خط به خط جواب میدم،
خداییش چرا خودتون رو گول میزنید، آمار علی دایی و گوام و مالدیو کجا، آمار مسی در الکلاسیکو و لیگ های معتبر دنیا و مدافعین برجسته ی جهان کجاااااا.
رونالدو که افتخاری کسب نکرده، یه لالیگا بردن هنر خیلی خاصی نیست.اگر که اینطوریه یایا توره باید برنده باشه چون واقعا تاثیرش در قهرمانی سیتی چندین برابر رونالدو بوده تازه لیگ برتر رو هم بردن.
از یه طرف میگی بیایم ببینیم مسی به چه تیم هایی گل زده و از این طرف میگی کریس رونالدو توی یورو و جام جهانی گل زده.عزیز من رونالدو راحت 20 درصد گلهاش از روی نقطه ی پنالتی هستش.باور کن پنالدو که میگن کم بی ربط هم نیست
میدونی چرا همه میگن مسی بهتره و واقعا بهتره؟
به این دلایل:
1-هوش سرشار فوتبالی و درک بالایی که از موقعیت ها و لحظات داره. قدرت تصمیم گیریش در شرایط سخت بی نظیره
2-در خدمت تیم بودن، کار تیمی و اینکه به مراتب از رونالدو پاسور بهتریه.
3- طی این 4-5 سال هرگز افت نکرده و همیشه روند رو به پیشرفتش رو حفظ کرده و از کیفیت و گل زنی و تاثیر گذاریش کم نشده.نوسان کاریش در حد صفره
دلایل بالا دلایل فنی بودن که بنده در حد یک علاقه مند به فوتبال اونارو به وضوح میبینم.
اما دلیل آخر که غیر فنی هست
4-ویژگی های اخلاقی چه داخل زمین چه خارج زمین.وقتی یه بازیکنی مثل کریس دمخور پاریس هیلتونه و بعد از اینکه از خونه پاریس میاد بیرون دکمه هاش رو جابجا میبنده شاید باعث بشه در بین اقشار متوسط از نظر فوتبالی و فکری محبوب بشه اما
میتونسته کاری کنه که پیش همه محبوب باشه، خودخواهی، تک روی، غرور و .....
اما مسی، همیشه متواضع هستش و دقیقا شخصیت مقابل رونالدوئه
مشکل شما و خیلی های دیگه اینه فکر میکنید بهترین بازیکن جهان یعنی کسی که تو چندسال اخیر بهترین بوده.ولی وقتی میگن توپ طلای 2012 یعنی کسی که از اول سال 2012 تا آخرش بهترین بوده.نه سالهای قبلش.
تو همه الکلاسیکو های سال
2012 رونالدو گلزنی کرده.اینکه سال 2010 گل نمیزد و مسی میزد ربطی به توپ طلای 2012 نداره.
بعدم والا من تو لالیگا مدافع برجسته دنیا ندیدم آنچنان.مدافع برجسته دنیا تو تیم چلسیه که بعد 7-8-10 تا بازی هنوز یه گل هم نزده.مدافع برجسته دنیا تو جام جهانیه که یه گل هم نزده.تو میلان که فقط پنالتی بهشون زده!
این آمار مربوط به 76 گل مسیه که الان نمیدونم چند تا شده.احتمالا باید با گلایی که به اسپارتاک و ساراگوسا زده بیشتر هم شده.
