• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
پ ن . داشتم تاپیک همسایه ها رو میخوندم یه چیز جالب دیدم فینال لیگ قهرمانان بین دوو تیم چلسی و بایرن و چلسی تو پنالتی برده اما نمیدونم دقیقا چجوری اینو اوردن چسپوندن به رئال که بله اگه رئال جای بایرن بود بدتر میباخت:wacko:

عادیه عزیز!بچه ها ید طولایی در این زمینه دارن!از بمباران هیروشیما تا بحران اقتصادی یونان همه یه جورایی به رئال ربط پیدا می کنه!!!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آقا ما هی میخوایم جواب ندیم و از کنار قضیه بگذریم اما مثل اینکه هر چی بیشتر بیخیال میشیم بعضی‌ها بیشتر میرن توی توهم!

اول در مورد حرفای خوزه مورینیو که چند روز پیش گفته بود 50 گلی که مسی به ثمر رسونده بی‌ارزش هستن. این حرف کاملا درسته! بعضی‌ها مصاحبه های مورینیو رو تا اونجایی که دوست دارن میخونن و به باقی قضیه توجه نمیکنن! مورینیو گفته بود گل های امسال مسی بی ارزش هستن همینطور که 40 گل سال پیش رونالدو بی ارزش بود برای اینکه نتونستن تیم رو به جام برسونن! حالا من نمیدونم کجای این حرف بده که بهشون برخورده! الان ما هم باید ناراحت بشیم چونکه مورینیو گفته 40 گل سال پیش رونالدو بی ارزش بوده. اصلا رونالدو باید تیم رو ترک کنه چون سرمربیش همچین حرفی زده!

سئوال من اینجاست مورینیو این حرف رو پارسال در مورد رونالدو هم زد؟ نه الان تو این مصاحبه اش ها! طبیعیه که میاد 40 گل رونالدو رو هم میکشه وسط که بعد بهش اتهام hypocrisy نزنن. موقعی که میشد این حرف رو در مورد بازیکن خودش رو هم بگه، گفت؟ قطعا نگفت!

به هر حال من که فکر نمیکنم گل های مسی بی ارزش بودن. رکورد تاریخی بیشترین گل زده در یک فصل رو شکست. چطور همچین چیزی ارزشی نداره؟ کفش طلا هم لابد ارزشی نداره؟ مگه فقط بردن جام ملاکه... فکر میکنم خودت هم ته دلت با این حرف موافق نیستی! ولی من هیچوقت از هوادار های تیم های مورینیو توقع ندارم ازش دفاع نکنن. اگه مربی میلان هم میشد احتمالا خودم همینکار رو میکردم...

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
نوير دروازه بان بايرن بعد از شكست رئال ، راموس را مسخره كرده بوده و گفته كه من نميدونستم كه راموس دوست داره كه ضربه پنالتيش را به بيرون بزنه ... همين موضوع باعث شده كه راموس ديشب توسط توييتر بگه كه

Por cierto, no sabía que se le daban tan bien las finales a Neuer. Otro año será..!! Humildad siempre campeón..!!

معنيش ميشه ! من نميدونستم كه كه نوير از شكست در فينال لذت ميبره ، و بعد براي نوير شانس بيشتري را در سال آينده آرزو كرده و گفته هميشه سر به زير باش و مغرور نباش

ديشب بعد از اينكه ماتا پنالتي را گل نكرد ، از زاويه پشت دروازه وقتي كه نشون داد ! واقعا نوير هيكل خيلي بزرگي داره و وقتي شيرجه ميزنه بخش زيادي از دروازه را پوشش ميده و گل زدن را خيلي سخت ميكنه ...
خالي از لطف نيست بگم كه نوير دو پنالتي گرفت و كاسياس دو پنالتي ، ولي اين رئال بود كه يكي از پنالتي هاي خودش را بيرون زد ... جسته و هيكل كاسياس با نوير اصلا قابل مقايسه نيست ولي قدرت تشخيص كاسياس فوق العاده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نوير دروازه بان بايرن بعد از شكست رئال ، راموس را مسخره كرده بوده و گفته كه من نميدونستم كه راموس دوست داره كه ضربه پنالتيش را به بيرون بزنه ... همين موضوع باعث شده كه راموس ديشب توسط توييتر بگه كه

