• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
تازگی ها خیلی از پست ها با اینکه در چهارچوب قوانین هم هستند پاک میشن فقط به این دلیل که سلیقه ی شخصی اون مدیر برنمی تابه که نظر مخالف تیم مورد علاقه اش رو تحمل کنه
متاسفانه هر کسی جنبه ی قدرت رو نداره و با بدست اوردن کوچکترین قدرتی نسبت به دیگران شروع به عقده گشایی کردن و زیر پا گزاشتن حقوق دیگران می کنه.

این چیزایی که شما گفتی هیچ معنی نداره .
اولا مدیرای ورزش تا جایی که میدونم اکثرا طرفدارای رئال مادرید هستند ( یکیش خودم دیگه ) اما این اصلا دلیل نمیشه که بخوایم قوانین رو زیر پا بگذاریم .
اتفاقا جون اینجوری هست یه مقداری سختر هم می گیریم .

در کل , بحث های حاشیه ای توی فوتبال خیلی زیاد هست این ما هستیم که باید حد و حدود شخصیت خودمون و تیم رو بسنجیم و در همون چهارچوب استفاده کنیم .

از نظر من فعالیت و عملکرد مدیران و همکاران محترم ورزش ( که بی شک یکی از سخت ترین بخش های فروم هست ) غیر قابل اعتراض هست .

ممنون از توجه دوستان .

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
اولا مدیرای ورزش تا جایی که میدونم اکثرا طرفدارای رئال مادرید هستند ( یکیش خودم دیگه ) اما این اصلا دلیل نمیشه که بخوایم قوانین رو زیر پا بگذاریم .

در کل , بحث های حاشیه ای توی فوتبال خیلی زیاد هست این ما هستیم که باید حد و حدود شخصیت خودمون و تیم رو بسنجیم و در همون چهارچوب استفاده کنیم .

از نظر من فعالیت و عملکرد مدیران و همکاران محترم ورزش ( که بی شک یکی از سخت ترین بخش های فروم هست ) غیر قابل اعتراض هست .

ممنون از توجه دوستان .
بله درسته
حرفای من بی معنیه ولی حرفای شما تمامش سخنان نغز و حکمت امیزه
به هر حال بر خلاف نظر شما خیلی از افرادی که در این تاپیک فعالیت می کنن مثل شما فکر نمی کنن
باز هم میگم خیلی از پست ها از جمله پست های خودم فقط به خاطر اعمال سلیقه ی شخصی پاک میشه چون من همیشه پست هام رو چک می کنم که خلاق قوانین نباشه و بعدش اقدام به فرستادن نوشته ام می کنم.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
یعنی تمام کاربرای اینجا اشتباه میکنن الا مدیرای اینجااشتبهی درکارشون نیست

من از فرزاد اقا گلایه داریم وگرنه از مدیردیگه مثل ساسان عزیز گله ایی نداریم من تنها نیستم که

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

ممنون از توجه دوستان .
همه ی جمله هات درست اقا بهروزعزیز
ولی اینو دیگه فهمیدم ازادی بیان اینجا نقشی ندارهغیر قابل اعتراض هست . یعنی اگه مدیری هم مرتکب اشتباهشده وازنظر سلیفه ای یا و...پست کسی رو پاک میکنه

ودرچارچوب قوانین هم باشه قابل اعتراض نیست این جمله اتو هیچ وقت فراموش نمیکنم

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
من خدایی مدیریت بخش فوتبال اینجا رو خیلی قبول دارم.شکی تو عدالت ساسان و فرزاد عزیز ندارم.
ولی بعضی وقتا هم هست که برای اینکه بقیه نگن چون طرفدار رئال هستن یه طرفه قضاوت میکنن،یه کوچولو از اونور بوم میوفتن.
متاسفانه یکم دیگه زیادی رو رئال بارسا زوم شده اینجا.مثل همه جا.در صورتی که نزدیک 10 صفحه تو تاپیک کل کل بچه ها افتاده بودن جون هم و مدیرای عزیز هم هیچ کاری نکردن.
با احترام به دوستان بارسایی این مسئله یکم هم به خاطر فشار های اوناست.
مثلا سر قضیه رونالدو گواردیولا اول بحث تو تاپیک رئال بود 10 تا پست و بعد کشیده شد تاپیک بارسا.
مدیر اومد همه پست ها رو پاک کرد از هر دو تاپیک.در صورتی که حداقل 3-4 تا پست همینجا بود که اصلا هم مخالف قوانین نبود.مثلا من فقط یه لینک از اون صحنه داده بودم.کاری که همه سایت های خبری کردن.
این تاپیک هیچ کسی چیزی نگفت که چرا پاک کردین ولی اونور 2-3 صفحه اومدن مدیریت رو زیر سوال بردن.در حالی که واقعا یه جور با هر دو تاپیک رفتار شد و هیچ بی عدالتی هم نسبت به بارسایی ها نشد.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
[h=2]خط خوردن مجدد کاکا از لیست / میلان حتی 12 میلیون در ازایش نمی دهد !

