• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مرجع خبري رئال مادريد : کاسیاس در جو مسمومی که توسط مورینیو ایجاد شده بود و بحث بی خود و بی جهتی که توسط مربی ایجاد شده بود باید دوباره بازی می کرد . اما قربانی تاکتیک مربی پرتغالی برای لاپوشانی نتایج ضعیفش در لالیگا نداشت . مقابل سلتا ، مورینیو که دوباره به رختکن برگشته بود خودی نشان داد . در چنین شرایطی همیشه اوضاع بزرگنمایی می شود . در نیمه دوم ، شوت از راه دور لوکاس را بدون هیچ مشکلی راهی کرنر کرد .
دقایقی بعد و در حالی که رئال مادرید ده نفره بود و اگر یک گل می خورد ، بازی به وقت تلف شده کشیده می شد ، دو شوت را از کرون دهلی و آگوستو فرناندز گرفت . برنابئو که به خوبی با واکنش های معجزه آسایش در بازیهای بزرگ آشنایی زد ، در جریان بازی هم درست همچون زمانی که در آغاز کار بلندگوی ورزشگاه اسمش را خواند ، یک صدا نام او را صدا زد . حس برنابئو نشان می دهد که ترس بدون او کمتر است . حافظه استادیوم برنابئو علیه مورینیوست .
لوئیز نیتو

..................................................................................................

مرجع خبري رئال مادريد : ریکاردو کاروالیو توانسته که از رافائل واران پیش بیافتد . بازیکن پرتغالی به عنوان زوج مورینیو در بازی برگشت کوپا مقابل سلتا انتخاب شد .
کاروالیو پاداش عملکرد خوبش مقابل سوسیه داد را با فیکس شدن در بازی حساس مقابل سوسیه داد گرفت . این بازیکن که به شکلی عجیب در رئال ماندنی شد ، توانست که بالاتر از واران و در غیاب په په در ترکیب اصلی رئال مادرید قرار گیرد .
البته واران در مقابل سلتا در نیمه دوم و در پی مصدومیت ژابی به زمین آمد . بازیکن فرانسوی زوج کاروالیو شد ، زوجی که مقابل سوسیه داد نیز بازی کرده بودند تا راموس به پست دفاع راست برود . حالا در غیاب په په و احتمالا راموس به علت محرومیت ، نقش این مدافع باتجربه در رئال مادرید پر رنگ تر خواهد شد .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مرجع خبري رئال مادريد : مصدومیت راموس زیاد جدی نیست و این بازیکن مشکلی برای حضور در بازی فردا ذر پامپلونا نخواهد داشت هر چند که دیروز با گروه تمرین نکرد اما تست ها نشان می دهند که مشکل جدی وجود ندارد .
ژابی چهاشنبه گذشته در دقیقه 30 پس از برخورد با یار حریف از ناحیه گردن مصدوم شد تا بین دو نیمه تعویض شود . نبودش در نیمه دوم کاملا به چشم می آمد اما برای بازی با اوساسونا ، مشکلی نخواهد داشت .

با ژابی ، مورینیو یکی از ستارگان تیمش را حفظ خواهد کرد . مارسلو و کوئنت رائو نیز کم کم دارند ریکاوری می کنند اما برای این بازی آدان ، کریستیانو و راموس محروم خواهند بود . از چهار خط دفاع فیکس رئال ، فقط آربلوا فعلا باقیمانده است .

فیکس شدن مودریچ بستگی به شرایط ژابی دارد . اگر بازیکن سن سباستینی به این بازی برسد ، زوج خدیرا در خط هافبک می شود . بی تردید مشکل اصلی مورینیو پر کردن جای کریستیانوست . اعتما دارد که دی ماریا و کایخون در دو جناح قرار گیرند هر چند که شانس استفاده از زوج هیگوائین - بنزما نیز وجود دارد .

.............................................................................................................................

مرجع خبري رئال مادريد : کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال اسپانیا ، یک جلسه محرومیت کریستیانو رونالدو و آنتونیو آدان برای بازی با اوساسونا را تائید کرد .

