• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
چرا كسي نيست؟ تيم برده هااا پرگل برده

بازي ديشب خيلي چسبيد اين رئال مادريدو خيلي دوست دارم

hala madrid

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
پاری سن ژرمن،آرسنال،یووه،بایرن و منچستر قویترین تیمایی هستن که احتمال داره بهشون بخوریم.
خیلی دوس دارم با یووه یا منچستر بیوفتیم.خیلی وقته باهاشون بازی نکردیم.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اه ... اه ... اه ...
اصلا راضی نیستم ... بازم الکی موقعیت هامون رو از دست دادیم ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من رئال حقش برد بود. سیتی باز از اون پنالتی های مفت گرفت. بازی با دورتموند هم داور بهشون یه پنالتی تقدیم کرد.

فصل قبل لیگ برتر هم ماشالله داور حسابی بهشون حال داد وگرنه چند تا بازی قشنگ باید اون بالوتلی محروم میشد.

داوره خطاهای واضح روی رونالدو رو نمیگرفت.

البته با همه این عنایات داوری بازم سیتی اوت شد تا مشخص بشه صرف پول قهرمانی نمیاره. هویت هم لازمه که هر تیمی نداره. بلایی که سر چلسی هم داره میاد.

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
داوری خیلی بد بود

پنالتی نبود به 2 علت : اولاً خطا نبود اصلاً دوما اصلا خارجه محوطه 18 بود

موندم چرا روی رونالدو خطا میشد رو نمی گرفت دیگه خیلی تابلو هستن اینا

امسال هم باز توپ طلا رو میدن به مسی.چندین سال پیش اصلا اینطوری نبود.کلی بازیکن واسه توپ طلا میجنگیدن

ولی با حمایتی که از مسی میشه هرسال این جایزه رو میبره. یجورایی این جایزه داره بیمزه میشه.

کسایی که رای میدن اصلا آمارهارو نگاه نمی کنند.فقط به بازیکنی رای میدن که دوسش دارن نه بازیکنی که واقعاً خوب بازی می کنه

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
صعود رئال رو تبریک میگم .

پ.ن : داوری در حد و اندازه های لیگ برتر بود .
پ.ن 0.25 : میرزایی که حالش از داوری بهم خورده بود هیچ ، کارگردان شبکه پخش کننده بازی هم بعد از خطای تابلوئه دوم کمپانی روی کریس یه کلوز آپ از داور گرفت و اسمش رو زیرش درج کرد ! آخر اعتراض بود این حرکت .
پ.ن 0.5 : مسی شایسته ی توپ طلاست؛ همیشه بوده .

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
به عنوان یک آنتی مادریدیستا باید اذعان کنم که داور از هیچ کاری که باعث شه السیتی صعود کنه فروگذار نبود.
این پول های عربی خیلی دارن دردسر ساز میشن.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
کسایی که رای میدن اصلا آمارهارو نگاه نمی کنند.فقط به بازیکنی رای میدن که دوسش دارن نه بازیکنی که واقعاً خوب بازی می کنه

به شما پیشنهاد میکنم یه نگاه کوچیک به امار ها و رکورد شکنی های مسی بندازید بعد این حرفو بزنید
بازیکنی که هر بازی یه رکورد تازه ثبت میکنه و امار ها رو بالا پایین میکنه بازیکنه خوبیه نه بازیکنی که شما دوسش داری

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
داوری خیلی بد بود

پنالتی نبود به 2 علت : اولاً خطا نبود اصلاً دوما اصلا خارجه محوطه 18 بود

موندم چرا روی رونالدو خطا میشد رو نمی گرفت دیگه خیلی تابلو هستن اینا

امسال هم باز توپ طلا رو میدن به مسی.چندین سال پیش اصلا اینطوری نبود.کلی بازیکن واسه توپ طلا میجنگیدن

ولی با حمایتی که از مسی میشه هرسال این جایزه رو میبره. یجورایی این جایزه داره بیمزه میشه.

واقعا
دیشب حالم از داوری بهم خورد
اونوقت میگن چرا رونالدو تو بازی عصبانیه؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بحث فقط این بازی نیست.

این سیتی سابقه داره. نمونه اش پنالتی بازی قبلش با دورتموند تو الاتحاد که اونجا هم یه پنالتی بهش تقدیم شد.

حالا شما تازه یه بازی سیتی رو دیدید. خداییش فصل قبل تو لیگ برتر ما دیوونه شدیم. این بالوتلی با لگد میزد تو سر بازیکن حریف اخراج نمیشد !! بعد دقیقه 95 (که تو وقت اضافه اش هم شک و تردید بود) همون بالوتلی گل برتری بازی رو میزد.

