• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آره دیگه امسال هم که سنگ تموم گذاشتن لیگ انگلیس هم دارن کلا همه چی تموم هست دیگه :) همه بازی ها اچدی و انگلیسی صفا سیتی

البته لیگ المان رو فقط پوشش نمیدن. من الان دنبال شبکه برای بازی بایرن مونیخ هستم. 10 دقیقه دیگه شروع میشه. احتمالا شبکه ورزش نشون بده بازی رو

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
البته لیگ المان رو فقط پوشش نمیدن. من الان دنبال شبکه برای بازی بایرن مونیخ هستم. 10 دقیقه دیگه شروع میشه. احتمالا شبکه ورزش نشون بده بازی رو

یورواسپورت لیگ آلمان رو پوشش میده !!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اولا بنده از دوستان رئالی همینجا عذر میخوام اگه کلامی از طرف بنده گفته شده که دوستان رو ناراحت کرده و همچنین بخاطر پستی که خارج از موضوع تاپیک بوده.

برای اینکه اسپم نباشه اول میخواستم ببینم این بیل بالاخره معرفی شد یا نه ؟ قرار بود دیروز به صورت رسمی در ورزشگاه معرفی بشه اما من خبری در این مورد پیدا نکردم. عجب داستانی شده.

یورواسپورت لیگ آلمان رو پوشش میده !!
در این مورد
والا هر موقع ما زدیم اینجا یا داشت تنیس میداد یا دوچرخه سواری...............

بازیهای لیگ المان رو میشه از سو پر اسپرت کال چو دید. گزارشگر انگلیسی و ایتالیایی

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
اولا بنده از دوستان رئالی همینجا عذر میخوام اگه کلامی از طرف بنده گفته شده که دوستان رو ناراحت کرده و همچنین بخاطر پستی که خارج از موضوع تاپیک بوده.

برای اینکه اسپم نباشه اول میخواستم ببینم این بیل بالاخره معرفی شد یا نه ؟ قرار بود دیروز به صورت رسمی در ورزشگاه معرفی بشه اما من خبری در این مورد پیدا نکردم. عجب داستانی شده.

نه هنوز !!
بیل داره خیلی بی نظمی میکنه !! واقعا انصاف نیست این حرکتها ازش !! به هر حال باید تیمی که اون رو به این جا رسونده رو احترام بزاره

در این مورد
والا هر موقع ما زدیم اینجا یا داشت تنیس میداد یا دوچرخه سواری...............

بازیهای لیگ المان رو میشه از سو پر اسپرت کال چو دید. گزارشگر انگلیسی و ایتالیایی

شما داری یورواسپرت اشتباه رو میزنی :)
EuroSport 2 NE رو باید ببینی :)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
چند تا نظر بدم ...

1 - اصلا از اینکه کاسیاس روی نیمکت بشینه خوشحال نیستم این بازی با گراندا هروفت نشونش داد من بغض گرفتم . کاسیاس سمبل باشگاه هست و حتی در مزخرفترین روزهاش باید توی تیم باشه اما این لوپز لامصب چقدر خوبه ...
2 - بیل .. بیل ... بیل ... خسته شدم دیگه من نمی دونم بازیکنی که توی تمرینات پیش فصل هیچ تیمی نبوده چه جوری میتونه به رئال کمک کنه حتی اگر بیل باشه ... اصلا به آینده این بازیکن تو رئال خوشبین نیستم . اما امیدوارم اومدن یا نیومدنش هرچی سریعتر مشخص بشه .
3 - از بازی کنونی رئال ( با توجه به شروع مسابقات و تغیر تاکتیک ) راضیم . توی 4 5 هفته ابتدایی فقط جمع کردن امتیاز مهم هست و نه هیچ چیز دیگه .
4 - چه بازیکن فوق العاده ای هست این ایسکو . به جرات می تونم بگم تنها بازیکنی است که دیدم بتونه مثل ژابی الونسو پاس های هوایی فوق العاده دقیق بده .
5 - شدیداً چشم به راه این ایبرامندی هستم ببینم چی کارس . توی کلیپ ها که عالی بود.

