• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
الان جالب تر از هیجان فصل نقل و انتقالات، حکایت کلوپ های طرفداری پرشن تولزه! من موندم رئال مادرید که همه به صورت بالقوه یه Hater هستن واسش، برای یه عده از دوستان انقدر مهم شده که منتظرن بیل بیاد رئال تا به بازیکن هاش چوب حراج بزنه! جالب تر اینکه خوش اشتها هم هستن و به کمتر از اوزیل و بنزما و رونالدو راضی نمیشن! واقعا پیگیری اخبار یه بازیکن مازاد رئال برای این دوستان از اخبار تیم خودشون بیشتر تو اولویته.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
الان جالب تر از هیجان فصل نقل و انتقالات، حکایت کلوپ های طرفداری پرشن تولزه! من موندم رئال مادرید که همه به صورت بالقوه یه Hater هستن واسش، برای یه عده از دوستان انقدر مهم شده که منتظرن بیل بیاد رئال تا به بازیکن هاش چوب حراج بزنه! جالب تر اینکه خوش اشتها هم هستن و به کمتر از اوزیل و بنزما و رونالدو راضی نمیشن! واقعا پیگیری اخبار یه بازیکن مازاد رئال برای این دوستان از اخبار تیم خودشون بیشتر تو اولویته.

فکر کنم منظورتون تاپیک منچستریونایتده
من هم چند وقت متوجه ی این مساله شدم ولی نمی خواستم در موردش صحبت کنم
جالبه که یکی از دوستان اون تاپیک همیشه رئال رو به خاطر خرید رونالدو "لاشخور" خطاب می کنه
همون طور که می دونید شیوه ی غدا خوردن لاشخور به این صورت هستش که وقتی یک حیوان قوی مثل شیر و پلنگ و ... شکار می کنه، لاشخورها منتظر می مونن تا اون حیوون قوی غداش رو بخوره، وقتی تموم کرد لاشخورها میان سراغ پس مونده ی اون غذا
حالا قضاوت به عهده ی دوستان، شیوه ی کدوم تیم بیشتر به "لاشخور" ها شباهت داره ؟
ما دست روی هر بازیکنی بزاریم خیلی راحت می تونیم خریداریش کنیم، یکی به خاطر اینکه قدرت بلامنازع اروپا چه از نظر اقتصادی و چه از نظر فوتبالی هستیم، دوم هم به خاطر اینکه هر بازیکنی ارزوش اینه که در رئال بازی کنه به همین خاطر نیازی به رفتارهای لاشخور وار نداریم (اونقدر قدرت داریم که تونستیم کاپیتان بارسلونا رو بخریم، رونالدو و گرت بیل که جای خود دارن)
یه مساله ی دیگه هم قضیه ی داوری پارسال هستش که می بینم هنوز بعضی ها توی تاپیک کل کل ازش صحبت می کنن، من فقط به خاطر اینکه فضای تاپیک کل کل یک فضای مسموم و لمپن هستش اونجا دیگه پست نمی زارم
مثل اینکه دوستان فراموش کردن که اگه پارسال با یه نتیجه ی ابرومندانه توسط رئال حذف شدن فقط و فقط از صدقه سری داور بوده، دو تا گل زدن که هر دوش افساید بوده و حالا به هر دلیلی! داور قبول کرده
مدافعشون ضربه ی سر هیگواین رو با دست از دروازه بیرون کشید که خودش جریمه ی پنالتی-اخراج داشت که باز هم داور ندید! گرفت، خطای پنالتی روی دیماریا هم ندید! گرفته شد
حسابش رو بکنید اگه این اشتباهات داوری نبود چه نتیجه ی مفتضحانه ای رقم می خورد
...................
این صحبت ها رو عرض کردم که دوستان بدونن ما انچنان بی زبون هم نیستیم، فقط اگه پاسخی نمی دیم بیشتر به خاطر متانت مونه که از ارزش های اصیل رئال و رئالی هاست وگرنه اگه قرار باشه باشگاهی "لاشخور" خطاب بشه و یا گفته بشه که از کمک های داوری سود می بره، همه می دونن چه باشگاهی شایسته تره (چنانکه توی لیگ برتر همه ی تیم ها صحبت از کمک های داوری به نفع منچستر یونایتد می کنن)
..................
خدمت مدیران عرض کنم اگه قراره این پست من رو پاک کنید بهتره پستهایی که بر علیه رئال زده میشه هم پاک بشن.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236

