• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
بچه‌ها شنیدید امسال اسم مسی را روی توپ طلا همان جایی نوشته‌اند
که همیشه اسم برنده را می‌نویسند؟

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مرجع خبري رئال مادريد : بی تردید نمی توان از اسم ایسکو آلارکون به سادگی گذشت . بازیکنی که از مستعد ترین بازیکنان حال حاضر فوتبال جهان است و رئال تحرکاتی برای خریدن او داشته است . حالا ال موندو مدعی است که هافبک مالاگا می تواند یکی از خریدهای بزرگ رئال برای فصل 14-2013 باشد .

این بازیکن که لقب " پسر طلایی " به عنوان بهترین بازیکن زیر 21 سال جهان را به خود اختصاص داده ، در لاروسالدا یک گل عالی به رئال زد و بازی درخشانی از خود ارائه داد تا نشان دهد که می تواند حلال مشکلات رئال در میانه زمین باشد .
این جواهر مد نظر ابشگاه های بسیاری است . این در حالیست که مالاگا می خواهد قرارداد او را تمدید کند و رقم فسخ قراردادش را از 21 به 40 میلیون یورو افزایش دهد . هر چند که با توجه به حذف مالاگا از بازیهای سال بعد اروپایی ، بعید است که بتوانند ایسکو را حفظ کنند .

.......................................................................................................................................

مرجع خبري رئال مادريد : کار تدافعی رئال در سال 2012 در خور توجه بود . در حقیقت رئال در این سال کمترین گل را در لالیگا دریافت کرد .

وی گفت :" برای بودن در رئال باید از بهترین ها باشی . اما صبر لازم وجود ندارد تا بهترین های آکادمی در تیم اصلی شکوفا شوند .بازیکنان زیادی هستند که در بازیهای دیگر می توانند فرصت پیدا کنند و در رده بین المللی خودی
نشان دهند . به نظرم بهتر است که صبر بیشتری وجود داشته باشد . "

بالوا گفت که برگرداندن لالیگا " مشکل " است و افزود :" خیلی مانده اما رئال مادرید چمپیونزلیگ و کوپا را هم دارد و این همه فاصله امتیاز در مقابل تیمی نظیر بارسلونا مشکل است . " و در پایان گفت :" رئال مادرید بهترین تیم دنیاست . "

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
جایزه ای که تیم های مثل منچسترومیلان میتونستن بگیرن ولی رئال مادرید این عنوان شایسته را کسب کرد.

800px-MejorClubdelSigloXX.JPG

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
نه واسه چی بنویسن مگه از الان در اومده

این روزها توپ طلای سال 2013 در خانه جواهرسازی میریو، در حال ساخته شدن است.
البته این طلاسازی علاوه بر ساخت توپ طلا، فعالیت های دیگری هم دارد
ولی از سال 1956 تا به حال وظیفه ساختن جایزه بهترین بازیکن دنیا
بر عهده این طلاسازی قرار داده شده و همواره نیز آنها در تهیه و آماده سازی توپ طلا موفق بوده اند

این طلاسازی در سال 1613 پایه گذاری شده و یکی از صدها جواهر سازی سرشناس در فرانسه و اروپاست
که اشرافیان و خانواده های سلطنتی جواهراتشان را از اینجا تهیه می کرده و به علاوه مسئولیت ساخت
جوایز معتبر دنیای ورزش از جمله جایزه برنده های گرداسلم تنیس پاریس و همچنین رولد گاروش نیز برعهده این طلا سازی است

حالا امسال و درجریان ساخت توپ طلای سال 2012 تصاویری از این پروسه تهیه و بازتاب یافته. جالب اینجاست
که نام سه نامزد نهایی کسب این جایزه روی توپ حک شده و نام لیونل مسی دقیقا در جایی است که هرساله نام برنده ضرب می شود

1356093602_918815_1356093724_noticia_grande.jpg

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
این روزها توپ طلای سال 2013 در خانه جواهرسازی میریو، در حال ساخته شدن است.
البته این طلاسازی علاوه بر ساخت توپ طلا، فعالیت های دیگری هم دارد
ولی از سال 1956 تا به حال وظیفه ساختن جایزه بهترین بازیکن دنیا
بر عهده این طلاسازی قرار داده شده و همواره نیز آنها در تهیه و آماده سازی توپ طلا موفق بوده اند

