ايکر کاسياس با توجه به اينکه به دروازهبان دوم رئال مادريد تبديل شده است اعلام کرد هيچ برنامهاي براي ترک سانتياگو برنابئو ندارد.
به گزارش فارس،کاسياس در زماني که ژوزه مورينيو هدايت رئال را به دست داشت دچار آسيب ديدگي شد و مدتها از ترکيب اين تيم دور ماند. در دوران آسيب ديدگي، ديگو لوپز به رئال پيوست و با نمايش خيره کننده خود، جاي کاسياس را گرفت. پس از آنکه مورينيو به چلسي رفت و کارلو آنچلوتي هدايت رئال را به دست گرفت، لوپز باز هم به کاسياس ترجيح داده ميشود.
در حالي که رئال مادريد با نتيجه چهار بر صفر از سد کپنهاگن دانمارک در ليگ قهرمانان اروپا گذشت، ايکر کاسياس پس از مدتها موفق شد يک ديدار کامل را در ترکيب اين تيم حضور داشته باشد.
کاسياس در اين مورد گفت: همه ما در اين ديدار پيروز شديم. هم من، هم ديگو و هم رئال مادريد. در ترکيب تيم ديگو نيز حضور دارد که در سطح بسيار بالايي کار ميکند. اين موضوع موجب ميشود تا شما بهتر از گذشته تمرين کرده و بهتر شويد. در دوران فوتبال هر بازيکني، روزهاي خوب و بد وجود دارند. نميخواهم چيزي را پنهان کنم. اگر سرمربي بر اين باور باشد که من در ديدارهاي ليگ قهرمانان اروپا به ميدان بروم، از فرصتي که در اختيارم قرار ميگيرد استفاده کرده و تلاشم را هم بيشتر خواهم کرد.
کاسياس در ادامه گفت: به خاطر داشته باشيد من هشت ماه به ميدان نرفتم که زماني طولاني است. در نظر دارم در رئال مادريد بمانم و دوران فوتبالم را نيز در همين تيم به پايان ببرم.