مرجع خبري رئال مادريد : برای چهارمین پیاپی و در فاصله چهار روز تا پایان فصل نقل و انتقالات زمستانی ، کاکا از لیست رئال برای بازی یکشنبه با ختافه خط خورد . آخرین حضور بازیکن برزیلی در لیست ، در بازی با اوساسونا بود که کلا 17 دقیقه در میدان بود و اخراج شد .

کاکا در بازی رفت مرحله یک چهارم کوپا با والنسیا در لیست قرار گرفته بود اما در همان استادیوم خط خورد تا بازی را از روی سکوها تماشا کند . در بازی لیگ در مستایا به علت محرومیت نمی توانست حاضر باشد و در بازی برگشت کوپا به تصمیم مورینیو ، در سفر حضور نداشت .

مورینیو اخیرا به رای اسپورت گفته بود که بهترین گزینه برای آینده کاکا ، میلان است و به نظر می رسد که خط خوردن وی از لیست در همین راستا باشد . رئال قیمت کاکا را به 12 میلیون یورو کاهش داده ، کمتر از یک پنجم قیمتی که در سال 2009 برایش پرداخت شد اما باشگاه ایتالیایی او را رایگان می خواهد که اخلاقی نیست .

کاسیاس و په په به علت مصدومیت از لیست خط خورده اند و ناچو و موراتا مرخص شده اند تا در مینی الکلاسیکو برای بارسلونای بی حضور یابد . سرجیو راموس تنها تازه وارد لیست است که شانس زیادی برای حضور در ترکیب دارد
لیست کامل بدین شرح است :
دروازه بان ها : آدان ، خسوس و دیگو لوپز
مدافعان : واران ، راموس ، کوئنت رائو ، کاروالیو ، مارسلو ، آربلوا و آلبیول
هافبک ها : خدیرا ، اوزیل ، ژابی ، اسین ، مودریچ ، کایخون و دی ماریا
مهاجمان : رونالدو ، بنزما و هیگوائین

ببین توب طللایی وپسرمیلان کارش به کجا کشیده خدا رحم کننه واسش 70میلیون کجا حالا12هم نمیخوان برگردونش

[/h]

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دیگه اقا جواد وقتی رییس فوتبال اروپا یوفا پلاتینی هم طرفدارشون سفت وسخت دیگه مدیرای عزیز چیکارکنن چون تابع اون هستن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من خدایی مدیریت بخش فوتبال اینجا رو خیلی قبول دارم.شکی تو عدالت ساسان و فرزاد عزیز ندارم.
ولی بعضی وقتا هم هست که برای اینکه بقیه نگن چون طرفدار رئال هستن یه طرفه قضاوت میکنن،یه کوچولو از اونور بوم میوفتن.
متاسفانه یکم دیگه زیادی رو رئال بارسا زوم شده اینجا.مثل همه جا.در صورتی که نزدیک 10 صفحه تو تاپیک کل کل بچه ها افتاده بودن جون هم و مدیرای عزیز هم هیچ کاری نکردن.
با احترام به دوستان بارسایی این مسئله یکم هم به خاطر فشار های اوناست.
مثلا سر قضیه رونالدو گواردیولا اول بحث تو تاپیک رئال بود 10 تا پست و بعد کشیده شد تاپیک بارسا.
مدیر اومد همه پست ها رو پاک کرد از هر دو تاپیک.در صورتی که حداقل 3-4 تا پست همینجا بود که اصلا هم مخالف قوانین نبود.مثلا من فقط یه لینک از اون صحنه داده بودم.کاری که همه سایت های خبری کردن.
این تاپیک هیچ کسی چیزی نگفت که چرا پاک کردین ولی اونور 2-3 صفحه اومدن مدیریت رو زیر سوال بردن.در حالی که واقعا یه جور با هر دو تاپیک رفتار شد و هیچ بی عدالتی هم نسبت به بارسایی ها نشد.

یه جورایی با صحبت شما موافقم، اما کل کل به خودی خود یا کری خوندن ایجاد جذابیت میکنه، تا وقتی که از الفاظ توهین آمیز استفاده نشه یا توهین شخصی نشه چه ایرادی داره این کل کل ها پیش بیاد؟

