• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته من طرفدار رئال و مورینیو نیستم

اما وجدانا از یه اخلاق مورینیو خیلی خوشم میاد. اینکه با پسرش رفیقه. همیشه پسرش رو با خودش میاره به ورزشگاه

الان یه صحنه ای دیدم تو بازی پرتغال و المان که خیلی قشنگ بود

مورینیو داشت مسیج های مبایلش رو به کنار دستیش نشون میداد. بعد پسرش هم سرش رو اورده بود اونور ببینه چیه .. بعد خود مورینیو مبایل رو به پسرش نشون داد.

این که یه ادمی در این سطح و غروری هم که داره اما با پسرش رابطه ساده و بی غل و غشی داره واقعا قابل ستایش هست.

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
مورینیو داشت مسیج های مبایلش رو به کنار دستیش نشون میداد. بعد پسرش هم سرش رو اورده بود اونور ببینه چیه .. بعد خود مورینیو مبایل رو به پسرش نشون داد.

از کجا مسیجشو فهمیدی ؟ :دی :ایکس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از کجا مسیجشو فهمیدی ؟ :دی :ایکس

اخه داشت صفحه رو به کناریش نشون میداد و میخوند. مشخص بود یه پیامی - ایمیلی چیزی براش اومده که شروع کردن به خندیدن . بعد پسره هم کنجکاو شد و سرک کشید تو مبایل باباش

پسرش البته یه جوریه .. مثل دخترا میمونه :دی

نمیدونم فقط همین یه دونه پسر رو داره یا نه. یادم نمیره وقتی با اینتر قهرمان جام قهرمانان شد همین پسرش رو گذاشته بود رو کولش و اومده بود تو زمین.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
حیف این هوملز که رئال نمیخره خدایی حیف

لامصب با دورتموند هم تمدید کرد چند روز پیش

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
اما وجدانا از یه اخلاق مورینیو خیلی خوشم میاد. اینکه با پسرش رفیقه. همیشه پسرش رو با خودش میاره به ورزشگاه

الان یه صحنه ای دیدم تو بازی پرتغال و المان که خیلی قشنگ بود

این که یه ادمی در این سطح و غروری هم که داره اما با پسرش رابطه ساده و بی غل و غشی داره واقعا قابل ستایش هست.

یعنی شما انتظار داشتی غیر این باشه؟

ببخشید ولی رئیس جمهور آمریکا هم با فرزنداش رابطه پدر فرزندی داره

قرار نیست هر کسی به جایگاه و پست و مقام و شهرت میرسه، توی روابط خودش با فرزنداش اثر بزاره

مورینیو هم از این قضیه مستثنا نیست

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
پسرش منو یاد جاستین انداخت :D خیلی باشخصیت بود :p

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یعنی شما انتظار داشتی غیر این باشه؟

ببخشید ولی رئیس جمهور آمریکا هم با فرزنداش رابطه پدر فرزندی داره

قرار نیست هر کسی به جایگاه و پست و مقام و شهرت میرسه، توی روابط خودش با فرزنداش اثر بزاره

مورینیو هم از این قضیه مستثنا نیست

نه خب رابطه پدر فرزندی رو همه دارند.

اما خب من تا الان ندیدم مربی بزرگی که هر جا میره فوتبال ببینه همیشه پسرش هم همراهش باشه. من تقریبا هر موقع مورینیو رو به عنوان یه تماشاگر در ورزشگاه دیدم پسرش هم کنارش نشسته بود.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
69161465518564573437.jpg

رونالدو و مصاحبه‌اش با sic tv :

سوال : آخرین باری که گریه کردی رو یادت میاد؟

جواب : آره ، کاملا یادم میاد. بعد از بازی با بایرن. بازی مهمی بود ... بعد از اون بازی خیلی گریه کردم ، خیلی!

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
بازی اسپانیا با ایرلند رو نگاه کردم دیدم این سیلوا چقدر دوست داشتنیه و اگه تو رئال بود چی میشد

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا تنها تيم باشگاهي جهان است که تمام نمايندگانش در يورو 2012 را همچنان در مرحله يک چهارم نهايي اين پيکارها حفظ کرده است.

..............................