با وجود همه اون بحث ها اخر سر هم با تفاضل گل قهرمان لیگ برتر شدند. تو همون بازی کذایی یونایتد سیتی هم سر اخراج ایوانس که باعث شکست سنگین یونایتد شد کلی بحث و جدل بود.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
به شما پیشنهاد میکنم یه نگاه کوچیک به امار ها و رکورد شکنی های مسی بندازید بعد این حرفو بزنید
بازیکنی که هر بازی یه رکورد تازه ثبت میکنه و امار ها رو بالا پایین میکنه بازیکنه خوبیه نه بازیکنی که شما دوسش داری

من کاری به حرف دوستمون که گفته آمار ندارم.اگه به آمار بود الان علی دایی بهترین مهاجم دنیا بود!!
من قبول دارم که مسی فوق العاده است،امسال هم عالی بوده.80 تا هم گل زده.ولی خدایی به چه تیمایی زده.چرا همین مسی یک بار تو جام جهانی گل نزده.چرا پارسال نتونست تو کوپا آمریکا کاری کنه.چرا بعد n تا بازی جلو چلسی هنوز یه گل نزده؟
ما نمیگیم 3 تا جام جهانی ببره یا تو 2 تا فینال جام جهانی گلزنی کنه.ولی بالاخره نباید یه دونه گل بزنه کسی که میگن بهترین بازیکن تاریخه؟
همین رونالدو هم با اینکه تو عرصه ملی مثل مسی موفق نبوده (هرچند با رفتن به فینال یورو 2004 و رسوندن پرتغال به نیمه نهایی 2012 جلوتر از مسیه) ولی کم کمش تو 5 تا جام جهانی و یورو اخیر گلزنی کرده!!
همین رونالدو تو 6 تا الکلاسیکو اخیر گلزنی کرده،پارسال بدون هیچ شکی عامل اصلی قهرمانی رئال تو لالیگا بود.پرتغال رو یه تنه رسوند به نیمه نهایی یورو.تو چمپیونزلیگ و یورو هم تیمش تو پنالتی ها باخت که همه میگن شانس کامله.
چه بسا اگه رئال و پرتغال شانس داشتن و تو پنالتی نمیباختن الان یورو و چمپیونزلیگ هم برده بود.
پیکه چند روز پیش گفت همه ما برای مسی بازی میکنیم،پدرو تو بازی پریشب اون جوری تابلو تمارض میکنه که مسی بتونه بیشتر گل بزنه.ولی تو رئال اصلا اینجوری نیست.هر چند که 2 فصل پیش آخرای فصل دیدین که همه برای رونالدو بازی کردن و تو 4 تا بازی اگه اشتباه نکنم 11 تا گل زد.
اینجا دیماریا برای خودش شوت میزنه،بنزما و هیگواین میخوان دابلشون رو هت تریک کنن و...
در صورتی که تو بارسا همه برای مسی بازی میکنن.
قبلا هم گفتم،مسی امسال مستحق توپ طلا نیست.چون هیچ کاری برای تیمش نکرده(برخلاف 3 سال پیش و سال پیش).هرچند تیمش براش خیلی کارا کرده تا به این رکوردها برسه!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من کاری به حرف دوستمون که گفته آمار ندارم.اگه به آمار بود الان علی دایی بهترین مهاجم دنیا بود!!
من قبول دارم که مسی فوق العاده است،امسال هم عالی بوده.80 تا هم گل زده.ولی خدایی به چه تیمایی زده.چرا همین مسی یک بار تو جام جهانی گل نزده.چرا پارسال نتونست تو کوپا آمریکا کاری کنه.چرا بعد n تا بازی جلو چلسی هنوز یه گل نزده؟
ما نمیگیم 3 تا جام جهانی ببره یا تو 2 تا فینال جام جهانی گلزنی کنه.ولی بالاخره نباید یه دونه گل بزنه کسی که میگن بهترین بازیکن تاریخه؟
همین رونالدو هم با اینکه تو عرصه ملی مثل مسی موفق نبوده (هرچند با رفتن به فینال یورو 2004 و رسوندن پرتغال به نیمه نهایی 2012 جلوتر از مسیه) ولی کم کمش تو 5 تا جام جهانی و یورو اخیر گلزنی کرده!!
همین رونالدو تو 6 تا الکلاسیکو اخیر گلزنی کرده،پارسال بدون هیچ شکی عامل اصلی قهرمانی رئال تو لالیگا بود.پرتغال رو یه تنه رسوند به نیمه نهایی یورو.تو چمپیونزلیگ و یورو هم تیمش تو پنالتی ها باخت که همه میگن شانس کامله.
چه بسا اگه رئال و پرتغال شانس داشتن و تو پنالتی نمیباختن الان یورو و چمپیونزلیگ هم برده بود.
پیکه چند روز پیش گفت همه ما برای مسی بازی میکنیم،پدرو تو بازی پریشب اون جوری تابلو تمارض میکنه که مسی بتونه بیشتر گل بزنه.ولی تو رئال اصلا اینجوری نیست.هر چند که 2 فصل پیش آخرای فصل دیدین که همه برای رونالدو بازی کردن و تو 4 تا بازی اگه اشتباه نکنم 11 تا گل زد.
اینجا دیماریا برای خودش شوت میزنه،بنزما و هیگواین میخوان دابلشون رو هت تریک کنن و...
در صورتی که تو بارسا همه برای مسی بازی میکنن.
قبلا هم گفتم،مسی امسال مستحق توپ طلا نیست.چون هیچ کاری برای تیمش نکرده(برخلاف 3 سال پیش و سال پیش).هرچند تیمش براش خیلی کارا کرده تا به این رکوردها برسه!

