• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
اما آلمان .... به نظرم نظم هیتلر هنوز تو آلمانه :)
حرف جالبی زدی
اتفاقا اول بازی که داشت داخل استادیوم رو نشون می داد و صدای تماشاچی های میومد به رفیقم گفتم الان فقط هیتلرو کم دارن که سخنرانی کنه
واقعا نظمشون توی بازی عالی بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دورتمند - رئال رو نبرد !!! بلکه این آلمان بود که اسپانیا رو تحقیر کرد :hmm:

مشکل اینه که تو لیگ اسپانیا تیم ها خیلی بازیکن محور شدن !!! بارسا ، رئال ، اتلتیکو مادرید و ...

دقیقا این پست شما حقیقتی هست که تلخه ولی اتفاق افتاده. اتکای زیاد بارسا به مسی و رئال به رونالدو و اتلتیکو مادرید به فالکائو

بازیکنایی که اسپانیایی هم نیستند و ستاره های لالیگا هستند

برعکس لیگ المان

2 تا تیم ملی گردن کلفت دارن که همشون هم ستاره هستند. بخصوص بایرن مونیخ

لالیگا قدرتش رو از دست داده. شاید موقتی باشه اما شب ، شب تلخی بود برای اسپانیایی ها.

من فکر میکنم که المانی ها از مدتها پیش برای یه همچین شبی برنامه ریزی کرده بودن.

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
خاک بر اون سرشون کنن مثل اینکه رئال با بارسا کورس گذاشته توی ر...
من که هنوز تو شوکم هنوز بیدار نشدم:eh::lol::eek::wacko:

Last edited:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
واقعا باخت مادرید ?!?!!!
وای خدا فردا رفیقام کچلم میکنن بس که خندیدم بهشون سر بارسا...وای چرا چطوری اخه ???!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
واقعا باخت مادرید ?!?!!!
وای خدا فردا رفیقام کچلم میکنن بس که خندیدم بهشون سر بارسا...وای چرا چطوری اخه ???!
توصیه می شود در این شرایط خودت پیش دستی کن در کچل کردن:happy: به سادگی باختیم . راحت ۳ گل خوردیم و یک پنالتی کودکانه از الونسو!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
بازیکن پیرو مربیه ! در این سطح فوتبال مربی همه کاریه تیمه، اگه بد هستن باید سرشون داد بزنه، تعویض کنه قبل از اینکه شیرازه‌ی تیم بپاشه ! مورینیو همش نشسته بود، کاملا مبهوت بازیه دورتموند شده بود !
این 3 تا بازی، رو به رو دورتموند، ببینیم توی بازی 4 ام چیکار میکنه ! گرچه قبول دارم دورتموندم عالیه اما تو این مرحله قرار نیست دیگه با باته بوریزوف بازی کنیم و بریم فینال !! انگیزه میریخت از تیم دورتموند !!!!!
بدبخت تعویض هم کرد . مشکل از فکر درگیر این ها بود . بیشتر مشکل هم از اونجا شروع شد که دقایق اول گل خورد وگرنه مسلما کاری می کرد

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
واقعا باخت مادرید ?!?!!!

باختن رو که در هر صورت در زمین حریف می باختیم ولی خیلی ضایع بود :دی

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
یکی از اشتباهات بزرگ مورینیو بازی دادن راموس تو دفاع راست بود ...
اون دفاع راست تو پی اس و فیفا جواب میده
مطمئنم اگه راموس وسط بود و په په بازی نمیکرد این افتضاحات پیش نمیومد