این کمیته محرومان هفته بعدی لالیگا را اعلام کرد که دو بازیکن رئال مادرید بخشی از این غایبان خواهند بود .

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مرجع خبري رئال مادريد : هوگو مایو ، مدافع سلتا یکی از اتفاقات بازی چهارشنبه در برنابئو بود . او از ناحیه زانویش مصدوم شد و بازی را ترک کرد . اما کریستیانو که مصدومیتش را فراموش نکرده بود پس از بازی به رختکن سلتا رفت تا حالش را بپرسد .
هوگو در مصاحبه با اینترکونومیا از این حرکت بازیکن پرتغالی تشکر کرد . وی گفت :" این حرکت زیبای کریستیانو تا همیشه یادم می ماند . از او خیلی ممنونم . پس از پرتاب بلند کاسیاس می خواستم توپ را بگیرم ، کریستیانو به سمتم آمد که نتوانستم درست از پای تکیه گاهم کمک بگیرم و به زمین افتادم . "
سرجیو راموس ، مدافع کاماسی رئال نیز در صفحه توئیترش از مایو حمایت کرد و نوشت :" مصدومیت احتمالی هوگو مایو را دیدم ، امیدوارم جدی نباشد و خیلی زود به میادین برگردد . "

.........................................................................................

مرجع خبري رئال مادريد : به شکل جالبی به گفته کمیته بین المللی آمار و تاریخ فوتبال جهان ، رئال مادرید هفتمین باشگاه برتر سال 2012 شد و بارسلونا که هیچ جام بزرگی نبرده بود ، بهترین !

عجیب است که این کمیته ، کوپا دل ری را به بردن جامهایی نظیر چمپیونزلیگ ، لالیگا ، لیگ انگلیس ، لیگ ایتالیا و ... ترجیح می دهد . رئالی که بهترین لالیگای تاریخ را برد ، در این رنکینگ در رده هفتم قرار گرفت که بامزه است که حتی بوکا جونیورز و کورینتیانس هم بالاتر از رئال هستند !

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مرجع خبري رئال مادريد : سیلویو برلوسکونی از آن آدم های جوگیر روزگار است . او حالا خودش را " موفق ترین مربی تاریخ فوتبال " می داند و می گوید که از دون سانتیاگو برنابئو ، مدیر تاریخی رئال برتر بوده است .
برلوسکونی در مصاحبه با رادیو مارته گفت :" من جامهای بین المللی را برده ام و موفق ترین تیم جهان را ساختم . من موفق ترین مربی تاریخ فوتبال هستم و بالاتر از سانتیاگو برنابئو ، مدیر اسبق رئال قرار دارم که اسمش روی استادیوم قرار گرفت . "

وی افزود :" در تابستان محدودیت های اقتصادی باعث شد ایبرا و سیلوا را بفروشیم اما بازیکنان جوان زیادی داریم که در سه سال به بهترین سطح خواهیم رسید . "

بیچاره فشار اقتصادی بهش وارد شده خودشو با کی مقایسه میکنه کسی که بیش 40سال فقط مدیریت باشگاه بزرگ رئال مادرید رو داشته

تموم عمرش تو باشگاه زحمت کشیده

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

ی بیوگرافی مختصر ازش بذارم اینجا کسایی که نمیشناسن
Real-Madrid-1960's-Lithograph.JPG

سانتیاگو برنابئو یسته
(به اسپانیایی: Santiago Bernabéu Yeste)‏ (متولد ۸ ژوئن سال ۱۸۹۵ - ۲ ژوئن سال ۱۹۷۸) بازیکن ویکی از مهم ترین افراد در تاریخ باشگاه رئال مادرید می‌باشد. وی همچنین به عنوان یکی از اولین افرادی به شمار می‌آید که تیم فوتبال رئال مادرید را از دومین تیم شهر مادرید به بزرگترین باشگاه در اسپانیا و همچنین یکی از

بهترین‌ها در اروپا تبدیل کرده‌است.استادیوم فعلی رئال مادریدنامش را از نام سانتیاگو برنابئو یسته گرفته‌است. وی همچنین بین سپتامبر ۱۹۴۳ تا ژوئن ۱۹۷۸ مدیر باشگاه رئال مادرید بوده‌است.

