• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
خدا را شکر
تیریک برای برد پر گل
خیلی خوشحالم که رونالدو رو فرمه
خدا کنه همینجوری ادامه پیدا کنه
حقش امسال توپ طلاست

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
دود از کنده بلند میشه
حکایت ایکره. ک واقعا خوشحال شدم برگشت و تک ب تک هم گرفت
اصلن یه وضعی
-----
اهان یادم رفت تبریک بگم
----
یووه و گالا هم اون طرف مساوی کردن
دیشب شب رئال بود ;)

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
دود از کنده بلند میشه
حکایت ایکره. ک واقعا خوشحال شدم برگشت و تک ب تک هم گرفت
اصلن یه وضعی

دقیقا، با اینکه بیشتر بازی بیکار بود ولی چند دقیقه ی اخر سه تا واکنش خیلی خوب داشت که ثابت کرد هنوزم تو اوجه
این قضیه ی دروازه بان هامون هم یه جورایی جالبه، از یه طرف بیشتر رئالی ها دوست دارن ایکر توی دروازه باشه، از طرف دیگه هم لوپز داره عالی کار می کنه
اگه بتونیم هر دو دروازه بان رو در کنار هم نگه داریم تا چندین سال بیمه ایم.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
ایکر خیلی با لوپز فرق داره

ایکر خاصه مقدسه از اول برا رئال بوده روح رئاله

چیزی که گوشه ایش شاید برای لوپز صدق کنه

خعلی هوادارا دوستش دارن

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
ايکر کاسياس با توجه به اينکه به دروازه‌بان دوم رئال مادريد تبديل شده است اعلام کرد هيچ برنامه‌اي براي ترک سانتياگو برنابئو ندارد.

به گزارش فارس،کاسياس در زماني که ژوزه مورينيو هدايت رئال را به دست داشت دچار آسيب ديدگي شد و مدت‌ها از ترکيب اين تيم دور ماند. در دوران آسيب ديدگي، ديگو لوپز به رئال پيوست و با نمايش خيره کننده خود، جاي کاسياس را گرفت. پس از آنکه مورينيو به چلسي رفت و کارلو آنچلوتي هدايت رئال را به دست گرفت، لوپز باز هم به کاسياس ترجيح داده مي‌شود.

در حالي که رئال مادريد با نتيجه چهار بر صفر از سد کپنهاگن دانمارک در ليگ قهرمانان اروپا گذشت، ايکر کاسياس پس از مدت‌ها موفق شد يک ديدار کامل را در ترکيب اين تيم حضور داشته باشد.

کاسياس در اين مورد گفت: همه ما در اين ديدار پيروز شديم. هم من، هم ديگو و هم رئال مادريد. در ترکيب تيم ديگو نيز حضور دارد که در سطح بسيار بالايي کار مي‌کند. اين موضوع موجب مي‌شود تا شما بهتر از گذشته تمرين کرده و بهتر شويد. در دوران فوتبال هر بازيکني، روزهاي خوب و بد وجود دارند. نمي‌خواهم چيزي را پنهان کنم. اگر سرمربي بر اين باور باشد که من در ديدارهاي ليگ قهرمانان اروپا به ميدان بروم، از فرصتي که در اختيارم قرار مي‌گيرد استفاده کرده و تلاشم را هم بيشتر خواهم کرد.

کاسياس در ادامه گفت: به خاطر داشته باشيد من هشت ماه به ميدان نرفتم که زماني طولاني است. در نظر دارم در رئال مادريد بمانم و دوران فوتبالم را نيز در همين تيم به پايان ببرم.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
:(

87087927029933667370.jpg

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آنجلوتی: دفاع رئال مادرید ضعیف است. / گرت بِیل می خواهد دوران نقاهت خود را در باشگاه رئال مادرید سپری کند.

مسی بوک_ کارلو آنجلوتی سرمربی رئال مادرید بر این باور است که برای باشگاهی به سابقه تیمِ مادریدی در یافت هشت گل در مسابقات فصل جاری تا اینجای کار، اصلا جالب نیست.