بچه ها به جون هم نیوفتاده بودن، یه کل کل سادست، همین الانشم کسایی که باهاشون قبلا کل کل کردم هرجا پست خوبی ازشون میبینم لایک میکنم، پدر کشتگی که با هم نداریم. این مسائل به افزایش دوستی ها کمک میکنه. حالا میلاد که سنش فکر کنم از همه ی ما کمتره یکم هیجانش و اطلاعاتش در یه جهت نبودن( مقصودم اون بحث توی تاپیک کل کل بودش) که خوب خداروشکر الان همه چی آرومه و من چقدر خوشحالم و ....
یه
یه چشمه ی این روابط مثبت همین بود که کاسیاس مصدوم شد و توی تاپیک بارسا یه پست نبود که بگه آخ جون چه خوب شد، همه ابراز تاسف کردند. بحث احترام همیشه پا برجاست اما کل کل یه شاخه ی دیگست.
یه زمانی بارسا خودشو میکشت سهمیه ی لیگ قهرمانان بگیره و جام نمیبرد، یه روز رئال موفق نیست و این سیکل ادامه داره. مهم لذتی هستش که از هواداری میبریم. بازم اشاره میکنم، در مورد حساسیت بیش از اندازه در مورد بارسا و رئال حق با جواد هستش. انشالله که خیر است :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببینید بحث کل کل یه بحثه . اما بحث توهین و اتهام یه چیز دیگه.

کسی که بیاد بگه رئال تیم ضعیفیه یا بارسا تیم ضعیفیه خب باید بهش خندید و نباید جدیش گرفت.

اما وقتی بحث اتهام پیش میاد صورت مساله عوض میشه.

الان خیلی از بچه ها هر مساله ای که میشه میگن پلاتینی !! دیگه پلاتینی که توی لالیگا کاره ای نیست. این از این بهانه های مدل ایرانیه. اولا داوری همیشه اشتباه داره اما اینکه بیایم تیم رو متهم کنیم که داور میخره یا فاسده !! بحث جالبی نیست.

خود دوستان رئالی میدونن که بازی رفت با والنسیا داور اشتباهاتی داشت که در نتیجه تاثیر گذار بود. اما کسی از بچه های بارسا نیومد بگه که رئالیها داور خریدن یا فاسدن.

همونطور که دوستمون گفتند هر تیمی یه دورانی خوبی یه دورانی بد و یه دورانی متوسط. رئال هم الان در روزهای خوبش نیست. (منظورم از روزهای خوب اون روزهایی بود که قهرمان اروپا میشد)

برعکس بارسا یه زمانی بزور سهمیه ورود لیگ قهرمانان رو میگرفت اما یه زمانی هم براحتی قهرمان اروپا شد و تیمی جلودارش نبود.

به هر حال فلسفه دیدن بازی و هواداری اینکه همه لذت بریم . همیشه نمیشه انتظار داشت تیم محبوب و مورد علاقه ما برنده باشه و این قضیه دلیل خوبی نیست که ما بیایم به تیم حریف بگیم فاسد

شاید مافیایی در کار باشه و دستهای پشت پرده که تلاش میکنه تا اهداف خودش رو پیش ببره اما اینکه صرفا بیایم بگیم که فلان تیم فاسده و فلان تیم فاسد نیست جز اینکه باعث دلخوری بشه نتیجه دیگه ای نداره.

در پایان امیدوارم کاسیاس هر چه زودتر سلامتیش رو بدست بیاره. ال کلاسیکو بدون کاسیاس اصلا جالب نیست. به قول ژاوی هرناندز ، کاسیاس قلب و روح رئاله

• Like
Reactions: rms

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
_EEC3174Thumb.jpg

20130126dasdasftb_26.jpg

با یه لگد مسیر زندگیش عوض شد.اثرات پروانه ای که میگن همینه!
فکر کنم فردا ظهر بازی کنه که برای الکلاسیکو آماده بشه.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حالا یه سوال ، این دروازه بان جدید رو که گرفتن این فیکس تیم هست و ادان ذخیره یا اینکه مورینیو میخواد ادان رو بذاره فیکس و این رو بذاره ذخیره اون ؟!؟!؟

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اینو کم داشتیم ی بارسایی بیاد اینجا کل کل کنه lolLLLLLLLLLLLL

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
اینطور نگو بابا طرف قبلا تو آکادمی رئال بوده

اون جمله که شوخی بود.اتفاقا خیلی خوشحالم که اومده!
ما باید تابستون یه دروازه بان ذخیره میگرفتیم با توجه به رفتن قطعی آدان و چه کسی بهتر از یه بازیکن آکادمی.

حالا یه سوال ، این دروازه بان جدید رو که گرفتن این فیکس تیم هست و ادان ذخیره یا اینکه مورینیو میخواد ادان رو بذاره فیکس و این رو بذاره ذخیره اون ؟!؟!؟

احتمال خیلی زیاد این فیکسه و آدان ذخیره.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
یه جورایی با صحبت شما موافقم، اما کل کل به خودی خود یا کری خوندن ایجاد جذابیت میکنه، تا وقتی که از الفاظ توهین آمیز استفاده نشه یا توهین شخصی نشه چه ایرادی داره این کل کل ها پیش بیاد؟

