• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
دوستان تکلیف پرتغال چی شد؟

رفت پلی اف.
بین 8 تیم.
مرحله پلی اف سید بندیش مشخص شده.

سيدبندي پلي‌آف مقدماتي جام‌جهاني در اروپا

سيدبندي مرحله پلي آف فوتبال مقدماتي جام جهاني 2014 در قاره اروپا اعلام شد.

به گزارش فيفا ، قرعه کشي اين مرحله دوشنبه 29 مهر در مقر فيفا در زوريخ سوئيس برگزار مي شود و 8 تيم صعود کننده به دور پلي آف حريفان خود را خواهند شناخت.اين مرحله به صورت رفت و برگشت برگزار مي شود و تيم هاي برتر به جام جهاني مي روند.

فيفا اعلام کرد ديدارهاي رفت و برگشت مرحله پلي آف 15 و 19 نوامبر 2013 برگزار مي شود.

سيد بندي پلي آف جام جهاني 2014 در قاره اروپا :

سيد يک : کرواسي ، يونان ، پرتغال و اوکراين

سيد دو : ايسلند ، روماني ، سوئد و فرانسه

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=1]کاسياس:ممکن است در ژانويه از رئال جدا شوم[/h]
[h=2] ايکر کاسياس، کاپيتان رئال مادريد، اعلام کرد در صورتي که شرايطش در اين تيم به همين ترتيب ادامه داشته باشد، ممکن است در ژانويه به باشگاه ديگري برود.[/h]
اين ملي پوش اسپانيايي از ژانويه گذشته تاکنون در لاليگا در ترکيب اصلي رئال قرار نگرفته است و نيمکت نشين ديه گو لوپس شده است.

او که نگران است جايگاهش در تيم ملي اسپانيا را در سال جام جهاني از دست بدهد، اعلام کرد که ممکن است در ژانويه به دوران طولاني حضورش در رئال پايان بدهد.

به گزارش گل، کاسياس به خبرنگاران گفت:" وقتي بازيکني براي تيمش بازي نمي کند، آنگاه شروع به تصميم گيري مي کند. من هم يک انسان هستم و يک فوتباليست. من 9 ماه است که بازي نکرده ام و من هم بايد تصميم بگيرم. من روبوت نيستم.

البته مي خواهم بمانم و با رئال به جام هاي بيشتري برسم. من از زماني که خيلي کوچک بودم، به رئال آمدم اما روزي مي رسد که بايد تصميم گيري کنم.

در حال حاضر، تصميمم اين است که بمانم و بجنگم تا بتوانم به ترکيب اصلي برگردم و در هر ديدار حضور داشته باشم. اگر مطمئن نبودم، به رئيس باشگاه مي گفتم که مي خواهم در سپتامبر بروم.

اگر در سه ماه آينده شرايط تغيير نکند و اگر از من همين سوال را بپرسيد، شايد بگويم به جدايي فکر مي کنم."

کاسياس که در 9 سالگي به رئال پيوست، تا سال 2017 با رئال قرارداد دارد.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=1]واکنش آنچلوتي به تهديدجدايي کاسياس ازرئال[/h]
[h=2] "کاسياس همچنان مورد اعتماد همه تيم است" اين واکنش سرمربي رئال مادريد به تهديد کاسياس به جدايي از رئال مادريد در صورت تداوم نيمکت نشيني اش است.[/h]
انتظار مي‌رفت با آمدن کارلو آنچلوتي شرايط ايکر کاسياس در رئال مادريد بهتر شود اما با آمدن اين مربي ايتاليايي هم کابوس ايکر مقدس در کهکشانيها به پايان نرسيد و بار ديگر به نيمکت ذخيره‌ها منتقل شد.

به گزارش ايسنا،ايکر کاسياس که به خاطر نيمکت نشيني در رئال مادريد جايگاه خود را در درون دروازه تيم ملي فوتبال اسپانيا هم در حال از دست دادن مي‌بيند سکوت خود را شکست و براي نخستين براي از احتمال جدايي از رئال مادريد در صورت تداوم نيمکت نشيني‌اش سخن گفت" اگر فرصت بازي به من نرسد نمي‌توانم در رئال‌بمانم اگر اين اوضاع تا 3 ماه ديگر تغيير نکند آن وقت تصميم جديد مي‌گيرم و رئال‌مادريد را ترک خواهم کرد".

