• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
مثل اینکه گرت بیل هم اومد ...

امیدوارم ارزش این همه هزینه رو داشته باشه ...

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=3]Real Madrid racks up 45 undefeated home games in a row[/h]
[h=5]The Whites are the only squad in the five major leagues that has gone the longest without losing at home in all competitions[/h] Real Madrid defeated Betis in the first fixture of La Liga 2013/14 and continues their formidable undefeated run at home with a total of 45 matches without tasting defeat. The streak began on 22 January 2012 when the Whites beat Athletic 4-1 at home; fans at the Bernabeu have seen 38 wins and seven draws since then. Real Madrid is also the only squad in the five major European leagues that managed to finish undefeated at home last season in every competition the team disputed.
The squads that have visited the Bernabeu the most for Real’s last 45 home games are Valencia and Barcelona, with three visits to Whites’ home pitch each. A total of 30 rivals have played in the Bernabeu between La Liga, Champions League, Copa del Rey and Spanish Super Cup. The scoring record over this undefeated streak is just as spectacular with 143 goals in favour for an average of 3.17 goals per match.

THE RUN OF 45 UNDEFEATED HOME GAMES
DateCompetition Opponent Result
22/01/12LigaAthletic4-1
28/01/12LigaZaragoza3-1
12/02/12LigaLevante4-2
18/02/12LigaRacing4-0
04/03/12LigaEspanyol5-0
14/03/12Champions LeagueCSKA de Moscú4-1
18/03/12LigaMálaga1-1
24/03/12LigaReal Sociedad5-1
04/04/12Champions LeagueAPOEL5-2
08/04/12LigaValencia0-0
14/04/12LigaSporting3-1
25/04/12Champions LeagueBayern Múnich2-1
29/04/12LigaSevilla3-0
13/05/12LigaMallorca4-1
19/08/12LigaValencia1-1
29/08/12Supercopa EspañaBarcelona2-1
02/09/12LigaGranada3-0
18/09/12Champions LeagueManchester City3-2
30/09/12LigaDeportivo5-1
20/10/12LigaCelta2-0
03/11/12LigaZaragoza4-0
06/11/12Champions LeagueBorussia Dortmund2-2
17/11/12LigaAthletic5-1
27/11/12CopaAlcoyano3-0
01/12/12LigaAtlético2-0
04/12/12Champions LeagueAjax4-1
16/12/12LigaEspanyol2-2
06/01/13LigaReal Sociedad4-3
09/01/13CopaCelta4-0
15/01/13CopaValencia2-0
27/01/13LigaGetafe4-0
30/01/13CopaBarcelona1-1
09/02/13LigaSevilla4-1
13/02/13Champions LeagueManchester United1-1
17/02/13LigaRayo Vallecano2-0
02/03/13LigaBarcelona2-1
16/03/13LigaMallorca5-2
03/04/13Champions LeagueGalatasaray3-0
06/04/13LigaLevante5-1
20/04/13LigaBetis3-1
30/04/13Champions LeagueBorussia Dortmund2-0
04/05/13LigaValladolid4-3
08/05/13LigaMálaga6-2
01/05/13LigaOsasuna4-2
18/08/13LigaBetis2-1

بعید میدونم نیازی به ترجمه باشه . :D

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367

نام کامل: خوزه امیلیو سانتاماریا

متولد شهر مونته ویدئو اروگوئه

او به عنوان یکی از بهترین مدافعان مرکزی در جهان از نظر فیفا انتخاب شده است و بدون شک بهترین مدافع مرکزی رئال در تمام ادوار تاریخ هست.

