• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بعیده تا بازیکنای اضافی رو بفروشن کسی رو بخرن.
مثل اینکه الان 25 تا بازیکن داریم که ظرفیت فوله،2-3 تا بفروشیم جا برای خرید ها باز میشه.
گاگو،لاس،کاروالیو،آلتین توپ و احتمالا کاکا رفتنی ها هستن.(هر چند بعیده تیمی حاضر بشه کاکا رو با رقم درخواستی رئال و دستمزدی که داره بخره)
به نظرم یه دفاع راست و اگه کاکا رفت یه هافبک هجومی فقط نیاز داریم.
مودریچ یا سیلوا احتمالا جانشین کاکا بشن.

به نظر من کاکا بهتره بره حیفه داره تو رئال از بین میره دوست دارم بازیشو تو میلان باز ببینم به درد تیم هم نمیخوره

سیلوا رو اگه میشدخرید خیلی توپ میشد ولی بعید میدونم با این قیمتی که من سیتی روش گذاشته رئال تمایلی به جذبش داشته باشه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
رئال کلا این فصل نقل و انتقالات آرومی رو خواهد داشت چون تمام اون چیزی که لازم داره رو خوب همین الانشم داره .
مهاجم های خوب , وینگر های خوب , بازی ساز های خفن ...
شاید اگر بخواد خریدی انجام بده توی همون خط دفاع باشه اونم در حد یکی دو بازیکن .

علازقم علاقم به سیلوا اما اومدنش بازی اوزیل ور خراب میکنه . در مورد کاکا هم , با اینکه تنها برزیلی ست که خیلی دوستش دارم , اما فکر کنم دیگه پایان فوتبالش سر رسیده و به مثل هانری , بکام یا دروگبا بهتر هست به دنبال جاهای آروم برای زندگی و فوتبال باشه .

حیف کانالس مصدوم شده وگر نه بد جوری دلم براش تنگ شده :D

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
لوکا مودریچ، ستاره تاتنهام با رئال مادرید به توافق رسیده و به احتمال فراوان به‌زودی راهی سانتیاگو برنابئو خواهد شد. این در حالی است که دو باشگاه هنوز نتوانسته‌اند بر سر مبلغ انتقال او به توافق برسند.

تاتنهام بیش از 40 میلیون پوند برای این بازیکن 26 ساله می‌خواهد اما مادریدی‌ها که بر سر مدت قرارداد و مبلغ دستمزد با مودریچ به توافق رسیده‌اند مطمئن هستند که چند روز آینده انتقال او را قطعی خواهند ساخت.

منابع نزدیک به مودریچ گفته‌اند: «همه چیز حل شده و لوکا و رئال مادرید بر سر همه چیز به توافق رسیده‌اند. البته به دلیل موضع تاتنهام هنوز کمی مشکل وجود دارد اما همه چیز به‌زودی حل خواهد شد.»

ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید به زودی می‌تواند به بازیکنی برسد که چلسی، باشگاه سابق او در تابستان گذشته نتوانسته بود به دستش بیاورد.

مودریچ یازده ماه پیش با وجود علاقه شدید چلسی نتوانست به این باشگاه برود. البته هری ردنپ در آن هنگام مربی تاتنهام بود.

آندره ویلاش-بواش، مربی جدید تاتنهام سال گذشته مربی چلسی بود و مودریچ را می‌خواست. او اکنون هم می‌خواهد این بازیکن را نگه دارد اما به احتمال فراوان موفقیتی به دست نخواهد آورد.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
زیاد بازی مودریچو ندیدم ولی نمیدونم چرا احساس میکنم یه کاکای دیگه میشه برای رئال

کاش میشد سیلوا رو بگیرن :(

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
منم احساس میکنم سیلوا خیلی موثر تر بود! جواب داده تو لالیگا !

مودریچ هم معلوم نیست تو تیم کراسی که عالی بود این بشر! حرف نداشت ! وای تاتنهام رو زیاد دنبال نکردم...