واقعا حرف دل منو زدی!
یعنی اینا چه فکری میکنن که رئال میخواد بیل رو بخره و رونالدو رو بفروشه :rolleyes:

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
فکر کنم منظورتون تاپیک منچستریونایتده
من هم چند وقت متوجه ی این مساله شدم ولی نمی خواستم در موردش صحبت کنم
جالبه که یکی از دوستان اون تاپیک همیشه رئال رو به خاطر خرید رونالدو "لاشخور" خطاب می کنه
همون طور که می دونید شیوه ی غدا خوردن لاشخور به این صورت هستش که وقتی یک حیوان قوی مثل شیر و پلنگ و ... شکار می کنه، لاشخورها منتظر می مونن تا اون حیوون قوی غداش رو بخوره، وقتی تموم کرد لاشخورها میان سراغ پس مونده ی اون غذا
حالا قضاوت به عهده ی دوستان، شیوه ی کدوم تیم بیشتر به "لاشخور" ها شباهت داره ؟
ما دست روی هر بازیکنی بزاریم خیلی راحت می تونیم خریداریش کنیم، یکی به خاطر اینکه قدرت بلامنازع اروپا چه از نظر اقتصادی و چه از نظر فوتبالی هستیم، دوم هم به خاطر اینکه هر بازیکنی ارزوش اینه که در رئال بازی کنه به همین خاطر نیازی به رفتارهای لاشخور وار نداریم (اونقدر قدرت داریم که تونستیم کاپیتان بارسلونا رو بخریم، رونالدو و گرت بیل که جای خود دارن)
یه مساله ی دیگه هم قضیه ی داوری پارسال هستش که می بینم هنوز بعضی ها توی تاپیک کل کل ازش صحبت می کنن، من فقط به خاطر اینکه فضای تاپیک کل کل یک فضای مسموم و لمپن هستش اونجا دیگه پست نمی زارم
مثل اینکه دوستان فراموش کردن که اگه پارسال با یه نتیجه ی ابرومندانه توسط رئال حذف شدن فقط و فقط از صدقه سری داور بوده، دو تا گل زدن که هر دوش افساید بوده و حالا به هر دلیلی! داور قبول کرده
مدافعشون ضربه ی سر هیگواین رو با دست از دروازه بیرون کشید که خودش جریمه ی پنالتی-اخراج داشت که باز هم داور ندید! گرفت، خطای پنالتی روی دیماریا هم ندید! گرفته شد
...................
این صحبت ها رو عرض کردم که دوستان بدونن ما انچنان بی زبون هم نیستیم، فقط اگه پاسخی نمی دیم بیشتر به خاطر متانت مونه که از ارزش های اصیل رئال و رئالی هاست وگرنه اگه قرار باشه باشگاهی "لاشخور" خطاب بشه و یا گفته بشه که از کمک های داوری سود می بره، همه می دونن چه باشگاهی شایسته تره (چنانکه توی لیگ برتر همه ی تیم ها صحبت از کمک های داوری به نفع منچستر یونایتد می کنن)
..................
خدمت مدیران عرض کنم اگه قراره این پست من رو پاک کنید بهتره پستهایی که بر علیه رئال زده میشه هم پاک بشن.

از وقتی که گذاشتین و این مطلب رو نوشتین ممنون.
اینا الان میان یکم آتیش میگیرن و بعدش میرن واسه جوابیه فکر کنن.

