• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
اتفاقا ایارامندی یکی از بهترین خرید های رئال بوده !
خرید الکی یعنی گرت بیل ! با همین پول میشد سوارز و کاوانی رو گرفت و اوزیل رو هم از دست نداد !

کو جانشین آلبیول ؟ یا هیگواین یا کایخون ؟

رئال امسال همه چیز رو فدای گرت بیل کرد ...
مطمئنم این ارنج دلخواه کارلتو نیست ! تیم های کارلتو همیشه با تاکتیک دفاع و حمله میکنن !

واران مصدومه ؟

ایرامندی فقط پاس های روبه عقبش به مقصد میرسید و هیچ حرکتی رو توی این چند بازی ازش ندیدم که دلمون رو خوش کنه. با برگشت واران و آلونسو وضع دفاع بهتر میشه ولی همچنان برای پست مهاجم مشکل داریم

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
-هیچکی اون وسط نبود
خدا کنه ژابی زودتر خوب بشه بتونه
یه توپ هم به بنزما نرسید
-بجای این ایرامندی هم اگه از اول مودریچ رو گذاشته بود بهتر بود

در کل اوضاع تیم خرابه

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
خوب شد که نتونستم بازی رو ببینم ولی ناراحت از این نتیجه نگرفتن!!!!!!!

یکی بیاد بگه بازی چه خبر بود؟ فقط متوجه شدم موراتا بازم بازی داده شده کسی که احتمالا تا 5 سال دیگه هم به پای کسانی مثل هیگواین یا بنزما نمیرسه .

تنها امیدواری اینه که واران و آلونسو یکم بیان سروسامون بدن و همچنین با گذر زمان رونالدو و بیل هماهنگ بشن :)

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
یکی از احمقانه ترین فصل های نقل و انتقالاتی که خاطرم میاد همین فصل بود
هیگواین و اوزیل رو می فروشیم در حالی که هیچ جایگزینی براشون در نظر نگرفتیم، تیم رو پر کردیم از هافبک های دفاعی که خلاقیتی ندارن
جایگزین بنزما موراتا شده، مهاجم بیست ساله و بی تجربه (به شخصه موراتا رو خیلی دوست دارم و فکر می کنم اینده ی درخشانی داره) ولی واقعا در بازی هایی مهم و سرنوشت ساز مانند بازی با دورتموند فصل پیش باید امیدمون به این مهاجم های گل نزن باشه ؟
توی پستی که گرت بیل رو خریداری کردیم، دیماریا و خسه رودریگز رو داشتیم، ما نیاز به یه مهاجم نوک کلاسیک مانند فالکائو و کاوانی داریم. با پول خرید بیل می تونستیم این دو مهاجم رو بخریم و اوزیل رو نگه داریم
متاسفم برای این طرز فکر که چند ساله حاکم بر تیممون شده، احساس می کنم نیاز به یک تفکر مدیریتی جدید داریم.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
یکی از احمقانه ترین فصل های نقل و انتقالاتی که خاطرم میاد همین فصل بود
هیگواین و اوزیل رو می فروشیم در حالی که هیچ جایگزینی براشون در نظر نگرفتیم، تیم رو پر کردیم از هافبک های دفاعی که خلاقیتی ندارن
جایگزین بنزما موراتا شده، مهاجم بیست ساله و بی تجربه (به شخصه موراتا رو خیلی دوست دارم و فکر می کنم اینده ی درخشانی داره) ولی واقعا در بازی هایی مهم و سرنوشت ساز مانند بازی با دورتموند فصل پیش باید امیدمون به این مهاجم های گل نزن باشه ؟
توی پستی که گرت بیل رو خریداری کردیم، دیماریا و خسه رودریگز رو داشتیم، ما نیاز به یه مهاجم نوک کلاسیک مانند فالکائو و کاوانی داریم. با پول خرید بیل می تونستیم این دو مهاجم رو بخریم و اوزیل رو نگه داریم
متاسفم برای این طرز فکر که چند ساله حاکم بر تیممون شده، احساس می کنم نیاز به یک تفکر مدیریتی جدید داریم.

چ عجبی دادا
افتخار دادین :happy:
-------
راستی بازی بعدی لیگ قهرمانانه؟

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
چ عجبی دادا
افتخار دادین :happy:
-------
راستی بازی بعدی لیگ قهرمانانه؟

بله، بازی بعد با کپنهاگ هستش، تیمی که تونست با یوونتوس مساوی کنه
روز چهارشنبه ساعت ۲۲:۱۵

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سایت گل- فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی تیم ملی روسیه که سابقه هدایت رئال مادرید را در دست دارد، دیشب در گفتگویی در برنامه «ال پریمر توکه» شبکه اوندا سرو شرکت کرد و به بررسی شرایط کنونی تیم های اروپایی از جمله رئال مادرید و اوضاع ایکر کاسیاس در رختکن تیم مادریدی پرداخته.متن این گفتگو را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم.این بخش اول این گفتگو است:
رئال مادرید: بازیکنان درحال تطبیق یابی با تغییر سیستم بازی هستند.کارلو به زمان نیاز دارد. او تیم فوق العاده ای را در اختیار دارد و از نظر من رئال بزرگترین مدعی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپاست؛ تیمی مثل رئال با چنین بازیکنانی وجود ندارد