خط به خط جواب میدم،
خداییش چرا خودتون رو گول میزنید، آمار علی دایی و گوام و مالدیو کجا، آمار مسی در الکلاسیکو و لیگ های معتبر دنیا و مدافعین برجسته ی جهان کجاااااا.
رونالدو که افتخاری کسب نکرده، یه لالیگا بردن هنر خیلی خاصی نیست.اگر که اینطوریه یایا توره باید برنده باشه چون واقعا تاثیرش در قهرمانی سیتی چندین برابر رونالدو بوده تازه لیگ برتر رو هم بردن.
از یه طرف میگی بیایم ببینیم مسی به چه تیم هایی گل زده و از این طرف میگی کریس رونالدو توی یورو و جام جهانی گل زده.عزیز من رونالدو راحت 20 درصد گلهاش از روی نقطه ی پنالتی هستش.باور کن پنالدو که میگن کم بی ربط هم نیست
میدونی چرا همه میگن مسی بهتره و واقعا بهتره؟
به این دلایل:

1-هوش سرشار فوتبالی و درک بالایی که از موقعیت ها و لحظات داره. قدرت تصمیم گیریش در شرایط سخت بی نظیره

2-در خدمت تیم بودن، کار تیمی و اینکه به مراتب از رونالدو پاسور بهتریه.

3- طی این 4-5 سال هرگز افت نکرده و همیشه روند رو به پیشرفتش رو حفظ کرده و از کیفیت و گل زنی و تاثیر گذاریش کم نشده.نوسان کاریش در حد صفره

دلایل بالا دلایل فنی بودن که بنده در حد یک علاقه مند به فوتبال اونارو به وضوح میبینم.
اما دلیل آخر که غیر فنی هست
4-ویژگی های اخلاقی چه داخل زمین چه خارج زمین.وقتی یه بازیکنی مثل کریس دمخور پاریس هیلتونه و بعد از اینکه از خونه پاریس میاد بیرون دکمه هاش رو جابجا میبنده شاید باعث بشه در بین اقشار متوسط از نظر فوتبالی و فکری محبوب بشه اما
میتونسته کاری کنه که پیش همه محبوب باشه، خودخواهی، تک روی، غرور و .....
اما مسی، همیشه متواضع هستش و دقیقا شخصیت مقابل رونالدوئه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لطفا این بحت بهترین بازیکن رو اینجا ادامه ندید چون هر کسی عقیده و نظر خودش رو داره. اینجا هم تاپیک رئال مادرید هست. پیشنهاد میکنم در این مورد تو همون تاپیک کل کل جهانی صحبت بشه.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
خط به خط جواب میدم،
خداییش چرا خودتون رو گول میزنید، آمار علی دایی و گوام و مالدیو کجا، آمار مسی در الکلاسیکو و لیگ های معتبر دنیا و مدافعین برجسته ی جهان کجاااااا.
رونالدو که افتخاری کسب نکرده، یه لالیگا بردن هنر خیلی خاصی نیست.اگر که اینطوریه یایا توره باید برنده باشه چون واقعا تاثیرش در قهرمانی سیتی چندین برابر رونالدو بوده تازه لیگ برتر رو هم بردن.
از یه طرف میگی بیایم ببینیم مسی به چه تیم هایی گل زده و از این طرف میگی کریس رونالدو توی یورو و جام جهانی گل زده.عزیز من رونالدو راحت 20 درصد گلهاش از روی نقطه ی پنالتی هستش.باور کن پنالدو که میگن کم بی ربط هم نیست
میدونی چرا همه میگن مسی بهتره و واقعا بهتره؟
به این دلایل:

1-هوش سرشار فوتبالی و درک بالایی که از موقعیت ها و لحظات داره. قدرت تصمیم گیریش در شرایط سخت بی نظیره

2-در خدمت تیم بودن، کار تیمی و اینکه به مراتب از رونالدو پاسور بهتریه.