سانتاماریا با دو ملیت متفاوت اروگوئه ای و اسپانیایی در دو جام جهانی بازی کرد.(1954 و 1962)

سانتاماریا در خط دفاع تیم ناسیونال مونته ویدئو بازی میکرد و برای اولین بار در جام جهانی 1950 برزیل به ترکیب تیم ملی اروگوئه دعوت شد . او به عنوان یه فوروارد نفوذی برای حضور در تیم ملی انتخاب شد ولی باشگاه وی به این خاطر که او یک مدافع بود مانع از حضور او در تیم ملی شد . از همین رو او دومین قهرمانی اروگوئه در جام جهانی را از دست داد . چهار سال بعد او به مهره تمام کمال تیم ملی اروگوئه در مراحل پایانی جام جهانی سوئیس تبدیل شد . اوروگوئه در مقابل اسکاتلند , چکوسلواکی , و انگلیس به پیروزی رسید و درنیمه نهایی 3-1 در مقابل مجارستان مغلوب شد و در بازی رده بندی نیز با شکست 3-1 در برابر اتریش در رده چهارم ایستاد .

عملکرد سانتاماریا در جام جهانی کافی بود تا علاقه رئال مادرید به وی جذب شود . او در سال 1957 به رئال مادرید پیوست . رئال در ان مقطع بر فوتبال اروپا چیره شده بود و سانتاماریا موفق شد با این تیم به سه قهرمانی پیاپی در اروپا دست یابد . او 262 بار با پیراهن رئال مادرید به میدان رفت . او همچنین به ترکیب تیم ملی اسپانیا در جام جهانی 1962 دعوت شد . این بار سانتاماریا موفقیت کمتری کسب کرد و در آخرین بازی مرحله گروهی مقابل برزیل از ترکیب تیم خط خورد . اسپانیا در ان بازی 2-1 در برابر برزیل مغلوب شد و بدینگونه از دور رقابتها کنار رفت . پس از آن سانتاماریا به عنوان مربی اسپانیای میزبان را در جام جهانی 1982 هدایت کرد . اسپانیا در دور دوم از جریان رقابتها کنار رفت .

او به مدت 9 فصل (1957/1966) برای رئال بازی کرد و افتخارات او به همراه رئال شامل 4 جام اروپایی (1958, 1959, 1960, 1966)، یک جام بین قاره ای (1960)، 5 جام لالیگا ( 1958, 1961, 1962, 1963, 1964) و یک جام حذفی (1962) بود.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بهترین بازیکن لیگ جزیره هم امد

Tottenham closing personal terms with Contreao as Real Madrid wrap up €108.5m Bale buy [GdS]

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سورس خبر رو میشه بذارید.

من سایت های هر دو باشگاه رو که دیدم خبری زده نشده. خیلی دوست دارم بدونم اگه بیل با این رقم نجومی جذب رئال بشه رونالدو چه میکنه.

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
سورس خبر رو میشه بذارید.

من سایت های هر دو باشگاه رو که دیدم خبری زده نشده. خیلی دوست دارم بدونم اگه بیل با این رقم نجومی جذب رئال بشه رونالدو چه میکنه.

فعلا که شایع اس
اینگار هنوز تاتنهام قبول نکرده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله مثل اینکه تاتنهام قبول نکرده

واقعا اینا انتظارشون چه رقمی هست من دیگه موندم توش !!!

ویلاش بواش گفته که این امضای قرارداد صحت نداره. لینک خبر در سایت گل

از اون طرف ببینید مورینیو چه توصیه ای کرده به پرس

واقعا مرد بی اخلاقیه. خوشحالم که به منچستر نیومد. از وقتی که از رئال جدا شده مدام داره پشت سر اینها حرف میزنه

در مورد کاسیاس ، حتی رونالدو ...

این اواخر هم که همش داره رونی رو قلقلک میده...

واقعا قهرمان شدن با این مربی ارزشش خیلی کمتر از قهرمان شدن با امثال سر الکس فرگوسن و انجلوتی و دلبوسکه و گواردیولا هست...

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
بله مثل اینکه تاتنهام قبول نکرده

واقعا اینا انتظارشون چه رقمی هست من دیگه موندم توش !!!

ویلاش بواش گفته که این امضای قرارداد صحت نداره. لینک خبر در سایت گل

از اون طرف ببینید مورینیو چه توصیه ای کرده به پرس

واقعا مرد بی اخلاقیه. خوشحالم که به منچستر نیومد. از وقتی که از رئال جدا شده مدام داره پشت سر اینها حرف میزنه

در مورد کاسیاس ، حتی رونالدو ...