6 - فردا انتخاب بهترین بازیکن اروپا هست . با اینکه همه دوست داریم رونالدو انتخاب بشه و حق اون هم هست اما مطمئا مسی بازم انتخاب میشه :D

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
ویاس بواس هم اومدن بیل رو تأئید کرد و گفته "احتمالا تو دو روز آینده انتقال انجام میشه.". کاملا مشخص بود که این مدیرِ حریص تاتنهام کارِ انتقال رو تا آخرین روز طول بده. واقعا بیماره این بشر! البته تا حدودی بهش حق میدم. بهترین بازیکنش رو قراره بفروشه.
Villas-Boas: Bale could complete Real Madrid move 'very soon' - Goal.com

@mehrdad201: اگه نایل یا عرب*ست رو می گیری، Dubai Sport بازی های آلمان رو نشون میده. همچنین TRT Spor تو مسیر ترک*ست.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
مسوت اوزیل در مورد شایعه ترک رئال: من می خوام موفق باشم. تو این چند روز خیلی حرف ها درباره رفتن من به تیم های دیگه زده شده، اما من تا 2016 با رئال قرارداد دارم و می خوام اینجا بمونم. مربی به من اعتماد داره و احساس فوق العاده ای دارم. باعث افتخاره که توی رئال بازی می کنم."
Real Madrid C.F. - Official Web Site - Özil: "The coach has confidence in me and I want to be successful here"
---------------------------
تو بازی با گرانادا اوزیل دقیقه 65 تعویض شد و مستقیم به رختکن رفت. البته دقیقه 80 برگشت و روی نیمکت نشست تا بقیه بازی رو ببینه. فرداش همه روزنامه ها نوشتن که اوزیل از بودن تو رئال ناراضیه، حقوق 7 میلیونی می خواد و یونایتد پیشنهاد 50 میلیونی داده و ... . زیاد به اینجور شایعات نباید توجه کرد.

برای من جالب اینه که رئال با این همه دشمن بازیکن هاش انقدر طرفدار دارن و همه آرزوشونه که یکی از بازیکن های رئال رو به خدمت بگیرن! البته درک می کنم. خیلی تیم ها آرزوی داشتن حتی یکی از ستاره های خط هافبک رئال رو دارن. اوزیل، ایسکو، مودریچ، دیماریا، ژابی آلونسو و ...

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
آخرین خبر از انتقال گرت بیل:
سران باشگاه مادریدی در انتظار آن هستند تا هرچه زودتر خبر جذب بیل را به صورت رسمی اعلام کنندوتاتنهامی ها از آنها خواسته اند تا زمان قطعی شدن انتقال اریکسن به این تیم دست نگه دارند
سایت گل – طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس سران باشگاه رئال مادرید بی صبرانه منتظر آنند تا خبر رسمی خریداری گرث بیل را اعلام کرده و در روز دوشنبه مراسم معارفه او را برگزار کنند.اما طبق درخواست باشگاه تاتنهام، آنها باید منتظر بمانند تا خبر انتقال اریکسن، بازیکن خط میانی آژاکس به تاتنهام قطعی شود.​
سران باشگاه انگلیسی خواهان آن هستند که درابتدا خرید اریکسن را قطعی کرده و بعد رسما با انتقال بیل به رئال مادرید موافقت کنند. دراین میان سران آژاکس هم قصد دارند تا بهترین بهره برداری مالی را داشته باشند و پول خوبی از مبلغ هنگفتی که رئالی ها برای جذب بیل به تاتنهام می دهند را از سران باشگاه انگلیسی دریافت کنند.​
با وجود این صحبت ها سران رئال در کمال آرامش ماجرا را دنبال می کنند.خیال آنها از این بابت راحت است که پروسه انتقال بیل به تیمشان نهایی شده و توافقات نهایی حاصل شده و فقط اعلام رسمی این خبر باقی مانده که ممکن است در روز 2شنبه انجام شود. یعنی درروز پایانی بازار نقل و انتقالات که این اولین باری نیست که این اتفاق رخ می دهد.در سال 2002 رونالدوی برزیلی ده دقیقه قبل از اتمام زمان بازار نقل و انتقالات تابستانی قراردادش را با رئال مادرید امضا کرد؛ یعنی ساعت 23.50 دقیقه روز 31 آگوست.
حالا یکی از مقامات باشگاه مادریدی در این باره به خبرنگار آ.اس گفته:« نیازی به استرس کشیدن نیست. این بحثی است که تا ساعاتی دیگر نهایی می شود. بیل در رئال مادرید بازی خواهد کرد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رقابت بین رئال و یووه برای سرگروه شدن رقابت جذابی خواهد شد.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
مسوت اوزیل در مورد شایعه ترک رئال: من می خوام موفق باشم. تو این چند روز خیلی حرف ها درباره رفتن من به تیم های دیگه زده شده، اما من تا 2016 با رئال قرارداد دارم و می خوام اینجا بمونم. مربی به من اعتماد داره و احساس فوق العاده ای دارم. باعث افتخاره که توی رئال بازی می کنم."
Real Madrid C.F. - Official Web Site - Özil: "The coach has confidence in me and I want to be successful here"
---------------------------
تو بازی با گرانادا اوزیل دقیقه 65 تعویض شد و مستقیم به رختکن رفت. البته دقیقه 80 برگشت و روی نیمکت نشست تا بقیه بازی رو ببینه. فرداش همه روزنامه ها نوشتن که اوزیل از بودن تو رئال ناراضیه، حقوق 7 میلیونی می خواد و یونایتد پیشنهاد 50 میلیونی داده و ... . زیاد به اینجور شایعات نباید توجه کرد.