3- طی این 4-5 سال هرگز افت نکرده و همیشه روند رو به پیشرفتش رو حفظ کرده و از کیفیت و گل زنی و تاثیر گذاریش کم نشده.نوسان کاریش در حد صفره

دلایل بالا دلایل فنی بودن که بنده در حد یک علاقه مند به فوتبال اونارو به وضوح میبینم.
اما دلیل آخر که غیر فنی هست
4-ویژگی های اخلاقی چه داخل زمین چه خارج زمین.وقتی یه بازیکنی مثل کریس دمخور پاریس هیلتونه و بعد از اینکه از خونه پاریس میاد بیرون دکمه هاش رو جابجا میبنده شاید باعث بشه در بین اقشار متوسط از نظر فوتبالی و فکری محبوب بشه اما
میتونسته کاری کنه که پیش همه محبوب باشه، خودخواهی، تک روی، غرور و .....
اما مسی، همیشه متواضع هستش و دقیقا شخصیت مقابل رونالدوئه

مشکل شما و خیلی های دیگه اینه فکر میکنید بهترین بازیکن جهان یعنی کسی که تو چندسال اخیر بهترین بوده.ولی وقتی میگن توپ طلای 2012 یعنی کسی که از اول سال 2012 تا آخرش بهترین بوده.نه سالهای قبلش.
تو همه الکلاسیکو های سال 2012 رونالدو گلزنی کرده.اینکه سال 2010 گل نمیزد و مسی میزد ربطی به توپ طلای 2012 نداره.
بعدم والا من تو لالیگا مدافع برجسته دنیا ندیدم آنچنان.مدافع برجسته دنیا تو تیم چلسیه که بعد 7-8-10 تا بازی هنوز یه گل هم نزده.مدافع برجسته دنیا تو جام جهانیه که یه گل هم نزده.تو میلان که فقط پنالتی بهشون زده!
این آمار مربوط به 76 گل مسیه که الان نمیدونم چند تا شده.احتمالا باید با گلایی که به اسپارتاک و ساراگوسا زده بیشتر هم شده.
** بارسلونا ( 64 گل ):

*لیگ ( 48 ) : مالاگا ( 6 ) ، رایو ( 4 ) ، اسپانیول ( 4 ) ، والنسیا ( 4 ) ، سوسیداد ( 3 ) ، گرانادا (3 ) ، ختافه ( 3 ) ، دپورتیوو ( 3 ) ، مایورکا ( 3 ) ، زاراگوزا ( 2 )، لوانته (

2 ) ، اوساسونا ( 2 ) ، رئال مادرید ( 2 ) ، ریسینگ ( 2 ) ، بتیس ( 2 ) ، سویا ( 1 ) ، اتلکتیکو مادرید ( 1 ) ، اتلکتیکو بیلبائو ( 1 )

*چمپیونز لیگ ( 11 ) : بایر لورکوزن ( 6 ) ، میلان ( 2 ) ، اسپارتاک مسکو ( 2 ) ، سلتیک ( 2 )

*جام حذفی ( 3 ) : اوساسونا ( 2 ) ، اتلکتیکو بیلبائو ( 1 )

* سوپر کاپ ( 2 ) : رئال مادرید ( 2 )

** آرژانتین ( 12 گل )

* مقدماتی جام حذفی ( 5 ) : اروگوئه ( 2 ) ، شیلی ( 1 ) ، اکوادور ( 1 ) ، پاراگوئه ( 1 )

*دوستانه ( 7 ) : سوئد ( 3 ) ، برزیل ( 3 ) ، آلمان ( 1 )

اگه رئال رو بزاریم کنار میشه گفت به تیمهای بزرگ فقط به آلمان گل زده(اونم دوستانه).و تیمهای خوب هم فقط به لالیگایی ها بوده مثل والنسیا.
3 تا به تیم امید برزیل زده!!!2 تایی هم که به میلان زده پنالتی بوده!!!
شاید هم رایو وایکانو و اسپارتاک و لورکوزن تیمای بزرگی هستن!

