این داستان مودریچ هم همچنان داره ادامه پیدا میکنه و اینطور که پیداس حالا حالاها به سرانجام نمیرسه! تاتنهام از رقم درخواستیش کوتاه نمیاد و فلورنتینو هم از مبلغ پیشنهادی بالاتر نمیره! تاتنهام 40 میلیون پوند میخواد در صورتی که فلورنتینو 24.9 میلیون پوند + 8 میلیون پیشنهاد داده. اون 8 میلیون هم بر اساس تعداد بازیهای مودریچ و جامهایی که به دست میاره متغیره. یعنی پرز در مجموع 32 میلیون پوند پیشنهاد داده و از این هم بالاتر نمیره و تاتنهام هم از اون 40 میلیون خودش پایین تر نمیاد.
رئال داره سعی میکنه از طریق خود بازیکن به تاتنهام فشار بیاره. دو روزه که تمرینهای تاتنهام شروع شده ولی مودریچ توی تمرینات شرکت نمیکنه! روز اول(پنجشنبه) با لباس شخصی رفت سر تمرین و حدود نیم ساعت با ویاس بواس صحبت کرد و صراحتا گفت "میخوام برم رئال"!(من خودم اونجا بودم شنیدم!

) روز دوم اصلا سر تمرین نرفت. امروز هم تاتنهام رفت آمریکا ولی مودریچ حاضر نشد بره و بدون اجازه باشگاه غیبت کرد!! چیزی که مشخصه اینه که این کارهای مودریچ با هماهنگی مورینیو داره انجام میشه! چند روز پیش مدیر باشگاه دینامو زاگرب(که از دوستان نزدیک مودریچِ) گفت 1 ماهه که مودریچ دائما با مورینیو در تماسه و این سرکشی های مودریچ هم احتمال زیاد به درخواست رئال و مورینیو برای کاهش قیمت هست.
این کل داستان بود تا همین 5 دقیقه پیش!

مشخص نیست این قضیه تا کی ادامه پیدا میکنه ولی توی سانتیاگو برنابئو میگن اگه شده تا 31 آگوست صبر میکنیم تا تاتنهام رضایت بده و قیمت رو بیاره پایین و هیچ عجلهای هم برای خرید مودریچ نداریم!