• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
[h=2]دیگو لوپز :" خیلی خوشحالم که به خانه ام برگشتم "
مرجع خبري رئال مادريد : شاید دیگو لوپز خوابش را هم نمی دید که سالهای پایانی فوتبالش را در همان تیمی بگذراند که فوتبالش را در آن شروع کرد .
1359150505_894715_1359150578_noticia_normal.jpg

شاید همین که در سال 2006 ، ویارئال برای او که بازیکنی با تجربه اندک لالیگایی بود حاضر شد شش میلیون یورو بپردازد نشان دهد که او در آن موقع چه دروازه بان توانایی بوده و بر خلاف آدان ، محصول نارس آکادمی به شمار نمی رود .

وی که در سه ماه آینده جانشین ایکر در چارچوب دروازه رئال خواهد بود ، با قیمت 3.5 میلیون یورو قراردادش را تا 2017 با رئال امضا کرد . این دروازه بان که در زمان مطلع شدن از این خبر به همراه همسر و دخترش در سویل بود به خبرگزاری افه گفت :" بازگشت به خانه یک رویاست . "

لوپز فردا با هم تیمی هایش در سویا وداع می کند و با قطار راهی مادرید می شود تا تست پزشکی را پشت سر بگذارد . این دروازه بان افزود :" این رویایی است که به تحقق پیوسته است . همه چیز خیلی سریع برگشت و خیلی خوشحالم که به خانه ام برگشتم . برای مادریدیستایی نظیر من ، این بزرگترین اتفاقی است که در دوران فوتبالم می توانست رخ دهد . به جلو نگاه می کنم تا یک چالش بزرگ را پیش رو داشته باشم . "

...................................................

شکایت رسمی رئال از سه خبرنگار مارکا
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید آماده ارائه شکایت رسمی علیه اسکار کمپیو ، مدیر مسئول مارکا و دو خبرنگار این روزنامه در پی خبر پنجشنبه این روزنامه است .
در پی انتشار خبر کذب محتوای جلسه کاپیتان های رئال با پرز و خوزه آنخل سانچز ، آنتن 3 گزارش داد که باشگاه در پی شکایت رسمی از مدیر مسئول مارکا و کارلوس کارپیو و میگل سرانو ، دیگر خبرنگاران این روزنامه است .

[/h]

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
[h=2]پنجاه سالگی آقای خاص[/h]مرجع خبري رئال مادريد : جلسه سالانه کاپیتان ها با مدیر باشگاه یک جلسه مرسوم و سنتی است که هر ساله در باشگاه رئال برگزار می شود . هر سال ، عکسی از این مراسم به طور رسمی در وبسایت باشگاه قرار می گرفت ، جلسه ای که اساساش تعیین اهداف فصل ، مشخص کردن پاداش ها و بررسی شرایط بود .
همیشه در ین جلسه یک نفر که رابط بین مدیر و کاپیتان ها باشد هم حضور می یافت . معمولا مدیر ورزشی این کار را می کرد ، پستی که حالا در اختیار مورینیوست ، کسی که غایب جلسه کاپیتان ها بود . مربی پرتغالی پارسال ها در این جلسه حضور نداشت ، ان هم در حالی که حضور به عنوان دست راست پرز را از والدانو گرفته بود .

در جلسه آخر ، خوزه آنخل سانچز ، مدیر اجرایی باشگاه ، مدیر و کاپیتان ها را همراهی می کرد . بی تردید غیبت مورینیو را به نوعی می توان نشانه اختلاف با کاپیتان های تیمش دانست چرا که مربی پرتغالی در پستش به عنوان مدیر ورزشی باشگاه ، باید با کاپیتان های تیم تعامل داشته باشد که به نظر می رسد که مورینیو چنین حالی ندارد . به جز مورینیو ، پاردزا هم غایب بود . کسی که در دو دوره اول جلسه با کاپیتان ها هم حضور داشت و حالا پست تشریفاتی مدیر فوتبال تیم را بدست آورده است .

در دوره اول مورینیو بین سالهای 2002 تا 2003 ، رائول و هیرو به عنوان کاپیتان های تیم در این جلسه حضور می یافتند که مدافع مالاگایی در سال 2003 پس از قهرمانی لیگ در کنار دل بوسکه برکنار شد . سپس نوبت اضافه شدن گوتی و روبرتو کارلوس به این جلسه شد . در آن دوره ها ، والدانو هرگز در این عکس غایب نبود . او رابطی بین تیم و مدیریت بود ، نقشی که حالا مورینیو از آن شانه خالی می کند .
والدانو در سال 2004 و به نفع موفقیت پرز در انتخابات در پی تجربه بد کی روش ، از تیم کنار رفت . پس از آن بوتراگوئنو در عکس ها حاضر می شد . ساکی هم که زمانی مدر ورزشی تیم بود در این عکس ها بود . در سال 2006 پروژه کهکشانی های پرز جواب نداد و او رفت .

