• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
[h=1]په‌په به بازي با منچستر يونايتد مي‌رسد[/h]
[h=2]مدافع پرتغالي رئال مادريد براي بازي تيمش مقابل منچستريونايتد در ليگ قهرمانان اروپا آماده خواهد شد.[/h]
00940751.jpg

په‌په همان طور که انتظار مي‌رفت روند بهبودي را طي کرد و در بازي مقابل منچستريونايتد در ليگ قهرمانان اروپا مشکلي نخواهد داشت. 13 فوريه در ذهن مدافع پرتغالي حک شده است و او و مربي‌اش تلاش مي‌کنند تا په‌په را براي بازي‌هاي مهم پيش‌رو آماده کنند.

برنامه اين است که په‌په بانظر پزشکان به موقع آماده شود و براي ديدار 13 فوريه (25 بهمن) مقابل شاگردان الکس فرگوسن در سانتياگو برنابئو مشکلي نداشته باشد. با توجه به اهميت اين بازي تمام بليت‌ها براي تماشاي ديدار رئال و منچستر فروخته شده است.

په‌په همچنان به تنهايي در سالن بدنسازي به تمرين مشغول است. قوزک پاي راست اين بازيکن دوم ژانويه در پورتو تحت عمل جراحي قرار گرفت. وي براي پايان دادن به دردي که مي‌کشيد تححت آرتروسکوپي قرار گرفت. او در حالي تحت عمل جراحي قرار گرفت که مورينيو چندان با اين کار درست پس از تعطيلات کريسمس راضي نبود.

په‌په يکي از بازيکنان کليدي مورينيو است. وي به همراه ژابي آلونسو از بازيکناني است که مورينيو هميشه بر آنها تکيه مي‌کند.

واقعا بهش احتیاج داریم واسه منچستر همین واسه فن پرسی بسه فک نکنم ی حرکت اضافه هم بتونه انجام بده

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
600_KhabarVarzeshi-1391-11-01.jpg

تیتر پایین سمت چپ رو بخونید!!!
یه زمانی واقعا عاشق دایی بودم،اون موقع که پرسپولیسش 4 تا 4 تا میخورد برخلاف همه نمیخواستم اخراج بشه.ولی واقعا نظرم راجع بهش عوض شده!

-------------------------------------------
یه سری شایعات هست که امشب خوزه میخواد کریس رو تنبیه کنه و رو نیمکت بزاره.به نظرم واقعا شایعه مضحکیه!!!

میلاد جان بیخیال تاپیک کل کل.;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر کنم مربی والنسیا رو امشب اخراجش کنن.

تماشاگراشون خیلی عصبانی بودند. تو یه نیمه تو زمین خودی 5 تا از رئال خوردند. حالا نیمه دومم مونده.

رئال با هر حمله ای که میکرد گل میزد و برعکس اونها اصلا نتونستند کاسیاس رو به زحمت بندازن.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
الان یه نفر بگه از کی تعریف کنم؟
رونالدو؟!!!
اوزیل؟!!!!!!
دیماریا؟!!!
هرچند هربار نیمه اول ترکوندیم نیمه دوم آروم بازی کردیم ولی امیدوارم این دفعه نیمه دومم بترکونیم!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
الان یه نفر بگه از کی تعریف کنم؟
رونالدو؟!!!
اوزیل؟!!!!!!
دیماریا؟!!!
هرچند هربار نیمه اول ترکوندیم نیمه دوم آروم بازی کردیم ولی امیدوارم این دفعه نیمه دومم بترکونیم!

این دفعه هم همونجوری شد بازم..حیف بشه کاش کریس هت تریک میکرد و والنسیا 6 تایی میشد.
بازی 4شنبه شب با این وضعیت باید خیلی سخت باشه والنسیا واسه انتقام میاد.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
تبریک
اول به دیماریا که داره برمیگرده به روزای اوجش
بعد به منتقدان مورینیو

بعد هنوز امیدی هست واسه لالیگا به نظرمن الکلاسیکو رو هم ببریم میشه 12تا خیلی کمه نمیذاریم ی دونه جام هم ببرن

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
فکر کنم مربی والنسیا رو امشب اخراجش کنن.