معنيش ميشه ! من نميدونستم كه كه نوير از شكست در فينال لذت ميبره ، و بعد براي نوير شانس بيشتري را در سال آينده آرزو كرده و گفته هميشه سر به زير باش و مغرور نباش

ديشب بعد از اينكه ماتا پنالتي را گل نكرد ، از زاويه پشت دروازه وقتي كه نشون داد ! واقعا نوير هيكل خيلي بزرگي داره و وقتي شيرجه ميزنه بخش زيادي از دروازه را پوشش ميده و گل زدن را خيلي سخت ميكنه ...
خالي از لطف نيست بگم كه نوير دو پنالتي گرفت و كاسياس دو پنالتي ، ولي اين رئال بود كه يكي از پنالتي هاي خودش را بيرون زد ... جسته و هيكل كاسياس با نوير اصلا قابل مقايسه نيست ولي قدرت تشخيص كاسياس فوق العاده است.

کاسیاس درسته هیکل کوچکتری داره نسبت به نویر اما خب به نظر من شم بازیخوانیش خیلی بالاتر از نویر و حتی پیتر چک هست. و اینکه کاپیتان تیم رئال و تیم ملی اسپانیا هم هست که این قضیه کاسیاس رو از دروازه بانی مثل نویر به شدت متمایز میکنه.

دیشب پیتر چک تمام پنالتی ها رو تشخیص داد و سمتشون رفت. این نشون میده که دروازه بانیه که میشه روی پنالتی ها روش حساب کرد. نویر حالا حالاها کار داره که از نظر تجربه به امثال کاسیاس و جی جی بوفون برسه. دروازه بانی هم پستی هست که تا 40 41 سالگی اگه بازیکن امادگی بدنی خودشو حفظ کنه میتونه حضور موثر داشته باشه. (مثل ادوین فاندرسار بزرگ)

امیدوارم حالا حالا کاسیاس و بوفون توی باشگاه ها و تیم ملی های خودشون حضور داشته باشند. چون در نبودشون دروازه بانی که ستاره باشه نداریم. (منظورم در اروپا هست)

نویر پارسال اول فصل هم سر اومدن به منچستر یونایتد کلی بازی در اورد. اخرش هم نرفت. شاید اگه نویر میرفت یونایتد الان هر دوشون (هم نویر و هم یونایتد) حداقل یک جام رو بدست میاوردن. دخه آ دروازه بان خوبیه اما اوائل فصل سوتی های وحشتناکی داد.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
سئوال من اینجاست مورینیو این حرف رو پارسال در مورد رونالدو هم زد؟ نه الان تو این مصاحبه اش ها! طبیعیه که میاد 40 گل رونالدو رو هم میکشه وسط که بعد بهش اتهام hypocrisy نزنن. موقعی که میشد این حرف رو در مورد بازیکن خودش رو هم بگه، گفت؟ قطعا نگفت!

به هر حال من که فکر نمیکنم گل های مسی بی ارزش بودن. رکورد تاریخی بیشترین گل زده در یک فصل رو شکست. چطور همچین چیزی ارزشی نداره؟ کفش طلا هم لابد ارزشی نداره؟ مگه فقط بردن جام ملاکه... فکر میکنم خودت هم ته دلت با این حرف موافق نیستی! ولی من هیچوقت از هوادار های تیم های مورینیو توقع ندارم ازش دفاع نکنن. اگه مربی میلان هم میشد احتمالا خودم همینکار رو میکردم...

نکته اول اینکه شاید بشه هر لیبلی به مورینیو زد جز hypocrisy !! کسایی hypocrite هستن که همیشه سعی میکنن در ظاهر خودشون رو آدمای موجهی نشون بدن ولی در واقع اصلا اینجور نیستن! سرمربیایی بودن(فعلا نیستن!!) که برای اینکه وجه خودشون خراب نشه چند تا از بازیکن های تیمشون رو مامور میکردن تا حرفای سرمربی رو بزنن بعد وقتی سرمربی مورد سوال واقع میشد میگفت "حرفای بازیکن ها به من ربطی نداره و اونا مختار هستن هر چی میخوان بگن"! کسایی که تا وقتی میبردن در مورد داوری حرف نمیزدن و میگفتن در شان باشگاه ما نیست اما بعد از اینکه چند امتیاز عقب افتادن از بزرگ تا کوچیک باشگاه شون اشکشون در اومده بود! و کلی مثال دیگه که دیگه لازم نیست بگم! hypocrite به اونا میگن!