این طلاسازی در سال 1613 پایه گذاری شده و یکی از صدها جواهر سازی سرشناس در فرانسه و اروپاست
که اشرافیان و خانواده های سلطنتی جواهراتشان را از اینجا تهیه می کرده و به علاوه مسئولیت ساخت
جوایز معتبر دنیای ورزش از جمله جایزه برنده های گرداسلم تنیس پاریس و همچنین رولد گاروش نیز برعهده این طلا سازی است

حالا امسال و درجریان ساخت توپ طلای سال 2012 تصاویری از این پروسه تهیه و بازتاب یافته. جالب اینجاست
که نام سه نامزد نهایی کسب این جایزه روی توپ حک شده و نام لیونل مسی دقیقا در جایی است که هرساله نام برنده ضرب می شود

مشاهده پیوست 271064

پس از الان در اومده ایا

پس تبریک

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
چقدر مصاحبه واسش میسازن

سایت گل- کریستیانو رونالدو روز 4شنبه در کنفرانسی خبری شرکت کرد. این کنفرانس خبری بعداز برگزاری جلسه تمرینی رئال برگزار شد و طی آن رونالدو اعلام کرد که نگران تمدید قراردادش با رئال نیست. او اعلام کرد که از حضور در رئال راضی و خوشحال است و محبت هواداران را لمس می کندمتن صحبت های رونالدو به نقل از آ.اس را در دو قسمت برایتان آماده کرده ایم. با ما باشید:*شرایط در باشگاه: من حس خیلی خوبی دارم مطمئنم که امسال خیلی بهتر از سال قبل خواهیم بود. من حس خوبی دارم و امیدوارم بتوانم بهترین نمایشهای ممکن را به اجرا بگذارم؛ مثل همیشه و بتوانم به مراتب بهتر از سال قبل باشم.*تمدید قرارداد: درمورد این موضوع به اندازه کافی صحبت شده. من دیگر بیشتر از این راجع به تمدید

قراردادم صحبت نمی کنم. الان این موضوع، مهمترین موضوع پیش رو نیست. مهم این است ه بتوانیم در بازیهای بعدی به پیروزی برسیم. ما در حال نبرد برای کسب قهرمانی در لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و کوپا دل ری هستیم و تا پایان فصل صحبت کردن درمورد قرارداد من اهمیتی ندارد. مهمترین نکته این است که همه ما درکنار هم باشیم.* هواداران: در این شرایط

احساس خیلی بهتری نسبت به هواداران دارم؛ نه فقط در داخل برنابئو،که همیشه واقعا از حضورشان لذت برده ام؛ بلکه در خارج از ورزشگاه هم همین طور. آنها به من محبت زیادی دارند. هوادارانی که دور از ما هستند نیز من کاملا احساسشان می کنم و به همین خاطر احساس خوشبختی می کنم و می خواهم پاسخ این محبت ها را به بهترین نحو ممکن بدهم: باید بهتر

بازی کنم و بهترین نمایش ممکن را با این پیراهن به نمایش بگذارم و برای کمک کردن به رئال مادرید در اوج باشم*رئال مادرید: ما می خواهیم سال نو را بی عیب و نقص و خیلی خوب شروع کنیم. می دانیم که باید به بهترین نحو ممکن کار را شروع کنیم. ما بازی اولمان را در خانه برگزار می کنیم؛ مدعی برد هستیم و می خواهیم شروع خوبی در سال جدید داشته

باشیم.*منچستریونایتد: من احساس دوستانه و محبت زیادی در مورد منچستریها دارم. منچسترتیمی است که نقش پررنگی در کارنامه ورزشی ام داشته. آنها مرا خوب می شناسند و من هم دوستان زیادی در آنجا دارم؛ افرادی که در قلب من جایگاه ویژه ای دارند. ولی الان من از رنگهای پرچم رئال مادرید دفاع می کنم. کمی احساس ناراحتی می کنم و تناقض زیادی در
احساساتم می بینم ولی می خواهم ببریم و می خواهم در آن بازی بهترین نمایش ممکن را به اجرا گذاشته و به گل برسم.
1357129621_457131_1357129863_noticia_grande.jpg

Irancell_ea

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان من مطمئنم میبریم چمپیونزلیگ رو ولی کوپا رو بارسا میبره

من به خاطر فیگو رئالی شدم و از اون زمان تا حالا عاشق رئالم،زندگیم شده رئال

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
امسال موری جون دهمین اروپا رو میگره اگه نگرفت هر چی میخایین به من بگین

من به این مرد ایمان دارم

اروپا رو میگیره ومیره.........

