• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
بچه ها می دونستید اگه بایرن مونیخ برای بازی برگشت انصراف بده باز هم تیم تازه به دوران رسیده حذف میشه ؟ :D
من هنوز امید دارم و فکر می کنم می تونیم دورتموند رو توی برنابئو بزنیم، فقط مورینیو باید ترکیب رو درست بچینه و روحیه بازیکن ها رو برگردونه.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بچه ها می دونستید اگه بایرن مونیخ برای بازی برگشت انصراف بده باز هم تیم تازه به دوران رسیده حذف میشه ؟ :D
من هنوز امید دارم و فکر می کنم می تونیم دورتموند رو توی برنابئو بزنیم، فقط مورینیو باید ترکیب رو درست بچینه و روحیه بازیکن ها رو برگردونه.

اره 3صفر میشه ومجموع 4به3حذف میشن

اره 3گل چیزی نیست شنبه هم بازی سختی داریم با اتلتیکومادرید.سه روز بعدش هم با دورتموند

مورینیو رواشناس خوبی هم هست

بازی برگشت سراسر هجومی وکاسیاس از اول باشه

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
مدافعا رو نگاه کنید تو رو خدا انگار اومدن راهپیمایی دارن شعار میدن!:eek:hno:
بازم دم آلونسو و کونترائو گرم که دارن راه میرن په په که قربونش برم!:hmm:

201304241542565605791-p2.jpg

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب دقیقا بلایی که یقه بارسلونا رو گرفت یقه مارو هم گرفت و اون جو سنگین ورزشگاه های آلمان هست . کسانی که از ماهواره بازی رو دیدن می فهمند من چی میگم .
رئال بعد گل دوم توی شوک فرو رفت و همچنین حرارت ورزشگاه باعث شد تا رو به بازی احساسی بیارن و هنوز از شوک در نیومده دو تا گل دیگه رو هم بخورند.

نمی خوام بگم بد بازی کردیم یا خوب , درواقع ما اصلا بازی نکردیم اما به هیچ عنوان هم نمی تونم بپذیرم که درتمند عالی بازی کرد چون نکرد . دورتمند تونست به واسطه شور هواداراش از نظر روحی خودش رو بالا نگه داره و بازیش دیکته بشه از اون طرف هم بازی تمام احساسی رئال فقط و فقط کار رو بدتر میکرد.

ترکیب اولیه خوب بود اما بعد نیمه اول مشخص شد که تو این بازی کارامد نیست . شاید کنار بودن اوزیل از جریان بازی , رئال رو در میانه فلج کرد .
نکته دیگه خستگی بازیکنای رئال به خصوص رونالدو بود که شاید عملا از دقیقه 60 به این ور دیگه کاری نمی کردند. په په روز اسفناکی را سپری کرد اما روی هیچکدام از گل های بازی من لوپز رو مقصر نمی دونم شاید حتی اگر ایکر بود هم این چهارگل رو می خورد .

الیته نتیجه 3-1 یا 4-2 خیلی خیلی بهتر بود اما هنوز هم اعتقاد دارم می تونیم 3-0 ببریم فقط و فقط همه چیز به زمان اولین گل رئال توی بازی برگشت بستگی خواهد داشت .

نمی دونم پنالتی ژابی درست یا نه اما می دونم اگر داور اون پنالتی رو نمی گرفت کسی بهش اعتراضی نمی کرد فقط ای کاش مورینیو اینقدر دیر تعویض نمی کرد ....

به هرحال ما رئال هستیم و قادر به انجام کارهای خارق العاده . باید امیدوار بود و من هنوزم ایمان دارم که امسال قهرمان میشیم .