البته سیلوا این دفعه تو دست کسی افتاده که پول براش بی معناست! دیگه رئالم نیتونه با پول این اعراب رقابت کنه :دی

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
گوتي براي هميشه با دنياي فوتبال وداع کرد

00035755.jpg

ستاره اسبق تيم ملي اسپانيا و باشگاه رئال مادريد براي هميشه با دنياي فوتبال وداع کرد.

به نقل از گاردين، رسانه‌هاي مهم اسپانيا روز پنج‌شنبه (امروز) اعلام کردند ستاره 35 ساله پس از آنکه روز سه‌شنبه هفته جاري در راه انتقال به تيم انگليسي وستهام ناکام ماند و آخرين بخت در پايان دوران ورزشي اش را براي حضور در مستطيل سبز از دست داد، چنين تصميمي اتخاذ کرد.

وي که نام کاملش «خوزه ماريا گوتيرس» است، از اواسط نوامبر سال 2011 که قراردادش را با بشيکتاش ترکيه فسخ کرد، بدون تيم باشگاهي بود.

گوتي تا قبل از حضور در غرب اروپا و بازي براي اين تيم سنتي ترکيه، 15 سال براي رئال مادريد بازي کرد و تا سال 2010 در کسب 5 قهرماني لاليگا با کهکشاني‌ها سهيم شد. همچنين 3 مقام نخست ليگ قهرمانان اروپا و 2 قهرماني جام بين قاره‌اي را با اين تيم کسب کرد.

Prince of Darkness

Registered User
لایک‌ها
55
یافتم
بنده در نظر داشتم مبحث طرفداران رئال مادرید را به تنهایی شروع کنم و خیال می کردم این مبحث در این تالار وجود ندارد
772 صفحه را که نمی توانم بخوانم ولی همین بس که سالار تمام تیم های جهان همین تیم ماست
ویوا مادرید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
رئال مادرید با 7 نماینده در لیست انتخابی بهترین بازیکنان اروپا به عنوان تنها تیمی شناخته شد که بیشترین کاندیدا را دارد .

319325_10150276309539953_368156119_n.jpg

با اینکه میدونم هیچوقت نمیگذارند ایکر جایزه ببره اما خوب از صمیم قلب دوست دارم این اتفاق بیفته .
از طرفی کریس یک فصل بینظیر داشته و حقش هست که توپ طلا رو ببره .

نکته دیگه در این عکس هست :

376332_10150276157619953_1730759317_n.jpg

همونطور که می بینید کاکا داره با تیم تمرین میکنه و فکر کنم امسال هم توی تیم موندنیه .

کلا خوشحالم که بازیکن نفروختیم . ( فقط آلتینتوب بود که رفت . )