smallfrank

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان رئالی

قضیه فالکائو و رئال در چه حد جدیه ؟

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دوستان رئالی

قضیه فالکائو و رئال در چه حد جدیه ؟

ما دوتا بهترین مهاجم های حال رو روز دنیا رو داریم
فالکائو رو میخوایم چیکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا بشن 3تا وقتی تو بازی از یکی استفاده میشه پس اون دوتا رو چیکارکرد

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اگه مورینیو منچستر رو تو اوترافورد شکست دادوشکست هم میده منتظر این کاراش باشین
238373hp2.jpg

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
[h=1]مورينيو: در مراسم اهداي توپ طلا شرکت نمي‌‌کنم[/h]
[h=2]سرمربي پرتغالي رئال مادريد اعلام کرد که در مراسم اهداي توپ طلا شرکت نمي‌کند.[/h]
00943348.gif

ژوزه مورينيو پس از اينکه انتقادات فراواني به وي به دليل نيمکت‌نشين کردن کاسياس در جريان شکست 3 بر 2 مقابل مالاگا وارد شد، بر اهميت رقابتي که بين بازيکنان تيم وجود دارد تأکيد کرد.

سرمربي پرتغالي خاطرنشان کرد که اعتمادش را به دروازه‌بان تيمش از دست نداده و در عين حال بر اهميت ايجاد تعادلي بين اعتماد به بازيکنان و رقابتي نگه‌داشتن آنها اشاره کرد.

وي در اين‌باره اظهار داشت: بايد در همه نقاط زمين به بازيکنانتان اعتماد داشته باشيد؛ نه فقط درون دروازه.

مورينيو تأکيد کرد: فکر نمي‌کنم براي هيچ بازيکني بهترين شرايط اين باشد که در جايگاهش احساس امنيت کند. اعتماد مهم است، اما رقابت هم اهميت دارد و آنچه ما بايد انجام دهيم اين است که به نقطه دقيق تعادل برسيم.

سرمربي پرتغالي رئال خاطرنشان کرد: من فکر مي‌کنم بازيکنان به بهترين سطح بازي خود ميان اعتماد و رقابت مي‌رسند.

مورينيو که يکي از نامزدهاي انتخاب برترين مربي سال در مراسم دوشنبه شب است، فاش کرد که در اين مراسم شرکت نخواهد کرد.

وي در اين باره اظهار داشت: در مراسم اهداي توپ طلا شرکت نخواهم کرد زيرا چهارشنبه بايد در رقابت‌هاي کوپا دل ري مقابل سلتاويگو به ميدان برويم و من مجبورم روي اين مسابقه کار کنم.

*به نظر من این کارش شایسته است کسی که به موفقیت تیمش می اندیبشه ومثل بقیه مربیا به کسب جوایز فردی نمی اندیشه

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
اعلام اسامي دروازه‌بانان برترقرن بيست ويکم

بعد از جان لوئيجي بوفون که با 218 امتياز توانست برترين دروازه بان قرن 21 شناخته شود، ايکر کاسياس با 217 امتياز و تنها يک امتياز کمتر در جاي دوم ايستاد. اين در حاليست که ايکر کاسياس روز گذشته به عنوان بهترين دروازه‌بان سال 2012 جهان انتخاب شد.

به گزارش ايسنا،در اين رده بندي ديدا دروازه بان سابق تيم ملي برزيل بهترين دروازه بان قاره آمريکا در قرن 21 انتخاب شد. بهترين دروازه بان قاره آمريکا شمالي در اين قرن ، تيم هاوارد دروازه بان تيم ملي آمريکا در قاره آسيا ، لي وون جائه دروازه بان سابق کره جنوبي بهترين دروازه بان قرن شد و در قاره آفريقا اين جايزه به وينست اميانا دروازه بان نيجريه رسيد. در بين آسيايي ها پس از دروازه بان کره جنوبي که در جاي 43 جهان جاي گرفته است , مارک شوارتزر دروازه بان استراليا در رده 45 و محمد احمد دروازه ببان قطر در رده 61 جاي گرفته اند.

ليست برترين دروازه بانان جهان در قرن 21 به اين شرح است:

1- جان لوئيجي بوفون ايتاليا

2- ايکر کاسياس اسپانيا

3-پيتر چک جمهوري چک

4- ادوين فان در سار هلند

5- اوليور کان آلمان

6- ويکتور والدس اسپانيا
17.gif
17.gif
(من نسخ اینم که این یکی رو روی چه حسابی انتخاب کردن
22.gif
)