنه که هیگواین رو متقاعد به موندن کنن. ما به اینجور بازیکن های با تعصب خیلی نیاز داریم. چند وقت پیشا یه ویدئو از هیگواین دیدم که توی 11 سالگی با تلویزیون آرژانتین مصاحبه میکرد و بهش گفتن دوست داری توی چه تیمی بازی کنی؟ گفت من آرزومه توی رئال مادرید بازی کنم! 13-14 سال پیش این حرف رو زده!

بهروز در مورد کانالس گفتی ... پنجشنبه بعد از 6-7 ماه مصدومیت دوباره بازی کرد(خیلی هم خوب داشت بازی میکرد!) و بعد از 60 دقیقه مصدوم شد و برای 6 ماه آینده رفت قاطی باقالی ها!!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
اگر مذاکرات کاکا و هیگویئن با رئیس مارسی درست باشه به نظر من مورینیو حق داره که بازیشون نده چون اونا دیگه تمرکزشون توی تیم نیست .
اما خوب ژوزه بلده چجوری از دل بازیکنا در بیاره و چطوری باهاشون رفتار کنه .

ضمن اینکه اوزیل اونقدر خوب هست که واقعا جایی برای کاکا نباشه . به هرحال امیدوارم تمدید کنه .

سرخیو کانالس هم فکر کنم امسال بر میگرده به تیم ... خیلی دوسش دارم . خودش یه پا اوزیل هست .

اینطور که به نظر میرسه رفتن چند تا از بازیکن ها قطعی هست.
فکر کنم کاکا،لاس،آلتینتوپ،کاروالیو فصل دیگه با رئال همراه نباشن.

فکر کنم با رفتن این بازیکن ها باید نتیجه بگیریم خوزه برای فصل بعد تصمیم داره از شاهین بیشتر استفاده کنه.باید این را قبول کنیم که بازیکنی که از قبل از تابستان تا نیم فصل مصدوم بوده توی تیمی مثل رئال جایی نحواهد داشت و
باید صبر کنه تا فصل تموم بشه.شاهین هم از این قاعده مستثنا نیست.

از بین بازیکن های رئال که در مورد رفتنشون صحبت میشه ، هیگواین احمقنه ترین گزینه فروش هست. امیدوارم که رئال اشتباه بارسا را نکنه و به دو تا مهاجم (ویا و سانچز) بسنده نکنه. همه میدونیم که بارسا به خاطر این موضوع امسال ضربه سختی خورد. هر دو هیگواین و بنزما بازیکن های گلزنی هستن که قابلیت های متفاوتی دارن و هر کدوم کلید بازی خاصی هستن.

من امیدوارم به خاطر از دست دادن احتمالی کاکا ، رئال به دنبال جذب نیمار یا لوکاس بره. هر دو بازیکنهای مشابهی هستن.
مورد بعد دفاع راست هست که به شدت خطرناک هست و مصدمیت احتمالی آربلوا میتونه خیلی برامون گرون تموم شه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بهروز در مورد کانالس گفتی ... پنجشنبه بعد از 6-7 ماه مصدومیت دوباره بازی کرد(خیلی هم خوب داشت بازی میکرد!) و بعد از 60 دقیقه مصدوم شد و برای 6 ماه آینده رفت قاطی باقالی ها!!

آره طفلک بچم :( ...
البته فکر کنم بیاد تو رئال سریعتر آماده بشه برای بازی ها .
در مورد کاکا هم حق با تو هست . دیگه یه جورایی تموم شده .

لاس که فکر نکنم بره . مورینیو گفت برای فصل بعد روش حساب کردم اما در مورد هیگویئن نمیدونم . پدر من رو در آورد تا بازیکن شد حالا واقعا حیف هست بره .
اگر هیگویئن بره یعنی رئال رو میاره به 4-3-3 ولی بنزما بازیکنی نیست که بتونه زیاد گل بزنه از طرفی هم نمیشه انتظار داشت کریس فصل بعد همینقدر اماده باشه .

دیگه از این یارو نیمار هم حالم بد میشه . این برزیلی ها تا یکم توی بورس میان بازی درمیارن همون حقش هست که توی سانتوس بمونه .

بیشتر از هرچیزی من دوست دارم یک دفاع وسط خیلی خوب بگیریم که راموس رو بیاریم راست . دیروز سر گل سوم , استارتی که از راست زد و سانتری که کرد فوق العاده بود. دفاع راست بودن رو به آربلوئا یاد داد .

در کل فکر نمیکنم رئال زیاد تغیری توی بازیکناش ایجاد کنه .

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
دیگه وقتشه واران بیاد تو ترکیب و راموس بره راست

بازیکن نخریدیم که بزاریم تو ویترین.وارن پس کی میخواد بیاد تو ترکیب اصلی

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
امسال اگه رئال یه دفاع وسط فوق العاده بخره عالی میشه!!!:rolleyes:

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
? :|

آقاي خاص، زيدان را نمي‌خواهد

خوزه مورينيو که چندي پيش زين الدين زيدان را به رئال مادريد آورد و خواستار فعاليت او در پست مدير ورزشي اين تيم شد، اکنون ديگر علاقه‌اي به نگه داشتن وي ندارد.