در سال 2009 و در دوره دوم کهکشانی ها ، والدانو دوباره مدیر اجرایی شد و باز هم او در عکس ها حاضر شد . پاردزا هم در این عکس ها بود . کاسیاس و راموس به عنوان کاپیتان در این جلسات حضور داشتند . پس از پلگرینی ، والدانو در سال اول مورینیو هم در این جلسه حضو رداشت . از آن به بعد بود که دیگر از این جلسه مرسوم خبر رسمی درز نکرد و مدیر ورزشی که مورینیو بود هم در این جلسه حضور نداشت . به هر صورت مطمئنا نبود مورینیو در این جلسه مرسوم را باید مشکل او در پستی که خودش برای خودش تعریف کرده دانست .

football.jpg

به امید تدوام قهرمانی ها وقهرمانی پرتقال در جام جهانی

مبارک رییس بزرگ

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
[h=1]مورينيو: حداقل 20 سال ديگر در فوتبال مي‌مانم[/h]
[h=2]سرمربي پرتغالي رئال مادريد معتقد است که حداقل 20سال ديگر مي‌تواند در فوتبال فعاليت کند.[/h]
00006553.jpg

ژوزه مورينيو به مناسبت تولد پنجاه سالگي‌اش گفت‌و‌گويي با شبکه تلويزيوني ايتاليايي راي انجام داده است.

سرمربي رئال مادريد بر اين باور است که هنوز 2 دهه ديگر در دنياي فوتبال خواهد ماند و در اين مدت هر اتفاقي حتي بازگشت به ميلان ممکن است، رخ دهد.

وي اظهار داشت: حداقل 20 سال ديگر در فوتبال مي‌مانم. هر اتفاقي ممکن است رخ دهد. حتي ممکن است به اينتر برگردم، چرا که نه؟

مورينيو در خصوص فوتبال ايتاليا با تمجيد از يوونتوس گفت: يووه تيم بزرگي است. مي‌دانم که براي يوونتوس که پس از چند سال به ليگ قهرمانان اروپا برگشته، آسان است که بگويند مدعي قهرماني نيستند؛ اما گرچه بيشتر مردم مي‌گويند رئال مادريد، منچستريونايتد و بارسلونا بخت‌هاي قهرماني هستند، من هميشه گفته‌ام بوروسيا دورتموند، بايرن‌مونيخ و يوونتوس نيز مي‌توانند فاتح اين مسابقات باشند.

سرمربي پرتغالي رئال مادريد خاطرنشان کرد: بهترين وضعيت کاکا را در رئال مادريد نديديم. مهم ترين مسئله اين است که او خوشحال است و ميلان مي‌تواند مقصد بعدي او باشد، اما کاکا هنوز بازيکن رئال مادريد است.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
[h=2]تبریک اینتری ها به مورینیو به خاطر تولد 50 سالگی اش[/h]

مرجع خبري رئال مادريد : اینتر میلان در صفحه اینترنتی خود به خوزه مورینیو ، مربی فعلی رئال مادرید که سابقه سه جامه شدن در تیم ایتالیایی را دارد به خاطر تولد پنجاه سالگی اش تبریک گفت .

در این پیغام که در آن به قهرمانی های مربی پرتغالی در اینتر شامل دو لیگ ، یک جام حذفی ، یک سوپرکاپ ایتالیا و یک چمپیونزلیگ اشاره شاده آماده است :" از طرف اینتر و همه اینتری ها : تولدت مبارک خوزه مورینیو . برای همه جامها و خیلی چیز های اینتر ، اینتر و هوادارانش همیشه مربی پرتغالی که امروز 50 ساله می شود را به یاد دارند . "
1359195270_773654_1359195638_noticia_normal.jpg

مورینیو در مصاحبه با شبکه تلویزیونی رای ، احتمال بازگشت به اینتر در آینده را رد نکرده بود و گفته بود :" من حداقل 20 سال دیگر مربی خواهم بود و می توانم کل دنیا را بگردم . مثلا بازگشت به اینتر ، چرا که نه ؟ "

*واقعا من به تیم اینتر افتخار میکنم چنین هواداری داره با اینکه مربیشون قبل از قردادش رفته از تیمشون چقدر هنوزدوسش دارن

...............................................
[h=2]امید دادن راموس به کاسیاس[/h]

مرجع خبري رئال مادريد : جراحی 40 دقیقه ایکر در بیمارستان مریوم مقدس توسط دکتر دل سرو ، جراح اورتوپد نشان می داد که او باید سه ماه از میادین دور باشد و جایش را به دیگو لوپز تازه وارد بدهد .
کاسیاس دیشب را به همراه نامزدش سارا کاربونرو در بیمارستان سپری کرد . امروز دکتر او را معاینه می کند . سه هفته دستش نباید تحرک داشته باشد . مصدومیتش طوری است که صبر می طلبد .