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
اوزیل چرا اینطوری بود ؟

3 تا گل خوردیم یه مدل.توپ اومد تو دفاع تو شلوغی خوردیم

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
رئال این بازی رو با همکاری مورینیو و په په باخت. هیچ گونه کار تیمی تو بازی رئال دیده نمی شد. تعداد پاس های رئال تو زمین حریف به 5 عدد نمیرسید و مثل همیشه تیم فقط به حلاقیت فردی رونالدو و پاس های ناگهانی اوزیل تکیه داشت که متأسفانه هیچکدوم تو روز خوبشون نبودن. باز بازی کردن رئال عملا دو وینگر رو (دی ماریا و اوزیل) از جریان اصلی بازی که میانه میدان هست خارج می کنه و تیم مقابل با برتری نفری نبض بازی رو دستش می گیره. در حالیکه این باید وظیفه دو دفاع کناری باشه (مثل بارسلونا). بنظر من سبک دفاع-ضد حمله مورینیو بهیچ وجه با فلسفه فوتبال تهاجمی رئال جور در نمیاد. رئال عملا نیمه دوم موقعیت نداشت.
په په روی هر چهار گل مقصر بود. گل اول: یار مستقیمش گل زد. گل دوم: آفساید رو پر کرده بود. گل سوم: یه دریبل مهد کودکی خورد و توپ گل شد. گل چهارم: داشت به داور اعتراض می کرد که دورتموندی ها بازی رو شروع کردن و په په جا موند و همون توپ پنالتی شد.
بهرحال رئال این فصل بازی های حذفی لیگ قهرمانان رو یکی در میون فوق العاده بازی کرده (بازی رفت با منچستر و گالا) شاید بازی برگشت یه اتفاق مثل میلان و بارسا بیفته. اما با این سبک بازی کردن و بازی خونی عالیِ یورگن کلوپ (سبک مورینیو رو از خودشم بهتر می شناخت) تقریبا غیر ممکنه.
خواهش می کنم نظر من درباره مورینیو رو به حساب حزب باد بودن نذارید. از فصل قبل همین عقیده رو داشتم. امیدوارم هر نتیجه ای حاصل بشه مورینیو فصل بعد رئال رو ترک کنه.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
امیدوارم فصل بعد اگه مورینیو رفت یوپ هاینکس رو بیاریم.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
خوب در ابتدا باید بگم که خوشحالم طرفداران رئال اینطور خوب با نتیجه برخورد میکنن و مثل پاره ای از تیم ها زمین و زمان رو به هم نمی بافن تا باختن رو توجیه کنن! :)

رئال نیمه دوم فوق العاده بد بازی کرد و باید می باخت فقط امیدوارم از این اشتباهات درس بگیرن تا در بازی برگشت بتونن با اقتدار بازی کنند.

طرف خوب قضیه اینه که ما نیاز نیست مثل بارسا 4 تا گل بزنیم تا بازی هنوز مساوی بشه! این دورتموندی که من دیدم از رئالی که در اوج باشه میخوره خوب هم میخوره اما باید رئال توی این 7 روز خودش رو آماده کنه تا دیگه اشتباهات بچه گانه رو تکرار نکنه و مورینیو هم تاکتیکش رو عوض کنه

فقط یک چیزی! قبل بازی میگفتم کاش لوپز داخل دروازه باشه ولی الان میگم ای کاش کاسیاس می بود! :( درسته لوپز از نظر تکنیکی واقعا دروازه بان شایسته و قابلیه اما تجربه کاسیاس رو نداره. بازیکنا هم باید یکی رو داشته باشند تا بتونن توی بازی های سخت بهش تکیه کنن این کاریه که کاسیاس بخوبی انجام میده

دورتمند - رئال رو نبرد !!! بلکه این آلمان بود که اسپانیا رو تحقیر کرد :hmm:

مشکل اینه که تو لیگ اسپانیا تیم ها خیلی بازیکن محور شدن !!! بارسا ، رئال ، اتلتیکو مادرید و ...

هیتلر رو خوب اومدی

روح هیتلر توی آلمان هست، این نظم، اقتدار گرایی و میهن پرستی از همون دوران به جا مونده

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
رئال این بازی رو با همکاری مورینیو و په په باخت. هیچ گونه کار تیمی تو بازی رئال دیده نمی شد. تعداد پاس های رئال تو زمین حریف به 5 عدد نمیرسید و مثل همیشه تیم فقط به حلاقیت فردی رونالدو و پاس های ناگهانی اوزیل تکیه داشت که متأسفانه هیچکدوم تو روز خوبشون نبودن. باز بازی کردن رئال عملا دو وینگر رو (دی ماریا و اوزیل) از جریان اصلی بازی که میانه میدان هست خارج می کنه و تیم مقابل با برتری نفری نبض بازی رو دستش می گیره. در حالیکه این باید وظیفه دو دفاع کناری باشه (مثل بارسلونا). بنظر من سبک دفاع-ضد حمله مورینیو بهیچ وجه با فلسفه فوتبال تهاجمی رئال جور در نمیاد. رئال عملا نیمه دوم موقعیت نداشت.
په په روی هر چهار گل مقصر بود. گل اول: یار مستقیمش گل زد. گل دوم: آفساید رو پر کرده بود. گل سوم: یه دریبل مهد کودکی خورد و توپ گل شد. گل چهارم: داشت به داور اعتراض می کرد که دورتموندی ها بازی رو شروع کردن و په په جا موند و همون توپ پنالتی شد.
بهرحال رئال این فصل بازی های حذفی لیگ قهرمانان رو یکی در میون فوق العاده بازی کرده (بازی رفت با منچستر و گالا) شاید بازی برگشت یه اتفاق مثل میلان و بارسا بیفته. اما با این سبک بازی کردن و بازی خونی عالیِ یورگن کلوپ (سبک مورینیو رو از خودشم بهتر می شناخت) تقریبا غیر ممکنه.
خواهش می کنم نظر من درباره مورینیو رو به حساب حزب باد بودن نذارید. از فصل قبل همین عقیده رو داشتم. امیدوارم هر نتیجه ای حاصل بشه مورینیو فصل بعد رئال رو ترک کنه.