به گزارش مسی بوک، کارلو آنجلوتی سرمربی رئال مادرید بر این باور است که تیمش علی رغم دریافت تنها یک گل در چهار دیدار گذشته شان در فصل جاری، از خط دفاعیِ ضعیفی برخوردار است. رئال مادرید در فصلِ جاری لالیگا، تنها با یک شکست از اتلتیکو مادرید رقیب دیرینه و همشهری، در رده سوم جدول ایستاده است. با وجود این که رئال مادرید در تعطیلات قبل از فصل مهاجمی چون مسوت اوزیل را به آرسنال فروخت، آنجلوتی با توجه به این که تیم او در همه دیدارهای فصل جاری هشت گل را دریافت کرده؛ بر این باور است که رئال مادرید باید به سر و سامان دادنِ وضعیت خط دفاعی تیمش بپردازد. سرمربی رئال مادرید می گوید: "من از ترکیب تیم بسیار راضی هستم و به اوزیل هم گفتم امیدوارم در آرسنال موفق باشی. من هنوز هم فکر می کنم که ما به مسوت اوزیل نیازی نداریم و از بازیکنان قدرتمندی در خط تهاجمی خودمان سود می بریم. رفتن اوزیل مشکل بزرگی نبود و ما الان در حال زدن گل های بسیاری به حریفان در مسابقات هستیم، مشکل اصلیِ ما عدم تعادل بین خط حمله و دفاع است. ما هشت گل را در تمام بازی های فصل جاری دریافت کرده ایم و این برای تیمی به سابقه رئال مادرید خیلی زیاد است و مشکل اصلی به نظر من در این موضوع نهفته است."
رئال مادرید روز شنبه سانتیاگو بِربانِئو را به مقصدِ لوانته ترک خواهد کرد تا دیداری را با نماینده این شهر در لالیگا برگزار کند، در حالی که گَرت بِیل ستاره بزرگ ولزی به دلیل مصدومیت رانِ پا باشگاه مادریدی را در این سفر همراهی نخواهد کرد. گِرت بِیل که با رقم بسیار بالایی تاتنهام را در تعطیلات بین فصل به سمت سانتیاگو بِربانِئو ترک کرد، روز سه شنبه از سوی سرمربی تیم ملی ولز به اردوی تیم ملی فراخوانده شد. اما او هر دو دیدار تیم ملی کشورش را در مقابل تیم های بلژیک و مقدونیه از دست خواهد داد. آنجلوتی از بِیل انتظار دارد، که دوران نقاهت خود را در باشگاه مادریدی طی کرده و با جدیت آمادگی دوباره خود را برای حضور در میادین فوتبال به دست آورد. سرمربی رئال مادرید بر این باور است که ستاره ولزی، تا دیدار با مالاگا آمادگی لازم را به دست آورده و به احتمال زیاد در این دیدار حضور خواهد یافت. او می گوید: "من فکر می کنم بِیل تا 15 روز آینده با ما و در باشگاه خواهد بود و آمادگی مناسب را کسب خواهد کرد. البته این درست است که ما باید با تیم ملی ولز همکاری داشته باشیم، اما من فکر می کنم، خود بِیل می خواهد در مادرید مانده و تا زمانِ مسابقه با مالاگا به آمادگی کامل برسد"
سرمربی رئال مادرید همچنین به ناامیدی ستاره بیست و چهار ساله ولزی اشاره کرد و گفت: "گرت بِیل در فصل جاری و تاکنون نتوانسته است یک نود دقیقه کامل را برای تیمش به میدان برود و درک این مسئله که او چرا کمی ناراحت به نظر می رسد، شاید چندان مشکل نباشد. او برای حضور در ترکیب رئال مادرید بسیار امیدوار و هیجان زده بود، اما دچار وضعیت نامناسبی شد، اما باید بگویم که بِیل از نظر روحی خودش را حفظ کرده است. وقتی یک بازیکن تمایل شدید برای حضور در میدان دارد و نمی تواند مسلما سخت است، اما شرایط بِیل از نظر روانی چندان بد نیست. او آرام است چون این مسئله یک تراژدی محسوب نمی شود و مشکل کوچکی است که به زودی حل خواهد شد و گرت بِیل آن را به فراموشی خواهد سپرد."

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
کاوانی: رئال مادرید تیم رویاهای لوئیس سوارس است

289645_heroa.jpg

مهاجم پاری سن ژرمن که هم تیمی لوئیس سوارس در تیم ملی اروگوئه است یادآوری کرده که سوارس منتظر پیشنهاد باشگاه مادریدی است.
ادینسون کاوانی ستاره اروگوئه ای باشگاه پاری سن ژرمن و هم تیمی لوئیس سوارس در تیم ملی اروگوئه در صحبت هایی از تمایل سوارس برای پیوستن به رئال مادرید صحبت کرده.

