اتفاقا بر خلاف نظر دوستمون من از سبک بازی رئال خوشم اومد. حرکات تیمی و پاس های تک ضرب پشت محوطه کاملا به چشم می اومد. فصول قبل تمام بار حرکتی تیم در خط حمله بر پایه تکنیک رونالدو پایه ریزی می شد، اما تو این بازی فقط بنزما 3 بار به دروازبان تک به تک شد. گل اول رو یه حرکت تیمی فوق العاده به ثمر رسید. کارهای دفاعی و پرس از خط دفاع حریف آغاز می شد، در حالیکه رئال مورینیو با واژه ای به اسم پرس بیگانه بود و تیم حریف به راحتی میانه میدان رو در اختیار می گرفت.
البته این رو در نظر باید گرفت که اولین بازی آنچلوتی بود و همچنین بتیس تیم چقری نشون داد که البته تو نیمه دوم 11 نفره دفاع کرد. رونالدو 2 تا فرصت، بنزما 2 تا فرصت و دیماریا هم یک فرصت صد در صد رو خراب کردن که اگه گل می شد نتیجه الان این نبود.
نظر من در مورد ترکیب: خدیرا و دیماریا باید فروخته بشن. خدیرا عملا با خط هافبک تکنیکی و بازیساز رئال در تناقض بود و متأسفانه هوش پائینش به ضرر تیم تمام میشه. دوستانی هم که موافق دیماریا هستن تحویل بگیرن. عملا توی باغ نبود و یه فرصت طلایی رو به زشت ترین شکل خراب کرد. په په هم باید بره روی نیمکت. خیلی ضعیف شده.
ژابی آلونسو و ایارا که برگردن کمربند خط میانی محکم تر میشه و همچنین آماده شدن واران به خط دفاع کمک می کنه. همچنان منتظر اومدن بیل هستیم.
البته ایسکو هم شاهکار بود. سرعتی، تکنیکی و باهوش. بنز هم امیدوارمون نکرد. موراتا تو 10 دقیقه آخر بهتر بود.
سروش جان مشخصه که قرار نیست تمامی موقعیت ها گل بشه.اگه تو این بازی 5 تا موقعیت گل رو نزدیم فصل قبل بازیهایی که 5 گل میزدن مثلا 12 تا موقعیت داشتن.
این بازی خیلی بی روح بود.کل تیم هم انگار انگیزه ای نداشتند.اون دقایق آخر واقعا از تیمی مثل رئال بعید بود.(همش حفظ توپ میکردن)
از طرفی هم خط میانی واقعا ضعیف بود.رونالدو هم رو فرم ایده ال نبود البته.
ما عقده قهرمانی لالیگا رونداریم که بخوایم بیایم بگیم : خداروشکر سه امتیاز رو گرفتیم!! من فوتبال زیبایی رو که دو فصل اخیر به نمایش گذاشته میشد رو ترجیح میدم به سه امتیازهایی که به این شکل قراره گرفته بشه.
این بتیس بود که به زور بردیم/در مقابل تیم هایی مثل مالاگا , والنسیا , اتلتیکومادرید, بیلبائو با این وضعیت اگه بازی کنن مساوی هم نمیشه گرفت.