یادش گرامی

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
مرجع خبري رئال مادريد : سیلویو برلوسکونی از آن آدم های جوگیر روزگار است . او حالا خودش را " موفق ترین مربی تاریخ فوتبال " می داند و می گوید که از دون سانتیاگو برنابئو ، مدیر تاریخی رئال برتر بوده است .
برلوسکونی در مصاحبه با رادیو مارته گفت :" من جامهای بین المللی را برده ام و موفق ترین تیم جهان را ساختم . من موفق ترین مربی تاریخ فوتبال هستم و بالاتر از سانتیاگو برنابئو ، مدیر اسبق رئال قرار دارم که اسمش روی استادیوم قرار گرفت . "

وی افزود :" در تابستان محدودیت های اقتصادی باعث شد ایبرا و سیلوا را بفروشیم اما بازیکنان جوان زیادی داریم که در سه سال به بهترین سطح خواهیم رسید . "

بیچاره فشار اقتصادی بهش وارد شده خودشو با کی مقایسه میکنه کسی که بیش 40سال فقط مدیریت باشگاه بزرگ رئال مادرید رو داشته

تموم عمرش تو باشگاه زحمت کشیده

خب این چه ربطی داره که چون مدیر رئال بوده بهش توهین کنی ؟ :) برلو رو با هیچکی نمیشه مقایسه کرد چون ذاتا" یه ادم اقتصادی و مدیر هست . سوابق و کاراش مشخصه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خب این چه ربطی داره که چون مدیر رئال بوده بهش توهین کنی ؟ :) برلو رو با هیچکی نمیشه مقایسه کرد چون ذاتا" یه ادم اقتصادی و مدیر هست . سوابق و کاراش مشخصه

نه اصلا من برلو رو دوست دارم

اون کاراش هم مشهور به دخترای نوجوان پول میده

مهمونی ترتیب میده تو کاخ ها ورسوایی های اخلاقی زیادی که دیگه همه میدون

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مرجع خبري رئال مادريد : رفتار رئال با کریستیانو از زمانی که اعلام ناراحتی کرد تغییر کرد . او که در بازی با سوسیه داد برای اولین بار در بازیهای رسمی بازوبند کاپیتانی رئال را بست به نظر می رسد که کاملا با تیم همدل شده باشد . به گفته الکونفیدنشال ، صحبت کردن بازیکن پرتغالی با پرز باعث شد که این بازیکن آرام تر شود و خود را به عنوان الگوی هواداران مطرح کند .

به گفته این نظرسنجی ، پرز و رونالدو فعلا برای تمدید قرارداد به توافق رسیده اند اما فعلا در صحبت هایشان با هم به توافق رسیده اند که با اتحاد و همدلی برای موفقیت در این فصل تلاش کنند .
الکونفیدنشال گزارش داده که آرامش بیشتری که در رونالدو در هفته های اخیر دیده می شوند و حرکاتی نظیر احوالپرسی از هوگو مایو ، بازیکن سلتا نتیجه این صحبت های پرز ، مدیر رئال بوده اند .

..............................................................................................................

مرجع خبري رئال مادريد : بورسیا دورتموند اعلام کرد که بازیکن سابق رئال را دوباره برگردانده است . نوری تا 30 ژوئن 2014 پس از دوره های ناموفق در رئال و لیورپول ، در وستفالن توپ خواهد زد .
شاهین به طور قرضی برای یک سال و نیم به دورتموند پیوست که در پایان هر کدام از این دو فصل آنها می توانند قراردادش را دائمی کنند . رئال بدین ترتیب فروش قرضی بازیکن ترکیه ای را قطعی کرد .
شاهین ادامه داد :" اندکی پس از پیوستن به رئال فهمیدم که جای من در بورسیا بوده است . البته از مورینیو چیزهای زیادی یاد گرفتم و ژابی مرا بازیکن بهتری کرد . "

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خب نتیجه هم مساوی شد لالیگا هم واسه تیم هم بازی تدارکاتی واسه چمپیون لیگ وکوپادل ری هست