در مورد مسی ... حرفت درسته! گل های مسی از نظر شخصی خیلی با ارزشه ولی وقتی در غالب تیم بهش نگاه میکنیم به درد لای جرز دیوار میخوره! وقتی 50 گل باعث نشه تیم به موفقیت برسه پس ارزش نداره! ما(طرفدارای رئال) پارسال رکورد رونالدو رو توی بوق و کرنا کردیم اما همیشه همه بچه ها میگفتن کاش رئال قهرمان میشد ولی کریس رکورد نمیشکست. حتی خود کریس رونالدو موقع دریافت کفش طلا گفت من حاضرم دو تا کفش طلایی که دارم رو بدم به جاش جام قهرمانی با رئال مادرید بگیرم. خلاصه کلام اینکه رکورد مسی از نظر شخصی کاملا قابل احترامه ولی وقتی حرف از تیم زده میشه از ارزش رکوردش کم میشه! و من فکر میکنم کل حرف مورینیو هم همین بود!

در مورد توپ طلا ... سال پیش کریس رونالدو هم رکورد شکست و کفش طلا گرفت ولی وقتی موقع دریافت توپ طلا که شد گفتن "ای آقا گل زده که زده! باید جام درست حسابی میگرفت که فقط یه کوپا دل ری گرفت که اونم ارزش زیادی نداره!". حالا من دوست دارم ببینم امسال چی میشه! رونالدو جام گرفت و مسی رکورد گل رو شکست. رونالدو سال پیش توی اکثر بازیهای بزرگ flop بود اما امسال توی این 3-4 بازی آخر جلوی بارسا همیشه یکی از بهترین بازیکن های زمین بوده و گل زده! و بر عکس مسی که توی مقطع های مهم فصل( مثلا بازی رفت و برگشت جلوی چلسی یا بازی برگشت جلوی رئال) بدترین بازیهای خودش رو ارائه داد! حالا باید ببینیم توپ طلا به کی میرسه امسال؟!

به قول خارجی ها what goes around comes around !:D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
وقتی 50 گل باعث نشه تیم به موفقیت برسه پس ارزش نداره!
خب من اینم قبول ندارم!

درسته در نهایت گل های مسی (و زلاتان و رونی و گومز) باعث نشد تیم هاشون قهرمان شن، ولی این گل ها باعث شدن که تیم هاشون تا آخرین هفته ها تو کورس قهرمانی بمونن.

گلی که باعث شه تیم تو امتیاز بگیره، یا از مرحله ای به مرحله ی بعد صعود کنه، گل با ارزشه. در نهایت با اختلاف خیلی جزئی چند امتیازی یه تیم قهرمان میشه و یه تیم نائب قهرمان. مهم تلاش و استمراریه که اون بازیکن ها تو طول فصل برای نگه داشتن تیم شون تو کورس قهرمانیی میکنن و این با ارزشه. طبیعتا گل هایی که باعث میشن بازیکنی تیمش رو قهرمان کنه با ارزش "تر" هستن.

به درد لای جرز دیوار میخوره!
غلط
از ارزش رکوردش کم میشه!
درست

;)

میبینی که طرز بیان نظرات خیلی تو رسوندن منظور تاثیر داره و این چیزی ئه که مورینیو توش استاده. نظراتش رو یه جوری میگه که حرص همه رو در بیاره! با اینکه نمیشه گفت این حرفش اشتباهه، ولی همیشه حرف هاش رو در راستای جنگ روانی و در آوردن لج حریف به کار میبره. همیشه همینطور بوده.

به هر حال اگه بحث مورینیو اینه که چون رئال قهرمان شد پس توپ طلا رو باید بدن به رونالدو، اون یه بحث دیگه ست. هر چند میشه همین استدلال رو در مورد رونالدو و لیگ قهرمانان به کار برد و گفت چون گل های رونالدو در سطح بالا ترین رقابت باشگاهی باعث قهرمانی رئال نشدن پس نباید توپ طلا رو ببره! (همینطور مسی).