بچه ها به جون هم نیوفتاده بودن، یه کل کل سادست، همین الانشم کسایی که باهاشون قبلا کل کل کردم هرجا پست خوبی ازشون میبینم لایک میکنم، پدر کشتگی که با هم نداریم. این مسائل به افزایش دوستی ها کمک میکنه. حالا میلاد که سنش فکر کنم از همه ی ما کمتره یکم هیجانش و اطلاعاتش در یه جهت نبودن( مقصودم اون بحث توی تاپیک کل کل بودش) که خوب خداروشکر الان همه چی آرومه و من چقدر خوشحالم و ....
یه
یه چشمه ی این روابط مثبت همین بود که کاسیاس مصدوم شد و توی تاپیک بارسا یه پست نبود که بگه آخ جون چه خوب شد، همه ابراز تاسف کردند. بحث احترام همیشه پا برجاست اما کل کل یه شاخه ی دیگست.
یه زمانی بارسا خودشو میکشت سهمیه ی لیگ قهرمانان بگیره و جام نمیبرد، یه روز رئال موفق نیست و این سیکل ادامه داره. مهم لذتی هستش که از هواداری میبریم. بازم اشاره میکنم، در مورد حساسیت بیش از اندازه در مورد بارسا و رئال حق با جواد هستش. انشالله که خیر است :)

در ضمن من مثل شما اقا محمد بیکار نیستم بگردم توگوگل وویکی پدیا دیگه از این ساده تر
کاری اطلاعات بدست بیارم اطلاعات هم انداره خودم میدونم ماشااله

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در ضمن من مثل شما اقا محمد بیکار نیستم بگردم توگوگل وویکی پدیا دیگه از این ساده تر
کاری اطلاعات بدست بیارم اطلاعات هم انداره خودم میدونم ماشااله

پسر خوب . حالا من نمیخوام پاسخ شما رو بدم چون میشه کل کل. قبلا هم گفتم برای بچه های رئالی بخصوص بهروز و فرزاد و ساسان عزیز احترام زیادی قائلم اما

اینکه شما در گوگل و ویکی پدیا یا هر منبع دیگری سرچ کنی و برای مطلبی که میذاری سورس و رفرنسی معرفی کنی از چند دلیل مهمه.

اول اینکه نشون میده شما برای موضوعی که مطرح میکنی ارزش و اعتبار قائلی که وقت میذاری و براش مستندات جذب میکنی
دوم اینکه به طرف مقابلت احترام میذاری
سوم با ارائه مستندات (اگه درست باشن و نشه صحت و اعتبار اونها رو زیر سوال برد دهن طرف مقابل رو میبندی و اون در مقابل شما خلع سلاح میشه.
چهارم بحث زودتر به نتیجه میرسه و وقت خود و دیگران تلف نمیشه.
پنجم باعث بالا بردن سطح اگاهی اعضای دیگه فروم میشی که این کار بسیار ارزشمنده
ششم با این کار شما الگویی میشی برای بقیه تا دیگران هم مثل خودت برای صحبتهایی که میکنن دلیل و مدرک بیان
هفتم این رفتار شما باعث میشه که جارو تنگ کنی برای کسانیکه از روی تنبلی (ببخشید واژه بهتری براش نداشتم) همینطوری یه چیزی میپرونن و بعد که ازشون سوال میشه خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ (نمونش هم همون سوالی که من ازت کردم در مقابل ادعاهایی که کرده بودی و خب شما هیچوقت جوابش رو ندادی چون حرف بی حساب و دلیل بود). با کنار رفتن این مدل یوزرها سطح فنی و کیفی تاپیک بسیار بالا میره.

اینکه شما از واژه بیکار استفاده میکنی جالبه . میدونی یکی از اسیب هایی که کشور ما و مردم داریم میخوریم همین رفتارمونه. این اسمش بیکاری نیست. این در واقع مسئول نبودن هست. یعنی شما یه چیزی میگی ولی بعد که باید جواب پس بدی حرفی برای گفتن نداری . چون اون حرفی که زدی بدون دلیل و مستندات بوده. این روزها در جامعه خودون گشتی بزنی از این حرفها و اقدامات از نظر شما بیکارانه - بخصوص از طرف مسئولان زیاد دیده میشه که زندگی همه ماها رو به هم ریخته میلاد عزیز.

در کل برادرانه و دوستانه بهت نصیحت میکنم این نگرشت رو عوض کن. معمولا ادمهایی که یه مقدار سطح درک بالاتری دارند در مقابل کسانیکه نگرششون اینطوریه ، موضع انفعالی میگیرند. همیشه پویا باش و برای هر چیزی که باهاش برخورد میکنی دنبال دلیل و علت بگرد.

• Like
Reactions: rms

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

اول یه سری بزنیم به قوانین تالار فوتبال

قوانین تالار فوتبال
1- کلیه مسائل مطرح شده در مرامنامه پرشین تولز شامل تالار فوتبال نیز می شود. بنابراین مرامنامه را حتما مطالعه فرمایید.

2- نام هر تاپیک ، مشخص کننده اهداف تاپیک است . بنابراین در هر تاپیکی منحصرا در خصوص موضوع مطرح شده صحبت و تبادل نظر صورت گیرد.