اوزیل: نمی دانم که چه اتفاقی در رئال رخ داد ولی فکر می کنم که اوزیل بازیکن خیلی مهمی برای رئال مادرید بود. بازیکنی تراز اول. فروش او تصمیم اشتباهی بود

بیل: بیل هم بازیکن بزرگی است ولی باید به او زمان داد تا بتوانددرک کند که آنچلوتی چه فوتبالی از او می خواهد. باید منتظر ماند تا او شرایط فیزیکی ایده آلش را به دست بیاورد.او سرعت خوبی دارد و قدرت شوتزنی بالایی داردوفقط به این نیاز دارد که از نظر فیزیکی به اوج برسد

بنزما: اگر توپ به بنزما برسد، بلافاصله آن را شوت خواهد کرد. بنزما بازیکنی است که باید مقابل دروازه قرار بگیرد و کیفیت بالایی دارد و عطش بالایی نیز برای گلزنی دارد.مثل همیشه انتقاداتی که به گوش می رسد، به این خاطر است که او گل نمی زند و حرکت نمی کند. همیشه در همه لحظات تردیدهایی وجود دارد.

کاسیاس و دیگو لوپس: هردویشان دروازه بانان بزرگی هستند. من هردویشان را خیلی خوب می شناسم. چون در سال 2007 با آنها کار کرده ام.هردویشان خیلی خوب هستند و من هم برای انتخاب از میان این دو نفر سختی های زیادی کشیدم. من ایکر را انتخاب کردم که دروازه بان فوق العاده ای بود. الان برای دیگو هم خوشحالم. او نشان داده که در سطح فوق العاده ای است. درک اینکه یک دروازه بان در لالیگا درون دروازه قرار گیرد و دیگری در لیگ قهرمانان اروپا بازی کند، سخت است. نمی توان درهر تورنمنت دروازه بان عوض کرد، انگار که بازیکن میانی هستند...دروازه بانی پست خیلی حساسی است. به نظر من ایکر مشکلی برای حضور در جام جهانی 2014 نخواهد داشت.

تیم ملی روسیه: دو بازی دیگر تا پایان بازیهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 مانده و دردنیای فوتبال هیچ چیزی مشخص نیست. امیدواریم بتوانیم به جام جهانی برسیم. روی کاغذ دو بازی باقی مانده ما بازیهای آسانی هستند.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
رئالی ها این هفته در لالیگا با یک گل مغلوب رقیب همشهری شدند تا اعتراض هواداران به شیوه بازی این تیم شدت بگیرد.
سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، در آستانه دیدار تیمش مقابل کپنهاگن در لیگ قهرمانان، اعلام کرد که نارضایتی هواداران، تنها انگیزه او را بیشتر می کند.

رئالی ها این هفته در لالیگا با یک گل مغلوب رقیب همشهری شدند تا اعتراض هواداران به شیوه بازی این تیم شدت بگیرد.
اما سرمربی ایتالیایی اعلام کرد از این نارضایتی به عنوان ابزاری برای انگیزه دادن به خود و تیمش استفاده می کند.
او به خبرنگاران گفت:" این حقیقت که هواداران از ما راضی نیستند، به من انگیزه می دهد. تیم خیلی خوب کار نمی کند زیرا ما تغییرات زیادی داشتیم اما مطمئنم که پیشرفت خواهیم کرد.

شکست در یک دربی اتفاق خوبی نیست. ما باید با بازی های خوب و کسب پیروزی، به این مسئله واکنش نشان بدهیم. من اعتماد زیادی به تیمم دارم و مطمئنا در دیدار مقابل کپنهاگن واکنش خوبی خواهیم داشت."
کریم بنزما به تازگی با انتقادهای زیادی مواجه شده اما آنچلوتی و همچنین، سرخیو راموس، کاپیتان رئال، از او حمایت کردند.
کارلتو گفت:" نمی دانم کریم در دیدار فردا شب در ترکیب اصلی خواهد بود یا نه اما اگر او بازی کند، مطمئنم که نمایش خوبی ارائه می دهد."
راموس هم در ادامه صحبت های سرمربی تیمش، افزود:" به نظر من، کریم یکی از بهترین مهاجمان دنیاست."
رئال در اولین دیدارش در لیگ قهرمانان اروپا، با نتیجه 6-1 گالاتاسرای را از پیش رو برداشت.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
بازی داره شروع میشه. به امید یه بازی خوب و پیروزی پر گل

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
با این بازی که امشب از دیماریا دیدم واقعا حیفه که بخواد نیمکت نشین گرت بیل بشه، امیدوارم این فرمش رو تا اخر فصل حفظ کنه
تنها کمبودی که داریم مهاجم نوکه، بنزما بیشتر ویژگی های وینگر رو داره تا مهاجم نوک
از اینکه انچلوتی به بازیکن های اکادمی میدون میده واقعا خوشحالم.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
خیلی عالی بود بازی فوق العاده ای دیدیم

این تیم خیلی عالیه فقط زمان میخواد چه تیمی بشیم چند ماه دیگه

از همه اینا بگذریم فوق العاده خوشحال شدم ایکر مقدس 90 دقیقه تو ترکیب بود انشالله همیشه فیکس باشه روح و انگیزه میده به تیم

تبریک تبریک تبریک

Sent from my qual core 1100 Using Tapatalk Super Full HD

بالا