** بارسلونا ( 64 گل ):
*لیگ ( 48 ) : مالاگا ( 6 ) ، رایو ( 4 ) ، اسپانیول ( 4 ) ، والنسیا ( 4 ) ، سوسیداد ( 3 ) ، گرانادا (3 ) ، ختافه ( 3 ) ، دپورتیوو ( 3 ) ، مایورکا ( 3 ) ، زاراگوزا ( 2 )، لوانته (
2 ) ، اوساسونا ( 2 ) ، رئال مادرید ( 2 ) ، ریسینگ ( 2 ) ، بتیس ( 2 ) ، سویا ( 1 ) ، اتلکتیکو مادرید ( 1 ) ، اتلکتیکو بیلبائو ( 1 )
*چمپیونز لیگ ( 11 ) : بایر لورکوزن ( 6 ) ، میلان ( 2 ) ، اسپارتاک مسکو ( 2 ) ، سلتیک ( 2 )
*جام حذفی ( 3 ) : اوساسونا ( 2 ) ، اتلکتیکو بیلبائو ( 1 )
* سوپر کاپ ( 2 ) : رئال مادرید ( 2 )
** آرژانتین ( 12 گل )
* مقدماتی جام حذفی ( 5 ) : اروگوئه ( 2 ) ، شیلی ( 1 ) ، اکوادور ( 1 ) ، پاراگوئه ( 1 )
*دوستانه ( 7 ) : سوئد ( 3 ) ، برزیل ( 3 ) ، آلمان ( 1 )
اگه رئال رو بزاریم کنار میشه گفت به تیمهای بزرگ فقط به آلمان گل زده(اونم دوستانه).و تیمهای خوب هم فقط به لالیگایی ها بوده مثل والنسیا.
3 تا به تیم امید برزیل زده!!!2 تایی هم که به میلان زده پنالتی بوده!!!
شاید هم رایو وایکانو و اسپارتاک و لورکوزن تیمای بزرگی هستن!
بعد هم من نفهمیدم اینکه کریس تو 5 تا جام جهانی و یورو اخیر گلزنی کرده چه ربطی داره به پنالتی که سریع پنالدو پنالدو میکنید!!!برید ببینید چندتاش پنالتی بوده(فکر میکنم یه دونه به ایران زده فقط!!).به فرض همش پنالتی.مسی چرا نتونسته یه دونه هم بزنه؟!
تو پست قبلی گفتم،اگه کل رئال هم برای رونالدو بازی کنه به مراتب آمار گلزنی بهتری پیدا میکنه.همه برای مسی،ولی اینور رونالدو برای همه!
مسی باهوش،عالی.دمش گرم.ولی حرف من اینه امسال حقش نیست.دلایلم هم آوردم.
در مورد سوم هم گفتم توپ طلا مال سال 2012 هست،متاسفانه بارسایی ها فکر میکنن دیگه انحصاری توپ طلا مال مسیه چون 4-5 ساله خوبه که صد البته همینطور هم هست و با این سیستم رای گیری راحت حق امثال اشنایدر و رونالدو و ژاوی خورده میشه.
در مورد دلایل غیر فنی اگه بحث اخلاقی باشه فکر نمیکنم کسی بالاتر از کاسیاس و رائول و دلپیرو و جرارد و حتی همین اینیستا باشه.اگه اینطوره اینا باید بیان توپ طلا ببرن.
مسی کلا اخلاق بهتری داره،متواضع تره ولی مشکلات هم کم نداره.همین عکسش رو قاعدتا دیدی چند وقت پیش از تو کلوپ ژاوی زیربغلش رو گرفته بود نیوفته زمین.یا اون توپی که الکلاسیکو شوت کرد خورد صورت تماشاگر رئال!!!
این هم که کلا رونالدو رو به خاطر اینکه متواضع نیست ببریم زیر سوال خیلیه.اون رونالدویی که با پاریس هیلتون بود 180 درجه با اینی که الان هست فرق داره.خود مهرداد عزیز بارسایی هم بارها این رو اشاره کرده تو پست هاش که اخلاق رونالدو خیلی بهتر شده هر چند هنوز یه مشکلاتی داره.
من دیگه تمایلی ندارم این بحث اینجا ادامه پیدا کنه.شما حرفات رو زدی منم زدم.هیچکدوم هم امکان نداره قانع بشیم که طرف مقابل درست میگه.موفق باشی