3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.

4- متقابلا هر گونه بی احترامی به تیم رقیب و کل کل با هواداران سایر تیمها در تاپیکهای هواداری به شدت برخورد خواهد شد.

5- تاپیک کل کل جایی برای صحبتهای غیر رسمی کل کل گونه در خصوص باشگاهها می باشد .از هر گونه بی احترامی به کاربران ، تیمها و کادر آنها به شدت پرهیز کنید .

6-استارتر تاپیک باید خود پیگیر مسائل تاپیک مربوط باشد. بنابراین از زدن تاپیکهای خبری اکیدا خودداری نمایید.برای استارت تاپیک جدید قبلا از نبودن تاپیکی به آن مضمون مطمئن شده و آنگاه اقدام به زدن تاپیک نمایید.

7- از زدن پستهای خبری موردی در تاپیکها حتی الامکان خودداری نمایید . در صورتی که از نظر شما خبری ارزش گذاشتن در تاپیک را داشت حتما نام منبع خبر را با لینک خبر ذکر نمایید.

8- از زدن اخبار به صورت تک تک و جداگانه در پستهای مختلف خودداری نمایید . لطفا در هر پست حداقل از دو خبر استفاده نمایید.

9-هدف گذاری انجام شده برای تالار فوتبال تبدیل شدن این تالار به یک فضای تخصصی می باشد ، لذا خواهشمند است از هر گونه پستهای تک خطی ، اسپم و به وجود آوردن محیطی مانند محیط چت در تاپیکهای تالار به شدت خودداری نمایید.

10- بار دیگر تاکید می شود هر گونه تخطی از موارد ذکر شده را فقط با استفاده از بدریپورت به اطلاع مدیران تالار برسانید ، اکیدا از پاسخ دادن به افرادی که رعایت قوانین را نمی کنند خودداری فرمایید.

در نهایت بار دیگر یادآور می شود در تالار فوتبال با هر گونه بداخلاقی ، بی احترامی و توهین ( چه این بی احترامی در قالب صحبت باشد ، چه با گذاشتن عکس ، چه آواتار و امضایی که مصداق توهین داشته باشد) برخورد خواهد شد.

سه تا از قانون هایی که مرجع بحث ما خواهد بود:

3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.

4- متقابلا هر گونه بی احترامی به تیم رقیب و کل کل با هواداران سایر تیمها در تاپیکهای هواداری به شدت برخورد خواهد شد.

5- تاپیک کل کل جایی برای صحبتهای غیر رسمی کل کل گونه در خصوص باشگاهها می باشد .از هر گونه بی احترامی به کاربران ، تیمها و کادر آنها به شدت پرهیز کنید .

خب حالا برگردیم سر پست های دوستان :

اول پست میلاد عزیز

اره
فیکس بودن قطعی راموس ، کوئنت رائو و دی ماریا برابر ختافه کوپا رو نمیدونم فک کنم اره تموم شده
و در پاسخ پست جناب سارو خان

یهویی بگن رئال با تیم دومش بیاد جلوی بارسا بازی کنه
یه کار دیگه هم می تونن بکنن، همین الان جام کوپا دل ری رو بدن به بارسا دیگه خیال همه رو راحت کنن
واقعا از این باشگاه فاسد متنفرم.

تمام مشکل همین دو کلمه هست دوست عزیز ، شما حق ندارید هر جمله یا کلمه ای رو به تیمی که مورد علاقه خیلی ها هست در این بخش به کار ببرید، همین الان اگر کسی از باشگاه مادریدی به عنوان باشگاه فاسد نام ببره خود شما به شدت ناراحت خواهید شد ، اصل مدیریت ما هم ر اینجا بر اساس احترام متقابل هست و به هیچ وجه اجازه نمیدیم این اصل خدشه دار بشه.

در پاسخ به این صحبت:

ماشالا به این سرعت عمل
در این تاپیکو تخته کنین خیال ما هم راحت بشه
ادم جرئت نمی کنه نظرشو بگه، نمی دونم این دیگه چه مسخره بازیه ؟
مدیران این تاپیک انتظار دارید توی تاپیک هواداران رئال قربون صدقه ی بارسا بریم ؟
یه خورده خودتون رو کنترل کنین و خویشتن دار باشید
تاپیک هواداری یعنی همین، یعنی منی که هوادار رئالم بتونم با خیال راحت در مورد مسائل تیمم اظهار نظر کنم
این بچه بازی هاتون رو کنار بزارید.

تاپیک هواداری یعنی اینه که شما میتونی نظرت رو درباره تیمت بگی البته با رعایت احترام به تیمهای دیگه و حتی تیم خودتون.

دیگه باید ی هزار افرین به این اقا فرزاد بگیم دمش گرم
باید همه ی بچه ها ی تشکر بهش بدهکاران
کاراشون خیلی دوست دارم من
کسی نمیتونه ازادی بیان ما داریم ایا؟

میلاد جان آزادی بیان اسمش توهین به دیگر تیمها نیست . ضمن اینکه اون پست رو خود ادمین سایت پاک کردند که البته اگر ما هم بودیم اینکارو قطعا انجام می دادیم.

