نگفت عکس نزارین.گفت صفحه اصلی تاپیک لود نشه.حالا یا فایل پیوست یا داخل یه چیزی که در حال حاضر اسمشو یادم رفتشما ک کاربر فعالی
اون از کل کل ک همه ضد رئالن
عکس هم نزاریم
یه سوال
به نظر شما ما چ کاری کنیم صحیحه و از نظر شما مشکلی نداره؟
میخای درخاست بدیم تاپیکو پاک کنن خیال همتون راحت :lol:
خب بازی تمام شد. 1 0 به نفع اتلتیکو
البته نمیخوام فضولی کنم چون من هوادار مادرید نیستم
اما به نظر من رئال مورینیو خیلی ترسناک تر بود با اینکه بازیکنی مثل بیل رو نداشت.
و اینکه نبود اوزیل واقعا تو این بازی خودشو نشون داد چون کسی نبود رونالدو رو به خوبی تغذیه کنه
و به نظر من تاثیری که موراتا که محصول خود اکادمی رئاله داشت به مراتب بیشتری از تاثیری بود که گرانترین خرید جهان داشت .
متاسفم ... کلا همین ... از اون شب هایی بود که بازیمون کلا نگرفت و روی یک اشتباه احقانه گل خوردیم و البته شانس هم اوردیم که 2 3 تا گل دیگه نخوردیم .
واقعا از بازی که هیچی نمیشه گفت . فقط می تونم بگم کوئنترائو و لوپز و یکمی هم راموس بهترین های رئال بودند . وای بر این بنزما و دیماریا اما ...
سوال مهمی برام پیش اومده ، یعنی ما واقعا اوزیل رو به خاطر این از دست دادیم !!!؟ واسه این آنتونیو آدان هم زیاد بود .
در پایان باید بگم اتلتیکو عالی بازی کرد و با یک دفاع هوشمندانه تمام فضاهای زنده و مرده زمین رو گرفت انصافا برد حقشون بود.
بیل هم خیلی احساسی بازی کرد و همه توپ ها رو لو داد.موندم چرا پولی که بابت ایرامندی دادن رو صرف خرید یه مهاجم نکردن!
ولی در کل به این تیم خیلی امیدوارم و مطمئنم با گذشت زمان بهتر میشیم...
بیل هم خیلی احساسی بازی کرد و همه توپ ها رو لو داد.موندم چرا پولی که بابت ایرامندی دادن رو صرف خرید یه مهاجم نکردن!
ولی در کل به این تیم خیلی امیدوارم و مطمئنم با گذشت زمان بهتر میشیم...