خوب دقیقا بلایی که یقه بارسلونا رو گرفت یقه مارو هم گرفت و اون جو سنگین ورزشگاه های آلمان هست . کسانی که از ماهواره بازی رو دیدن می فهمند من چی میگم .
رئال بعد گل دوم توی شوک فرو رفت و همچنین حرارت ورزشگاه باعث شد تا رو به بازی احساسی بیارن و هنوز از شوک در نیومده دو تا گل دیگه رو هم بخورند.
نمی خوام بگم بد بازی کردیم یا خوب , درواقع ما اصلا بازی نکردیم اما به هیچ عنوان هم نمی تونم بپذیرم که درتمند عالی بازی کرد چون نکرد . دورتمند تونست به واسطه شور هواداراش از نظر روحی خودش رو بالا نگه داره و بازیش دیکته بشه از اون طرف هم بازی تمام احساسی رئال فقط و فقط کار رو بدتر میکرد.
ترکیب اولیه خوب بود اما بعد نیمه اول مشخص شد که تو این بازی کارامد نیست . شاید کنار بودن اوزیل از جریان بازی , رئال رو در میانه فلج کرد .
نکته دیگه خستگی بازیکنای رئال به خصوص رونالدو بود که شاید عملا از دقیقه 60 به این ور دیگه کاری نمی کردند. په په روز اسفناکی را سپری کرد اما روی هیچکدام از گل های بازی من لوپز رو مقصر نمی دونم شاید حتی اگر ایکر بود هم این چهارگل رو می خورد .
الیته نتیجه 3-1 یا 4-2 خیلی خیلی بهتر بود اما هنوز هم اعتقاد دارم می تونیم 3-0 ببریم فقط و فقط همه چیز به زمان اولین گل رئال توی بازی برگشت بستگی خواهد داشت .
نمی دونم پنالتی ژابی درست یا نه اما می دونم اگر داور اون پنالتی رو نمی گرفت کسی بهش اعتراضی نمی کرد فقط ای کاش مورینیو اینقدر دیر تعویض نمی کرد ....
به هرحال ما رئال هستیم و قادر به انجام کارهای خارق العاده . باید امیدوار بود و من هنوزم ایمان دارم که امسال قهرمان میشیم .