Hala Madrid

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
در مورد تاپیک کل کل کاملا موافقم. از آخرین پستی که دادم شاید یک سال می گذره
در مورد بحث های داوری متأسفانه آدمی که خودش رو به خواب می زنه نمی تونی بیدار کنی.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر میکنن رئال از اون باشگاه هاس که ازش بزخری کنن .

لطفا قبل از بکار بردن کلمات یه مقدار دقت کن.

من بچه های دیگه رو نمیدونم اما فراموش نکردم روزی که در همین تاپیک شما منتظر خریدن رونالدو بودید :)

البته خب پولشو هم تیم داده و حقش هم هست. نوش جونش. رونالدو هم انصافا در رئال پیشرفت زیادی داشته و کاملتر شده

صحبتهایی که زده میشه پیرو شایعاتی هست که از روزنامه ها ، سایتها و فیس بوک و توئیتر میاد.

الان محور شایعات اول از همه دور و بر بیل هست و بعد رونی و بقیه بازیکنا.

مثلا کسی در مورد فان پرسی حرفی نمیزنه یا .... اما خب باشگاهی که خرید هاش پر سر و صدا و گران هست از اون طرف هم میتونه فروشهایی داشته باشه.

صحبت اوزیل رو من از روی شایعات فیس بوکی مطرح کردم. سایت گل هم زده. خب وقتی تیم مورد علاقه شما از تیم مورد علاقه ما بازیکن میخره تیم ما هم میتونه از تیم شما بازیکن بگیره. اینکه عیبی نداره.

من که نمیدونم رئال میخواد اوزیل رو بفروشه یا نه (که البته من اوزیل رو بعید میدونم) اما بالاخره هر چی باشه بچه های رئالی از وضعیت بازیکنای تیمشون بیشتر از ماها مطلع هستند همونطور که ما در مورد بازیکنای تیم خودمون بیشتر اطلاعات داریم.

اینجا مطرح میشه. روش بحث میشه. قرار نیست تیکه بندازیم به هم. بالاخره وقتی یکی مثل بیل با این قیمت میاد به تیم جا برای بعضیها تنگ میشه و ممکنه ساز مخالف بزنن و از اون طرف خب باشگاه ببینه اینا رو رد نکنه اخر قرارداد پولی دستش نمیاد ممکنه ردش کنه و بره. همین بحث رو الان ما در مورد رونی داریم که از زمانی که فان پرسی اومده و مویس هم مربی شده ساز مخالف کم نزده و حتی دست هم نداد با مربی و ....

به هر حال ما پیشاپیش جذب بیل رو تبریک میگیم به شما. امیدوارم اگه قراره اوزیل جدا بشه بیاد به منچستر چون واقعا بازیکن خیلی خوب و خوش فکریه و میتونه در منچستر هم موفق باشه. همونطور که رونالدو در رئال موفق بود.

بکار بردن لفظ لاشخور از سوی بعضی دوستان رئالی اگه واقعا در مورد منچستر بوده عین بی انصافی هست.

فراموش نکنید رئال بخشی از بهترین بازیکنانشو از منچستر خریده. بازیکنایی که در منچستر هم بزرگ بودن. بکهام ، فان نیستلروی و رونالدو

بالا هم گفتم البته پولشو داده و خب کار بدی هم نکرده. اما اینکه منچستر پیشنهاد خرید اوزیل رو داده به رئال رو بگیم لاشخوری خیلی بی انصافیه.. مجانی که نمیخواد بخره. قیمت اوزیل هم که 100 میلیون نیست. اینطوری پیشنهادات خریدی که رئال به یونایتد داده بوده رو چی باید بهش بگیم ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از وقتی که گذاشتین و این مطلب رو نوشتین ممنون.
اینا الان میان یکم آتیش میگیرن و بعدش میرن واسه جوابیه فکر کنن.

