• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
چه عجب بالاخره ما چشممون به جمال این ایبیرامندی روشن شد ... :D
-------------------------------------------
در مورد بحث های پیشین واقعا چیزی نمیشه گفت من حس می کنم طرفداری تیم های بزرگی مثل رئال مادرید ، بارسلونا ، منچستر ، آرسنال و ... با طرفداری تیم هایی مثل استقلال و پرسپلیس خیلی فرق داره و شیوه و اصول خودش رو داره . اینجا همه چی رو برنامه هست ، همه چی بر اساس هدف ها تنظیم میشه نه اینکه شب بخوابن و صبح بیدار شن و یهو یه تصمیم خلع الساعه گرفته بشه . نوع حرف زدن بعضی از طرف دار ها واقعا تاسف آور هست و دقیقا من رو یاد همون تماشاچی هایی می اندازه که یک روز توی استادیوم زنده باد زنده باد سرمیدن و روز بعد فحش و بد بیراه رو میکشن به خانواده طرف .

کلوپ رئال همون جایی هست که وقتی 5-0 از بارسلونا باخت اومدن بهشون تبریک گفتن و وقتی 4-2 بارسا برد بازم بهشون تبریک گفتند . اینجا ما الفاظ های مسخره و توهین و بی احترامی نداشتیم . اینجا فارغ از علاقه مندی های متفاوت همه باهم رفیق بودند و به خاطر طرفداری از یک تیم به کسی اهانت نمیشد .

اینجا فوتبال رو از دید علمی و تاکتیکی بررسی میکردیم نه پر بشه از پست های بی محتوایی که میان پست های دیگران رو مطرح و تحلیل می کنند . اینجا برای کسی مهم نبود که دیگران چی میگن چون همه فکر و ذکر آدم به تیم خودش بود اصلا جاهای دیگه رو نمی خوند که بخواد راجب بهشون نظر بده یا بخواد وقت بگذاره که جوابیه بده .

درکل طرفداری تیم های بزرگ اروپایی ، منش و شخصیت خودش رو داره که به شدت باید رعایت بشه در غیر این صورت تا سطح طرفداری تیم های وطنی پایین خواهد امد .

امیدوارم یکم رویه پست ها و محتوای اونها تغییر کنه و علمی تر و منطقی تر فارغ از هرگونه جبهه گیری بحث و گفتگو بشه .

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
در مورد بحث های پیشین واقعا چیزی نمیشه گفت من حس می کنم طرفداری تیم های بزرگی مثل رئال مادرید ، بارسلونا ، منچستر ، آرسنال و ... با طرفداری تیم هایی مثل استقلال و پرسپلیس خیلی فرق داره و شیوه و اصول خودش رو داره . اینجا همه چی رو برنامه هست ، همه چی بر اساس هدف ها تنظیم میشه نه اینکه شب بخوابن و صبح بیدار شن و یهو یه تصمیم خلع الساعه گرفته بشه . نوع حرف زدن بعضی از طرف دار ها واقعا تاسف آور هست و دقیقا من رو یاد همون تماشاچی هایی می اندازه که یک روز توی استادیوم زنده باد زنده باد سرمیدن و روز بعد فحش و بد بیراه رو میکشن به خانواده طرف .

کلوپ رئال همون جایی هست که وقتی 5-0 از بارسلونا باخت اومدن بهشون تبریک گفتن و وقتی 4-2 بارسا برد بازم بهشون تبریک گفتند . اینجا ما الفاظ های مسخره و توهین و بی احترامی نداشتیم . اینجا فارغ از علاقه مندی های متفاوت همه باهم رفیق بودند و به خاطر طرفداری از یک تیم به کسی اهانت نمیشد .

اینجا فوتبال رو از دید علمی و تاکتیکی بررسی میکردیم نه پر بشه از پست های بی محتوایی که میان پست های دیگران رو مطرح و تحلیل می کنند . اینجا برای کسی مهم نبود که دیگران چی میگن چون همه فکر و ذکر آدم به تیم خودش بود اصلا جاهای دیگه رو نمی خوند که بخواد راجب بهشون نظر بده یا بخواد وقت بگذاره که جوابیه بده .

درکل طرفداری تیم های بزرگ اروپایی ، منش و شخصیت خودش رو داره که به شدت باید رعایت بشه در غیر این صورت تا سطح طرفداری تیم های وطنی پایین خواهد امد .