به نقل از روزنامه نويه زورخر سايتونگ، سه‌شنبه شب با انجام دو پيکار اوکراين با انگليس و سوئد با فرانسه، دور گروهي جام ملت‌ها در اوکراين و لهستان به پايان رسيد و از فردا (پنج‌شنبه) مرحله يک چهارم نهايي اين مسابقات آغاز خواهد شد. بر اساس آمار موجود پيش از شروع اين پيکارها ، رئال تيم باشگاهي بود که 11 بازيکن از مليت‌هاي مختلف در اين جام داشت و اکنون نيز با وجود حذف 8 تيم، همچنان نمايندگانش از کشورهاي اسپانيا، پرتغال، آلمان و فرانسه را همچنان در اختيار دارد.
مطابق اين آمار 5 ستاره عضو تيم ملي اسپانيا (ايکرکاسياس، سرخيو راموس، رائول آلبيول، آلورارو آربلوا ، ژابي آلونسو) در کنار سه عضو تيم پرتغال (کريس‌رونالدو،‌په په، کوئنترائو)، ‌دو بازيکن آلماني (مسعود اوزيل،‌ سامي خديرا) و يک ستاره فرانسوي (کريم بن‌زما) نفرات کهشکاني حاضر در جمع 8 تيم باقي‌مانده در مرحله يک چهارم نهايي اين جام مهيج هستند.

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
امشب موندم از گل زنی رونالدو خوشحال بشم یا از گل نخوردن کاسیاس؟؟؟؟؟
هیچ علاقه ای هم به اسپانیا و پرتغال ندارم
اما هر کدومشون تو فینال نباشند جای تاسف هست

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
امشب موندم از گل زنی رونالدو خوشحال بشم یا از گل نخوردن کاسیاس؟؟؟؟؟
هیچ علاقه ای هم به اسپانیا و پرتغال ندارم
اما هر کدومشون تو فینال نباشند جای تاسف هست

من کاسیاس رو از همه بازیکنای رئال بیشتر دوس دارم،ولی فکر میکنم امشب گلزنی رونالدو برای رئال بهتر باشه.
1-0 نتیجه خوبیه :lol:

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
بحث روز : رسیدن توپ طلا به کاسیاس :D

په له :" زمانش رسیده توپ طلا به کاسیاس برسد "

مرجع خبري رئال مادريد : په له در حین بازی برگشت فینال لیبرتادورس میان کورینتینانس و بوکا جونیرز گفت :" اگر با تیم ملی دهه هفتادم بازی می کردم ، مطمئنا اسپانیا را شکست می دهم . "
وی در مورد بحث توپ طلا گفت :" معمولا مهاجمان به آن می رسند چرا که گل می زنند . فرصت نشد که همه بازیهای امسال را بببینم تا نظر دقیقی بدهم اما فکر می کنم که زمانش رسیده که توپ طلا را به کاسیاس بدهند . "

فرانس فوتبال ، ایکر را لایق توپ طلا خواند

مرجع خبري رئال مادريد : مجله " فرانس فوتبال " که سال 1956 به زبان فرانسوی چاپ می شود و مبدع توپ طلاست ، مدعی شد که ایکر کاسیاس ، کاپیتان رئال و تیم ملی اسپانیا شایسته این عنوان است .
در این مجله آمده است :" به خاطر تمام تلاش هایش ، آوردن اسپانیا به سطح اول از سال 2008 تا کنون و شخصیت و تاثیرش ، کاسیاس شایسته توپ طلاست . "
ایکر در طول یورو فقط یک بار دروازه اش در مرحله گروهی مقابل ایتالیا باز شد . وی بدین ترتیب تورنمنت را با 509 دقیقه بسته نگه داشتن دروازه اش به اتمام رساند تا یک سه جامه فوق العاده با اسپانیا داشته باشد . فرانسه فوتبال ، توپگیری ها و رکوردهایش در تیم ملی اسپانیا را شگفت انگیز می داند .

دی استفانو هم مصاحبه کرده و گفته دوس ندارم به کاسیاس برسه :D
البته یه بار دیگه هم مصاحبه کرده بود و گفته بود توپ طلا برای بازی با پا هست و نباید به دروازه بانا برسه!
هر چند خیلی بعیده که حتی جز 3 نفر بشه چه برسه به اینکه ببره.فکر کن امثال دایی و نکونام که رای میدن به کاسیاس رای بدن :lol:

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
خبری از نقل و انتقالات نیست ؟

بعیده تا بازیکنای اضافی رو بفروشن کسی رو بخرن.
مثل اینکه الان 25 تا بازیکن داریم که ظرفیت فوله،2-3 تا بفروشیم جا برای خرید ها باز میشه.
گاگو،لاس،کاروالیو،آلتین توپ و احتمالا کاکا رفتنی ها هستن.(هر چند بعیده تیمی حاضر بشه کاکا رو با رقم درخواستی رئال و دستمزدی که داره بخره)
به نظرم یه دفاع راست و اگه کاکا رفت یه هافبک هجومی فقط نیاز داریم.
مودریچ یا سیلوا احتمالا جانشین کاکا بشن.

بالا