در گزارش منتشره در دیلی میل از قول کاوانی می خوانیم:« رئال مادرید تیم رویاهای لوئیس سوارس است و سوارس معتقد است که ارزشش را دارد که منتظر پیشنهاد رئال مادرید بماند. »
اودر مورد ماندن سوارس در لیورپول گفت:«از اینکه سوارس در لیورپول ماند ومجددا برای این تیم به میدان رفت و خیلی سریع پایش به گل باز شد، متعجب نشده ام .او کامل ترین مهاجم لیگ برتر و یکی از کامل ترین مهاجمان دنیاست. سوارس این فصل گلهای زیادی خواهد زد. من مطمئنم که هواداران لیورپول از ماندن لوئیس راضی هستند و پیوستن به آرسنال در رویاهای لوئیس نبود. شاید اگر او به رئال مادرید رفته بود، اوضاع کاملا متفاوت بود ولی رئال در بازار تابستانی اهداف دیگری را دنبال می کرد.»

بنا برگزارش این روزنامه بریتانیایی سران رئال حاضر نبودند تا در بازار تابستان گذشته مبلغ 65 میلیون یورویی که لیورپولی ها برای فروش سوارس طلب کرده بودند را بپردازند و بعد از خرید بیل تمایل چندانی به سرمایه گذاری هنگفت دیگری برای خرید یک ستاره دیگر نداشتند. البته به نظر می رسد که سران لیورپول برای فروش سوارس در بازار زمستانی نیز رقم مشابهی را طلب کنند. از سوی دیگر سوارس همچنان تمایل زیادی برای انتقال به رئال مادرید دارد و مدیربرنامه های او نیز از این انتقال استقبال خواهد کرد. طبق گزارش روزنامه دیلی میل سران آرسنال ممکن است در بازار زمستانی دوباره برای خریداری سوارس دست به کار شوند.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آنچلوتی: به اوزیل نیازی نداریم؛از جدایی او پشیمان نیستم؛ بیل راضی نیست، اومی خواست بازی کند

301185_heroa.jpg

سرمربی ایتالیایی نیازی به صحبت کردن با بنزما نمی بیند؛ او بنزما را مهاجم اصلی تیمش دانسته و به او اعتماد دارد.
کارلو آنچلوتی سرمربی رئال مادرید در کنفرانس خبری اش که در آستانه مصاف تیمش با لوانته برگزار شد، شرکت کرد و به بررسی شرایط کنونی تیمش پرداخت. او در صحبت هایی یادآوری کرد که تیمش به مسعوت اوزیل نیازی ندارد و به گل می رسد و مشکل تیمش را در تعادل تیم دانست.

دراینجا می توانید متن صحبتهای کارلتو را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:

*اوزیل: از جدایی اوزیل پیشمان نیستم. برایش آرزوی موفقیت می کنم ولی ما به اوزیل نیاز نداریم؛ چون در بخش تهاجمی عملکرد خوبی داریم. ما گلهای زیادی می زنیم و مشکل تیم در تعادلش است. چرا که گلهای زیادی هم دریافت می کنیم

*بیل: او در مادرید می ماند ودر طول این 15 روز تمرین می کند و برای بازی بعدی تیم بعد از بازی با لوانته (مقابل مالاگا) آماده خواهد بود. او راضی نیست؛ چون انگیزه های زیادی برای بازی کردن داشت. بیل دوره خیلی سختی را پشت سرگذاشته ولی از نظر روانی شرایط خوبی دارد. بیل بازیکن آرامی است و مشکل او هم جدی نیست.

*صحبت با رونالدو: من تلاش می کنم که رابطه خوبی با همه بازیکنانم داشته باشم. برای تیم خیلی خوب است که این رابطه خوب برقرار شود.

*دی ماریا: او در بازی قبلی تیم در پستی جلوتر از قبل قرار گرفته بود و روند گلزنی اش را شروع کرد. او می تواند در پست های زیادی در سمت راست، چپ و یا مرکز بازی کند. دی ماریا توانایی های متعددی دارد و این او را مبدل به بازیکن مهمی نموده است.

