• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
24 تیر اولین جلسه تمرین با بازیکنهایی که تو جام کنفدراسیونها نبودن برگزار میشه. قرار هست آنجلوتی تو اون روز با هیگواین صحبت کنه و ازش بخواد رئال رو ترک نکنه.
پیراهن شماره 8 مادرید هم شاید به فرد دیگه ای برسه :(:

مشاهده پیوست 404178مشاهده پیوست 404179

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کاکا رفتنیه ؟؟؟

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
کاکا رفتنیه ؟؟؟

هنوز مشخص نیست
یه مدت در شایعات بود که رئال و سائوپائولو برای انتقال کاکا به توافق رسیدن
من که خودم از رفتنش استقبال می کنم، داستان کاکا توی رئال شبیه داستان اوون هارگریوز توی منچستر یونایتد شده.

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
من امید دارم که توی سیستم آنجلوتی کاکا نقش پررنگی میتونه داشته باشه

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
خرید آسير اييارامندی قطعی شد. فردا تست پزشکی میده

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
فکرشو بکنید تعصبی که کاسیاس، راموس و آلونسو به رئال دارن رو 3 خرید اسپانیایی جدید تیم هم نشون بدن. اون موقع جنگندگی تیم تا حد زیادی بالا میره. بنظرم خریدها تا اینجا عالی بوده.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
اگه پرز بتونه بیل رو بگیره که واقعا شاهکار کرده. اما بدون اون هم تیم از هر نظر کامله. در صورت اومدن بیل خروجی های باشگاه می تونن این ها باشن:
آدان، کاکا، خدیرا، دیماریا. کاکا عملا تبدیل به یه کابوس شده!

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
اگه پرز بتونه بیل رو بگیره که واقعا شاهکار کرده. اما بدون اون هم تیم از هر نظر کامله. در صورت اومدن بیل خروجی های باشگاه می تونن این ها باشن:
آدان، کاکا، خدیرا، دیماریا. کاکا عملا تبدیل به یه کابوس شده!

با رفتن خدیرا و دیماریا موافق نیستم ولی کاکا حتما باید بره، موندن کاکا هم به ضرر خودشه و هم به ضرر باشگاه، باید جا برای بازیکنای جوون مانند کاسیمیرو و خسه و یارامندی باز بشه
به نظرم الان سمت راست تیم با وجود دیماریا و اوزیل و کارواخال خیلی خوبه، سمت چپ هم که خسه و رونالدو و مارسلو و کوئنترائو رو داریم، برای دفاع وسط هم به نظرم باید یه گزینه ی مطمئن تر از البیول به تیم اضافه بشه
هیگواین هم احتمالا موندنی بشه (هیچ چیزی به اندازه ی موندن هیگواین خوشحالم نمی کنه)
من اگه مربی بودم بنزما رو به عنوان وینگر استفاده می کردم و با حضور هیگواین و موراتا، یه مهاجم تاپ مثل کاوانی رو به تیم اضافه می کردم.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
با رفتن خدیرا و دیماریا موافق نیستم ولی کاکا حتما باید بره، موندن کاکا هم به ضرر خودشه و هم به ضرر باشگاه، باید جا برای بازیکنای جوون مانند کاسیمیرو و خسه و یارامندی باز بشه
به نظرم الان سمت راست تیم با وجود دیماریا و اوزیل و کارواخال خیلی خوبه، سمت چپ هم که خسه و رونالدو و مارسلو و کوئنترائو رو داریم، برای دفاع وسط هم به نظرم باید یه گزینه ی مطمئن تر از البیول به تیم اضافه بشه
هیگواین هم احتمالا موندنی بشه (هیچ چیزی به اندازه ی موندن هیگواین خوشحالم نمی کنه)
من اگه مربی بودم بنزما رو به عنوان وینگر استفاده می کردم و با حضور هیگواین و موراتا، یه مهاجم تاپ مثل کاوانی رو به تیم اضافه می کردم.
مشکل اینجاست که خدیرا توقع فیکس بازی کردن داره و من ترجیح میدم هافبک های دفاعی بازیساز مثل ایارا و مودریچ رو تو زمین ببینم تا خدیرا.
در مورد سمت راست اگه بیل نیاد خب طبیعتا باید با دیماریا کنار بیایم. اما اوزیل ثابت کرده که برای بازی تو سمت راست کارایی نداره. ترجیح میدم اوزیل وسط بازی کنه و ایسکو سمت راست.
بنظر من حتی اگه هیگواین هم بره باز باید با همین بنزما و موراتا ادامه بدیم. موراتا می تونه خط حمله رو بیمه کنه. اگه بهش بازی برسه و اعتماد بنفسش بالا بره
بهر حال باید یک ماه دیگه صبر کرد تا ترکیب کامل تیم مشخص بشه. فقط امیدوارم کاکا بره. اصلا دوست ندارم با حضور این همه بازیکن جوون و مستعد، آنچلوتی کاکای 32 ساله رو بازی بده

