• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

ArmanRZ

Registered User
لایک‌ها
48
ژابی هم ک خوب شد
ولی این تیم هنوز رئال نیست
امیدوارم دوباره به روزهای اوجش برگرده

مشکل اصلی ما ژابی بود. البته آنچلوتی هنوز ترکیب ایده‌آلشو پیدا نکرده.
ضمن این که از مربیای ایتالیایی توقع نداشته باشین تهاجمی بازی کنن. واقعا حیف شد مورینیو رفت. اگه اون اتفاقای فصل پیش نمیفتاد الان هنوز مورینیو رو داشتیم، اوزیلو داشتیم و با اومدن کارواخال، بیل و ایسکو دیگه هیشکی حریفمون نمیشد.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دانلود کلیپ مهارت های کریستیانو رونالدو

Cristiano-Ronaldo-Skills-2013-2014-The-Beginning.jpg

کلیپی جذاب و هیجان انگیز از مهارت های فوق العاده ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید یعنی کریستیانو رونالدو را برای این مطلب آماده کرده ایم. این کلیپ جذاب ورزشی مهارت ها و حرکات جذاب رونالدو را در فصل جدید یعنی 2014 - 2013 را به تصویر می کشد. سرعت و دقت رونالدو مثال زدنی است. تماشای مهارت های فوق العاده رونالدو که حاصل سال ها تلاش و تجربه است بسیار هیجان انگیز خواهد بود.

دانلود رایگان با لینک مستقیم - 120.73 مگابایت
کلمه رمز جهت بازگشایی فایل فشرده عبارت آسان دانلود می باشد.

منبع: اسان دانلود

پ ن: خودم دانلود کردم. گل توش کمه دعوام نکنی دی:

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
[h=2]رئال مادرید و خرید « مسی 9 ساله ژاپنی»[/h][h=2][/h]استعدادیابهای باشگاه مادریدی که در ژاپن از بازی تاکوهیرو بازدید کرده بودند، حالا او را به تیم مادریدی منتقل کرده اند.سران باشگاه مادریدی حالا لیونل مسی خودشان را دارند؛ یا بهتر بگوئیم :"مینی مسی"
صحبت از یک بازیکن 9 ساله ژاپنی به نام تاکوهیرو ناکای مطرح است. با تماشای فوتبال خارق العاده این پسربچه 9 ساله متوجه می شوید که چرا به او لقب "مینی مسی" داده شده است.

ناکای روز 28 سپتامبر به باشگاه مادریدی پیوست و توقعات زیادی وجود دارد که او در سالهای آینده گام در مسیر لیونل مسی گذاشته و مبدل به ستاره شماره یک دنیای فوتبال شود. تا قبل از این تاکوهیرو در باشگاه شیگا پرفکچر و درکشور ژاپن توپ می زد و در کشورش لقب «پی پی» را یدک می کشد. استعدادیابهای باشگاه مادریدی که در ژاپن از بازی تاکوهیرو بازدید کرده بودند، حالا او را به تیم مادریدی منتقل کرده اند.

لازم به ذکر است که باشگاه بارسلونا نیز در رختکن تیم خردسالانش از یک ستاره ژاپنی بهره می برد: تاکفوسو کوبو که در سال 2011 ودر سن یازده سالگی به این تیم پیوست.

حالا ویدئویی از تاکوهیرو منتشر شده که در سن هفت سالگی با برتن داشتن پیراهن بارسلونا تمرین می کند. یکی از منابع خبری ژاپنی در گزارشی به این نکته اشاره کرده که ناکای برای مدتی نیز در مدرسه فوتبال بارسلونا در ژاپن تمرین می کرده.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
بازی بعدی
رئال مادريد - مالاگا

شنبه-بيست و هفتم مهر
ورزشگاه:برنابئو
ساعت 17:30

ببینیم بچه ها :D تو بازیا ملی چکار میکنن

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
555935_577344915664805_1626242116_n.jpg

در روز ۷ آگوست سال ۲۰۱۳ میلادی و در جریان بازی دوستانه دو تیم رئال مادرید و چلسی در آمریکا بود که پسر جوانی برای درآغوش کشیدن کریستیانو رونالدو به داخل زمین چمن پرید. رونالدو نیز او را در آغوش کشید و بعد این پسر جوان توسط نیروهای امنیتی به بیرون ورزشگاه منتقل شد.

بعد از آن اخبار منتشره از دادگاهی شدن این پسر جوان حکایت داشتند، حالا کریستیانو رونالدو با ارسال نامه ای برای قاضی دادگاه فلوریدا، از او خواسته تا رونالد گیورکا ، آن پسر جوان را بخشیده و اورا مجازات نکنند.
متن نامه کریستیانو رونالدو بدین ترتیب است:

"نام من كريستيانو رونالدوست و بازيكن رئال مادريد هستم .در استاديوم سان لايف بازی می كرديم كه يك هوادار به زمين پريد. نامش رونالد گيوركاو يك دانشجوی جوان است. من را بغل كرد و با هم كمی صحبت كرديم و در نهايت مسئولان امنيتی او را به بيرون زمين راهنمايی كردند .روشش خشونت آميز نبود . وقتی پليس آمد هم هيچ مقاومتی نشان نداد.