داوری هم افتضاح تو17دقیقه 2تاکارت زردالکی به کاکا داد وگل افسایدکایخون تا کی داوری گوش رئال رو ببره

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مرجع خبري رئال مادريد : تصاویر جدید نشان می دهند که باز هم ناداوری دو امتیاز را از رئال در مقابل اوساسونا گرفته است . کلوس گومز ، در دقیقه 78 گل کایخون را روی سانتر بنزما به گل بدل کرد .
تصاویر "لایبرو ویژن " نشان می دهند که اعتراض رئالی ها پس از بازی درست بوده چرا که مهاجم رئال با مدافع آخر اوساسونا در یک سطح بوده است .
پس از بازی ، برخی بازیکنان رئال و میگل پاردزا ، مدیر ورزشی تیم گفته بودند که گل رئال سه دقیقه پس از اخراج کاکا ، درست بوده است .

1358031742_218328_1358032102_noticia_normal.jpg
1358031742_218328_1358032102_noticia_normal.jpg

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
چه می کند این کاکا ! / دو کارت زرد در 17 دقیقه !

مرجع خبري رئال مادريد : بازی کاکا در پامپلونا یکی از عجیب ترین بازیهایی است که یک بازیکن رئال در تاریخ انجام داده است : 17دقیقه در زمین بود ، دو کارت زرد گرفت و اخراج شد . این اولین اخراج کاکا از زمان حضورش در اروپاست . آخرین اخراج وی در جام جهانی 2010 و با تیم ملی برزیل در بازی مقابل ساحل عاج بود .
کاکا در دقیقه 58 به جای هیگوائین به زمین آمد . در همان ابتدای ورودش به زمین کارت زرد گرفت و در دقیقه 75 پس از درگیری با لولو کارت زرد دوم را دریافت کرد .
بی تردید این بدترین بازی ممکن از سوی کاکا بود . او رئال را ده نفره کرد تا دو امتیاز بزرگ از دست برود .

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
انصافا با این وضعیت داوری دیشب به تمام بازی های لالیگا دارم شکاک میشم !

قشنگ سر مورینیو رو دارن سر فرصت با چاقوی پنیربری میبرن !

در اصل اینا سعی در خراب کردن وجهه ی رئال دارن !

فکر میکردم این مسائل فقط تو ایران هست....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
انصافا با این وضعیت داوری دیشب به تمام بازی های لالیگا دارم شکاک میشم !

قشنگ سر مورینیو رو دارن سر فرصت با چاقوی پنیربری میبرن !

در اصل اینا سعی در خراب کردن وجهه ی رئال دارن !

فکر میکردم این مسائل فقط تو ایران هست....

فرا از قضیه طرفداری ، وقتی لیگی 2 فطبی بشه این مسائل هم زیاد پیش میاد هم خیلی پر رنگ میشه. کلا داوری های لالیگا خیلی داره مشکل دار میشه. دیشب بازی رئال. یکی از بازیهای ما هم قشنگ 2 3 تا افساید الکی گرفتند که همشون گل شد!!!

یه جوری شده که انگار خود لالیگا و سیستم اصلی میخواد یه جوری 2 تا غول اصلی رو به هر شکلی که میشه به زمین بزنه.

این لیگ 2 فطبی هر روز که میگذره بیشتر از هیجان میفته چون تیمای دیگه کلا دلسرد میشن. من فکر میکنم وقتی این اتفاق بیفته سیستم یه کارایی میکنه که 2 غول اصلی به عقب رونده و بشن و بقیه بیان جلو.

الان شما لیگهایی مثل المان و انگلیس رو ببینی داوری هاش با وجود اشتباهاتش اینطوری نیست. تاره جراید و مطبوعات اسپانیایی هم که جدیدا خیلی جسور و بی پروا شدن !!

------------------------
راستی میلاد خان. ممنون بابت عکس رائول. واقعا اسطوره بود. حیف که اون رفتاری که شایسته اش بود باهاش نشد. باید در رئال میموند و خداحافظی میکرد و بعدش من فکر میکنم میتونست مربی خوبی بشه.