امیدوارم یکم رویه پست ها و محتوای اونها تغییر کنه و علمی تر و منطقی تر فارغ از هرگونه جبهه گیری بحث و گفتگو بشه .

درود
من خودم به شخصه بابت پست های اخیر ناراحت شدم و همین جا میگم که چند تا پست نامربوط هم زدم که نباید زده میشد
من همه ی فعالیتم در همین تاپیکه و از این پس تلاش می کنم که از بحث های حاشیه ای و تنش امیز دوری کنم
از دوستان رئالی خودم هم به عنوان یه عضو کوچیک درخواست می کنم وارد بحث های حاشیه ای نشید
با سپاس از شما به خاطر تذکر بجاتون.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
sarukhan عزیز. ممنون بابت عکس ها. واقعا عاشق این تیم هستم و بهش افتخار می کنم.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236

ما هم امیدواریم کسانی که بهشون اجازه و اختیار حذف پست ها داده شده با تمامی یوزر ها برخورد یکسان داشته باشن که اینطور نیست به هیچ وجه.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
آلونسو عمل شده و احتمالا 3 ماه نتونه بازی کنه. امیدوارم توی این مدت خدیرا آماده تر بشه

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
رونالدو مدل موهاشم تکه
attachment-439063d1377366780-1.jpg

mihankharid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقایون جای برادری خودشم (رونالدو) چیز خوبی هستا.....:دی

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
رئال مادرید تابستان جنجالی را طی میکند. تغییر مربی و خرید و فروش تعداد کثیری از بازیکنان این تفکر غلط را ایجاد میکند که این باشگاه مادریدی هزینه های خود را از منبعی جز بودجه ی باشگاه تامین میکند. در این مقاله ی کوتاه نگاهی به خرید و فروش های باشگاه و چند نکته ی کوچک اما مهم خواهیم داشت.
اولین خرید رئال مادرید خرید دنیل کارواخال از بایرن لورکوزن بود که این خرید با توجه به بندی که باشگاه با هوشمندی کامل در قرارداد وی گنجانده بود با مبلغ ناچیز 6.5 میلیون یورو ( ناچیز از آن جهت که این بازیکن پس از فیلیپ لام بهترین دفاع راست بوندسلیگا در فصل گذشته لقب گرفت) انجام شد. لازم به ذکر است که این بازیکن با مبلغ 5 میلیون یورو به تیم آلمانی رفته بود، همانطور که میدانید ما به تفاوت این قیمت 1.5 یورو است.
خرید بعدی ایسکو از مالاگا بود بازیکنی که با پشت سرگذاشتن استفان الشعراوی و تیبو کورتوا بهترین بازیکن جوان اروپا لقب گرفت. این خرید با مبلغ 24 میلیون یورو انجام شد و بازیهای اخیر وی در رئال مادرید نشان میدهد که قطعا ارزش چنین مبلغی را داشته است.
خرید سوم کاسمیروی برزیلی بود که در کاستیا ( تیم دوم رئال مادرید) به طور قرضی توپ میزد. قرار داد وی با مبلغ 6.5 میلیون یورو دائمی شد. بازی های خوب این بازیکن باعث شد تا شگفتی پیش فصل رئال مادرید لقب بگیرد.
اما خرید سوم که حرف و حدیث فروانی داشت خرید آسیر ایارامندی از سوسیداد بود که گرانترین خرید اسپانیایی رئال مادرید نام گرفت و با مبلغ 32.2 میلیون یورو انجام شد
یک حساب سرانگشتی نشان میدهد که تا به اینجای کار تیم پایتخت نشین مبلغ 63.8 میلیون خرج کرده است در بخش دوم این مقاله به نحوه تامین این مبلغ میپردازیم.
در قدم اول فروش های تابستانی رئال مادرید را بررسی میکنیم.
گونزالو هیگواین با قیمت 37 میلیون یورو ، خوزه کایخون با قمیت 10 میلیون یورو و آلبیول با قیمت 12 میلیون یورو که همگی به ناپولی منتقل شدند و همچنین پدرو لیون که با قیمت 5.28 میلیون یورو به ختافه پیوست.
جمع این فروش ها برابر 56.76 میلیون یورو است که ما به تفاوت آن با خرید ها چیزی حدود 7 میلیون یورو میشود. جالب است بدانید که رئال مادرید حتی از انتقال نگردو از سویا به منچستر سیتی (با توجه به بندی که در قرار دادش وجود داشت) پول به جیب زده است.
پس تا به اینجای کار باشگاه مادریدی با توجه به بودجه نقل و انتقالات خود ( چیزی بیشتر از 70 میلیون یورو) نه فیرپلی مالی را دور زده است و نه نیاز به منبعی خارجی برای تامین نیازهایش داشته است.
در پایان به بحث انتقال پرهیاهوی گرث بیل میپردازیم. بازیکنی که جایزه بهترین بازیکن فصل و بهترین بازیکن جوان فصل پیش لیگ برتر را در اختیار دارد.
همانطور که از شایعات پیداست رئال مادرید دو پیشنهاد برای گرث بیل ارایه داده است. پیشنهاد اول هفتاد میلیون پوند به صورت یکجا و دومی صد میلیون یورو در چهار قسط. نکته جالب این انتقال اینجاست که در پیشنهاد اول تیم مادریدی با بودجه خود قادر به تامین این هزینه است و در پیشنهاد دوم با توجه به اینکه مبلغ در چهار قسط پرداخت میشود کار رئال مادرید حتی ساده تر از حالت اول خواهد بود زیرا اگر تصور کنیم که تیم موظف باشد تا هر سال مبلغ 25 میلیون یورو بپردازد پس سهم امسال او نیز 25 میلیون یورو خواهد بود. و لذا باز هم فیرپلی مالی رعایت شده است.
در این مقاله سعی شد تا جلوی بروز افکار کوته فکرانه ای چون تامین منابع مالی رئال مادرید توسط پادشاه اسپانیا که به دور از انصاف است ( تهمتی ناروا که متاسفانه تیم منچستر یونایتد هم توسط این اقلیت متحمل شده است) و همچنین دور زدن قانون فیرپلی مالی گرفته شود.