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
رئال اگه میخواست میتونست لا اقل مثل نتیجه دو بازی قبل رو تکرار کنه دورتموند هم به امید یه برد خفیف پا به میدون گذاشته بود ولی تیم کاملا مشخص بود از همون اول بازی علنا با پرچم سفید اومده بود تو زمین دورتموند هم که اینو فهمیده بود تو نیمه دوم تاکتیکشو تغییر داد و از این قضیه حداکثر استفاده رو برد

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
دیشب تیم خیلی بی برنامه بود
من اصلا متوجه نشدم برنامه ی تیم برای گل زدن چیه و از چه راهی می خواد به گل برسه
بیشتر بازیکن ها فکر کنم اسیر جو شده بودند به ویژه خدیرا که در نیمه ی اول کاملا عصبی بازی می کرد
واقعا پس از سه تا بازی با دورتموند مورینیو دیگه باید بدونه چه جوری تیم رو بچینه، امیدوارم در بازی چهارم حداقل با برنامه بازی کنیم.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
متاسفانه تیم های اسپانیا امسال وضعشون خیلی خراب بود وگرنه هیچ کدوم کمتر از مونیخ و دورتموند نبودن به هیچ وجه . رئال با این همه حواشی و افت و خیز و کارهای مورینیو .. رفتن و موندنش و بارسا هم عملا" این فصل سرمربی نداشت با رورا هم که نمیشه تو اروپا موفق بود . البته یک مورد دیگه ای هم هست که بازیکنای این 2 تا تیم خیلی خسته هستن 2012 که تابستون نداشتن بعدش هم که سی ال و لیگ خیلی سنگینتر از بوندسلیگا و طول فصل هم که بازی های حساس انتخابی جام جهانی .... ولی من هنوزم به هر 2 تا تیم امیدوارم نخطه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
امروز هم تولد رافائل واران بود یکی از بهترین مدافعین جوان حال حاضر

raphael-varane_1g8qk5xoyqfi11yezfmly6u48.png

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دیشب افتضاح بودیم ... یعنی دیگه دورتموند باید در بالاترین کلاس خودش و رئال در پایین ترین سطحش باشه تا این نتیجه بدست بیاد !
اصلا دیشت تیم نبودیم ! تیمی با این تجربه اسیر جو استادیوم شدن همش حرفه !
خط دفاعی داغون ! په په رو گذاشته رو نیمکت بعد یهو میزاره لاین آپ ! آخه تاکتیک هم حدی داره ...

ولی من به این تیم رئال ایمان دارم ... میدونم که اگر در بازی برگشت کاکا و اسین رو تو خط هافبک بجای خدیرا و مودریچ بزاریم میتونیم به بیشتر از سه گل دست پیدا کنیم ...

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
امیدوارم فصل بعد اگه مورینیو رفت یوپ هاینکس رو بیاریم.
تو دیگه چرا! با یه بازی از یک مربی ناامید می شی؟ همین مربی بود اون تیمی که سال ها درجا می زد رو به اینجا رسونده و با باخت و تساوی جلوی تیم ها المانی از ارزش هاش کم نمی شه

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
تو دیگه چرا! با یه بازی از یک مربی ناامید می شی؟ همین مربی بود اون تیمی که سال ها درجا می زد رو به اینجا رسونده و با باخت و تساوی جلوی تیم ها المانی از ارزش هاش کم نمی شه

من نه هوادار بازیکن هستم، نه مربی بلکه هوادار "رئال مادرید" هستم، هر کسی بتونه به رئال کمک کنه من طرفدارشم
ولی احساس می کنم از وقتی که مورینیو با برخی از بازیکن ها به مشکل خورده اگه از تیم بره برای همه بهتره
مورینیو تا همین الان هم دستاوردهای خیلی خوبی در رئال داشته و ازش بسیار هم سپاس گزاریم
من خیلی وقته می گم اگه مورینیو فصل بعد از تیم رفت (اگر رفت) دوست دارم جانشینش یوپ هاینکس باشه

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
لایک++++++

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
هاینکس ی اروپا واسه رئال گرفت بعد اخراجش کردن دیگه عمرا بیاد