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
این داستان مودریچ هم همچنان داره ادامه پیدا میکنه و اینطور که پیداس حالا حالاها به سرانجام نمیرسه! تاتنهام از رقم درخواستیش کوتاه نمیاد و فلورنتینو هم از مبلغ پیشنهادی بالاتر نمیره! تاتنهام 40 میلیون پوند میخواد در صورتی که فلورنتینو 24.9 میلیون پوند + 8 میلیون پیشنهاد داده. اون 8 میلیون هم بر اساس تعداد بازیهای مودریچ و جام‌هایی که به دست میاره متغیره. یعنی پرز در مجموع 32 میلیون پوند پیشنهاد داده و از این هم بالاتر نمیره و تاتنهام هم از اون 40 میلیون خودش پایین تر نمیاد.
رئال داره سعی میکنه از طریق خود بازیکن به تاتنهام فشار بیاره. دو روزه که تمرین‌های تاتنهام شروع شده ولی مودریچ توی تمرینات شرکت نمیکنه! روز اول(پنجشنبه) با لباس شخصی رفت سر تمرین و حدود نیم ساعت با ویاس بواس صحبت کرد و صراحتا گفت "میخوام برم رئال"!(من خودم اونجا بودم شنیدم!:D) روز دوم اصلا سر تمرین نرفت. امروز هم تاتنهام رفت آمریکا ولی مودریچ حاضر نشد بره و بدون اجازه باشگاه غیبت کرد!! چیزی که مشخصه اینه که این کارهای مودریچ با هماهنگی مورینیو داره انجام میشه! چند روز پیش مدیر باشگاه دینامو زاگرب(که از دوستان نزدیک مودریچِ) گفت 1 ماهه که مودریچ دائما با مورینیو در تماسه و این سرکشی های مودریچ هم احتمال زیاد به درخواست رئال و مورینیو برای کاهش قیمت هست.
این کل داستان بود تا همین 5 دقیقه پیش!:D مشخص نیست این قضیه تا کی ادامه پیدا میکنه ولی توی سانتیاگو برنابئو میگن اگه شده تا 31 آگوست صبر میکنیم تا تاتنهام رضایت بده و قیمت رو بیاره پایین و هیچ عجله‌ای هم برای خرید مودریچ نداریم!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
این داستان مودریچ هم همچنان داره ادامه پیدا میکنه و اینطور که پیداس حالا حالاها به سرانجام نمیرسه! تاتنهام از رقم درخواستیش کوتاه نمیاد و فلورنتینو هم از مبلغ پیشنهادی بالاتر نمیره! تاتنهام 40 میلیون پوند میخواد در صورتی که فلورنتینو 24.9 میلیون پوند + 8 میلیون پیشنهاد داده. اون 8 میلیون هم بر اساس تعداد بازیهای مودریچ و جام‌هایی که به دست میاره متغیره. یعنی پرز در مجموع 32 میلیون پوند پیشنهاد داده و از این هم بالاتر نمیره و تاتنهام هم از اون 40 میلیون خودش پایین تر نمیاد.
رئال داره سعی میکنه از طریق خود بازیکن به تاتنهام فشار بیاره. دو روزه که تمرین‌های تاتنهام شروع شده ولی مودریچ توی تمرینات شرکت نمیکنه! روز اول(پنجشنبه) با لباس شخصی رفت سر تمرین و حدود نیم ساعت با ویاس بواس صحبت کرد و صراحتا گفت "میخوام برم رئال"!(من خودم اونجا بودم شنیدم!:D) روز دوم اصلا سر تمرین نرفت. امروز هم تاتنهام رفت آمریکا ولی مودریچ حاضر نشد بره و بدون اجازه باشگاه غیبت کرد!! چیزی که مشخصه اینه که این کارهای مودریچ با هماهنگی مورینیو داره انجام میشه! چند روز پیش مدیر باشگاه دینامو زاگرب(که از دوستان نزدیک مودریچِ) گفت 1 ماهه که مودریچ دائما با مورینیو در تماسه و این سرکشی های مودریچ هم احتمال زیاد به درخواست رئال و مورینیو برای کاهش قیمت هست.
این کل داستان بود تا همین 5 دقیقه پیش!:D مشخص نیست این قضیه تا کی ادامه پیدا میکنه ولی توی سانتیاگو برنابئو میگن اگه شده تا 31 آگوست صبر میکنیم تا تاتنهام رضایت بده و قیمت رو بیاره پایین و هیچ عجله‌ای هم برای خرید مودریچ نداریم!

از اون کارای تریپ امیر قلعه نویی دارن میکنن :)