این اواخر هم که همش داره رونی رو قلقلک میده...

واقعا قهرمان شدن با این مربی ارزشش خیلی کمتر از قهرمان شدن با امثال سر الکس فرگوسن و انجلوتی و دلبوسکه و گواردیولا هست...

به نظرم هم مورینیو و هم مسئولان تاتنهام دیگه دارن پاشون رو از گلیمشون درازتر می کنن
اگه یک مهاجم تاپ خریداری کنیم نیازی به گرت بیل نداریم، البته فکر می کنم پرز، گرت بیل رو به خاطر مسائل اقتصادی می خواد بخره ولی از نظر تاکتیکی بخوایم نگاه کنیم نیاز چندانی به بیل نداریم
حتی خود انچلوتی هم گفت از بین بیل و سوارز هر کدومش خریداری بشه راضیه
الان یه جورایی ترافیک هافبک داریم به طوری که جا برای اوزیل تنگ شده و انچلوتی او رو در پست غیر تخصصیش بکار گرفت
بیشتر نیاز به یک مهاجم کلاسیک و تمام کننده و یک دفاع وسط داریم، اگه کوئنترائو هم بخواد بره باید جایگزینش مشخص بشه.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
تاتنهام با این قیمت خیلی راحت میتونه 4 تا بازیکن خوب به جای بیل بخره. معلوم نیست میخوان چیکار کنن!

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367

سایت گل- رائول گونسالس، کاپیتان اسبق باشگاه رئال مادرید حالا درخانه اش، سانتیاگو برنابئو است. امشب قرار است دو تیم رئال مادرید و السد قطر ، تیمهای اسبق و فعلی رائول در جام سانتیاگو برنابئو مقابل هم قرار بگیرند و رائول در هر نیمه برای یک تیم بازی خواهد کرد.

او دیشب در کنار امیلیو بوتراگنیو، مدیر روابط عمومی باشگاه رئال مادرید در کنفرانسی خبری شرکت کرد :

چه احساسی داری؟
حسی متفاوت و عجیب.بازی مملو از احساساتی خواهدبود.من برای بازی کردن باتیم کنونی ام آمدم؛ تیمی قطری که سطحش پائین تر از رئال است ولی انگیزه های زیادی دارم تا پیراهن رئال را هم که سالها از آن دفاع می کردم رانیزبرتن کنم. سه سال از خداحافظی ام دراینجا گذشته ولی من آن موقع نتوانستم با تمام هوادارانم،آنطور که دوست داشتم خداحافظی کنم.5شنبه روز ویژه ای برایم خواهدبود.وقتی شنیدم که بلیطهای این بازی تمام شده، به شدت احساساتی شدم؛چون می دانم که حالا همه هواداران درهمه جاها منتظرم هستند.رئال به من همه چیزداد؛ چه باشگاه رئال ، چه ورزشگاه برنابئو و چه هواداران.5شنبه روز جشن واحساسات است وباید منتظر ماند ودید که من چطورواکنش نشان خواهم داد.احساس خوشبختی می کنم که به اینجا که مثل خانه ام می دانم،بازگشته ام ودوستان زیادی را می بینم که درحال کارهستندو باهم تیمی های سابقم دیدارمی کنم.امیدوارم بازی فوق العاده ای باشد؛این را جدای از نتیجه بازی می گویم. هم تیمی هایم مملواز هیجان هستند و نهایت تلاششان را به کار می گیرند.مهم این است که همه از این بازی لذت ببرند.

چطور به ایکر روحیه دادی؟

او یک بازیکن حرفه ای است. اواین را درطول این فصلها باپیراهن رئال و تیم ملی اسپانیا به نمایش گذاشته وبه شدت به تلاشش ادامه خواهد دادتا بتواند همچنان به تیم کمک کند. من به والدبباس بازگشتم...محل اقامت ساخته شده دراین کمپ را دیدم و واقعا احساساتی شدم.تجهیزات اقامتی نشان دهنده رشد رئال مادرید است. باوجود این تجهیزات تمرین کردن، غذاخوردن و استراحت کردن برای بازیکنان راحت تر می شود. حالابیش از پیش دراینجا فوتبال تنفس می شود