Hala Madrid

جوابیه به این صحبت نیاز به فکر زیادی نداره.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
اوزیل رو منچستر دنبالشه و یه باشگاه دیگه. البته مودریچ هم هست.

قضیه بیل هم دیگه به نظر میرسه که اکی شده. مننها قبلا قرار بود رئال 5 6 قسطه پول رو بده اما انگاری الان داره یه ضرب پول میده. 100 میلیون یورو... میشه نزدیک به 400 500 میلیارد تومن. رقم سنگینیه.

من فکر کنم با جذب بیل یکی 2 بازیکن از رئال جدا بشن چون بالاخره باید بعد از این خرید سنگین یه مبلغی به حساب باشگاه برگرده .

اوزیل جزء بهترین بازیکن های رئاله و اگه فروش بره خیلی به تیم ضربه میخوره چون هنوز ایسکو تجربه کافی رو نداره و نیاز به زمان داره.اگه اشتباه نکنم برای رونالدو هم هزینه سنگینی پرداخت شد ولی خیلی سریع از طریق درآمد تبلیغات و ... جبرانش کردن.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
بکار بردن لفظ لاشخور از سوی بعضی دوستان رئالی اگه واقعا در مورد منچستر بوده عین بی انصافی هست.

فراموش نکنید رئال بخشی از بهترین بازیکنانشو از منچستر خریده. بازیکنایی که در منچستر هم بزرگ بودن. بکهام ، فان نیستلروی و رونالدو

بالا هم گفتم البته پولشو داده و خب کار بدی هم نکرده. اما اینکه منچستر پیشنهاد خرید اوزیل رو داده به رئال رو بگیم لاشخوری خیلی بی انصافیه.. مجانی که نمیخواد بخره. قیمت اوزیل هم که 100 میلیون نیست. اینطوری پیشنهادات خریدی که رئال به یونایتد داده بوده رو چی باید بهش بگیم ؟

اگه طرف صحبتتون من هستم بهتره پستم رو نقل قول کنید
من هم حرفم همینه، فوتبال یک صنعت و تجارته که قواعد ویژه ی خودش رو داره، جنگل نیست که به تیم های با ریشه و پر هوادار لقب "لاشخور" بدیم
برای هر هواداری از دست دادن بازیکن های تیمش سخته، همون طور که خود من هنوز نتونستم با رفتن هیگواین کنار بیام ولی این دلیل نمیشه که به ناپولی بگم لاشخور
یونایتد هم اگه تونست اوزیل، رونالدو یا هر بازیکن دیگه ای از باشگاه ما رو بخره نوش جونش، اگه بتونن اوزیل رو بخرن یعنی اینکه تواناییش رو دارن و کسی هم حق نداره توهینی کنه
من اون حرفا رو در پاسخ یکی از دوستان منچستری زدم که به خودش بیاد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه طرف صحبتتون من هستم بهتره پستم رو نقل قول کنید
من هم حرفم همینه، فوتبال یک صنعت و تجارته که قواعد ویژه ی خودش رو داره، جنگل نیست که به تیم های با ریشه و پر هوادار لقب "لاشخور" بدیم
برای هر هواداری از دست دادن بازیکن های تیمش سخته، همون طور که خود من هنوز نتونستم با رفتن هیگواین کنار بیام ولی این دلیل نمیشه که به ناپولی بگم لاشخور
یونایتد هم اگه تونست اوزیل، رونالدو یا هر بازیکن دیگه ای از باشگاه ما رو بخره نوش جونش، اگه بتونن اوزیل رو بخرن یعنی اینکه تواناییش رو دارن و کسی هم حق نداره توهینی کنه
من اون حرفا رو در پاسخ یکی از دوستان منچستری زدم که به خودش بیاد.