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
از اون کارای تریپ امیر قلعه نویی دارن میکنن :)
آره ، اما این کار دلیل داره!
مودریچ سال پیش میخواست بره چلسی ولی تاتنهام با یکدندگی‌هاش نگذاشت مودریچ بره و پیشنهاد 45 میلیونی چلسی رو رد کرد. در مقابلش به مودریچ گفتن یک سال دیگه بمون و اگه تاتنهام سهمیه CL نگرفت باشگاه باهات همکاری میکنه و برای انتقالت به یه تیم دیگه همکاری میکنه. اما تاتنهامی ها بازم دارن همون کارهای سال پیش رو انجام میدن و به وعده‌هایی که به بازیکنشون دادن عمل نمیکنن! رئال هم دو سال پیش در آخرین لحظات نقل و انتقالات فن در فارت رو با 11 میلیون داد تاتنهام و پیشنهاد 20 میلیونی بایرن مونیخ رو رد کرد(که این کار هم با دلیل بود.) و الان رئال هم انتظار داره وقتی قبل از این با تاتنهام روابط خوبی داشته و باهاشون همکاری کرده ، تاتنهام هم یه خرده انتظاراتش رو بیاره پایین تا این معامله صورت بگیره.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
دیشب اولین بازی پیش فصل رو انجام دادیم و یه تیم دسته سومی رو 5-1 بردیم. نیمه اول کامل تیم آکادمی بازی کرد و تنها بازیکن ها از تیم اصلی گرانرو و آدان بودن که اونا هم محصول آکادمی هستن. نیمه دوم چند تا از بازیکن های تیم اصلی هم بازی کردن. دیماریا ، کایخون ، واران و هیگواین. شاهین به خاطر سرماخوردگی بازی نکرد و کاکا اصلا به لیست دعوت نشد!! دومین بازی پیش فصل جمعه با بنفیکاس.

کاکا رفتنیه!! دو روز پیش با پدرش رفت به دفتر باشگاه و با مورینیو و خوزه آنخل سانچز 45 دقیقه صحبت کرد و اینطور که مارکا و آس نوشتن مورینیو بهش گفته امسال زیاد فرصت بازی نداری و بهتره یه تیم برای خودت پیدا کنی. و حتی مورینیو بهش پیشنهاد بازی توی لیگ آمریکا رو داده. دیشب هم کارانکا بعد از بازی گفت دنبال یه راهکار برای کاکا میگردیم و کاکا یه حرفه‌ای به تمام معناس و ... کاملا از صحبت هاش مشخص بود کاکا رفتنیه! امروز هم تیتر مارکا "پیشنهاد ردبول آمریکا به کاکا" ئه! قیمتی که رئال مادرید برای کاکا تعیین کرده 25 میلیونه و حالا باید دید باشگاهی پیدا میشه بتونه 25 میلیون + دستمزد کاکا رو پرداخت کنه یا نه. شاید توی 72 ساعت آینده وضعیت کاکا مشخص بشه.

در مورد مودریچ هم خبر خاصی نیست هنوز جز اینکه برگشته انگلیس و داره به تنهایی تمرین میکنه. کاری که کرد و تاتنهام رو قال گذاشت و به آمریکا نرفت یه جورایی به ضررش شد و هم جریمه شد و هم باعث شد مدیر تاتنهام بیشتر باهاش لج کنه! قبلا حدس زده میشد نرفتنش به آمریکا درخواست رئال مادرید بوده اما حالا میگن رئال مادرید از این حرکت خوشش نیومده و به مودریچ گفته به انگلیس بره! امروز آس نوشته مودریچ دیروز با مدیر تاتنهام صحبت کرده و بابت اون کارش معذرت خواهی کرده و حالا مدیر تاتنهام هم نرم تر شده و کلا وضعیت نسبت به چند روز پیش بهتر شده. همچنان این داستان ادامه دارد ...:D

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
نوری شاهین برای یک سال به یک باشگاه انگلیسی قرض داده شد. اسم باشگاه هنوز مشخص نیست ولی احتمالا آرسنالِ!

یکی از ناراحت کننده‌ترین خبرهایی بود که میشد توی نقل و انتقالات شنید! :| :|

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نوری شاهین برای یک سال به یک باشگاه انگلیسی قرض داده شد. اسم باشگاه هنوز مشخص نیست ولی احتمالا آرسنالِ!

یکی از ناراحت کننده‌ترین خبرهایی بود که میشد توی نقل و انتقالات شنید! :| :|

الان دیگه کسی رو نداریم باز جای آلونسو بگذاریم ...
حالا باز خوبه قرضی رفته . البته زیادم بد نیست بازیش بهتر میشه .

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
از نظر من که آرسنالی رئالیم بهترین خبر بود !

چون هم شاهین تو رئال جا نیافتاده هنوز ولی یه بازیکن سطح جهانیه و میتونه تو آرسنال خیلی بهمون کمک کنه !

به امید اینکه به دوران اوجش برگرده !

بالا