خب این چه ربطی داره که چون مدیر رئال بوده بهش توهین کنی ؟مرجع خبري رئال مادريد : سیلویو برلوسکونی از آن آدم های جوگیر روزگار است . او حالا خودش را " موفق ترین مربی تاریخ فوتبال " می داند و می گوید که از دون سانتیاگو برنابئو ، مدیر تاریخی رئال برتر بوده است .
برلوسکونی در مصاحبه با رادیو مارته گفت :" من جامهای بین المللی را برده ام و موفق ترین تیم جهان را ساختم . من موفق ترین مربی تاریخ فوتبال هستم و بالاتر از سانتیاگو برنابئو ، مدیر اسبق رئال قرار دارم که اسمش روی استادیوم قرار گرفت . "
وی افزود :" در تابستان محدودیت های اقتصادی باعث شد ایبرا و سیلوا را بفروشیم اما بازیکنان جوان زیادی داریم که در سه سال به بهترین سطح خواهیم رسید . "
بیچاره فشار اقتصادی بهش وارد شده خودشو با کی مقایسه میکنه کسی که بیش 40سال فقط مدیریت باشگاه بزرگ رئال مادرید رو داشته
تموم عمرش تو باشگاه زحمت کشیده
خب این چه ربطی داره که چون مدیر رئال بوده بهش توهین کنی ؟برلو رو با هیچکی نمیشه مقایسه کرد چون ذاتا" یه ادم اقتصادی و مدیر هست . سوابق و کاراش مشخصه
انصافا با این وضعیت داوری دیشب به تمام بازی های لالیگا دارم شکاک میشم !
قشنگ سر مورینیو رو دارن سر فرصت با چاقوی پنیربری میبرن !
در اصل اینا سعی در خراب کردن وجهه ی رئال دارن !
فکر میکردم این مسائل فقط تو ایران هست....
فرا از قضیه طرفداری ، وقتی لیگی 2 فطبی بشه این مسائل هم زیاد پیش میاد هم خیلی پر رنگ میشه. کلا داوری های لالیگا خیلی داره مشکل دار میشه. دیشب بازی رئال. یکی از بازیهای ما هم قشنگ 2 3 تا افساید الکی گرفتند که همشون گل شد!!!
یه جوری شده که انگار خود لالیگا و سیستم اصلی میخواد یه جوری 2 تا غول اصلی رو به هر شکلی که میشه به زمین بزنه.
این لیگ 2 فطبی هر روز که میگذره بیشتر از هیجان میفته چون تیمای دیگه کلا دلسرد میشن. من فکر میکنم وقتی این اتفاق بیفته سیستم یه کارایی میکنه که 2 غول اصلی به عقب رونده و بشن و بقیه بیان جلو.
الان شما لیگهایی مثل المان و انگلیس رو ببینی داوری هاش با وجود اشتباهاتش اینطوری نیست. تاره جراید و مطبوعات اسپانیایی هم که جدیدا خیلی جسور و بی پروا شدن !!
------------------------
راستی میلاد خان. ممنون بابت عکس رائول. واقعا اسطوره بود. حیف که اون رفتاری که شایسته اش بود باهاش نشد. باید در رئال میموند و خداحافظی میکرد و بعدش من فکر میکنم میتونست مربی خوبی بشه.
واقعا حیفه که امثال رائول باید بیان تو لیگی مثل قطر
بازیکن وفادار تو این دوره و زمونه کم پیدا میشه. (امثال مالدینی ، توتی ، گیگز ، اسکولز ، و خود رائول) مطمئنم رائول دلش میخواست در برنابئو بمونه و در برنابئو خداحافظی کنه اما اون بالادستی ها قدر شناس این بازیکن نبودن.
خواهش مهردادجان
چه عجب ی بار هم باورت شد داوری ها علیه رئاله
بازیکن وفادارهم یکی مونده اونم کاسیاسه
رائول هم بنا به خواسته خودش رفت
لااقل بجاش 7رابایگانی میکردن
اگه مشکل داشت که مورینیو رای نمیداد بجاش میداد دل بوسکه هم مربی تیم ملی باهاش بوده هم رئالگل که درست بود. اما فراموش نکن همین چند وقت پیش تو بازی ما داور 3 تا افساید اشتباه گرفت که 2 تاشون گل شد.
کاسیاس بنده خدا هم که با سرمربی به مشکل خورده. امیدوارم دلسردش نکنن. بایگانی شماره 7 رو فکر کنم خود رائول گفته بود این کار رو نکنند. اما مطمئن نیستم.