• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
بالاخره 2 فوروارده بازی کردیم

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
واقعا این رونالدو یک ماشین جنگی هست
اراده این بشر پولادینه
جیگر نیازی نیست چیزی رو ثابت بکنی
از نظر رئالیها تو بهترینی
آمارت گویای همه چیز هست

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
واقعا انتخاب از بین هیگواین و بن زما کار سختیه
خدا به مورینیو صبر بده

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
آخرین بازی فردا هست ؟ چه ساعتی ؟

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
ای تو روح پرز
امیدوارم همه پولهایت رو تو قمار ببازی
مردک یعنی رایول باید بره برای این عربها بازی بکنه
فکر کنم هر کی من دوستش دارم اینجوری میشه
اون از باتیستوتا که رفت قطر این هم از رایول

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دلم میگیره وقتی این بازیکنان اسطوره رو توی تیمهای عربی میبینم. یادمه گوادریولا هم یه مدت قطر بود. :(

ایکاش کشور ما اینقدر برنامه ریزیش قوی بود و شرایطمون به گونه ای بود که میشد این ستاره ها به جای لیگ های عربی بیان به کشور ما

هم طرفدار زیاد داشتند و هم بازیکنای ما زیر سایه این بازیکنا یه چیزایی یاد میگرفتند. هم اینکه ماها میتونستیم بریم ببینیمشون و ازشون امضا بگیریم. چه حالی میداد

شانس ماست . چه جایی بدنیا اومدیم :( بیخ گوشمون جام جهانی میخوان برگزار کنند :( بازیکنای اسطوره میان بیخ گوشمون. اونوقت ما فقط اگه شانس داشته باشیم اون تیمها برای بازیهای اسیایی میان ایران و شاید تو تی وی ببینیمشون

فقط دعا میکنیم زمینهای بازیمون اینقدر داغون نباشن که ابروی کشورمون جلو اینها نره :(

====================
راستی تبریک میگم. رکورد 100 امتیاز رو هم زدید :) مبارکتون باشه.

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
یعنی به این میگن جشن قهرمانیا
فدراسیون ایران ببینه یاد بگیره

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
دوباره تبریک میگم قهرمانی رو و البته 100 امتیاز رو..

عجب مراسم فوق العاده ای . بی نظیره تا حالا همچین جشن قهرمانی رو واقعا ندیده بودم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
تبریک بایت 100امتیازه شدن... و رکوردی دیگه...

ولی یه چیزی خیلی اذیت میکنه این وسط اونم سقوط ویارئاله!!! واقعا نمیشه باور کرد!!! ویارئال با اون همه بازیکن با اون همه سابقه...ریکلمه ها و....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یعنی به این میگن جشن قهرمانیا
فدراسیون ایران ببینه یاد بگیره

با این وضع و این مدیران

ما 100 سال دیگه هم به برنامه ریزی و سازماندهی اینا نمیرسیم اهواز جان.

یه مربع چمن نیوکمپ و برنابئو کیفیتش از کل زمین های کشور ما بیشتره :)

ما فقط باید بشینیم و ببینیم. از فوتبال این ستاره ها لذت میبریم. اما خب امکانات و برنامه ریزی های اونها رو میبینیم و تو دلمون به حال خودمون افسوس میخوریم که چی میشد ما میتونستیم 1 درصد برنامه ریزی های اینا رو تو لیگ خودمون داشته باشیم.

یه فصل کامل لالیگا دیدم. یه دونه بازی نشد که از ثانیه 0 بازی تو تی وی نمایش داده نشه. یه دونه بازی به تاخیر نیفتاد. یه دونه بازی ساعتش عوض نشد. همه چی رو برنامه بود.
حالا اینها رو مقایسه کن با لیگ ما..... اهواز جان ما 100 سال دیگه هم نمیرسیم به اینها.