از هواداران در بازی پنجشنبه چه توقعی داری؟

درانتظاریک جشن بزرگ هستم.واقعا خوشحالم، چون خانواده ام و دوستانم درورزشگاه خواهند بود؛ فرزندانم ازمن پرسیدند که آیا کنار کریس بازی می کنم یانه؟و حالا می بینند که بله.مردم همیشه ازهمان روز اولی که پیراهن رئال را برتن کردم، به من لطف زیادی داشتندو من به این مردم بدهکارم.باید گلهای بیشتری برای رئال می زدم وعملکردم برای این تیم به مراتب بهتراز اینها می بود

فکر می کنی که روزی به عنوان سرمربی یا با پست دیگری به اینجا برگردی؟

من هنوزحس می کنم که یک فوتبالیستم وحالم هم خوب است. تصمیمی که به نظرم خوب بیاید راخواهم گرفت. آمدن به مادریدهمیشه درذهن من هست تااگر بتوانم به تیم کمک کنم. خوشحال می شوم که برگردم ولی برای این کارنیاز به تغییرو یادگیری است تا ببینم که آیا می توانم کاری بکنم که به تیم کمک برساند؟

نظرت درمورد دوران حضورت در السد چیست؟

پارسال قهرمان لیگ قطرشدیم وامسال امیدواریم که قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شویم.تیم ما تیم باپرستیژی درمیان کشورهای عربی است.ما بازیکنان خوب وبامهارتی داریم.بعضی ازآنها دربازی 5شنبه به دلیل مصدومیت غایبند ولی تیمی رقابتی داریم وهم تیمی هایم سرشارازهیجانند.امیدواریم که بتوانیم تصویرخوبی ارائه دهیم. درقطرعادت کردن به گرمای هواکمی سخت بود.

درمورد این بازی بگو

درسه سال اخیرهیچ اتفاق خاصی نیفتاد.قراربود که این بازی دوستانه درزمانهای دیگری قبل ازاین برگزار شودکه به خاطر شرایط موجوداین اتفاق نیفتادولی امسال بالاخره شد.چون متاسفانه رئال درجام حذفی مغلوب اتلتیکو شد...البته من خوشحالم که الان اینجادرجمع افرادی که به من محبت دارند، هستم.برای من برنابئو پراحساسات ترین ورزشگاه دنیاست.

درطول این سه سالی که اینجا نبودی، زندگی چطور بود؟

وقتی از تیم جدا می شوی وسفرمی کنی، ازهر نظر غنی ترمی شوی.درآلمان من تمام آنچه درمادرید تجربه نکرده بودم راتجربه کردم ودر قطر دوران گذار و آموزش متفاوتی داشتم.

چه شدکه تصمیم به جدایی از رئال گرفتی؟

آن زمان که این تصمیم راگرفتم، فکر کردم که دوره ام دراینجا تمام شده.انگیزه رفتن به کشوری جدید باعث شدتا انگیزه هایی که اینجا از دست داده بودم را بازیابم.باعث شد تا از فوتبال لذت ببرم و احساس آزادی بیشتری کنم.من در ذهنم فقط به فوتبال بازی کردن فکر می کنم.رئال تیم بزرگی است ولی کار کردن روزمره درآن سخت است

ارزشهای رئال را در چه چیزهایی می بینی؟

تلاش، احترام، فروتنی و انسجام .درسال 1992 وقتی که من به این تیم آمدم به من یاد دادند تابرای رسیدن به پیروزی خوب بازی کنم و به تمام حریفان احترام بگذارم.بازی دوستانه معنایی ندارد و باید از پرچم تیم طوری دفاع کرد که انگار هر بازی، بازی فینال است. این ما بازیکنان باتجربه تیم هستیم که باید این ارزشها را به جوان ترها منتقل کنیم.