به نظر شخصی بنده، تعداد گل هایی که در لیگ لالیگا زده میشه به حدی اغراق آمیزه که عملکرد بازیکن ها تو این لیگ اصلا نباید ملاک تعیین برترین بازیکن دنیا باشه. لیگ قهرمانان و یورو 2012 معیار های خیلی استاندارد تری هستن تا لیگی که تماشای مدافع هاش تاسف آدم رو در میاره.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
لیگی که تماشای مدافع هاش تاسف آدم رو در میاره.
البته آمار رونالدو و مسی توی اروپا هم خیلی فرقی با آمارشون توی لیگ نداره! رونالدو 10 بازی 10 گل زد اونم توی شرایطی که مثلا جلوی دیناموزاگرب توی برنابئو یا جلوی آزاکس توی آمستردام اصلا بازی نکرد و اگه بازی میکرد احتمالا دو سه تا گل بیشتر میزد! مسی هم که 14 گل زد!

کلا تو همیشه دیدت نسبت به تیم ها و مدافع های لالیگا خیلی خیلی منفی بوده!:D

//

مورینیو تا 2016 تمدید کرد!!

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
همسر فلورنتینو به دیار باقی شتافت

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید در شوک فوت ماریا آنخلس ساندوال ، ملقب به پیتینا ، همسر فلورنتینو پرز بسر می برد .

03801530884143109719.jpg

همسر مدیر رئال مادرید که دچار سرطان بود ، اخیرا به عنوان یک هوادار از قهرمانی رئال در لالیگا لذت برده بود . شواهد حاکی از آن است که علت این اتفاق ، سکته قلبی بوده است . برای زنی که همیشه مادریدیسمو بودنش را نشان داده بود . روحش شاد .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
از تمدید قرار داد مورینیو خیلی خوشحال شدم . به همه شایعات پایان داد . مسلما تا قهرمان اروپا نشه ول نمی کنه .

ابراز همدردی هم می کنم با بانوی اول رئال مادرید ... روحش شاد و یادش گرامی.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ال پیپیتا و آدان هم ظاهرا موندنی شدن.بسی خوشحالیم از این ثباتی که در تیم هست.
The third edition of the Corazon Classic Match will be held on 3 June 2012 at the Santiago Bernabeu Stadium
the Corazon Classic Match.jpg

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
سلام
ورود خودم رو به اين تاپيك گرامي ميدارم...
انشا... فصل بعد چند تا بازيكن تاپ مثل گوتزه و نيمار به تيم اضافه بشن بشيم همون رئالي كه 4-1 بارسا رو برد...
خداييش خيلي تيم خوبي بوديم ديگه بعدش الكلاسيكو ها از دستمون در رفت!
ولي آخرين الكلاسيكو يجورايي شروع دوباره دوران اوج رئال باشه!!
امشب هم كه شايد بارسا ببره بازم يك الكلاسيكو ديگه بيفتيم اونوقت معلوم ميشه اتفاقي افتاده يا نه!

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
تبریــــــــک! چند دقیقه پیش بازی کاستیا و کادیز تموم شد و کاستیا موفق شد 5-1 این بازی و در مجموع رفت و برگشت 8-1 حریفش رو شکست بده و بعد از گذشت پنج سال از سقوطش به دسته سوم ، به دسته دوم صعود کنه!

01535946484637486462.jpg

بعد از رفتن خوان ماتا ، نگردو و گرانرو و آربلوا و چند نفر دیگه کاستیا تضعیف شده بود اما از سال پیش با روی کار اومدن توریل(از اواسط فصل) ، تیم دوباره جون گرفته بود و همون پارسال هم میتونست صعود کنه اما توی پلی آف حذف شد. امسال مورینیو به عنوان مدیر تیم و توریل به عنوان سرمربی خیلی خوب به تیم رسیدگی کردن و نتیجه‌ش این شد که تیم با اقتدار صعود کرد. جدال کاستیا و "بارسلونا بی" فصل آینده جالب میشه!:D

قبل از شروع بازی به احترام همسر فلورنتینو همه یه دقیقه سکوت کردن که جو خیلی احساسی شد و فلورنتینو نتونست جلوی اشک‌هاش رو بگیره :

1338120363_extras_noticia_foton_7_1.jpg

مورینیو و کارانکا هم توی ورزشگاه بودن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته اخیرا سایت گل فارسی نشون داده که نمیشه 100% به خبرهاش استناد کرد.