تماشاگراشون خیلی عصبانی بودند. تو یه نیمه تو زمین خودی 5 تا از رئال خوردند. حالا نیمه دومم مونده.

رئال با هر حمله ای که میکرد گل میزد و برعکس اونها اصلا نتونستند کاسیاس رو به زحمت بندازن.

چه ربطی داره مگه اونجا لیگ کشورهای عربیه فرت وفرت مربی اخراج کنن

همین والنسیا اون هفته چقدرسرحال بودبخاطر ی بازی اخراج

اگه مورینیو هم روبروی شما 5تاخورد تو برنابئو هر کی بود اخراجش میکردن ولی چی اخراجش نکردن وچندتا جام ازتون گرفت

چون بهش اعتماد دارن

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
[h=1]کارانکا: رئال در مسير صحيح گام برمي‌دارد[/h]
[h=2]دستيار سرمربي پرتغالي رئال مادريد پس از پيروزي 5 بر صفر مقابل والنسيا اعلام کرد که کادر فني رئال مادريد بحثي درباره توانايي‌هاي کاسياس ندارد.[/h]
00030398.jpg

آيتور کارانکا پس از پيروزي 5 بر صفر تيمش مقابل والنسيا در هفته اول نيم‌فصل دوم لاليگا ابراز رضايت کرد.

گونزالو هيگواين پس از 9 دقيقه موتور گلزني رئال را روشن کرد و پس از آن آنخل دي ماريا (2 گل) و کريستيانو رونالدو (2 گل) نتيجه را 5 بر صفر کردند.

کارانکا پس از اين مسابقه اظهار داشت: مورينيو در طول اين فصل چندين بار توضيح داد که تلاش مي‌کنيم تا بهتر شويم.

وي ادامه داد: هرکاري که ما انجام مي‌دهيم براي پيشرفت تيم است و به نظر مي‌رسد که در مسير صحيحي قدم برمي‌داريم. بايد همين شيوه را ادامه دهيم.

مربي 39 ساله در خصوص ديدار بعدي دو تيم در دور برگشت رقابت‌هاي کوپا‌دل‌ري گفت: ما نشان داديم که در والنسيا چه کارهايي مي‌توانيم انجام دهيم.

وي اضافه کرد: اکنون رسيدن به قهرماني کاملا متفاوت است. چهارشنبه روز متفاوتي خواهد بود و هواداران در مستايا بيش از پيش از تيمشان حمايت مي‌کنند.

کارانکا خاطرنشان کرد: مأموريت ما اين است که به کاري که فصل گذشته در لاليگا انجام داديم، نزديک‌تر شويم.

مدافع سابق اتلتيک بيلبائو سپس در خصوص دي‌ماريا و ايکر کاسياس اعلام کرد: چيزي که دي ماريا دارد نمي‌تواند فيزيکي باشد و يک فاکتور رواني است. ما از او انتظار داشتيم تا مثل هميشه بازي کند. امشب دي‌ماريايي را ديديم که همگي مي‌شناختيم و دوست داريم هميشه ببينيم.

وي افزود: در کادر فني رئال مادريد هيچ بحثي درباره کاسياس وجود ندارد.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو آمار حضورش در رئال را گسترش می دهد . با بازی لیگ در مستایا ، مربی رئال بازی شماره 150 خود را در قامت مربی این باشگاه داشت .
مربی پرتغالی در این مدت به 110 پیروزی ، 22 تساوی و فقط 18 شکست رسیده که آمار قابل قبولی است . او هفته گذشته از رکورد 600 بازی مربیگری در تیمهای مختلف گذشته بود .

..............................................

مرجع خبري رئال مادريد : در حالی که جو مستایا پس از انتقادات اخیر والنسیا علیه داور به شدت برای تیم داوری مشکل بود اما قضاوت تیکسیرا چندان جنجال بر انگیز نبود .
در نیمه اول هم رئال و هم والنسیا خود را حداقل یک پنالتی از داور طلبکار می دانستند . اولی در دقیقه 6 بود که به شکلی مشخص رونالدو توسط راموی هل داده شد . در آن لحظه نتیجه 0-0 بود .