سر اون قضیه ی گواردیولا و رونالدو اومدن تمام نوشته های ما رو پاک کردن انگار که نه انگار
برادر من، ما تا اخر عمرمون اون کار زشت گواردیولا یادمون نمی ره، شما پیش خودت چه فکری می کنی که به همین راحتی حق ازادی بیان دیگران رو زیر پا می زاری ؟
چرا نمیاین یه توضیحی بدین به چه دلیلی پستای ما رو پاک می کنین؟
یعنی ما حتی توی فضای مجازی هم اسیر سلیقه های شخصی یه نفر بشیم ؟
این جوری نمیشه که هر کسی از راه می رسه به هر دلیلی پستای ما رو پاک کنه
این داستان باید یه جایی تموم بشه.

جناب ساروخان من میتونم حداقل بیشتر از 3 پست از شما بیارم که حاوی توهین بوده و با اغماض بسیار کادر مدیریتی تنها یک کارت زرد به شما داده شده.شما مطمئن باشید تا موقعی که لحنتون رو تصحیح نکنید و مطابق قوانین رفتار نکنید پستهای خلاف قوانین شما پاک میشه. فکری هم که ما می کنیم اینه که در این بخش جای توهین نیست ، حرفی دارید ، انتقادی هست محترمانه هم میتونید بیانشون بکنید.
حق آزادی بیان هم از کسی گرفته نشده ولی هر چیزی قواعدی داره دوست عزیز

کاری داره شیفت دلیت

الان دوره ی بارسا هست کاری نمیشه کرد
پستم من وشما بقیه هم پاک میشه
اقا بهروزعزیز کجایی :grrr:

میلاد خودت هم میدونی که چقدر باهات مدارا کردیم ولی واقعا داری ناحق میگی

این وضعیت پاک کردن سلیقه ای پست ها بخواد به همین صورت ادامه پیدا کنه من و چند تن دیگه از دوستان از این شخصی که این کار ناپسند رو انجام می ده به ادمین فروم شکایت می کنیم
بهتره این دوستمون که پست ها رو پاک می کنه تشریف بیاره اینجا و دلیل این کارش رو توضیح بده.

پست اولتون که گذاشتم مستقیما از طرف شخص ادمین سایت( جناب فروم منیجر) پاک شده بود که میتونید ازشون توضیح بخواهید، ولی توضیح اصلی همون بحث رعایت قوانین هست دوست عزیز.

عزیزم چرا نمیشه
شما ببین کجا زندگی می کنی(الن میان باز پاکش می کنند)
آزادی بیان اینجا بیشتر به یه جوک شبیهه
شما بنویس گواردیولا جنتلمنه اگه کسی پاکش کرد.
مشکل فرزادخان و امثالهم نیست. مشکل از جملات شماست که باید در مدح و ثنای افراد خاصی باشه و نیست
کمی مدح و ثنای بارسا کنید کمی از فضائل اخلاقی گواردیولا بگین به جون خودم کسی پاکش نمیکنه:p

خب این هم صحبت از دوستان دیگه که نهایت لطف رو به کادر مدیریتی بخش دارند . توضیح اضافه لازم نیست . لحن پیام به خودی خود گویاست.

حرفی از یه بازیکن قدیس و پاک نزنید ... چرا همش میخواید بد گواردیولا رو بگین ؟!
مگه چند بار دوپینگ کرده ؟! :دی

بابا اینا تاریخچشون بیش از این نیست !

این همه خواستن با پلاتینی تیم رو بالا بکشن ولی هنوز زیر رئال هستن ...

از نظر درآمد ! محبوبیت ! کلاس جهانی ! عناوین و...

محله ای که میخواد کشور بشه :lol:

خب دیگه معلومه مشکلات چیه ، شما دوست دارید به مربی حریف بگید دوپینگی و اونها هم در جواب به مربی شما بگن مترجم و کلی هم هر دو طرف کیف کنید که لج طرف مقابل رو در آوردید . مشکل اینجاست که ما دوست داریم اینجا فضای آزاد درستی داشته باشه صادق جان و تا الان هم پافشاری داشتیم و پا فشاری هم می کنیم. اگر شما میخواید خلاص بشید از قید این قوانین دو تا راه دارید یا اینکه به جای دیگه ای برید و اونجا اگر قوانینش اجازه داد به توهین و تخریب رقبا بپردتزید یا به همین ادمینها بگید که از مدیران بخش راضی نیستید و به قوانین ضد آزادی بیان ما به شدت معترضید.

دوستان از این به بعد پیش از اینکه پست بزارید با تاپیک بارسلونا هماهنگ کنید، اگه از فیلتر اونا رد شد پستتون رو توی تاپیک بزارید چون این جور که معلومه نباید بر خلاف میل بعضی ها حرف بزنیم وگرنه پست هامون پاک میشه.