اسطوره فرانسوي و پيشين باشگاه رئال مادريد 3 سال پيش و با بازگشت فلورنتينو پرز به جمع لس بلانکو، به عنوان مشاور وي مشغول فعاليت شد. زماني که خوره مورينيو در مي 2010 هدايت رئال را به عهده گرفت، از پرز خواست زيدان در سمت مدير ورزشي به کار خود ادامه دهد ولي اکنون همه چيز به شکل ديگري رقم خورده است.

زيدان در ابتداي اين فصل به عنوان مدير ورزشي در رئال مشغول به کار شد ولي عملکرد او به شکلي نبوده که مورينيو را راضي کند.

خوزه رامون دلا مورنا که يکي از روزنامه نگاران پر آوازه در اسپانيا است در مورد اين موضوع به راديو محلي مادريد گفت: گفته مي‌شود زيدان در رئال کار خاصي انجام نمي‌دهد و در هيچ زمينه‌اي پيشنهادي ارائه نمي‌کند. مورينيو کسي را مي‌خواهد که در برابر عملکرد بد داوران اعتراض کند. او يکي بدتر از خودش را مي‌خواهد!

آقاي خاص به خوبي به اين موضوع واقف است که از حمايت کامل فلورنتينو پرز برخوردار بوده به شکلي که پرز چندي پيش اعلام کرده بود حاضر است پروژه‌هاي خود را با همکاري مورينيو ادامه دهد.

سال گذشته نيز خورخه والدانو به دليل مشکلاتي که با کادر فني رئال به خصوص مورينيو پيدا کرده بود از باشگاه کنار گذاشته شد.

ديدار بعدي لس بلانکو در سن مامس برابر اتلتيکو مادريد خواهد بود که در صورت پيروزي در باسک، عنوان قهرماني اين فصل را بدست خواهد آورد.

یزدانی

Registered User
لایک‌ها
20
به افتخار قهرمانیمون تو لالیگا بچه ها یه مهمونی ترتیب دادن....

5aj5wpe1j53cf2jikoa.gif

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
وای راموس و مورینیو شاهکارن!!:lol::lol:

میدونم این پستم اسپمه ولی این عکسه عالیه. روزم رو ساخت!:lol:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
من نمیدونم دوستان چرا اینقدر اصرار دارند یه دفاع راست بگیریم وقتی یکی از بهترین دفاع راست های جهان رو داریم به نظر من بهتره یه دفاع وسط تاپ بگیریم و راموس رو در راست و پست تخصیصش استفاده کنیم

چقدر دوست دارم این هومولز رو رئال بخره

الان مدافعی نیست که رئال روش نظر داشته باشه ؟

یزدانی

Registered User
لایک‌ها
20
راستی دوستان کسی میدونه خبر خرید زلاتان تو فصل نقل و انتقالات پایان فصل صحت داره یا خیر؟؟؟

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
من نمیدونم دوستان چرا اینقدر اصرار دارند یه دفاع راست بگیریم وقتی یکی از بهترین دفاع راست های جهان رو داریم به نظر من بهتره یه دفاع وسط تاپ بگیریم و راموس رو در راست و پست تخصیصش استفاده کنیم

چقدر دوست دارم این هومولز رو رئال بخره

الان مدافعی نیست که رئال روش نظر داشته باشه ؟

واقعا در حال حاضر مدافع خوب خيلي سخت گير مياد ...
راموس سمت راست خيلي خوب عمل ميكنه ، مشكل اين هست كه دفاع وسط خوب كه سرعت بالايي داشته باشه و بتونه گاف هاي په په را پوشش بده خيلي كم گير مياد.

راستی دوستان کسی میدونه خبر خرید زلاتان تو فصل نقل و انتقالات پایان فصل صحت داره یا خیر؟؟؟

به نظر من احمقانه ترين انتقال ممكن هست !! دقيقا مثل همون حماقتي هست كه بارسا كرد. اونا هم اتوئو به اون خوبي را دادن و به جاش زلاتان را گرفتن كه خيلي براشون مشكل درست كرد.
زلاتان بازيكني نيست كه بتونه آرامش داشته باشه و هميشه حاشيه داره ! اين موضوع هم اصلا خوب نيست ... ما همين الان بين هيگواين و رونالدو مشكل داريم ، ديگه زلاتان و رونالدو خيلي مشكل با هم پيدا ميكنن.

موضوع بعدي اين هست كه سبك بازي زلاتان اصـــــــلاً به رئال نميخوره ! دقت كنين اصلا توي كارهاي دفاعي شركت نميكنه و به بازيكن هاي حريف فشار نمياره و بيشتر فرصت طلب هست و تا وقتي كه توپ را بهش پاس ندن كار خاصي نميكنه ...

بدترين گزينه ممكن هست ... واقعا حماقت هست

بالا