فکر میکنن رئال از اون باشگاه هاس که ازش بزخری کنن .
لطفا قبل از بکار بردن کلمات یه مقدار دقت کن.
من بچه های دیگه رو نمیدونم اما فراموش نکردم روزی که در همین تاپیک شما منتظر خریدن رونالدو بودید
البته خب پولشو هم تیم داده و حقش هم هست. نوش جونش. رونالدو هم انصافا در رئال پیشرفت زیادی داشته و کاملتر شده
صحبتهایی که زده میشه پیرو شایعاتی هست که از روزنامه ها ، سایتها و فیس بوک و توئیتر میاد.
الان محور شایعات اول از همه دور و بر بیل هست و بعد رونی و بقیه بازیکنا.
مثلا کسی در مورد فان پرسی حرفی نمیزنه یا .... اما خب باشگاهی که خرید هاش پر سر و صدا و گران هست از اون طرف هم میتونه فروشهایی داشته باشه.
صحبت اوزیل رو من از روی شایعات فیس بوکی مطرح کردم. سایت گل هم زده. خب وقتی تیم مورد علاقه شما از تیم مورد علاقه ما بازیکن میخره تیم ما هم میتونه از تیم شما بازیکن بگیره. اینکه عیبی نداره.
من که نمیدونم رئال میخواد اوزیل رو بفروشه یا نه (که البته من اوزیل رو بعید میدونم) اما بالاخره هر چی باشه بچه های رئالی از وضعیت بازیکنای تیمشون بیشتر از ماها مطلع هستند همونطور که ما در مورد بازیکنای تیم خودمون بیشتر اطلاعات داریم.
اینجا مطرح میشه. روش بحث میشه. قرار نیست تیکه بندازیم به هم. بالاخره وقتی یکی مثل بیل با این قیمت میاد به تیم جا برای بعضیها تنگ میشه و ممکنه ساز مخالف بزنن و از اون طرف خب باشگاه ببینه اینا رو رد نکنه اخر قرارداد پولی دستش نمیاد ممکنه ردش کنه و بره. همین بحث رو الان ما در مورد رونی داریم که از زمانی که فان پرسی اومده و مویس هم مربی شده ساز مخالف کم نزده و حتی دست هم نداد با مربی و ....
به هر حال ما پیشاپیش جذب بیل رو تبریک میگیم به شما. امیدوارم اگه قراره اوزیل جدا بشه بیاد به منچستر چون واقعا بازیکن خیلی خوب و خوش فکریه و میتونه در منچستر هم موفق باشه. همونطور که رونالدو در رئال موفق بود.
بکار بردن لفظ لاشخور از سوی بعضی دوستان رئالی اگه واقعا در مورد منچستر بوده عین بی انصافی هست.
فراموش نکنید رئال بخشی از بهترین بازیکنانشو از منچستر خریده. بازیکنایی که در منچستر هم بزرگ بودن. بکهام ، فان نیستلروی و رونالدو
بالا هم گفتم البته پولشو داده و خب کار بدی هم نکرده. اما اینکه منچستر پیشنهاد خرید اوزیل رو داده به رئال رو بگیم لاشخوری خیلی بی انصافیه.. مجانی که نمیخواد بخره. قیمت اوزیل هم که 100 میلیون نیست. اینطوری پیشنهادات خریدی که رئال به یونایتد داده بوده رو چی باید بهش بگیم ؟