ساروخان عزیز ، گفتن این حرفه چه از طرف یه بارسایی چه منچستری چه رئالی و چه هر تیم دیگه ای اشتباه هست. فوتبال هست و صنعت و پول حرف اول رو میزنه. ما هم فان پرسی رو از ارسنال گرفتیم. خب پولشو دادیم. و
شما هم دارید بیل رو میگیرید و رونالدو رو گرفتید. خب پولشو دادید و حق باشگاه هست که پول میده و بازیکن بخره . البته بحث فیر پلی مالی هم هست که این جا صحبت از رئال و یونایتد و بارسلونا نیست. صحبت فیر پلی مالی در مورد موناکو و پی اس جی و سیتی هست که مشخص نیست پولشون از کجا تزریق میشه. میدونم همش از فوتبال نمیاد.

من شخصا دوست دارم یونایتد رونالدو رو بخره. شده 80 میلیون هم بده. ولی خب باشگاهی مثل رئال بازیکناشو به اون اسونی که یونایتد از دست داده از دست نمیده.
البته پرز ادم زرنگی هست. یکی از مدیران فوق العاده موفق در بخش مالی. اما مساله که من رو خیلی درگیر میکنه ضرب المثل معروف دو پادشاه در یک اقلیم نمیگنجنه.

بیل - رونالدو
نیمار - مسی

به نظر من این زوج ها احتمال موفقیتشون اون چیزی نیست که همه انتظارشو دارن. البته این نظر شخصی منه.

اگه به شخص شما هم توهینی شده بنده عذر خواهی میکنم .

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
هواداران تیمهای دیگر که به قولی real madrid hater هستن بصورت خودجوش اندازه خود رئالی های اینجا پست میدن و از اون طرف هم بصورت خوجوش بقیه hater ها میان و لایک میکنن.
البته همیشه اشخاص و نهادهای قدرتمند دشمنان زیادی دارند.
ما هم از حضورشون خوشحالیم / اوقات فراغتمون پستاشونو میخونیم با حس ترحم :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در ضمن یک نکته کلیدی این وسط فراموش شده و اون هم سال منتهی به جام جهانی هست که خب خیلی از اون دسته از بازیکنهایی که تیمشون به جام جهانی میره دنبال جایی هستند که دیده بشن و بازی کنند.

نمونه بارزش داوید ویا بود که با اون رقم مضحک (یعنی خاک بر سر این روسل احمق) از بارسا جدا شد. صرفا به دلیل اینکه هم جاش با اومدن نیمار تنگ شده بود هم میخواست دیده بشه و بازی کنه وگرنه همه میدونیم که بحث مالی قرارداد ویا اصلا قابل صحبت نیست.

الان مساله در مورد بازیکنایی مثل مودریچ و اوزیل که خب معمولا یکیشون باید بازی کنه خیلی متفاوت هست با مساله حضور بیل. بخصوص که الان ایسکو هم به این تیم اضافه شده و خب اونم به عنوان یکی از بازیکنای اینده اسپانیا ازش عنوان میشه. انصافا هم بازیکن خوبیه. من در PES تو رئال باهاش بازی کردم تکنیکش فوق العاده است :دی

بیل تیمش در جام جهانی نیست. از اونطرف رئال 100 میلیون میده نمیزارتش روی نیمکت و مسلما ازش بازی میخواد. این وسط بعضی بازیکنا احتمالا نیمکت نشین میشن (مثل داوید ویا در بارسلونا)

البته یکی مثل چیچاریتو هم در یونایتد معمولا ذخیره هست اما خب مکزیک با تیمی مثل المان فرق میکنه. تو مکزیک جایگزینی برای چیچا ندارن اما تو المان اگه اوزیل اماده نباشه 2 3 نفر جایگزین دارن. برای همین من یه مقدار تردید دارم در مورد اینکه حداقل یک بازیکن شاخص دیگه میتونه از رئال جدا بشه.

یکیش هیگوایین بود که به نظر من رئال مفت از دستش داد. اما اوزیل ، مودریچ ، دی ماریا هر 3 بازیکنای شاخصی هستند و مسلما در سال منتهی به جام جهانی دنبال جایی هستند که فیکس بازی کنند.