در زمانی که رئال 0-1 پیش بود هم ژوناس خود را به زمین انداخت که این صحنه به طرز مشخصی تمارض بود .

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اقا بهروز کجایی حالا که تیم داره به روزهای اوجش برمیگرده بیا بچه ها منتظرن

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دیشب انصافا بازی بی نظیری انجام داد رئال...

مخصوصا دیماریا رونالدو و اوزیل !

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اقا بهروز کجایی حالا که تیم داره به روزهای اوجش برمیگرده بیا بچه ها منتظرن

والا میبینم جوونا هستند دیگه :p ما زدیم کنار ...

------------------------

تبریک بابت برد . نیمه دوم خیلی اعصاب خورد کن بود اما خوب طبیعی هم بود دیگه رئال می خواست بازی رو همون 5-0 ببره که برد . اگر 10 دقیقه نیمه اول ادامه پیدا میکرد فکر کنم به 7-0 هم میرسیدیم .

اوزیل واقعا عالیه ... کم کم دارم امیدوار میشم که یک زیدان دیگه توی مادرید داره ظهور میکنه . خیلی پخته , آرام و موثر بازی می کنه . خوبی اوزیل اینه که اصلا خودخواه نیست ( برعکس دیماریا ) و این کمک می کنه تا از خلاقیتش برای بازی سازی و خلق موقعیت های جذاب استفاده کنه .
واقعا با این آمادگی اوزیل , فکر می کنم کاکا نمی تونه به ترکیب راه پیدا کنه .

در کل بازی برگشت در مستایا بیشتر روانی خواهد بودو اگر بازم رئال توی 10 15 دقیقه اول گل بزنه همین بساط تکرار میشه .

من خیلی علاقه ای به گرفتن لیگا ندارم . تنها امیدواریم اینه که جلوی منچستر هم همینجوری بازی کنیم .

2 تا نکته بگم :
این واران چقدر عالیه ... انگار نه انگار که هنوز 20 سالش هم نشده . خیلی خوب و هماهنگ بازی میکنه از اون طرف هم آلبیول خیلی موثر هست . ( برعکس این آربلوئا )
نکته دوم اینکه برای اولین بار توی چند سال اخیر یک بازی ضعیف از ژابی الونسو دیدم . مخصوصا در نیمه دوم که کلا وسط زمین رو رها کرده بود احتمالا هم بخاطر مصدومیتش بود . امیدوارم چیزیش نیشه .

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
بازی رئال - والنسیا رو (گلها نه ، کل بازی رو) از کجا میتونم دانلود کنم ؟

این نسل بعدی کی میخان بیاین مردیم دیگه

فیگوها وزیدان ها کجاین

مثل اینه که بگیم پس کی دوباره یه نسل مثل دهه 60 ـی ها ظهور می کنه ؟ دهه 70 ـی ها ؟ نه . 80ـی ها ؟ نه .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

جناب miladwwe کارت قرمز گرفتن ، بارها عنوان شده در تاپیک های هواداری به اخبار و مسائل تیم محبوب خودتون بپردازین و از بحث های حاشیه ای و تحریک آمیز خودداری کنید .

در ضمن اگه میخواید پست خبری بذارید هم حتما قوانین مربوط به اون رو اعمال کنید و هم کمی سلیقه به خرج بدید ، مثلا تیتر رو بولد کنید و نظایر اون تا بقیه رغبت به خوندنش پیدا کنن نه اینکه فقط کپی پیست کنید و حتما اخباری رو بذارید که ارزش خوندن داشته باشه و حتما چند خبر کوتاه رو در یک پست قرار بدید

قطعا انجام این کارها به منظم تر شدن و تخصصی تر شدن هر تاپیکی کمک میکنه و اصلا جزو قوانین تالار هم محسوب میشه :

7- از زدن پستهای خبری موردی در تاپیکها حتی الامکان خودداری نمایید . در صورتی که از نظر شما خبری ارزش گذاشتن در تاپیک را داشت حتما نام منبع خبر را با لینک خبر ذکر نمایید.

8- از زدن اخبار به صورت تک تک و جداگانه در پستهای مختلف خودداری نمایید . لطفا در هر پست حداقل از دو خبر استفاده نمایید.

