• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
دقیقه 80 و هنوز 1-1

کاسمیرو به جای خدیرا / دی ماریا به جای اوزیل و موراتا هم بجای بنزما اومدن تو

رئال فرصت های زیادی داشت و هنوز نتیحه نداده

ایسکو گل برتری رو همین الان تو دقیقه 85 زد..
خدا شکر
این پیروزی های هفته اول خیلی مهمه
کاش نتیجه همین بمونه با یه گل از کریس

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
واقعا با سبک بازی این رئال حال نکردم.
رئال فصل های پیش حتی وقتی 3-0 جلو بود تا ثانیه آخر واسه گلزنی تلاش میکرد اما امروز...
کلا جدای از اینکه این بازی رو بردیم ولی چیز خاصی توی این بازی از تاکتیک تیمی ندیدم.
ناتوانی در خرید بیل هم داره اثراتشو میذاره.
وقتی موراتا تعویضی بنزما باشه فاتحه تیم خوندست.
امیدوارم تو بازی های بعدی چنین شرایطی رو شاهد نباشیم.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
اتفاقا بر خلاف نظر دوستمون من از سبک بازی رئال خوشم اومد. حرکات تیمی و پاس های تک ضرب پشت محوطه کاملا به چشم می اومد. فصول قبل تمام بار حرکتی تیم در خط حمله بر پایه تکنیک رونالدو پایه ریزی می شد، اما تو این بازی فقط بنزما 3 بار به دروازبان تک به تک شد. گل اول رو یه حرکت تیمی فوق العاده به ثمر رسید. کارهای دفاعی و پرس از خط دفاع حریف آغاز می شد، در حالیکه رئال مورینیو با واژه ای به اسم پرس بیگانه بود و تیم حریف به راحتی میانه میدان رو در اختیار می گرفت.

البته این رو در نظر باید گرفت که اولین بازی آنچلوتی بود و همچنین بتیس تیم چقری نشون داد که البته تو نیمه دوم 11 نفره دفاع کرد. رونالدو 2 تا فرصت، بنزما 2 تا فرصت و دیماریا هم یک فرصت صد در صد رو خراب کردن که اگه گل می شد نتیجه الان این نبود.

نظر من در مورد ترکیب: خدیرا و دیماریا باید فروخته بشن. خدیرا عملا با خط هافبک تکنیکی و بازیساز رئال در تناقض بود و متأسفانه هوش پائینش به ضرر تیم تمام میشه. دوستانی هم که موافق دیماریا هستن تحویل بگیرن. عملا توی باغ نبود و یه فرصت طلایی رو به زشت ترین شکل خراب کرد. په په هم باید بره روی نیمکت. خیلی ضعیف شده.
ژابی آلونسو و ایارا که برگردن کمربند خط میانی محکم تر میشه و همچنین آماده شدن واران به خط دفاع کمک می کنه. همچنان منتظر اومدن بیل هستیم.

البته ایسکو هم شاهکار بود. سرعتی، تکنیکی و باهوش. بنز هم امیدوارمون نکرد. موراتا تو 10 دقیقه آخر بهتر بود.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
یعنی اصلا 1 بازی ساز تو رئال نبود
اون مودریچ که حکم هویجو داره
خدیرا هم که تو بازی گمه
رئال 1 فکری باید برا وسطش بکنه

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
اتفاقا بر خلاف نظر دوستمون من از سبک بازی رئال خوشم اومد. حرکات تیمی و پاس های تک ضرب پشت محوطه کاملا به چشم می اومد. فصول قبل تمام بار حرکتی تیم در خط حمله بر پایه تکنیک رونالدو پایه ریزی می شد، اما تو این بازی فقط بنزما 3 بار به دروازبان تک به تک شد. گل اول رو یه حرکت تیمی فوق العاده به ثمر رسید. کارهای دفاعی و پرس از خط دفاع حریف آغاز می شد، در حالیکه رئال مورینیو با واژه ای به اسم پرس بیگانه بود و تیم حریف به راحتی میانه میدان رو در اختیار می گرفت.