الان شما ببینید رونالدینیو برگشته برزیل ، نمیدونم بازیهای لیگ برزیل رو اینجا کسی میبینه یا نه. من هایلاتهاش رو گهگاه میبینم . واقعا رو فرم اومده. یه ضربه ایستگاهی خفن هم تو بازی اخرش زد. اون رفته اونجا که دیده بشه و تو جام جهانی بازی کنه.

شاید بازیکنای ایرانی ما خیلی درک نکنن که حضور در جام جهانی یعنی چی (جسارت به ایرانی ها نباشه ) ولی خارجیها سر و دست میشکونن واسه اینکه در جام جهانی باشن. چه رونالدو باشه چه رونالدینیو و چه حتی میرو کلوزه لازیو

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
در ضمن یک نکته کلیدی این وسط فراموش شده و اون هم سال منتهی به جام جهانی هست که خب خیلی از اون دسته از بازیکنهایی که تیمشون به جام جهانی میره دنبال جایی هستند که دیده بشن و بازی کنند.

نمونه بارزش داوید ویا بود که با اون رقم مضحک (یعنی خاک بر سر این روسل احمق) از بارسا جدا شد. صرفا به دلیل اینکه هم جاش با اومدن نیمار تنگ شده بود هم میخواست دیده بشه و بازی کنه وگرنه همه میدونیم که بحث مالی قرارداد ویا اصلا قابل صحبت نیست.

الان مساله در مورد بازیکنایی مثل مودریچ و اوزیل که خب معمولا یکیشون باید بازی کنه خیلی متفاوت هست با مساله حضور بیل. بخصوص که الان ایسکو هم به این تیم اضافه شده و خب اونم به عنوان یکی از بازیکنای اینده اسپانیا ازش عنوان میشه. انصافا هم بازیکن خوبیه. من در PES تو رئال باهاش بازی کردم تکنیکش فوق العاده است :دی

بیل تیمش در جام جهانی نیست. از اونطرف رئال 100 میلیون میده نمیزارتش روی نیمکت و مسلما ازش بازی میخواد. این وسط بعضی بازیکنا احتمالا نیمکت نشین میشن (مثل داوید ویا در بارسلونا)

البته یکی مثل چیچاریتو هم در یونایتد معمولا ذخیره هست اما خب مکزیک با تیمی مثل المان فرق میکنه. تو مکزیک جایگزینی برای چیچا ندارن اما تو المان اگه اوزیل اماده نباشه 2 3 نفر جایگزین دارن. برای همین من یه مقدار تردید دارم در مورد اینکه حداقل یک بازیکن شاخص دیگه میتونه از رئال جدا بشه.

یکیش هیگوایین بود که به نظر من رئال مفت از دستش داد. اما اوزیل ، مودریچ ، دی ماریا هر 3 بازیکنای شاخصی هستند و مسلما در سال منتهی به جام جهانی دنبال جایی هستند که فیکس بازی کنند.

الان شما ببینید رونالدینیو برگشته برزیل ، نمیدونم بازیهای لیگ برزیل رو اینجا کسی میبینه یا نه. من هایلاتهاش رو گهگاه میبینم . واقعا رو فرم اومده. یه ضربه ایستگاهی خفن هم تو بازی اخرش زد. اون رفته اونجا که دیده بشه و تو جام جهانی بازی کنه.