اولین کسی که از ایکر عیادت کرد ، پرز بود . وی گفت :" عالی بود . " راموس در توئیتر پیغام حمایت برایش فرستاد و نوشت :" حمایت و عشق خود را به کاپیتانمان می فرستم . خوشحالیم که عملش خوب بود . زودبرگردد . "
کاسیاس 23 بازی را از دست می دهد : 13 تا لالیگا ، دو تا کوپا ، سه تا تیم ملی اسپانیا و احتمالا پنج بازی چمپیونزلیگ در صورت رئال تا نیمه نهایی .

ایکر سعی کرد که هر چه زودتر عمل کند تا بتواند که حداقل در هفته های کلیدی پایانی فصل به تیم اضافه شود . امروز ایکر به خانه بر می گردد و راه برگشت را آغاز می کند .

من میگم بدون کاسیاس هم میشه منچستر رو شکست داد

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
marca
marca.200.jpg

دی استفانوی قرن بیست و یک
رئال مادرید برنامه آینده اش را بر اساس کریستیانو ریخته است
فلورنتینو به ***** او اعتماد کرده و می خواهد قراردادش را تا 2017 تمدید کند
سه ماه بدون ایکر
دیگو لوپز به رئال برگشت / نزدیک به 4 میلیون یورو به سویا پرداخته شد
دی استفانو :" اگر می توانستم خودم جانشینم را انتخاب کنم ، آن کریستانوست "
دلایل دی استفانو : احترام هواداران - تاثیر روی هم تیمی ها - مورد احترام باشگاه

as
as.200.jpg

کاسیاس ، سه ماه
دو پیوند مفصل انجام شد و مدت ریکاوری او طولانی تر شد
دیگو لوپز ، دروازه بان جدید رئال
دروازه بان سابق رئال با 3.5 میلیون یورو برگشت و قراردادش را تا 2017 امضا کرد
کمیته ، محرومیت دو جلسه ای روی فاریا و یک جلسه ای دی ماریا و کوئنت رائو را تائید کرد

sport
sport.200.jpg

تسریع بخشیدن
بارسا ممکن است که اخراج مورینیو را آسان تر کند
1- مربی پرتغالی در رئال چنباتمه زده اما مادریدیسموها مخالف او هستند
2- از دوئل چهارشنبه آینده در برنابئو مقابل بارسا می ترسد
3- مطبوعات مادرید همچنان اخبار اختلافاتش با رختکن را لو می دهند
4- پرز با نا امیدی دنبال کسی است که خبر جلسه شان را لو داده است
کاسیاس سه ماه مصدوم است / رئال پس از عملش به عنوان جایگزین ، دیگو لوپز را به خدمت گرفت
ژاوی :" انتظار دارم که الکلاسیکو یک جنگ ورزشی باشد "
کاپیتان بارسا متذکر شد که نبود ایکر اساسی است

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دوستان این خبر که راموس جلوی ختافه می تونه بازی کنه واخرین جلسه ی محرومیتش رو گزاشتن برای بازی در نیمه نهایی کوپا دل ری درسته ؟
اره
[h=2]فیکس بودن قطعی راموس ، کوئنت رائو و دی ماریا برابر ختافه کوپا رو نمیدونم فک کنم اره تموم شده[/h]

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
تیم دوم هم رو مورینیو بیاره هم میتونه اونا رو شکست بده
مربی که تاکتیک نداره مربی نیشت اخه

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
ماشالا به این سرعت عمل
در این تاپیکو تخته کنین خیال ما هم راحت بشه
ادم جرئت نمی کنه نظرشو بگه، نمی دونم این دیگه چه مسخره بازیه ؟
مدیران این تاپیک انتظار دارید توی تاپیک هواداران رئال قربون صدقه ی بارسا بریم ؟
یه خورده خودتون رو کنترل کنین و خویشتن دار باشید
تاپیک هواداری یعنی همین، یعنی منی که هوادار رئالم بتونم با خیال راحت در مورد مسائل تیمم اظهار نظر کنم
این بچه بازی هاتون رو کنار بزارید.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دیگه باید ی هزار افرین به این اقا فرزاد بگیم دمش گرم
باید همه ی بچه ها ی تشکر بهش بدهکاران
کاراشون خیلی دوست دارم من
کسی نمیتونه ازادی بیان ما داریم ایا؟