9-هدف گذاری انجام شده برای تالار فوتبال تبدیل شدن این تالار به یک فضای تخصصی می باشد ، لذا خواهشمند است از هر گونه پستهای تک خطی ، اسپم و به وجود آوردن محیطی مانند محیط چت در تاپیکهای تالار به شدت خودداری نمایید.

و اما آقا مهرداد :

البته میدونم مدیران پاک میکنند. اما خوبه یه تذکری هم بدن. مساوات و عدالت باید برای همه تاپیک ها و بچه ها باشه. نه برای عده خاص.

پیشاپیش از مدیران هم عذر میخوام اما واجب بود که به دوستمون میلاد عزیز یه یاداوری ای بشه. ایشون مرامنامه رو فکر کنم نخوندن.

درود بر مهرداد عزیز

شما از کجا میدونی تذکری داده نمیشه یا بر چه اصلی میگی مساوات و عدالت انجام نشده ؟؟ اون عده ی خاص ؟! کیا هستن دوست عزیز ؟ تو اون جریان پپ و کریس هم کلی پست تو تاپیک بارسلون و رئال بود که همه پاک شدن ، اگه به فرض افرادی خاص با جرمی مشابه مثلا کارت میگرفتن و عده ای دیگه شون هیچی فرمایش شما صحیح بود ولی وقتی به فرموده ی خودتون همه پست ها پاک شدن این عده ی خاص و غیر خاص دیگه چه مفهومی داره آیا ؟

در ضمن شما هم فکر کنم همون مرامنامه که میفرمائید رو درست اجرا نکردید ، تو بند 10 اومده :

10- بار دیگر تاکید می شود هر گونه تخطی از موارد ذکر شده را فقط با استفاده از بدریپورت به اطلاع مدیران تالار برسانید ، اکیدا از پاسخ دادن به افرادی که رعایت قوانین را نمی کنند خودداری فرمایید.

الان شما نیز خلاف قوانین رفتار کردید با وجود اینکه این جریان رو قطعا میدونید که جواب پست مورد دار رو نباید داد و باید فقط بدریپورت داد ، و به همین راحتی الان شما هم جزو همون " افرااد خاص " شدید ! اغلب دوستان فعال در این تالار معمولا باهاشون همینجوری خاص ! برخورد میشه مگه در مواقعی که قطعا اکشن خاصی رو بطلبه

در کل سپاس و پاینده باشید ..

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
[h=1]مورينيو: سرمربي پاري سن‌ژرمن نمي‌شوم[/h]
[h=2]سرمربي پرتغالي رئال مادريد معتقد است مردم هر روز درباره شايعاتي صحبت مي‌کنند که اصلا وجود ندارد.[/h]
00940801.jpg

ژوزه مورينيو سکوت خود را شکست و مصاحبه‌اي با پايگاه راديويي فرانسوي «آر.ام.سي اسپورت» انجام داد.

به گزارش فارس،سرمربي رئال مادريد در خصوص وضعيت اخير تيمش صحبت کرد و شايعات پيرامون انتخاب بازيکنان براي ترکيب اصلي تيم را رد کرد.

وي اظهار داشت: در حال حاضر قهرماني در لاليگا براي ما غيرممکن است، اختلاف امتياز ما با بارسا بسيار زياد است. اين ليگ با فصل گذشته متفاوت است و بايد روي اهداف ديگرمان مثل کوپا‌دل‌ري و ليگ قهرمانان تمرکز کنيم اما نبايد به خودمان اجازه دهيم که دلسرد شويم زيرا دلسردي تنها کار را پيچيده‌تر مي‌کند. بايد خونسرد باشيم و از بازيکنانمان بهترين بهره را ببريم.

مورينيو ادامه داد: مردم درباره مسائلي صحبت مي‌کنند که وجود ندارد. هر روز مردم تلاش مي‌کنند تا بگويند من مشکلي ايجاد کرده‌ام، در حالي که کاري نمي‌کنم. من يک مربي فوتبال هستم، کارم را انجام مي‌دهم و انتظار نتيجه دارم. من کارم را انجام مي‌دهم و منتظرم ببينم در پايان فصل چه اتفاقي مي‌افتد.