برای من جالب اینه که رئال با این همه دشمن بازیکن هاش انقدر طرفدار دارن و همه آرزوشونه که یکی از بازیکن های رئال رو به خدمت بگیرن! البته درک می کنم. خیلی تیم ها آرزوی داشتن حتی یکی از ستاره های خط هافبک رئال رو دارن. اوزیل، ایسکو، مودریچ، دیماریا، ژابی آلونسو و ...
از این شبکه های معمولی مه پاره هیچکدوم بازی های زنده رئالو نمیدن؟
این شبکه های عربی هات حتما یکشون باید بده دیگه
نمیشناسید جایی رو؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اتفاقا همین الان رءال با دیپورتیو داره بازی میکنه و تو 20 دقیقه اول با گل های کاکا و موراتا 2-0 جلو افتاده...حیف که نمیشه دید.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اتفاقا همین الان رءال با دیپورتیو داره بازی میکنه و تو 20 دقیقه اول با گل های کاکا و موراتا 2-0 جلو افتاده...حیف که نمیشه دید.

جالبه تا داشتم این پستو میذاشتم رءال گل سوم رو هم زد...زننده گل کاسمیرو.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
یه سوال فنی:از الان مشخصه که تیم اول کدوم گروه ها به تیم دوم کدوم گروه ها میخورن یا قرعه کشی میشه؟کلا یه توضیحی بدید که چه جوری تیما به هم میخورن ممنون میشم.فکر کنم اگه قرعه کشی باشه تیمای اول سید1 میشن تیمای دوم سید 2 یعنی تیمای اول به هم نمیخورن و تیمای دوم هم به هم نمیخورن دیگه؟درسته؟
ممنون

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
یه سوال فنی:از الان مشخصه که تیم اول کدوم گروه ها به تیم دوم کدوم گروه ها میخورن یا قرعه کشی میشه؟کلا یه توضیحی بدید که چه جوری تیما به هم میخورن ممنون میشم.فکر کنم اگه قرعه کشی باشه تیمای اول سید1 میشن تیمای دوم سید 2 یعنی تیمای اول به هم نمیخورن و تیمای دوم هم به هم نمیخورن دیگه؟درسته؟
ممنون

سوال منم هست اتفاقا

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
حضور گالاتاسرای هم توی این گروه جالب میشه

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
همین که کاکا دو گل زده خودش نشون میده کارلتو بلده ازش بازی بگیره ...

فقط بحث نگران کننده رونالدو هست که خیلی شُل بازی میکنه و یجورایی بی انگیزه ... البته شاید من اینجوریه احساس میکنم

بالا