*سیستم 3-3-4 :در بازی با کپنهاگن با این سیستم بازی کردیم و من از این سیستم خوشم آمد. تعادل خوبی داشتیم و البته همه چیز به جایگاه کریستیانو بستگی دارد. اگر بخواهیم باز، بازی کنیم، باید 3 بازیکن میانی را به میدان بفرستیم. به صورت طبیعی باید با سیستم 3-3-4 یا 2-4-4 بازی کنیم.

*سیستم چرخشی: در بازی شنبه بازیکنانی بازی خواهند کرد که در بازی با کپنهاگن درترکیب اصلی نبودند.

*موراتا: او می تواند مقابل لوانته بازی کند.

*کاسمیرو: او خیلی جوان است وباید خیلی مراقبش باشیم.اگر اوضاع خوب پیش برود، می توانیم دقایق بیشتری به او بازی بدهیم. او بازیکن بزرگی است وبه کسب تجربه نیاز دارد تابهتر شود

*لوانته: لوانته تیم سرسختی است. به ویژه در خانه. آنها قبل از این هم برای رئال مشکل ساز شده بودند.باید کاملا متمرکز باشیم و بازی منسجمی ارائه دهیم.

*کوئنترائو: او اخیرا دل درد داشت و باتیم تمرین نکرد ولی آماده و در دسترس است.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سرمربي ايتاليايي در اين تابستان جاي مورينيو را روي نيمکت رئال گرفت و واران که در زمان آقاي خاص به يکي از مدافعان اصلي تيم تبديل شد، تاکيد کرد که علي رغم تفاوت هايي که کارلتو به سرمربي قبلي دارد، رابطه خوبي با اين مربي برقرار کرده است.

مدافع جوان فرانسوي به مارکا گفت:" نمي توان مورينيو را با آنچلوتي مقايسه کرد. آنها سبک هاي مختلفي دارند. اما من خيلي خوب با سرمربي جديد رابطه برقرار کردم."

واران که در ديدار چهارشنبه شب رئال مقابل کپنهاگن براي اولين بار در 5 ماه اخير براي تيمش به ميدان رفت، تاييد کرد که بعد از عمل جراحي روي زانويش، دوران نقاهت دشواري را پشت سر گذاشته است.

" فکر مي کنم عمل بسيار حساسي بود و باعث شد تا شيوه ايستادن و دويدن من تغيير کند. به همين خاطر بايد خيلي مراقب بودم.

مصدوميتي تقريبا طولاني بود و خيلي خوشحالم که برگشتم و لحظاتي خوبي را در زمين سپري کردم.

هنوز 100 درصد آماده نيستم زيرا تنها يک بازي انجام دادم. در 20 سالگي مشتاق بازي کردن هستم و تماشا کردن بازي ها از کنار زمين آسان نيست. اما بازخواهم گشت و آماده ام تا براي جايگاهم بجنگم. زانويم خوب جوان داد و مشکلي ندارم."

او به تازگي براي ديدارهاي فرانسه در مقدماتي جام جهاني بار ديگر به اردوي تيم دعوت شد و از اينکه در برنامه هاي دشان جاي دارد، ابراز خشنودي کرد:" من از اينکه براي تيم ملي کشورم به ميدان بروم، احساس غرور مي کنم. آماده ام تا براي فرانسه به ميدان بروم. سرمربي با همه بازيکنان در تماس است. ما رابطه خوبي با هم داريم.

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
ایول تیم فقط رئال
عجب تایپک فعالی دمتون گرم

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
لوانته واقعا اذیتمون کرد ولی با جنگندگی تونستیم بازی رو ببریم
با اینکه موراتا عالی کار می کنه ولی نیم فصل حتما باید یه مهاجم بگیریم
امیدوارم موراتا در بازی های بعد فیکس باشه.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
تبریک
بازی رو ندیدم و فقط از روی لایواسکوها چک میکردم.
واقعا خیلی بده ک همش دقیقه 94 - 95 گل میزنیم.

گل ها :

57'

Diawara B. مالاگا

61'

Ramos S رئال

86'

El Zhar N. مالاگا

90'

Morata A رئال

90+4'

Ronaldo C. رئال

پاس گل های رئال رو هم به ترتیب از گل اول دیماریا - واران و مودریچ دادن