با نظرت کاملن موافقم
و من به شخصه خوزه رو دوست دارم و مربی بوده که رئال رو 3 سال پیاپی به نیمه نهایی اورده و همیشه مدعی بوده و به امثال لیون دیگه باج نمیده
ولی باید قبول کرد مو دیگه اون انگیزه رو نداره و بعضی اصول هارو هم میزاره کنار ، از ابراز علاقه هاش به اینتر ، چلسی و منچستر تا بعضی از حرکات اشتباهش ...
سه فصل مو حضور داشته و به نظر من بهتره ما از الان به فکر استخدام کردن یوپ هانکس باشیم ...
منم تو پست قبلی اشاره کردم تیم وقتی بازی باز میکنه واقعا ناکار میشه ... و همیشه من موندم چرا مو تو بازیهای فوق العاده حساسمون این تاکنیک رو اجرا میکنه ...
واقعا میتونستیم با یه پرسینگ خوب و وسط گذاشتن راموس دورتموند رو حداقل متوقف کنیم

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
به نظر من این تیم فقط با یک هدف شکل گرفته اونم غلبه بر بارسا بوده مورینیو واقعا نشون داده مقابل تیمای دیگه هیچ تاکتیک و برنامه ای نداره

اونم به لطف آنالیز ده تا بازی و شکست پیاپی هست که تونسته تیم رو فقط مقابل بارسا ارنج کنه هر چند تاکتیک رئال شد سرمشق بقیه تیمهایی که دغدغه بارسا رو داشتن حالا هم که نوبت دورتمونده که اونم باز به لطف حضور مورینیو شاید 3 یا 4 سال دیگه زمان لازمه تا تیم رو به آرزوش که حالا گذشتن از سد دورتموند هست برسونه!!!

Last edited:
  • Like
Reactions: rms

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
بنظرم تو بازی برگشت باید خدیرا رو (که خلاقیت تیم رو شدیدا پائین میاره) کنار بذاره و میانه میدان رو با ترکیب آلونسو - مودریچ - اوزیل- کاکا - رونالدو بچینه. یه مزیت رئال اینه که حمله همه جانبه ش کمر تیم حریف رو می شکنه و هر بار که بدون ترس حمله کرده، نتیجه گرفته. اما متأسفانه تفکر محافظه کارانه مورینیو این روح حمله رو درون تیم می کشه. بازی که شروع میشه تیم میره عقب و هیچ پرسی صورت نمی گیره و تیم حریف خیلی راحت بازی سازی رو از خط دفاع شروع می کنه. بنظرم نه مثل بارسلونا خوبه که مالکیت کامل توپ رو می گیره و تیم حریف رو وادار به دفاع چند لایه می کنه، نه مثل رئال که هیچ علاقه ای به بازی سازی از خط دفاع و مالکیت توپ نداره. یه چیزی بین این دو خوبه. مثل بایرن تو بازی دیشب.
(آخر بازی به خودم لعنت فرستادم که چرا این همه منتظر مودن م و آخرش این شد و قسم خوردم که دیگه بازی های رئال رو نگاه نکنم. اما الان هنوز یه کورسوی امیدی (خیلی کوچیک) ته دلم هست. رئاله دیگه! عشقه، کاریش نمیشه کرد)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
میشه گفت دفاعی به اون شکل نداشتیم
یاد تیمای ایرانی افتادم که مدافع ها فقط حریفو تعقیب میکنن:دی
آلمان ها خذای آنالیزن.بازی برگشت باید حریفو غافل گیر کنه (کاری که فرگوسن توش استاده) وگرنه با ترکیب همیشگی فوقش یه مساوی بگیریم

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
په په و خدیرا و هیگوایین بد بازی کردن
گرچه نمیشه تقصیر این دو تا انداخت
دور از انتظاره بشه به این دورتموند 3 تا زد

saeed charli

Registered User
لایک‌ها
709
یچاره رونالدو اخه چقدر ظلم و ستم خدا این بچه از اولشم مظلوم بودش هیچ وقتش حقشو نتونست بگیره مردم عادی فقط قیافشو و بازی تو زمینشو نگاه میکنند ولی اگه زندگی نامه و نوع زندگیشو ببینن تازه میفهمن چه قدر ادم نازنینی هستش وچقدر سختی کشیده!!
14.gif

:(
ولی از المانیا بدم میاد ادمای مغرور و خشک و نژاد پرست که همیشه اخر کار وا میدن اول با قدرت باورنکردنی شروع میکنن بد اخر وا میدن چه تو فوتبال که همه میدونیین چه تو جنگ ها بازی برگشت میترکونیمشون چون غرور المانی همیشه کار دستشون میده!

biggrinsmiley.gif

بالا