منبع:
http://www.tarafdari.com/کاربران/متن/28933/نقدی-کوتاه-بر-تفکری-شایع-درباره-رئال-مادرید

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
آنچلوتی هم به حرف های دیروز سرمربی بارسا واکنش نشون داده. (ببینید چقدر حرفهاش نابجا بوده که آدم آرومی مثل آنچلوتی هم صداش در اومده)
"I thought his words were strange. Martino hasn’t been here long and I think he doesn’t yet understand how European football works, and how his own club works. They’ve also spent many millions on signings"
"تاتا هنوز واقعیت فوتبال اروپا رو درک نکرده"
"Martino doesn’t yet understand how European football works" | English | AS.com
-------------------------------------------------
جالبه پست من (درباره سرمربی بارسا) که فاقد هر گونه بی احترامی بود پاک میشه، اما پست های دیگران که توهین های مستقیم به رئال هست، دست نخورده باقی می مونن!
شاید اشکال از منه که حوصله ریپورت دادن پست رو ندارم، چون واقعا حرف هایی که داخلشون زده میشه از نظرم بی ارزش هستن.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بیل الان در مادرید هست. گفته میشه که احتمالا فردا به صورت رسمی معرفی میشه.

مبارکتون باشه :)

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
این تلویزیونم دیگه شورشا در اورده
نه بازی رئال را میخواد نشون بده نه منچستر

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خیلی به این بیل امیدوار نیستم ... اگر جا بیوفته تو تیم و همه از حضورش خوشحال باشن مطمئنا میتونه رشد کنه و خیلی بهتر از این چیزی که هست بشه
ولی امان از آدم های ناراضی !
بازی های فصل پیش که با آرسنال تو زمین بود عملا هیچکاره بود ! به چشم نمیومد !
ولی حتما یه چیزایی دیدن که خریدنش ! هیچ خریدی بی دلیل نیست :دی

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
خیلییی گرونه . مگه چقدر بهتر از گوتزه و اوزیل و نیمار و ون پرسی و رونی و ریبری و ایبرا و سوارز و . ... هست !؟ رئال تو خرید مودریچ هم عجله کرد . هیچ تیم دیگه این این پول رو برای این بازیکن پرداخت نمیکنه هیچ تیمی

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
مودریچ درسته دیر توی تیم جا افتاد ولی در حال حاضر به یکی از بازیکنای تاثیر گذار وکلیدی تبدیل شده.
خیلییی گرونه . مگه چقدر بهتر از گوتزه و اوزیل و نیمار و ون پرسی و رونی و ریبری و ایبرا و سوارز و . ... هست !؟ رئال تو خرید مودریچ هم عجله کرد . هیچ تیم دیگه این این پول رو برای این بازیکن پرداخت نمیکنه هیچ تیمی
بهتره انقدر زود در مورد بیل قضاوت نشه...

بالا