یک مدل دیگه از ماکت آزادی بیان ارائه شده توسط جناب ساروخان که بیشتر به شلوغ کاری میمونه تا اعتراض

بنظر من بهترین تیم بهترین مربی تاریخ و

بهترین ورزشگاه واکادمی ومدیرعامل وبازیکنای زیر165سانتی متری و.......

بزرگترین کشور .بهترین تیم ملی ماله اوناست
لاماسیا لاماسیا

پیاپی در حال زیر پا گذاشتن قوانین هستید میلاد جان . یعنی انقدر سخته رعایت قوانین در جایی که میخوایم فعالیت داشته باشیم ؟!

منم ی مقاله از سایت مرجع گذاشتم در مورد لابی یهیودی ها وصعیونست ها درباره کاتالان ها وباشگاه پرافتخارترین باشگاهه محلشون

گذاشتم در جا کاررت قرمزی پرت کردم چی چون درباره ی بارسا ویهیودی ها ونسل کشی تو غزه بود
بهم اقای مدیرفرزادخان واقعا ساسان رو من بیشتر مدیریتش رو دوس دارم تا اون اقای استقلالی

خواهشا دیگه اینجا رو با سیاست قاطی نکنید . واقعا متاسفم که باید اینجا هم بحثهای سیاسی داشته باشیم.
ضمنا آقا میلاد عزیز شما فقط به خاطر این مقاله کارت نگرفتید چند بار هم من و هم فرزاد به شما تذکر دادیم ولی نشد که شما یه کم فقط یه کم به قوانین احترام بزارید.

عذر میخوام، بصورت کلی قوانین رو در جوامع رای میعار، اکثریت و در مابقی جوامع اقلیت تعیین میکنند، حالا اگه بخوایم بپزیریم قوانین اکثریت رو دموکراسی بیان کنیم که خیلیا میگن یجور دیکتاتوریه( از نوع دیکتاتوری اکثریت بر اقلیت) یا برعکس قوانین اقلیت برای اکثریت، در هر دو صورت قوانین نافی آزادی بیان و دموکراسی هستند، فقط نافی آزادی بیان نه قتل و غارت و ....
این پست واقعا برام جالب بود. صحبت از دموکراسی هست که حتی تعریفی نمیشه براش داشت.
از دید شما دموکراسی یعنی بی قانونی .قانون شما اینه : آزادی بیان به هر قیمت ، مشکل اینه که ما نمیتونیم بزاریم هر چی به ذهن مبارک بعضی رفقا میرسه به زبان آورده بشه.

تازگی ها خیلی از پست ها با اینکه در چهارچوب قوانین هم هستند پاک میشن فقط به این دلیل که سلیقه ی شخصی اون مدیر برنمی تابه که نظر مخالف تیم مورد علاقه اش رو تحمل کنه
متاسفانه هر کسی جنبه ی قدرت رو نداره و با بدست اوردن کوچکترین قدرتی نسبت به دیگران شروع به عقده گشایی کردن و زیر پا گزاشتن حقوق دیگران می کنه.

شرمنده که اجازه نمیدیم با قدرتمون کل فامیل و اقوام بازیکنان و مربیان تیم حریف رو جلوی چشمشون بیارید.

فکر می کنم رفتار برخی دوستان در مقابل رقبا بیشتر به عقده گشایی شبیه هست تا رفتار کادر مدیریتی برای اجرای قوانین.

یعنی تمام کاربرای اینجا اشتباه میکنن الا مدیرای اینجااشتبهی درکارشون نیست

من از فرزاد اقا گلایه داریم وگرنه از مدیردیگه مثل ساسان عزیز گله ایی نداریم من تنها نیستم که

میلاد عزیز ما به هیچ وجه خودمان رو غیر قابل اشتباه نمی بینیم و شما هر اشتباهی از ما ( رفتار خلاف قوانین دیدید) خوشحال میشیم به خود ما ( در تاپیک وقایع اتفاقیه ) یا به ادمین ها بگید . این رو هم بگم واقعا دوستان بیش از حد دارند نسبت به فرزاد عزیز کم لطفی می کنند .
مطمئنا اگر من جای ایشون میخواستم تصمیم بگیرم بسیار سختگیرانه تر عمل می کردم کما اینکه همین دو هفته پیش این موضوع کاملا در بخش فوتبال داخلی به عینیت مشاهده شد.

