• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
کریستیانو و خرید فراری پس از تمدید

ferrari.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : کریستیانو رونالدو ، ستاره پرتغالی رئال مادرید شیفته خودروهاست و پس از تمدید قراردادش با رئال مادرید ، تصمیم گرفت که یک فراری را به عنوان کادوی تمدید برای خودش بخرد .
در حقیقت ستاره پرتغالی رئال مادرید که دستمزدش به سالی 21 میلیون یورو رسده است ، ااخیرا یک فراری فاراری مدل 499 را در پرتغال با قیمت 1.3 میلیون یورو خریداری کرده است .
ماهی 7 میلیارد تومن حقوق میگیره:blink:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
کریستیانو و خرید فراری پس از تمدید

ferrari.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : کریستیانو رونالدو ، ستاره پرتغالی رئال مادرید شیفته خودروهاست و پس از تمدید قراردادش با رئال مادرید ، تصمیم گرفت که یک فراری را به عنوان کادوی تمدید برای خودش بخرد .
در حقیقت ستاره پرتغالی رئال مادرید که دستمزدش به سالی 21 میلیون یورو رسده است ، ااخیرا یک فراری فاراری مدل 499 را در پرتغال با قیمت 1.3 میلیون یورو خریداری کرده است .
آخه چه فایده الان دیگه اوزیل نیست که شکستش بده حالشو بگیره!

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
بنزما خیلی آدم رو نگران میکنه :( یه دروازه خالی و دو سه تا موقعیت صد در صد رو خراب کرد! احمق بازی تماشاگرایی که به استادیوم میرن هم که جای خود داره ولی در هر صورت گل پشت پای رونالدو که فکر کنم از بین پای مدافع هم رد شد خیلی تاثیرگذار بود.

اره واقعا
داش کریم هر بازی یه مدلیه
حالا ایشالله بهتر بشه
ماهی 7 میلیارد تومن حقوق میگیره:blink:

پ ن پ ماهی 700 هزار تومن :blush:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
پ ن پ ماهی 700 هزار تومن :blush:
خیلی زیاده ماهی 1.48 میلیون پوند.
یادمه اون موقع که تازه اومده بود رئال از همه بیشتر میگرفت ولی فقط ماهی 200 هزار دلار.
چه خبره؟

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
این وبسایت رو امروز پیدا کردم و مطالب جالبی توش زده شده.
مخصوصا اینکهئمدیر سایت خودش تصاویر مختلفی توی ورزشگاه رئال داره.
خانه - realmadrid
[/FONT][/RIGHT] [/RIGHT]
این بابا اسمش بابک سرانی آذره. من تو دوران دبیرستان هر روز روزنامه خبر ورزشی رو می خوندم و این آقا تو بخش فوتبال خارجی مطلب می نوشت. تا اونجایی که یادمه هوادار دو آتیشه بارسا و به خون رئال تشنه بود! نمی دونم حالا چی شده که وبسایت هواداری رئال رو اداره می کنه !!:blink:

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
این بابا اسمش بابک سرانی آذره. من تو دوران دبیرستان هر روز روزنامه خبر ورزشی رو می خوندم و این آقا تو بخش فوتبال خارجی مطلب می نوشت. تا اونجایی که یادمه هوادار دو آتیشه بارسا و به خون رئال تشنه بود! نمی دونم حالا چی شده که وبسایت هواداری رئال رو اداره می کنه !!:blink:

من وبلاگشم که میخوندم نوشته بود از یک جایی به بعد یه سری از افکار و عقایدم تغییر کرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

عجب بازیکنی بود این رونالدوی برزیلی. گلزن فهار مادرزاد. واقعا از دیدن بازیهاش ادم سیر نمیشد. هر لحظه بوی گل میداد. فکر میکنم به همه عناوین قهرمانی هم رسید. جام جهانی رو که گرفت. سی ال رو هم گرفته بود دیگه نه ؟

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
عجب بازیکنی بود این رونالدوی برزیلی. گلزن فهار مادرزاد. واقعا از دیدن بازیهاش ادم سیر نمیشد. هر لحظه بوی گل میداد. فکر میکنم به همه عناوین قهرمانی هم رسید. جام جهانی رو که گرفت. سی ال رو هم گرفته بود دیگه نه ؟

تنها افتخاری که بهش نرسید چمپیونزلیگ بود.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
رئيس باشگاه رئال مادريد معتقد است که هافبک ولزي تاتنهام را ارزان خريده است.
فلورنتينو پرس معتقد است که مبلغ قابل توجهي که براي خريد گرت بيل هزينه شده، «ارزان بوده است» زيرا «نمي‌توان تخمين زد چه سرمايه‌اي به دست آورده‌ايم و او به ما اجازه مي‌دهد که بيش از آنچه خرج کرده‌ايم، به دست آوريم.»
وي تأکيد کرد: جذب بهترين بازيکنان خارج از باشگاه، الگوي رئال مادريد است و بيل بهترين بازيکنان در دسترس در بازار نقل و انتقالات بود. ما دو سال به دنبال او بوديم. تلويزيون هر هفته مسابقات تاتنهام را نشان مي‌داد.
رئيس باشگاه رئال مادريد پيوستن به رئال مادريد را روياي کودکي بيل دانست و افزود: او به رئيس باشگاه تاتنهام گفته بود که اگر به ليگ قهرمانان نرسند و پيشنهادي مطرح شود، تيم را ترک مي‌کند. بيل از بچگي يکي از هواداران رئال بود. بازي در اين تيم روياي او بود و هرکاري براي رسيدن به آن انجام داد.
وي خاطرنشان کرد: فلسفه ما در سانتياگو برنابئو داشتن بهترين بازيکنان است که در جذب فيگو، زيدان و رونالدو هم آن را نشان داديم و با از دست دادن پول، سود بسياري به دست آورديم.
پرس همچنين از خريد کاکا حمايت کرد و گفت: خريد وي به ما کمک کرد تا قراردادمان را با آديداس تمديد کنيم. او به دليل مصدوميت بدشانسي آورد و در سطحي که از او انتظار داشتيم، بازي نکرد اما از لحاظ اقتصادي دارايي بزرگي بود.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
بازی امشبه دیگه ؟؟

چه شبکه ای زنده نشون میده ؟؟ کسی ***** رایگان داره فوتبال ببینیم
biggrinsmiley.gif

آره سوال من هست بازی ساعت چنده ؟
امشب ساعت 11:30

راستی امشب کیا مصدوم هستن ؟ بیل خوب شده ؟

بیل احتمال زیاد امشب بازی نمیکنه و برای بازی بعدی آماده میشه

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
خب این بازی رو هم بردیم

تبرییییک

Sent from my qual core 1100 Using Tapatalk Super Full HD

بالا