البته این رو در نظر باید گرفت که اولین بازی آنچلوتی بود و همچنین بتیس تیم چقری نشون داد که البته تو نیمه دوم 11 نفره دفاع کرد. رونالدو 2 تا فرصت، بنزما 2 تا فرصت و دیماریا هم یک فرصت صد در صد رو خراب کردن که اگه گل می شد نتیجه الان این نبود.

نظر من در مورد ترکیب: خدیرا و دیماریا باید فروخته بشن. خدیرا عملا با خط هافبک تکنیکی و بازیساز رئال در تناقض بود و متأسفانه هوش پائینش به ضرر تیم تمام میشه. دوستانی هم که موافق دیماریا هستن تحویل بگیرن. عملا توی باغ نبود و یه فرصت طلایی رو به زشت ترین شکل خراب کرد. په په هم باید بره روی نیمکت. خیلی ضعیف شده.
ژابی آلونسو و ایارا که برگردن کمربند خط میانی محکم تر میشه و همچنین آماده شدن واران به خط دفاع کمک می کنه. همچنان منتظر اومدن بیل هستیم.

البته ایسکو هم شاهکار بود. سرعتی، تکنیکی و باهوش. بنز هم امیدوارمون نکرد. موراتا تو 10 دقیقه آخر بهتر بود.

سروش جان مشخصه که قرار نیست تمامی موقعیت ها گل بشه.اگه تو این بازی 5 تا موقعیت گل رو نزدیم فصل قبل بازیهایی که 5 گل میزدن مثلا 12 تا موقعیت داشتن.
این بازی خیلی بی روح بود.کل تیم هم انگار انگیزه ای نداشتند.اون دقایق آخر واقعا از تیمی مثل رئال بعید بود.(همش حفظ توپ میکردن)
از طرفی هم خط میانی واقعا ضعیف بود.رونالدو هم رو فرم ایده ال نبود البته.
ما عقده قهرمانی لالیگا رونداریم که بخوایم بیایم بگیم : خداروشکر سه امتیاز رو گرفتیم!! من فوتبال زیبایی رو که دو فصل اخیر به نمایش گذاشته میشد رو ترجیح میدم به سه امتیازهایی که به این شکل قراره گرفته بشه.
این بتیس بود که به زور بردیم/در مقابل تیم هایی مثل مالاگا , والنسیا , اتلتیکومادرید, بیلبائو با این وضعیت اگه بازی کنن مساوی هم نمیشه گرفت.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
از نظر من رئال تو 3 فصل قبل به ندرت زیبا بازی می کرد. تاکتیک تیم دفاع صرف و ضدحمله بود و بعضا تیم های ضعیف لالیگا تا 50 درصد مالکیت توپ رو در اختیار داشتن. اما تو این بازی وضعیت اینجوری نبود. تا قبل از این هر وقت مقابل تیم های دفاعی به بن بست می خوردیم، تمام توپ ها به رونالدو ختم می شد تا شاید اون بتونه یه کاری بکنه. اما تو این بازی تیم راه های مختلف رو برای رسیدن به دروازه امتحان کرد و عملا 3 تا گل آفساید زد و باعث شد تیم حریف 2 تا گل به خودی بزنه. مقابل تیمی که 11 نفره دفاع می کرد بنظرم آمار خوبیه.

خب وقتی تیمی دقیقه 86 گل برتری رو می زنه عقل حکم می کنه تو چند دقیقه آخر ریسک نکنه و به حفظ توپ بپردازه. من اینو اصلا چیز بدی نمی دونم. اگه یادتون باشه مقابل منچستر که 2-1 جلو افتادیم و نیاز به حفظ توپ داشتیم، تیم عاجز بود از حفظ توپ و چند موقعیت خوب به منچستر داد.