نظرت درمورد تمدید قرارداد کریستیانو چیست؟

فکر می کنم که باید شرایط را فراهم کنند که او دراینجا از فوتبال خداحافظی کند. امیدوارم که کریس در رئال مباند.او بهترین سرمایه گذاری باشگاه مادریدی بود. رونالدو عطش زیادی داردو از موفقیت خسته نمی شود.امیدوارم که بتواند ادامه دهد و سران رئال بتوانند قراردادش را تمدید کنند

نظرتان درمورد بخش هایی از هواداران رئال که به نشانه اعتراض برای کاسیاس سوت می زدند چیست؟

این طور نیست. تمام مادریدی ها می دانند که کاسیاس برایشان چه کارهایی انجام داده. رئالی ها حالا پروژه جدیدی پیش رو دارندو همه در یک مسیر حرکت می کنند و کاسیاس هم درهمین مسیر است. این سرمربی تیم است که تصمیم گیری می کند. کاسیاس هم رو به جلو می رود و فرصتهای کافی برای حضور در ترکیب تیم را خواهد یافت.

شرایط کاسیاس را چطور می بینی؟

این سوال را باید ازاو پرسید . ایکر 31 یا 32 ساله است.او دروازه بان است و در بهترین سن و سال ممکن برای دروازه بانی است و 4 یا 5 سال دیگر در بالاترین سطح ممکن به فوتبال ادامه خواهد داد. چند ماه پیش در دوحه او را دیدم ومملو از هیجان بودو فکر کنم که می خواهدفوتبالش را ادامه دهد. در پروژه جدید رئال همه باید با هم متحد باشند و دریک مسیر حرکت کنند.ایکر هم نقش کاپیتان تیم را خواهد داشت و به هم تیمی هایش کمک خواهد کرد.

دوست دارید که بیل به رئال مادرید بیاید؟

بیل بازیکنی ویران کننده است و در فصول اخیر تفاوت ها را رقم زده. بعد از کریستیانو و مسی او بازیکنی است که بیشترین فشار را به حریفان می آورد. رئال عزمش را برای خریداری او جزم کرده و تلاش زیادی را دراین راستاانجام خواهد داد.اگر این اتفاق بیفتد،همه خوشحال خواهند شد.

پروژه جدیدرئال به چه ترتیب است؟آیا رئال اصلا به بیل نیاز دارد؟

اگر تیم برای خرید بیل تلاش می کند،به این خاطر است که فکرمی کنندکه بیل برای تیم مهم خواهد بود.تمام ما مادریدی هاهیجان زیادی داریم.

نظرتان درمورد قیمت بیل چیست؟

بایدعملکرد او رادید. قیمت کریس به نظر خیلی زیاد می رسید ولی الان می بینیم که قیمتش چه کم بوده.بازار به این ترتیب است.اگر توافق حاصل شود..قیمت هرچه می خواهد،باشد..بعد از آن خواهیم دید که آیا او ارزش پرداخت این مبلغ را داشته یا نه.گاهی وقتها پولهای هنگفتی پرداخت می شود ولی بازیکن نمی تواند عملکرد قابل قبولی را به نمایش بگذارد

رائول امروز با رائول سه سال پیش چه فرقهایی کرده؟

من سه سال مسن تر شده ام، بچه هایم بزرگتر شده اند ولی هنوز انگیزه های زیادی برای فوتبال بازی کردن دارم. سال به سال درمورد ادامه حضورم در دنیای فوتبال تصمیم گیری می کنم.چون امروز خوب هستم ولی نمی دانم که ده ماه دیگر چه شرایطی دارم

کریستین بنیتس، بازیکن اکوادوری الجیش قطر اخیرا دراین کشور درگذشت

خیلی حیف شد که او این گونه درگذشت.او یک بازیکن آینده دار بود و همه ما از مرگ او متعجب شدیم. از همینجا با خانواده وعزیزانش ابراز همدردی می کنم.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
به نظرمن پرونده انتقال گرت بیل بسته شد رفت پی کارش . تاتنهام از فروش بیل چند تا بازیکن خوب گرفته

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
به نظرمن پرونده انتقال گرت بیل بسته شد رفت پی کارش . تاتنهام از فروش بیل چند تا بازیکن خوب گرفته

به نظر من خرید بیل با این قیمت کار اشتباهی بود.

بالا