سرمربي رئال مادريد خاطرنشان کرد: پاري‌سن‌ژرمن مربي بزرگي دارد و مدير فوتبالي آنها و رئيس باشگاه که مدت زيادي است او را مي‌شناسم، دوستان من هستند. پرتغالي‌ها و فوتبال‌دوستان زيادي در پاريس وجود دارند. آنها تمام اجزاي موفقيت هستند. داشتن شهري مثل پاريس در فوتبال برتر دنيا براي اروپا خوب است.

وي تأکيد کرد: اما من فکر نمي‌کنم که هدايت پاري‌سن‌ژرمن را در دست بگيرم. موفقيت با آنچلوتي و لئوناردو نصيب آنان خواهد شد و آنها به مربي ديگري نياز ندارند. من انتظار موفقيت براي کارلو آنچلوتي و پاري‌سن‌ژرمن را دارم.

نخواستم دیگه بیام اینجا ولی بخاطر دوستان گل رئالی وعشق به مادرید دارم بازم این تاپیک رو بالا میکشم وخبرهای روزمربوط به باشگاه پرافتخار مادریدمیزارم حالا مادرید

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
یعنی میشه کسی بازی دیشب رو ببینه و بگه اشتباهات داوری غیر عمدیه؟!!!
واقعا شرم آوره.خوب از اولش بیاید بگید جام مال اون تیمس حالا شما ها با هم بازی کنید.

* اون تیمه = مالاگا

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
داوری ها مثل همه ی بازی ها عالیه :دی

من دوست دارم به اونا بخوریم تا مالاگا چون این مهندس پلگرینی مربی سابق بوده وی کم سخته باهاش روبروشیم

بازی مالاگا پارسال یادش بخیر دوبرصفرعقب بودیم تونیمه دوم 3تازدیم بهشون اون رئال دیدن داشت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از وضعیت کاسیاس خبری شده ؟؟ امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
[h=2]نمرات بازیکنان رئال در بازی آخر با والنسیا[/h]

مرجع خبري رئال مادريد : یکی از سایت های هوادری اسپانیولی به بازیکنان رئال پس از تساوی برابر والنسیا نمره داد .

کاسیاس 6 : تا پیش از مصدومیتش روی چند خروج نامطمئن نشان داد .

آربلوا 5 : می توانست روی حرکت مصدوم کردن کاسیاس خیلی بادقت تر باشد . در کل بازیش چنگی به دل نزد .

واران 6 : پر تلاش بود هر چند که او هم در مشکلات خط دفاعی روی ضربات هوایی نلسون والدز مقصر بود .

آلبیول 6 : در کنار واران خوب هماهنگ شده و سعی می کند که تا جایی که بتواند پرتلاش باشد .

کوئنت رائو 4 : شاید اخراجش درست نبود هر چند که باید سعی می کرد که دقیق تر عمل کند .

خدیرا 6 : از نظر بدنی یکی از بهترین های تیم است هر چند که سرسختی کافی را نداشت .

ژابی 7 : پاس گلش فوق العاده بود . قبل از آن یک پاس عالی هم به کریستیانو داده بود .

اوزیل 6 : بازیکن آلمانی به تاثیرگذاری یکشنبه گذشته نبود هر چند که باز هم کیفیتش را نشان داد .
دی ماریا 3 : افتش نسبت به بازی یکشنبه چشمگیر بود . بیهوده اخراج شد .

کریستیانو 7 : بازیکن پرتغالی با بازوبند کاپیتانی به شدت پر تلاش و جنگنده عمل کرد .

بنزما 6 : بازیکن فرانسوی فیکس شد و گل مهمی را به ثمر رساند .

آدان 4 : روی گل والنسیا اشتباه کرد هر چند که با توجه به استرس بازی خوب از پس آن بر آمد .

ناچو 5 : فرصتی برای نشان دادن توانایی هایش نداشت اما با وجود تجربه کمش مطمئن عمل کرد .

مودریچ 5 : بی روح به نظر می رسید و نقشی در ریتم دادن به جریان بازی نداشت .

بالا