امسال هم سال اخر مربی گریش هست وبازنشسته میشه

تنها گزینه رافا بنتیز مونده:lol:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
ایکر کاسیاس ، ستاره رئال در یک مراسم تبلغیاتی شرکت کرد . وی خواستار "
حمایت هواداران
" برای بازی سه شنبه با بورسیا شد و آن را "
مهمترین بازی فصل
" خواند و از هم تیمی هایش خواست که به بهترین شکل برایش آماده شوند .
وی گفت :" ناراحتی ها را درک می کنم اما از آنها می خواهم که حمایت کنند . امیدوارم که از دربی هواداران آماده حمایت شوند و سه شنبه در بزرگترین بازی فصل پشت ما باشند . سخت است که قبلش باید یک دربی مقابل اتلتیکو در کالدرون باشیم به دربی فکر کنیم چرا که آنها پس از 14 سال نبردن رئال خیلی انگیزه دارند . البته فکر نمی کنم این بازی تاثیر چندانی روی فینال کوپا باشد . ذهن ما بیشتر روی بازی سه شنبه است تا بازی شنبه . "
انتظار برای فرصت :" روبراه هستم . خوب تمرین می کنم . تا جایی که بتوانم به تیم کمک می کنم . طبیعتا این اتفاق با 14 سال گذشته فرق دارد اما در خدمت تیم هستم . مثل قبل از مصدومیتم کار می کنم . خرسند هستم چرا که پس از آن که از نظر پزشکی مرخص شدم دستم شرایط خوبی پیدا کرد و حالا منتظر فرصتم هستم ."
روابط با مورینیو :" سرد نیست ، صادقانه است . روابط حرفه ای خوبی داریم . "
انتقادات :" هر کسی می تواند نظر بدهد . من 22 سال است که در رئال هستم که 14 سالش در تیم اصلی بوده است . اگر کسی یادش نیست می تواند روند کارم را دوباره مطالعه کند . "
آینده اش : "فعلا به سه شنبه فکر می کنم . بیشتر رئال برایم مهم است تا آینده من . اسم ها مهم نیستند ، باشگاه مهم است . "

---

اخلاق فوق العادت تو حلق کاپتان هایی مثل راموس که به جا اینکه بعد از گل خوردن شروع کنه حمایت کردن و روحیه دادن ، تسلط به اعصابشو از دست میده میره بازیکن حریف رو میزنه

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
هاینکس ی اروپا واسه رئال گرفت بعد اخراجش کردن دیگه عمرا بیاد

امسال هم سال اخر مربی گریش هست وبازنشسته میشه

تنها گزینه رافا بنتیز مونده:lol:

فوتبال حرفه ای این حرفا رو نداره
هاینکس توی یکی از مصاحبه هاش گفت که باز هم می خواد مربی گری رو ادامه بده
ولی جانشینی انچلوتی از همه بیشتر امکان پذیره.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اینو بگم: طرفداری که به تیمش امید نداشته باشه طرفدار نیست

یه سری هم به آمار بزنیم. در آمار نشان داده شده که رئال هر وقت در مرحله ی رفت پر گل باخته ( در زمین حریف ) توانسته در برنابئو جبران خفنی بکنه

59157200572375890303.jpg

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
بنظر من این دورتموند تیمی نیست که به این راحتیا جا بزنه و امسال واقعا فراتر از تصور ظاهر شده و به شخصه شانس چندانی برای رئال من نمیبینم

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
امید هست
ن ک نباشه
ولی اگه مورینیو ریسک نکنه فایده نداره
حتی اگه تو برنابئو هم ببازیم ک احتمالش کمه
باید ریسک کنه
نه اینکه اخر بازی شد بکش زیرش راه بیفته

در هر حال ایکر فقط دروازه بان نیست
برا همینم دوست دارم بازی کنه

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
من به بازی برگشت خیلی امیدوارم
مطمئنم اگه بازیکن ها به خودشون بیان و مورینیو هم تیم رو درست بچینه می تونیم به فینال بریم.

بالا