اما یه خبری زده بود در مورد احتمال کناره گیری پرز بخاطر فوت همسرش

اینطوری که میگفت پرز خیلی به همسرش علاقه داشته و از دست دادن همسرش که توی زندگیش همیشه کنارش بوده واقعا براش سخت هست. برای همین گمانه زنی کرده بود که احتمالش هست پرز بخاطر فشارهای روحی ای که بخاطر این ضایعه دچارش هست از فوتبال کناره گیری کنه. (حتی برای یه مدت موقت) . ضمن اینکه سال اخیر ، سال اخر دوره ریاست پرز هست و دوباره باید رای گیری بشه.

به هر حال هر چند که رئال رقیب ماست اما امیدوارم که پرز بتونه این مصیبت رو کنار بزنه (هر چند واقعا سخت هست)

چون تو این دوره زمونه مدیر خوب و لایق که بتونه یه تیم پر ستاره رو بخوبی مدیریت کنه خیلی سخت پیدا میشه.

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
Presentation of the book 'The League of 110'/Presentación del libro 'La Liga del 110
Presentación del libro 'La Liga del 110'1.jpg
Presentación del libro 'La Liga del 110'2.jpg

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
پيراهن اول به نظرم اصلا خوب نشده!!!:(
يجورايي شبيه پيراهن السد قطر شده!:(

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
بازی دیشب رو دیدید؟ رئال 3-2 منچستر رو برد. گل ها رو مورینتس ، فیگو و ردوندو زدن. گل فیگو از اون گل‌های استثنایی بود! نسبت به بازی قبلی جلوی بایرن چند تا تغییر توی تیم بود. مثلا روبرتو کارلوس به ترکیب اضافه شده بود ، فرناندو هیروی کبیر بود یا ایوان هلگرا. قبل از بازی هم فابریس موامبا اومد توی زمین و توپ رو شوت کرد. دیدن بازی بعضی بازیکن ها هنوز هم لذت بخشه. کسایی مثل کارلوس ، فیگو و زیدان یا توی منچستر ون در سار و اندی کول ... این بازیها علاوه بر اون کمک به فقرا چیزی که دارن اینه که حس نوستالوژیک آدم رو تحریک میکنن و آدم رو یه جوری میکنن!! این سومین بازی تیم کلاسیک رئال بود. بازی اول جلوی میلان بود 2 سال پیش که 4-3 بردیم ، بازی دوم سال پیش بود جلوی بایرن که 8-3 بردیم و این بازی هم که 3-2 بردیم.

//

12990477556629743163.jpg

:D

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
بازی دیشب رو دیدید؟ رئال 3-2 منچستر رو برد. گل ها رو مورینتس ، فیگو و ردوندو زدن. گل فیگو از اون گل‌های استثنایی بود! نسبت به بازی قبلی جلوی بایرن چند تا تغییر توی تیم بود. مثلا روبرتو کارلوس به ترکیب اضافه شده بود ، فرناندو هیروی کبیر بود یا ایوان هلگرا. قبل از بازی هم فابریس موامبا اومد توی زمین و توپ رو شوت کرد. دیدن بازی بعضی بازیکن ها هنوز هم لذت بخشه. کسایی مثل کارلوس ، فیگو و زیدان یا توی منچستر ون در سار و اندی کول ... این بازیها علاوه بر اون کمک به فقرا چیزی که دارن اینه که حس نوستالوژیک آدم رو تحریک میکنن و آدم رو یه جوری میکنن!! این سومین بازی تیم کلاسیک رئال بود. بازی اول جلوی میلان بود 2 سال پیش که 4-3 بردیم ، بازی دوم سال پیش بود جلوی بایرن که 8-3 بردیم و این بازی هم که 3-2 بردیم.

//

12990477556629743163.jpg

:D

لینک بازی رو جایی طدیدی بزاری ممنون مشم /

بالا