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
سر اون قضیه ی گواردیولا و رونالدو اومدن تمام نوشته های ما رو پاک کردن انگار که نه انگار
برادر من، ما تا اخر عمرمون اون کار زشت گواردیولا یادمون نمی ره، شما پیش خودت چه فکری می کنی که به همین راحتی حق ازادی بیان دیگران رو زیر پا می زاری ؟
چرا نمیاین یه توضیحی بدین به چه دلیلی پستای ما رو پاک می کنین؟
یعنی ما حتی توی فضای مجازی هم اسیر سلیقه های شخصی یه نفر بشیم ؟
این جوری نمیشه که هر کسی از راه می رسه به هر دلیلی پستای ما رو پاک کنه
این داستان باید یه جایی تموم بشه.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
کاری داره شیفت دلیت

الان دوره ی بارسا هست کاری نمیشه کرد
پستم من وشما بقیه هم پاک میشه
اقا بهروزعزیز کجایی :grrr:

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
این وضعیت پاک کردن سلیقه ای پست ها بخواد به همین صورت ادامه پیدا کنه من و چند تن دیگه از دوستان از این شخصی که این کار ناپسند رو انجام می ده به ادمین فروم شکایت می کنیم
بهتره این دوستمون که پست ها رو پاک می کنه تشریف بیاره اینجا و دلیل این کارش رو توضیح بده.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید امروز 50 ساله می شود که تیم ، عکس خاصی را به عنوان پاداش به او انتخاب کرده اند : عکسی که در سن مامس پس از قهرمانی لیگ ، مربی پرتغالی به هوا انداخته شد .
1359203641_extras_noticia_foton_7_1.jpg

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
سر اون قضیه ی گواردیولا و رونالدو اومدن تمام نوشته های ما رو پاک کردن انگار که نه انگار
برادر من، ما تا اخر عمرمون اون کار زشت گواردیولا یادمون نمی ره، شما پیش خودت چه فکری می کنی که به همین راحتی حق ازادی بیان دیگران رو زیر پا می زاری ؟
چرا نمیاین یه توضیحی بدین به چه دلیلی پستای ما رو پاک می کنین؟
یعنی ما حتی توی فضای مجازی هم اسیر سلیقه های شخصی یه نفر بشیم ؟
این جوری نمیشه که هر کسی از راه می رسه به هر دلیلی پستای ما رو پاک کنه
این داستان باید یه جایی تموم بشه.

عزیزم چرا نمیشه
شما ببین کجا زندگی می کنی(الن میان باز پاکش می کنند)
آزادی بیان اینجا بیشتر به یه جوک شبیهه
شما بنویس گواردیولا جنتلمنه اگه کسی پاکش کرد.
مشکل فرزادخان و امثالهم نیست. مشکل از جملات شماست که باید در مدح و ثنای افراد خاصی باشه و نیست
کمی مدح و ثنای بارسا کنید کمی از فضائل اخلاقی گواردیولا بگین به جون خودم کسی پاکش نمیکنه:p

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
دوستان از این به بعد پیش از اینکه پست بزارید با تاپیک بارسلونا هماهنگ کنید، اگه از فیلتر اونا رد شد پستتون رو توی تاپیک بزارید چون این جور که معلومه نباید بر خلاف میل بعضی ها حرف بزنیم وگرنه پست هامون پاک میشه.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
منم ی مقاله از سایت مرجع گذاشتم در مورد لابی یهیودی ها وصعیونست ها درباره کاتالان ها وباشگاه پرافتخارترین باشگاهه محلشون

گذاشتم در جا کاررت قرمزی پرت کردم چی چون درباره ی بارسا ویهیودی ها ونسل کشی تو غزه بود
بهم اقای مدیرفرزادخان واقعا ساسان رو من بیشتر مدیریتش رو دوس دارم تا اون اقای استقلالی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
[h=1]حاشيه تمرين رئال مادريد[/h]
[h=2]سرمربي پرتغالي رئال مادريد پس از جلسه رئيس باشگاه با کاپيتان‌هاي تيم به صحبت با برخي بازيکنان در اولين جلسه تمريني پرداخت.[/h]
00942271.jpg

اولين جلسه تمريني رئال مادريد پس از جلسه فلورنتينو پرس شاهد حرف‌زدن مورينيو با چندين بازيکن بود.