کارلو آنچلوتي سرمربي رئال مادريد در واکنش به سخنان کاسياس گفت: سيستم چرخشي در پست دروازه غير طبيعي است و درست نيست اما در رئال شرايط متفاوت است. در اينجا ما دو دروازه‌بان بزرگ و خوب را در اختيار داريم. يکي از آنها تجربه کمتري دارد و ديگري نماد رئال است. ديگو لوپس دوران آمادگي پيش از فصل خود را زوتر از کاسياس شروع کرد به همين خاطر ترجيح دادم که از او به عنوان دروازبان اصلي استفاده کنم. بعد از آنکه کاسياس هم آماده شد تصميم گرفتم که در ليگ قهرمانان اروپا به او فرصت بازي دهم. کاسياس همچنان مورد اعتماد همه تيم است.

کاسياس مي‌ترسد که با نيمکت نشيني در رئال مادريد جايگاه خود را در تيم ملي فوتبال اسپانيا در جام جهاني 2014 برزيل از دست دهد. البته نگراني کاسياس بي ربط نيست چرا که ويسنته دل بوسکه سرمربي لاروخا هم در خط دروازه سيستم چرخشي را در دستور کار خود قرار داده است و همين مسئله باعث شده است تا کاسياس بيشتر به فکر فرو رود و به جدايي از کهکشاني‌ها فکر کند.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
من ک خیلی دوستش دارم
ولی اگه نمیزارنش تو دروازه بره بهتره

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
خوب مالاگا رو هم که 2-0 زدیم...تبریک میگم.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

من که نگران کاسیاسم و اصلا این نتایج برام مهم نیست.
اصلا دوس ندارم اتفاقی که برای رائولافتاد برای کاسیاس هم تکرار شه.
حالا مربی میخواد کارلتو باشه یا هر کس دیگه ای.
اما دروازه بان فیکس اسپانیا رو داره به فنا میده.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
بازی رئالو رو ندیدم ولی خوب شد بردیم
ولی یه نیمه بارسا رو دیدم
هی میگفت تیم ته جدوله من گفتم 5-6 تا میزنه
امروز دیدم مساوری کرده :D

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
من که نگران کاسیاسم و اصلا این نتایج برام مهم نیست.
اصلا دوس ندارم اتفاقی که برای رائولافتاد برای کاسیاس هم تکرار شه.
حالا مربی میخواد کارلتو باشه یا هر کس دیگه ای.
اما دروازه بان فیکس اسپانیا رو داره به فنا میده.

حالا که مصدوم هست !!
مگه اون بازی که گذاشتش راموس بهش نخورد و از ناحیه کمر مصدوم شد؟

به نظر من کاری که داره کارلتو میکنه درسته !! اگه با خوب بودن لوپز کاسیاس رو بزاره ! کنترل رختکن رو از دست میده و از سمت دیگه حاشیه به تیم وارد میشه ...

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
حالا که مصدوم هست !!
مگه اون بازی که گذاشتش راموس بهش نخورد و از ناحیه کمر مصدوم شد؟

به نظر من کاری که داره کارلتو میکنه درسته !! اگه با خوب بودن لوپز کاسیاس رو بزاره ! کنترل رختکن رو از دست میده و از سمت دیگه حاشیه به تیم وارد میشه ...

اصلا کنترل نیمکت و اینها برام مهم نیست اگه کاسیاس از رئال بره.
پرز و کارلتو باید اهمیت کاسیاس برای هواداران رو تو مخشون فرو کنن.
همین الان اگه بگن رونالدو از رئال رفت خیلی راحت تر کنار میام تا اینکه کاسیاس بخواد از رئال بره بیرون

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
عكس : ترانه خواني راموس براي نامزدش با گيتار فلامنكو !

1382386718_009191_1382386754_noticia_normal.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : سرجيو راموس ، بازيكن كاماسي رئال مادريد در برنامه " ال هوميگرو " همه را سورپرايز كرد . وي براي نامزدش ، پيلار روبيو با نواختن گيتار فلامنكو ، خوانندگي كرد !

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
فردا امشب میخوایم
بیترکونیم در حد بنز
ازین بازی خفناست فردا
به امید برد:D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
امشب میلان میخاد ببره از بارسا

منظور داش عرفان این بود دی:

دم میلان گرم،بازی قبل الکلاسیکو خوب داره حال بارسا رو میگیره....تا اینجا دقیقه 9 روبینیو یه گل زده!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
بالا