شاید بازیکنای ایرانی ما خیلی درک نکنن که حضور در جام جهانی یعنی چی (جسارت به ایرانی ها نباشه ) ولی خارجیها سر و دست میشکونن واسه اینکه در جام جهانی باشن. چه رونالدو باشه چه رونالدینیو و چه حتی میرو کلوزه لازیو

من فکر می کنم با توجه به مصدومیت شدید الونسو و همچنین پا به سن گزاشتنش به مودریچ بازی میرسه، اوزیل و ایسکو هم می تونن فیکس بازی کنن
اگه دیماریا بره و بجاش یه مهاجم خوب بگیریم (فکر می کنم توی بازار فقط سوارز مونده باشه) ترکیب تیم بالانس میشه
به یه دفاع وسط هم نیاز داریم
............
اقا PES دیگه خیلی وقته دوره اش گذشته، برو سراغ فیفا :cool:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر می کنم با توجه به مصدومیت شدید الونسو و همچنین پا به سن گزاشتنش به مودریچ بازی میرسه، اوزیل و ایسکو هم می تونن فیکس بازی کنن
اگه دیماریا بره و بجاش یه مهاجم خوب بگیریم (فکر می کنم توی بازار فقط سوارز مونده باشه) ترکیب تیم بالانس میشه
به یه دفاع وسط هم نیاز داریم
............
اقا PES دیگه خیلی وقته دوره اش گذشته، برو سراغ فیفا :cool:

بله خوندم که ژابی الونسو 3 ماهی مصدوم شده. امیدوارم به سرنوشت ویا دچار نشه.
ولی خب معمولا بازیکنا بخصوص بازیکنای شناخته شده تر تو سال منتهی به رقابتهای ملی بخصوص جام جهانی خیلی دنبال این هستند که فیکس باشن و دیده بشن. این یه حقیقت انکار ناپذیره.

به هر حال مجموعه کهکشانی این مشکلات رو هم داره. الان بارسا هم یه لول پایین تر از رئال این مشکل رو داره. منیج کردن ستاره ها کار اسونی نیست.

تازه امروز شایعه بود در مورد ارائه پیشنهاد برای خرید کاسیاس !!!!!!!!!!!!! فکر کن کارلتو تو سال منتهی به جام جهانی کاسیاس رو نیمکت نشین کنه. !!

البته کارلتو ادم منطقی ای هست. به عنوان یه فنی که تو تیمهای ایتالیایی طرفدار میلانه ازش خوشم میاد. متخصص گرفتن لیگ قهرمانان هم هست و من احتمال میدم که کارلتو بتونه به ناکامی رئال تو این بخش پایان بده. (البته اگه مثل دون فابیو کاپلو باهاش تا نکنن)
ولی خب کارلتو رو هیچوقت به خاطر رفتاری که با ریوالدو کرد نمیبخشمش.

به هر حال ما دوست داریم که لذت ببریم از دیدن فوتبال. همه از برد تیمشون لذت میبرن. اما خب گاهی تاثیر مثبت ناکامی و شکست هم برای ادامه زندگی یه مساله غیر قابل انکار هست.

========================================
والا ما خودمون پی ای اس باز نیستیم. خواهرزادمون هر موقع میاد اینجا ما رو میگیره به بازی. نمیدونم چرا نمیتونم با فیفا ارتباط برقرار کنم. پی ای اس 2014 هم بزودی میاد و میگن خیلی فرق داره با 2013
استقلال و سپاهان و تراکتور رو هم داره با اسامی واقعی.

Last edited:

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=1]رائول: دوست داشتم اين دقايق تمام نشوند[/h]
[h=2] رئال مادريد در بازي بزرگداشت رائول گونزالس موفق شد با پنج گل السد قطر را در هم بکوبد.[/h]

رائول گونزالس پس از پايان مسابقه در جمع خبرنگاران گفت: در طول بازي مدام به اسکوردبورد نگاه مي‌کردم و دوست داشتم که اين دقايق تمام نشود. اين يک بازي گراميداشت بسيار بزرگ براي من بود. از استقبال باشکوه هواداران لذت بردم. آنها براي من لحظه‌هاي رويايي را خلق کردند. از تمام کساني که اين فرصت را به من دادند که در اين بازي حضور داشته باشم تشکر مي‌کنم. خوشحالم که توانستم در اين بازي گل هم بزنم.