اینها کار میکنند. فکر میکنن. برنامه ریزی میکنند. بخور بخور نمیکنند. از همه مهمتر ادمهای درست حسابی میذارن روی مدیریت سازماندهی های بزرگ.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
تبریک می گم 100 امتیازه شدن رو.
در مورد رائول.منم رائول رو دوست دارم ولی فکر می کنم باید منطقی به قضیه نگاه کرد.
حاضرم شرط ببندم خیلی از کسایی که الان دم از علاقه به رائول می زنن(روی صحبتم با کس خاصی نیست) اگه این بازیکن رو الان توی چمن برنابئو می دیدن که 4 تا توپ خراب می کنه داد و بیدادشون بلند میشد که اینم شد بازیکن و...!همونطوری که مربی بزگی مثل گواردیولا وقتی یک فصل نتیجه نگرفت خیلی از طرفدارهای بارسا زیر لب غر می زدن و از تاکتیکهای پپ کبیر ایراد می گرفتن!
اگه الان قرار باشه به کسی ایراد بگیریم نفر اول خود رائوله!!!!مگه کسی مجبورش کرده که تو این سطح بازی کنه؟احتیاج مالی داره؟!!می خواد لیگ قطر واسش سکوی پرتاب باشه؟!!!جدی یکم فکر کنید!!رائول اولین نفری نیست که حاضر شده به خاطر پول توی همچین لیگی بازی کنه نفر آخر هم نخواهد بود این وسط هم نه کسی مقصره نه اون بازیکن گناهی کرده!
این وسط گناه پرز چیه؟!

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
تبريك مي گم 100 امتيازي شديم بازم به تاريخ پيوستيم:rolleyes:

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
رائول نماد باشگاه هست... يعنى ما در حد ميلان هم نبوديم كه اينزاگى رو تا روز آخر نگه داشتن... در ضمن كسى از يك بازيكن ٣٤ ساله كه دينش رو به رئال ادا كرده انتظار نداره فصلى ٣٠ تا گل بزنه ... شما فكر ميكنى چند سال ديگه طول ميكشه تا يك بازيكن از مدرسه فوتبال رئال مياد بشه اسطوره .. تقصير پرز چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هيچ رائول خودش هوايى شد بخاطر دستمزد نجومى شالكه بره اونجا....
باز خوبه كاسياس هست و گرنه يك پرتغالى ميشد اسطوره رئال

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سلام
منم تبریک میگم 100 امتیازی شدن تیم رو ...
فقط بچه ها میگم کسی لینک خود بازی و پخش کامل جشن قهرمانی رو داره ؟
اگه بازی هم نبود اشکال نداره ... هایلایت هم باشه خوبه ... ولی جشن قهرمانی رو کامل میخوام ..
اگه کسی لینک داره بده مستقیم کنم بزارم بچه هایی هم که خواستن دانلود کنن ..

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
تبریک به همه مادریدی ها ... به بازیکنا ... مربی ها ....
من یک ضد حال اساسی خوردم اونم اینکه لحظه جشن , اینترنتم قطع شد :( بعد دو سه سال میخواستم یه جشن ببینم ...

به هرحال 100 امتیازه شدیم و باز هم رئال اسمش رو توی تاریخ جاودانه کرد .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
تیمی که بخواد با بارسا رقابت کنه نمی تونه جای یه مهاجم تو تیم رو به یه بازیکن 34 ساله اختصاص بده!
با این اوصاف گوتی رو هم باید نگه می داشتن!احتمالا ظرف 10 سال باید با یه تیم با میانگین سنی 35 سال ولی همه اسطوره میرفتن تو زمین!
میلان سیاست کاریش اینه به کسی ربطی نداره همه بخوان ازش تبعیت کنن!
همین رائول 1 ماه پیش می گفت یه سری پیشنهادات خیلی خوب هم از لیگ اسپانیا دارم خودش به خاطر پول قطر رو ترجیح داده ما می گیم نه مجبور شد!!
نظر من اینه که پرز کار بدی نکرده.

moo1.jpg
moo3.jpg
moo5.jpg

Last edited:
بالا