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
رئال سال ۱۹۸۰

ایستاده از چپ: استیلیکه، گارسیا ریمون، بنیتو، ایسیدرو، کاماچو
نشسته از چپ: لوری کانینگهام، خوانتیو، دل بوسکه، آنخل د لوس سانتوس، سانتیانا و ریکاردو گالگو

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
بنظر می رسه رفتن کاوانی به پاریس قطعی شده. از اون طرف احتمال خروج زلاتان هست. در هر دو حالت من خط حمله فعلی+موراتا رو گزینه های بهتری می دونم. زلاتان واقعا خارق العاده ست اما چه از نظر سنی چه شخصیتی بدرد تیمی که رونالدو بعنوان ستاره توش باشه، نمی خوره.
در مورد اومدن بیل نمیشه نظر قطعی داد. از شواهد بر میاد که اومدنش سخت باشه، هر چند تاتنهام حتی یک بار قاطعانه نگفته که بیل فروشی نیست. پس احتمالا بشه با یه رقم اغوا کننده راضیشون کرد. در ضمن سابقه خریدهای پرس بعلاوه اعتماد بنفسی که برای خرید بیل نشون میده یه مقدار آدم رو به شک میندازه که احتمالا خبرایی هست.
در مورد تمدید قرارداد رونالدو من حتی 1 درصد هم شک ندارم. امیدوارم این اتفاق زودتر بیفته. با حضور بیل و رونالدو در دو جناح تیم به معنای واقعی کهکشانی میشه.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بنظر می رسه رفتن کاوانی به پاریس قطعی شده. از اون طرف احتمال خروج زلاتان هست. در هر دو حالت من خط حمله فعلی+موراتا رو گزینه های بهتری می دونم. زلاتان واقعا خارق العاده ست اما چه از نظر سنی چه شخصیتی بدرد تیمی که رونالدو بعنوان ستاره توش باشه، نمی خوره.
در مورد اومدن بیل نمیشه نظر قطعی داد. از شواهد بر میاد که اومدنش سخت باشه، هر چند تاتنهام حتی یک بار قاطعانه نگفته که بیل فروشی نیست. پس احتمالا بشه با یه رقم اغوا کننده راضیشون کرد. در ضمن سابقه خریدهای پرس بعلاوه اعتماد بنفسی که برای خرید بیل نشون میده یه مقدار آدم رو به شک میندازه که احتمالا خبرایی هست.
در مورد تمدید قرارداد رونالدو من حتی 1 درصد هم شک ندارم. امیدوارم این اتفاق زودتر بیفته. با حضور بیل و رونالدو در دو جناح تیم به معنای واقعی کهکشانی میشه.

کاوانی خیلی وقت پیش قطعی شده بود!
زلاتان هم اگه بیاد رئال خودش هم مایله که بیاد.اینم در نظر بگیریم 32 سالشه وحقوقش هم بالای 10میلیون یورو خواهد بود.
به نظرم اگر هیگواین رفت .پرز باید جایگزین مناسبی واسش پیدا کنه. لواندوفسکی یا لوییس سوراز!

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
کاوانی خیلی وقت پیش قطعی شده بود!
زلاتان هم اگه بیاد رئال خودش هم مایله که بیاد.اینم در نظر بگیریم 32 سالشه وحقوقش هم بالای 10میلیون یورو خواهد بود.
به نظرم اگر هیگواین رفت .پرز باید جایگزین مناسبی واسش پیدا کنه. لواندوفسکی یا لوییس سوراز!

اصلا موافق اومدن بازیکن بی اخلاقی مثل سوارز نیستم، مورینیو به اندازه ی کافی وجه ی باشگاه رو خدشه دار کرد که امیدوارم با اومدن انچلوتی ترمیم بشه، دیگه نیازی نداریم بازیکنی رو بیاریم که توی زمین دیگران رو گاز می گیره
امیدوارم هیگواین بمونه، یادمون نره همین هیگواین و بنزما و رونالدو بودن که دو فصل پیش رکورد بیشترین گل زده توی یه فصل رو بجا گزاشتن
در مورد زلاتان هم باشگاه داره میانگین سنی تیم رو پایین میاره و نگاهش به اینده ست بنابراین بازیکن سن و سال داری مثل زلاتان به دردمون نمی خوره
لواندوفسکی هم هیچ برتری نسبت به هیگواین نداره، فقط چون تونست در یه شرایط خاص به رئال چهار تا گل بزنه انقدر اسم و رسم دار شد
به نظرم ترکیبی که الان داریم خوبه، البته یه مقدار هافبک دفاعی هامون زیاد شده، اگه بتونیم خدیرا رو با یه هافبک هجومی عوض کنیم خیلی خوب میشه.

بالا