• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظرم کلا امشب ESSIEN باید از اول بازی میکرد
و کاکا رو زودتر میاورد تو بازی

من واقعا نمیفهمم این فصل کاکا اینقدر اماده است. فصلهای قبل هم که همش یا مصدوم بود یا رو نیمکت !!

اونوقت فلسفه اوردن مودریچ چیه ؟! کاکا هر چی باشه از مودریچ خیلی بهتره. مودریچ به نظر من بازیکن بازی بزرگ نیست. امروز هم کاری نکرد. اصلا نتونست رونالدو رو تغذیه کنه. کاکا به محض اینکه اومد یه پاس گل به رونالدو داد.

من این ظلم مورینیو رو میبینم یاد ظلم انجلوتی در حق ریوالدو میفتم. اینقدر میذاره بازیکن رو رو نیمکت که اخرش نابود میشه. کاکا اگه بخواد اینطوری باهاش رفتار بشه واقعا بی انصافی هست.

کاکا بازیکن کوچیکی نیست. به نظر من (که رو برد رئال شرط بسته بودم) اگه از اول بازی یا حتی از اول نیمه دوم کاکا میومد تو زمین ، رئال بازی رو میبرد.

L+X

Registered User
لایک‌ها
30
ننگ بر سر صدا و سیما که نمی تونه یه بازی با کیفیت پخش کنه . قول میدم اینم از اون حق پخش های 1 دلاری بود

خاک بر سر ها پول نداده بودن.... از فید دزدیده بودن !!!
اگر دقت میکردید گزارشگر + آرم هم نداشت.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
خاک بر سر ها پول نداده بودن.... از فید دزدیده بودن !!!
اگر دقت میکردید گزارشگر + آرم هم نداشت.

تازه اگه کسی با کامپیوتر نگاه کرده باشه تا اواسط بازی یه نشانگر موس هم پایین صفحه بود که خیلی رو اعصاب راه میرفت !

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
خوشبحال خودم که ساعت 11 از خستگی خوابم برد!
فقط خواستم بگم هر تیمی روز خوب و بد داره.درسته این فصل اکثرا خوب نبودیم ولی شما بازیهای دیگه هم ببینید که عالی بودیم.
وقتی جوری جلوی بارسا بازی میکردیم که فردوسی پور بارسایی اومد گفت بارسا شانس آورده که تا الان (اواسط نیمه اول) شش تایی نشده.همین الانش هم بارسایی ها از بازی با رئال میترسن،همونطور که ما تا 2 فصل پیش این حس رو داشتیم.
یا همین بازی منچستر سیتی که اگه جو هارت نبود یه نتیجه عجیب غریب شکل میگرفت.
در مورد خوزه هم نمیدونم چی بگم،با اینکه بدون شک بهترین مربی جهانه ولی بعضی کاراش با روح و روان آدم بازی میکنه،یکیش همین مشکلش با بعضی بازیکنا (کاکا) که صد بار گفتم و اینکه بعضی وقتا مخش هنگ میکنه.هر چند از حق نگذریم ما نه مهاجم داشتیم نه دفاع چپ و نه خدیرا رو.اگه مصدومهای تیم برگردن راحت میتونیم به رئال فصل پیش برسیم و حتی بهتر بشیم.
متاسفانه اکثرا وقتی بحث توپ طلا میشه 2 تا دونه بازی این فصل رو میبینن که باز به نظرم رونالدو چیزی از مسی کم نداشته،ولی توپ طلا از اول سال 2012 شروع میشه تا همین الان.من موندم چطور بازیهای رونالدو تو فصل پیش و یورو و مخصوصا الکلاسیکو ها رو بی خیال میشن و 2 تا دونه گل به 4 تا تیم درپیت لالیگا تو این فصل رو سنجش قرار میدن!!

Holy7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
مزدک گفت رونالدو جایی گفته بهترین بازیکن دنیا منم!:D کشته مرده تواضعشم! بازیکنی که واقعا بزرگ باشه از این صحبتا نمیکنه تو زمین خودش رو ثابت میکنه حتی اگه انتخاب نشه. قبلا هم گفتم رونالدو خیلی عالیه ولی نه اینکه در حد یه نابغه مثل زیدان یا رونالدوی برزیلی بزرگ بشه.