اولين بازيکني که مورينيو به سمتش رفت ژابي آلونسو بود که صحبت‌هاي او و سرمربي پرتغالي 5 دقيقه به طول انجاميد.

منابع آگاه اعلام کردند که مورينيو سرزنده‌تر از هميشه بود و براي صحبت با بازيکنان به سمت آنها مي‌رفت. آلونسو بازيکني بود که بيشترين زمان صحبت با آقاي خاص را به خود اختصاص داد.

در پايان جلسه نوبت آلوارو آربلوا بود که براي صحبت به سمت کادر مربيگري برود.

پيش از اين رسانه‌هاي اسپانيايي گزارش دادند که کاپيتان‌هاي رئال مادريد در گفت‌و‌گو با فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه درخواست خود را براي قطع همکاري باشگاه با مورينيو اعلام کرده بودند که به شدت از سوي پرس، راموس و کاسياس تکذيب شد.

.......................................................................................................
[h=1]کريس رونالدو؛ دي‌استفانو قرن بيست و يکم[/h]
[h=2]باشگاه رئال مادريد بر روي ستاره پرتغالي خود مثل اسطوره آرژانتيني‌ سابقش برنامه‌ريزي خواهد کرد.[/h]
00943665.gif

به گزارش فارس، وقتي آلفردو دي‌استفانو که در سال 1953 به رئال مادريد پيوست، در ديدار دوستانه مقابل تيم کلمبيايي ميوناريوس چشم‌ها را خيره کرد، سفيدپوشان مي‌دانستند که اسطوره‌اي بالقوه در وجود اين بازيکن نهفته است که مي‌تواند باشگاه را به افتخاراتي برساند و همين طور هم شد.

رئال به تازگي، يکي از بزرگترين فوتباليست‌هاي دنيا در قرن بيستم را به خدمت گرفته بود و باشگاه طعم 5 قهرماني در اروپا و 8 قهرماني در ليگ را در فاصله يازده سال مي‌چشيد.

فلورنتينو پرس اکنون بر اين باور است که همان باور بايد در باشگاه فعلي رئال وجود داشته باشد. رئيس باشگاه رئال مادريد تصميم گرفته است که پروژه جديدش را روي کريستيانو رونالدو انجام دهد. پرس همان وعده‌اي را در خصوص کريستيانو رونالدو مي‌دهد که درباره دي‌استفانو به تحقق پيوست.

پرس بر اين باور است که رونالدو دي‌استفانوي قرن بيست و يکم است و اگر رئيس باشگاه براي 4 سال آينده انتخاب شود تا سال 2017 رياست رئال مادريد را در دست خواهد گرفت. قرارداد فعلي رونالدو با باشگاه سال 2015 به پايان مي‌رسد و پرس اميدوار است اين بازيکن قراردادش را حداقل تا پايان دوران رياست بعدي تمديد کند. اتفاقا رونالدو نيز در سن 27 سالگي قرار دارد يعني همان سني که اسطوره آرژانتيني هنگام ملحق شدنش به رئال مادريد داشت.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دیگه باید ی هزار افرین به این اقا فرزاد بگیم دمش گرم
باید همه ی بچه ها ی تشکر بهش بدهکاران
کاراشون خیلی دوست دارم من
کسی نمیتونه ازادی بیان ما داریم ایا؟

شما آزادی بیان دارید ... اما در چهار چوب قوانین ...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

عذر میخوام، بصورت کلی قوانین رو در جوامع رای میعار، اکثریت و در مابقی جوامع اقلیت تعیین میکنند، حالا اگه بخوایم بپزیریم قوانین اکثریت رو دموکراسی بیان کنیم که خیلیا میگن یجور دیکتاتوریه( از نوع دیکتاتوری اکثریت بر اقلیت) یا برعکس قوانین اقلیت برای اکثریت، در هر دو صورت قوانین نافی آزادی بیان و دموکراسی هستند، فقط نافی آزادی بیان نه قتل و غارت و ....

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367

تازگی ها خیلی از پست ها با اینکه در چهارچوب قوانین هم هستند پاک میشن فقط به این دلیل که سلیقه ی شخصی اون مدیر برنمی تابه که نظر مخالف تیم مورد علاقه اش رو تحمل کنه
متاسفانه هر کسی جنبه ی قدرت رو نداره و با بدست اوردن کوچکترین قدرتی نسبت به دیگران شروع به عقده گشایی کردن و زیر پا گزاشتن حقوق دیگران می کنه.

بالا