واقعا حیفه که امثال رائول باید بیان تو لیگی مثل قطر :(

بازیکن وفادار تو این دوره و زمونه کم پیدا میشه. (امثال مالدینی ، توتی ، گیگز ، اسکولز ، و خود رائول) مطمئنم رائول دلش میخواست در برنابئو بمونه و در برنابئو خداحافظی کنه اما اون بالادستی ها قدر شناس این بازیکن نبودن.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
فرا از قضیه طرفداری ، وقتی لیگی 2 فطبی بشه این مسائل هم زیاد پیش میاد هم خیلی پر رنگ میشه. کلا داوری های لالیگا خیلی داره مشکل دار میشه. دیشب بازی رئال. یکی از بازیهای ما هم قشنگ 2 3 تا افساید الکی گرفتند که همشون گل شد!!!

یه جوری شده که انگار خود لالیگا و سیستم اصلی میخواد یه جوری 2 تا غول اصلی رو به هر شکلی که میشه به زمین بزنه.

این لیگ 2 فطبی هر روز که میگذره بیشتر از هیجان میفته چون تیمای دیگه کلا دلسرد میشن. من فکر میکنم وقتی این اتفاق بیفته سیستم یه کارایی میکنه که 2 غول اصلی به عقب رونده و بشن و بقیه بیان جلو.

الان شما لیگهایی مثل المان و انگلیس رو ببینی داوری هاش با وجود اشتباهاتش اینطوری نیست. تاره جراید و مطبوعات اسپانیایی هم که جدیدا خیلی جسور و بی پروا شدن !!

------------------------
راستی میلاد خان. ممنون بابت عکس رائول. واقعا اسطوره بود. حیف که اون رفتاری که شایسته اش بود باهاش نشد. باید در رئال میموند و خداحافظی میکرد و بعدش من فکر میکنم میتونست مربی خوبی بشه.

واقعا حیفه که امثال رائول باید بیان تو لیگی مثل قطر :(

بازیکن وفادار تو این دوره و زمونه کم پیدا میشه. (امثال مالدینی ، توتی ، گیگز ، اسکولز ، و خود رائول) مطمئنم رائول دلش میخواست در برنابئو بمونه و در برنابئو خداحافظی کنه اما اون بالادستی ها قدر شناس این بازیکن نبودن.

خواهش مهردادجان

چه عجب ی بار هم باورت شد داوری ها علیه رئاله
بازیکن وفادارهم یکی مونده اونم کاسیاسه
رائول هم بنا به خواسته خودش رفت
لااقل بجاش 7رابایگانی میکردن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خواهش مهردادجان

چه عجب ی بار هم باورت شد داوری ها علیه رئاله
بازیکن وفادارهم یکی مونده اونم کاسیاسه
رائول هم بنا به خواسته خودش رفت
لااقل بجاش 7رابایگانی میکردن

گل که درست بود. اما فراموش نکن همین چند وقت پیش تو بازی ما داور 3 تا افساید اشتباه گرفت که 2 تاشون گل شد.

کاسیاس بنده خدا هم که با سرمربی به مشکل خورده. امیدوارم دلسردش نکنن. بایگانی شماره 7 رو فکر کنم خود رائول گفته بود این کار رو نکنند. اما مطمئن نیستم.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
گل که درست بود. اما فراموش نکن همین چند وقت پیش تو بازی ما داور 3 تا افساید اشتباه گرفت که 2 تاشون گل شد.

کاسیاس بنده خدا هم که با سرمربی به مشکل خورده. امیدوارم دلسردش نکنن. بایگانی شماره 7 رو فکر کنم خود رائول گفته بود این کار رو نکنند. اما مطمئن نیستم.
اگه مشکل داشت که مورینیو رای نمیداد بجاش میداد دل بوسکه هم مربی تیم ملی باهاش بوده هم رئال

مگه نیمکت نشینی اشکالی داره کاسیاس هم چندبازی خوب بازی نکرد نمونه اش روبرو دورتموند گل لواندافسکی خیلی ضایع بود
مورینیو هم کاری خوبی کردبه نظرمن تا به خودش بیاد کاسیاس

بالا