مورینیو هم که انگار تاکتیک هاش فقط به درد قهرمانی تو لیگ اسپانیا میخوره به گلهای دیشب نگاه کنید هر دو تا گل دورتموند رو کار تیمی بود ولی هر دو تا گل رئال روی توپ های هوایی و شروع مجدد. دورتموندی که از لحاظ فردی نصف رئال هم نبود ولی مثل همیشه معلوم شد سیستم خیلی مهمتر از داشتن 30 تا ستاره هست.

یاد رئال دلبوسکه بخیر!

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
خوب بود ولی اون گلایی که آفساید گرفتن و دیدم داشتم سکته میزدم ولی خلاصه بازم پرچممون بالاااااااس

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
افتضاح افتضاح
رونالدو خیلی بد بازی میکرد

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
چه جوری داور اجازه داده بازی تو این زمین برگزار بشه موندم!!!
فعلا یکی زدیم،امیدوارم اختلاف رو بیشتر کنیم.
خدا رو شکر رونالدو چیزیش نشد،واقعا نگران شدم.ولی نشون داد هر بلایی سرش بیاد بازم گلش رو میزنه.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
واقعا برای لالیگا متاسفم ، هر روز بدتر از دیروز ... رحمت به ورزشگاه سردار جنگل !
با این گردش مالی ، دیدن این زمینها و این وضع برگزاری بازی ، واقعا چی میشه گفت ؟!

910385-15160449-640-360.jpg

.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلا وضعیت لالیگا خیلی داره نافرم میشه.

بازی بارسلونا مایورکا هم زمینش جالب نبود البته به بدی زمین بازی رئال نبود.

این زمینها فقط باعث مصدومیت بازیکنا میشه.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
اتفاقا من دیشب با زمین حال میکردم.... قل میخوردن بازیکنا :دی
باعث جذابیت بیشتر بازی شده بود...

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
آره نتیجه چی شد من تا آخرین لحظه که بیدار بودم 2-1 بود باقیش چی شد؟

همون 2-1 تموم شد.
کاسیاس هم دیشب عالی بود،اون توپی که اول نیمه دوم گرفت عالی بود!!
پزشکای تیم پرتغال هم رونالدو رو مرخص کردن از اردو.مثل اینکه اوضاعش چندان مساعد نیست.
این خطا رو هر کسی غیر از رونالدو انجام میشد درجا قرمز میگرفت،دریغ از یک خطا...

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
همون 2-1 تموم شد.
کاسیاس هم دیشب عالی بود،اون توپی که اول نیمه دوم گرفت عالی بود!!
پزشکای تیم پرتغال هم رونالدو رو مرخص کردن از اردو.مثل اینکه اوضاعش چندان مساعد نیست.
این خطا رو هر کسی غیر از رونالدو انجام میشد درجا قرمز میگرفت،دریغ از یک خطا...

ای بابا اعصابمون خورد شد!!!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
برا ریال فعلا واقعا اسین خیلی خوب داره بازی میکنه

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
اینو یه ساعت پیش کریس تو اف بی شیر کرده مثل این که حالش بهتره:

Thank you for the messages that you sent in the past days. I'm feeling better and hope to be back 100% asap

18240_10151282768677164_83772896_n.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیلی شانس اورد. اون بازیکن ختافه واقعا بد زد... اگه ضربه توی چشمش خورده بود ممکن بود بیناییش رو به خطر بندازه.

باید با این بازیکنایی که به این شکل سلامتی بازیکنای دیگه رو بخطر میندازن حتما برخورد های شدید بکنند.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خیلی شانس اورد. اون بازیکن ختافه واقعا بد زد... اگه ضربه توی چشمش خورده بود ممکن بود بیناییش رو به خطر بندازه.

باید با این بازیکنایی که به این شکل سلامتی بازیکنای دیگه رو بخطر میندازن حتما برخورد های شدید بکنند.

تو لالیگا زدن مسی و رونالدو یه افتخاره ! ، تازه هر چی خطا شدیدتر = معروفیت بیشتر ، وقتی میگم لیگ انگلیس همه چیش سر حساب و کتاب بیخود نمیگم ، بالوتلی چند بار شیرین کاری کرد ، محرومیت سنگین براش بریدن و نمونه های خیلی زیاد دیگه ...

r 1.jpg

r 2.jpg

یکم زمانهای قدیمتر ....
سمت راست ، کاپیتان فعلی لوانته نفر کنارش هم فکر کنم مورینتس هست :

r 3.jpg

.

Last edited:
بالا