بازم میگم. بازی اول هست و نمیشه نظر قطعی داد. ولی رئال از فصول قبل امیدوار کننده تر بود. واران، ژابی، ایارا و احتمالا بیل هم که برسن مسلما دیگه تیمی جلودار رئال نخواهد بود.

aggus

Registered User
لایک‌ها
140
ای تو روح بنزما روووووووی اینزاگی رو سفید کرده بود !!
رئال 9 تا آفساید داشت که فک کنم 7تاش کریم بووووود !!

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
یه خبر خوب هم اینه که احتمال داره فالکائو به خاطر قوانین مالیاتی فرانسه از تیم موناکو جدا بشه و به رئال بیاد !

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
متاسفانه فقط تونستم بیست دقیقه ی ابتدایی رو ببینم
احساس می کنم هنوز توی خط دفاعی مشکل داریم، په په واقعا از دوران اوجش فاصله گرفته باید به فکر یه جایگزین باشیم، روی گلی که بتیس زد یه جورایی خط دفاع مقصر بود
اگه نتونستیم بیل رو بگیریم باید حتما یه مهاجم خریداری کنیم
هنوز متوجه ی منطق فروش هیگواین نشدم، می تونستیم حداقل به جای سه تا بازیکنی که به ناپولی دادیم کاوانی رو ازشون بگیریم.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دیشب تیم خیلی متزلزل بود تو خط دفاع ! نمیدونم چرا خریدی انجام نمیدن ! آلبیول رو فروختن پس کو جایگزینش ؟!!!

بنظرم وقتی خداحافظی خدیرا هم رسیده ... دیماریا واقعا حیفه ردش کنن ! مارسلو اصلا برا دفاع چپ مطمئن نیست ! کوئنترائو تو فاز دفاعی خیلی بهتره !

واقعا از بازی ایسکو لذت بردم ... یادمه تو فیفا 11 یا 12 همیشه میخریدمش چون عالی رشد میکرد :دی

غیر از ایسکو و بنزما واقعا دیشب بقیه ضعیف بودن ... مخصوصا تمامی خط دفاع !

رئال اگر میخواد چمپیونز رو بگیره باید یه فکری برا خط دفاع و هافبک دفاعی و مخصوصا حمله بکنه ! بعد از خروج بنزما خندم گرفت که موراتا اومد تو زمین ! نه بخاطر اینکه بازیکن بدیه ! بخاطر اینکه دیگه کسی نبود کلــــا !

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
من از بازی تیم خوشم اومد مخصوصا اینکه بازی اول بود و بازیکنا هنوز با سیستم مربی جدید عادت نکردن به نظرم فرصت لازمه...
دفاع هم اشتباه عجیبی بود از راموس و په په هم زیاد خوب نبود امیدوارم واران زود اماده بشه.
هافبک های خوبی هم داریم و اضافه شدن ژابی و ایارمندی بهترش هم میکنه.
اما خط حمله که دوستمون گفتن بعد تعویض کریم خندش گرفت که گزینه دیگه ای نیست خوب درسته ولی الان قدرت تهاجمی رئال خیلی بالاست. بنزما تو اوجش زهر داره. موروتا هم مطمئن هستم به یکی از ستاره های رئال تبدیل میشه و فرصت میخواد و با خرید گرت بیل هم احتمالش هست رونالدو رو مهاجم کنه و بیل رو تو پست فعلی رونالدو بزاره پس فکر کنم الان تو هیچ پستی بازیکن لازم نداریم.
تیم بازیکنهای با کیفیتی داره. مربی باهوش و کم حاشیه و سبک بازی زیبا و تهاجمی بر خلاف گذشته . پس فکر کنم فصل روئیایی باشه واسه رئال...

Last edited:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مربی گری واقعا شغل پر فشاریه.

امیدوارم حالش خوب بشه. مسلما استرس زیادی داشته بخصوص تو بازی اول که رئال به سختی پیروز مسابقه شد.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
خدا رو شکر بازی اول رو بردیم...ولی این طور که معلومه فصل سختی رو خواهیم داشت...
به امید قهرمانی

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
بازیکن هایی داریم ک با تیم هنوز هماهنگ نیستن
و یه مدت وقت میبره
هیچگونه نگرانی وجود نداره دی:

بالا