به گزارش ايسنا، رائول در ادامه گفت: در دوران فوتبال من لحظه‌هاي شيرين زيادي بودند اما اتفاقاتي که در اين ديدار براي من افتاد به کلي با تمام اتفاق‌هاي گذشته فرق داشت. کريستيانو رونالدو در اين ديدار پيراهنش را به من داد و کاسياس بازوبند کاپيتاني را. مربيان تيم همگي استقبال خوبي از من کردند. احساسي که امشب در بازي با رئال مادريد داشتم همان احساسي بود که روز اول براي اين تيم به ميدان رفتم. هنوز بازي اولم برابر اتلتيکو مادريد را به ياد مي‌آورم. امشب برابر السد همان شور و هيجاني که در بازي با اتلتيکو مادريد در وجودم بود دوباره به وجود آمد.

مهاجم سابق رئال مادريد درباره‌ي کريستيانو رونالدو و ايکر کاسياس ادامه داد: روز گذشته درباره رونالدو گفتم که او سرمايه فعلي و آينده‌ي باشگاه است. مطمئنم که رونالدو در رئال مادريد مي‌ماند و درخشش خود را ادامه خواهد داد. کاسياس نيز دروازه‌باني بسيار بزرگ و حرفه‌اي است که اکنون براي به دست آوردن جايگاهي ثابت در رئال مادريد تلاش مي‌کند. او به همين خاطر در موقعيت سختي قرار دارد. کاسياس بايد آرام باشد و در کمال صبر کارش را جلو ببرد.

رائول گونزالس درباره رئال مادريد نيز در اظهارنظري گفت: مردم همه از رئال مادريد لذت مي‌برند. به همين خاطر رئال هميشه بايد متحد باشد. به عنوان يک هوادار دوست دارم که هواداران رئال مادريد هميشه حمايت خودشان را از اين تيم ادامه دهند.

رائول در پايان درباره‌ي آينده‌اش در رئال مادريد گفت: فکر مي‌کنم بتوانم باز هم به رئال مادريد خدمت کنم. من با رييس باشگاه ملاقات کردم. او هميشه به من لطف داشته است و به من مي‌گويد رئال مادريد خانه‌ي توست. از اکنون به بعد دوست دارم که در پست‌هايي غير از آن‌چه قبلا بودم در اين تيم باشم. من هميشه رئال مادريد را حمايت کرده‌ام. اميدوارم که تيم ما بتواند در اين فصل به قهرماني در اروپا دست يابد.

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
سلام دوستان .....
با توجه به اینکه اومدن بیل به رئال تقریبا قطعی شده ( و تبریک میگم به هواداری رئال ) ، و قیمتش از رونالدو بیشتره و دستمزدش با اون یکیه ( توی یه سایت خبری خوندم ) ...... ، رابطه رونالدو و بیل چطوری خواهد بود ؟؟؟

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
سلام دوستان .....
با توجه به اینکه اومدن بیل به رئال تقریبا قطعی شده ( و تبریک میگم به هواداری رئال ) ، و قیمتش از رونالدو بیشتره و دستمزدش با اون یکیه ( توی یه سایت خبری خوندم ) ...... ، رابطه رونالدو و بیل چطوری خواهد بود ؟؟؟

فکر نکنم دستمزدشون یکی باشه ولی حتی اگه اینجوری هم بشه مشکلی پیش نخواهد اومد. قطعا رونالدو آگاهی داره نسبت به بازار انتقالات و میدونه که قیمت ها تعیر کردن و تازه این اولین بار نیست که دو تا ستاره تو تیم هستن...
رونالدوی برزیلی. زیدان .فیگو. بکام . کارلوس و غیره هیچ کدوم تک ستاره رئال نبودن و باز هم مشکلی پیش نیومده.

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
گرفتن هدیه از پادشاه

12116910984811942325.jpg

ممنونیم بابت همه چیز

18344407201786303117.jpg

بدون شرح

37662362054901563436.jpg

اخرین بوسه