dooste.man83
Registered User
- نوشتهها
- 6,371
- لایکها
- 7,353
چرا این گرت بیل رو زودتر نمی خریم ؟ منتظر چی هست این پرز دقیقا ؟
چرا این گرت بیل رو زودتر نمی خریم ؟ منتظر چی هست این پرز دقیقا ؟
بیچاره پرس نتونست بیل رو بخره ریالی های عزیز فکر بیل رو از سرتون در بیارید چون پرس گفته نمیتونم بخرمش
رونالدو هنوز اون پیشنهاد 155 میلیون یورو 5 ساله قبول نکرده؟البته تاتنهام خیلی داره بازارگرمی میکنه. اوائل گفته بودند 60 میلیون بعد شد 80 میلیون. تازگیها صحبت 90 میلیون یورو هست.
به نظر من خود رئال هم در کنار این طمعکاری تاتنهام در بالا رفتن قیمت این بازیکن بی تقصیر نیست.
بیل بازیکن خوبیه اما نه در اندازه 90 میلیون . تاتنهام وقتی میبینه که رئالیها عطش خرید این بازیکن رو دارند و از طرفی هوادارن رئال هم کم و بیش دارن فشار میارن و از یه طرف هم پروسه تمدید قرارداد رونالدو هنوز کامل نشده هی دارن قیمتو میبرن بالا.
این قیمتهای سر به فلک کشیده به ضرر فوتبال هست.
رونالدو هنوز اون پیشنهاد 155 میلیون یورو 5 ساله قبول نکرده؟
فعلا به صورت رسمی خبری منتشر نشده.
یه اختلاف نظری که بین رونالدو و رئال هست اینه که رونالدو میخواد حق چاپ عکسش روی مجلات کامل به خودش برسه اما انگاری رئال موافقت نمیکنه. فکر میکنم صحبت از پول زیادیه مگرنه سر یه قضیه عکس اینقدر یه قرارداد و یه تیم و یه عالمه هوادار رو معطل نمیکنن.
نه فقط حق چاپ عکس نیست. فک کنم کلاً حق تبلیغات رو میخواد.
پارسال 38.5 میلیون یورو درآمد از تبلیغات داشته.
در حالی 40% از تبلیغات ماله اونه.
اگر 100% باشه بیش از 96 میلیون درآمد سالانه براش میمونه !!!!!!!!
مسی که 100% درآمد ماله خودشه، 36 میلیون یورو درآمد داشته پارسال!
ماشالله خوب پول در رمیارن.
اینا باعث میشه که ادم "برهان نظم" رو با تمام وجودش درک کنه![]()
من زدم 20 هزارتام ازم گرفتن که وقتشونا هدر دادممن یه خواهرزاده کوچولو دارم که عاشق رونالدو هست. داشت میگفت چقدر پول. دایی یه ایمیل به اینا بزنیم بگیم ما طرفدار و عاشق شما هستیم شاید 10 20 هزار دلار به ما هدیه بدن![]()