مسلما حالا اشتباهش را فهيمده و اهميت امنيت را مي داند . او 20 ساله است و بدون پدر و با يك مادر مجرد بزرگ شده است. دانشجوی دنشگاه بيچ كانتی است و با كمك هزينه دانشجويی زندگی اش را سپری می كند . "

"نگران هستم چرا كه مي دانم اگر جرائم عليه او برداشته نشوند ،‌ممكن است كه در تحصيلش به مشكل بخورد . وارد محوطه استاديوم شد و يك روز و نيم زندانی بود .او خواستار بخشيده شدنش هم شده است اما فعلا دادگاه پاسخی به درخواستش نداده است .
مواضع دادگاه و اهميت قوانين را درك می كنم .اما احتراما از شما و دادستان تقاضا دارم كه در مورد تصميم، تجديد نظر كنند و دو جرم اين جوان را بردارند .اميدوارم به خاطر اين اشتباهش با جريمه قضايث مواجه نشود .به نظر می رسد آينده درخشانی دارد و دوست ندارم يك اشتباه در قضاوت آن را خراب كند . ممنون از شما، اگر پرسشی داشتيد، می توانيد هر زمان كه خواستيد با تلفن مستقيم من تماس بگيريد .
با كمال احترام، كريستيانو رونالدو."

1381275_574524179280212_709177036_n.png

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
هوادار چلسی نبود که! تو یه ویدئو در مورد اون صحنه صحبت کرده, از قدیم الایام هوادار رونالدو بوده.

1111.jpg2222.jpg3333.jpg4444.jpg

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
قبل از بازی رفته بود هتلی که رئال اونجا اقامت داشت ولی اونجا نشد که به رونالدو نزدیک بشه و باهاش عکس بگیره.

5555.jpg

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
والدس گفته :

[h=1]ليگ فرانسه براي من جذابيت زيادي دارد[/h]
------------------------------------

پ ن : اونورم زلاتان توپ رو از زیر پاش میکشه میزنه تو گل :D

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
نگراني رئال در مورد صعود نكردن پرتغال به جام جهاني

1381716264_454119_1381716566_noticia_normal.jpg
مرجع خبری رئال مادرید : تساوي رئال مقابل اسرائيل در جمعه گذشته ،‌ كار كريستيانو براي رسيدن به جام جهاني برزيل را عملا به پلي اف رساند . حالا اين احتمال كه ستاره بزرگ رئال در جام جهاني نباشد ،‌باشگاه را دچار نگراني كرده است ،‌به خصوص آن كه گرت بيل ، خريد گرانقيمت ديگر رئال نز در جام جهاني نخواهد بود . باشگاه نگران است كه نرسيدن به جام جهاني ، تاثير روحي منفي روي ستاره رئال براي باقي فصل بگذرد .
پرتغالي ها از حالا آماده حضور در پلي اف مي شوند هر چند كه اگر فردا به طور معجزه آسايي روسيه به آذربايجان بازد و پرتغال با هفت گل در كويمبرا به لوكزامبورگ غلبه كند ، مي توانند مستقيما صعود كنند . اين چالش عملا غيرممكن است چرا كه كريستيانو و په په نيز نمي توانند به علت محروميت بازي كنند . اگر اين معجزه رخ ندهد ، شاگردان پائولو بنتو بايد به پلي آف بروند . در حال حاضر تيمهايي مثل ايسلند ، سوئد ، تركيه و فرانسه مي توانند رقيبشان باشند . مسلما بيشترين نگراني مربوط به تيم دشام خواهد بود و صد البته ايسلند آسان ترين رقيب است .
خود كريستيانو در حرفهايش تاكيد كرد كه دوست ندارد تيمش به فرانسه بخرد و توضيح داد :"‌فرانسه قوي ترين تيم در پلي اف است . مسلما بازي در مقابل آنها مشكل است . در مورد دلايلش صحبت نمي كنم ، چون ممكن است محروم شوم . " كه اشاره مستقيمش به پلاتيني ، رئيس يوفاست كه او هم يك فرانسوي است .
اگر پرتغال به پلي آف برود ، براي سومين بار پياپي خواهد بود كه براي حضور در يك تورنمنت مهم راهي پلي آف مي شوند . در يورو 2008 و جام جهاني 2010 موفق به صعود شدند . ستاره رئال تا كنون در دو جام جهاني حضور داشته كه در هر كدامش يك گل زده است .

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=1]تعداد بازي‌هاي ملي کاسياس از مرز 150 گذشت[/h]
[h=2]دروازه بان کهنه کار تيم فوتبال رئال مادريد تعداد بازي هاي ملي خود را از مرز 150 گذراند.[/h]ايکر کاسياس با حضور در ديدار ديشب تيم اسپانيا برابر گرجستان نه تنها در صعود مستقيم تيم کشورش به جام جهاني 2014 نقش مهمي ايفا کرد ، بلکه رقم بازي هاي ملي او به 151 رسيد.

در تاريخ ديدارهاي ملي اسپانيا ، کاسياس که اولين بازي ملي خود را در سال 2000 انجام داد با 151 بازي رکورد دار است و پس از وي ، ژاوي ارناندس با 130 بازي و آندوني زوبي زاره تا دروازه بان سابق تيم اسپانيا با 126 بازي دوم و سوم هستند.سرخيو راموس مدافع رئال مادريد نيز با 113 بازي چهارم است.

بالا