بعد هم من نفهمیدم اینکه کریس تو 5 تا جام جهانی و یورو اخیر گلزنی کرده چه ربطی داره به پنالتی که سریع پنالدو پنالدو میکنید!!!برید ببینید چندتاش پنالتی بوده(فکر میکنم یه دونه به ایران زده فقط!!).به فرض همش پنالتی.مسی چرا نتونسته یه دونه هم بزنه؟!

تو پست قبلی گفتم،اگه کل رئال هم برای رونالدو بازی کنه به مراتب آمار گلزنی بهتری پیدا میکنه.همه برای مسی،ولی اینور رونالدو برای همه!

مسی باهوش،عالی.دمش گرم.ولی حرف من اینه امسال حقش نیست.دلایلم هم آوردم.
در مورد سوم هم گفتم توپ طلا مال سال 2012 هست،متاسفانه بارسایی ها فکر میکنن دیگه انحصاری توپ طلا مال مسیه چون 4-5 ساله خوبه که صد البته همینطور هم هست و با این سیستم رای گیری راحت حق امثال اشنایدر و رونالدو و ژاوی خورده میشه.
در مورد دلایل غیر فنی اگه بحث اخلاقی باشه فکر نمیکنم کسی بالاتر از کاسیاس و رائول و دلپیرو و جرارد و حتی همین اینیستا باشه.اگه اینطوره اینا باید بیان توپ طلا ببرن.
مسی کلا اخلاق بهتری داره،متواضع تره ولی مشکلات هم کم نداره.همین عکسش رو قاعدتا دیدی چند وقت پیش از تو کلوپ ژاوی زیربغلش رو گرفته بود نیوفته زمین.یا اون توپی که الکلاسیکو شوت کرد خورد صورت تماشاگر رئال!!!
این هم که کلا رونالدو رو به خاطر اینکه متواضع نیست ببریم زیر سوال خیلیه.اون رونالدویی که با پاریس هیلتون بود 180 درجه با اینی که الان هست فرق داره.خود مهرداد عزیز بارسایی هم بارها این رو اشاره کرده تو پست هاش که اخلاق رونالدو خیلی بهتر شده هر چند هنوز یه مشکلاتی داره.

من دیگه تمایلی ندارم این بحث اینجا ادامه پیدا کنه.شما حرفات رو زدی منم زدم.هیچکدوم هم امکان نداره قانع بشیم که طرف مقابل درست میگه.موفق باشی

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
توپ طلا معیار کشککی هست
سیاست فیفا هست
گیگز و کانتونا توپ طلا نبرده اما اون آفریقاییه ژرژ وه آ مال میلان برده اما چند نفرن بگن اون از گیگز و کانتونا بهتره
البته قیاس درستی نیست اما توپ طلا معیار درستی نیست
ول کنید این بحث رو
بگذارید 11 بار دیگه توپ طلا رو بدن به مسی
چیز خاصی عوض نمیشه
یکی این داورها رو بگیره
اگه من سیتی 100 هزار دلار بهش میداد نمی تونست اینقدر قشنگ یکطرفه بگیره که صدای مزدک بارسلونایی هم در بیاد
حالا ترفیع هم می گیره میشه داور نیمه نهایی
نه رونالدو رو

Holy7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
کسی که میگن بهترین بازیکن تاریخه؟
من همیشه با این جمله مشکل دارم!(نظر شخصی):) البته این که هم مسی هم رونالدو فوق العاده هستن هیچ شکی توش نیست.

ببینید مسی ضریب هوشی بالایی داره تو بازیخونی قویه خیلی گل میزنه پاسهای فوق العاده میده ولی یادم نمیاد زیاد حرکات استثنایی انجام داده باشه مثل پاسها یا دریبلهای خارق العاده زیدان وسط زمین نمونه ش تو جام 2006 بازی با برزیل! یا مثل ریوالدو شوتهای خارق العاده نمیزنه مثل رونالدو نمیتونه 6 نفر رو تو هر بازی دریبل کنه و .... مسی از لحاظ آماری خیلی قویه ولی به نظر من سبک بازیش مثل اسطوره های قبل چشم نواز نیست. حالا ممکنه تو زمین مفیدتر هم باشه اما به نظر من بهترین بازیکن تاریخ نیست!

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
مثل ریوالدو شوتهای خارق العاده نمیزنه

مسی شوتهاش فوق العاده نیست؟؟؟ بهتره یه مروری بر گلهاش بکنید.

مثل رونالدو نمیتونه 6 نفر رو تو هر بازی دریبل کنه

در این مورد هم دوباره مروری بکنید. یادآوری میکنم گلی رو که به برزیل زد و گلی که چند ساله پیش به سبک مارادونا تو جام حذفی زد.

بالا