همه ی جمله هات درست اقا بهروزعزیز
ولی اینو دیگه فهمیدم ازادی بیان اینجا نقشی ندارهغیر قابل اعتراض هست . یعنی اگه مدیری هم مرتکب اشتباهشده وازنظر سلیفه ای یا و...پست کسی رو پاک میکنه

ودرچارچوب قوانین هم باشه قابل اعتراض نیست این جمله اتو هیچ وقت فراموش نمیکنم

بهروز عزیز واقعا لطف دارند نسبت به کادر مدیریت . قطعا ایشون نظر شخصیشون رو گفتند که فعالیت ما غیر قابل اعتراض هست و این منظور در این جمله هست که ما مطابق قوانین نهایت تلاشمون رو می کنیم که همینجا از حسن نظرشون نسبت به کادر بخش مدیریتی واقعا سپاسگزارم . اما همونطور که گفتم قطعا ما هم ممکنه اشتباه بکنیم ولی این اشتباهات هیچوقت عمدی نیست و برای تیم خاصی هم سینه نمی زنیم.

یه

آقا جان ما تاپیک کل کل جهانی داریم یا نه ؟ خب برید اونجا و کل کل کنید .آیا کسی جلوی شما رو گرفته؟
تجربه ما میگه در تاپیکهای هواداری کل کل کردن به جاهای بدی ختم میشه . اجازه بدید ما تصمیمی بگیریم که به نفع کل بخش باشه.
خود شما در همین پستهای آخرتون که پاک هم کردید، دیدید که نتیجه بحثهای کل کل گونه نهایتا چگونه شد.

نهایتا از همه دوستان خواهش می کنم اجازه بدن روال تاپیکها با صحبتهایی که نتیجه ای جز بی احترامی و توهین به رقبا و افزایش تنشها نداره به هم نخوره.

پ.ن: این پست و پستهای غیر مرتبط با تاپیک به تاپیک وقایع اتفاقیه منتقل خواهد شد. دوستان هر پست غیر مرتبط با موضوع تاپیک منتقل خواهد شد.با سپاس

شاد و پیروز باشید

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مورينيو:درباره تيم جديد گوارديولا نظري ندارم

سرمربي رئال مادريد بر اين باور است که بار ديگر قهرماني در ليگ قهرمانان را به دست خواهد آورد اما مطمئن نيست با رئال اين کار را انجام دهد.
00026848.jpg

ژوزه مورينيو روز گذشته تولد پنجاه سالگي‌اش را جشن گرفت. هيچ مربي ديگري در سن او نمي‌تواند به اندازه آقاي خاص افتخار کسب کند، اما او هنوز هم موفيت‌هاي بيشتري مي‌خواهد. کمتر از يک ماه پيش مورينيو اظهار داشت که بدون کسب دهمين قهرماني رئال مادريد اين باشگاه را ترک نخواهد کرد اما اکنون در اين باره مطمئن نيست.

به گزارش فارس، سرمربي پرتغالي رئال مادريد در مصاحبه‌اي با راي اسپورت ايتاليا اظهار داشت: بايد بار ديگر فاتح ليگ قهرمانان شوم و مطمئن نيستم که اين قهرماني با رئال مادريد باشد زيرا همه چيز بسيار برابر است؛ اما براي سومين بار قهرمان خواهم شد. نمي‌توانم بگويم اين فصل قهرمان شوم، اما در طول 15 يا 20 سالي که مربيگري خواهم کرد، بايد اين افتخار را به دست آورم.

مورينيو ادامه داد: کارهاي زيادي هست که بايد انجام دهم و يکي از آنها مي‌تواند بازگشت به اينتر باشد. چرا که نه؟

وي در خصوص قهرماني در ليگ قهرمانان به همراه اينترميلان خاطرنشان کرد: اين بهترين افتخارم بود. اين که کاري را انجام دهيد که شادي فراواني در اطرافتان به وجود آوريد، بسيار عالي است.

سرمربي پرتغالي رئال مادريد در خصوص مسئوليت جديد گوارديولا گفت: هيچ نظري در اين باره ندارم، اين انتخاب او است. آيا او عمدا ليگي را انتخاب کرده که من در آن نباشم؟ نمي‌دانم. چيزي که مشخص است اين است که من در آلمان مربيگري نخواهم کرد. نظري ندارم و به حال من هيچ فرقي نمي‌کند.

اعتماد به نفسش منو کشته

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من در مورد ال کلاسیکوی هفته اینده چند تا سوال دارم.

اول اینکه په په ایا هست یا نه ؟ شنیده بودم که بدون اجازه مورینیو رفته پاشو عمل کرده.
دوم اینکه کوئترائو و دی ماریا که کارت قرمز گرفتند ایا رئال براشون فرجام خواهی کرده ؟
و اینکه راموس ایا بازی میکنه یا محرومه ؟

اگه اینها که ستون های اصلی دفاع رئال هستند نباشند دقیقا میشه شبیه اون ال کلاسیکوی قبلی که 2 2 شد. ما پویول و پیکه رو نداشتیم و مستر ماسکرانو همه جور سوتی ای داد.
تازه به اینها باید نبود کاسیاس رو که خودش یه وزنه ای بود اضافه کرد.

و اینکه در مورد اون دروازه بانه پرسیده بودم که ایا فیکس تیمه یا ذخیره ادان ؟

بالا