• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
دقیقا همون مصیبت هایی که ما با ژوزه مورینیو کشیدیم تا رئال بتونه جلوی بارسا وایسه ( از دفاعی بازی کردن های صرف تا ... ) قشنگ داره تکرار میشه ....

این پرز چه کرد با تیم .

داداش مورینیو که فقط مونده بود با نونهالان بارسا رو ببره

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
داور تنها عامل برد امشب آب اناری ها بود ...

راه رفتن ماسکرانو تو محوطه خودش خطاست ! دیگه وقتی از پشت هل بده ... !!! فاجعه داوری بود !

صادق جووون اوزیل کجا بود 10 تا لایی به این پیکه بزنه:(
اووووزیلمونو میخوایم

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
دلایل زیادی میشه برای این باخت اورد
وقتی قرار باشه خدیرا نقش اوزیل رو بازی کنه و راموس نقش خدیرا، نمیشه انتظاری جز سردرگمی و همچین نتیجه ای داشت
یکی از برترین هافبک های بازی ساز و خلاق رو به راحتی از دست دادیم تا الان منتظر باشیم خدیرا برامون بازی سازی کنه و تک به تک هاش رو گل کنه
انتظارم از انچلوتی خیلی بیشتر از این حرفا بود، انچلوتی اگه بخواد منصف باشه باید به اشتباه تاکتیکیش اعتراف کنه
در مورد داوری هم حرف نزنیم بهتره !!!

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
کلا زمان مورینیو هم خیلی کم پیش میومد که بنزما کامل بازی کنه الکلاسیکوهارو.
نمیدونم فلسفش چیه.
هر وقت هم بنزما تو الکلاسیکو اومده تاثیر گذار بوده.

فقط الکلاسیکو تاثیر گذاره این بشر

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
در روزی که پای مسی به توپ نخورد رونالدو یه تنه تیمو میکشید جلو عشقست cr7 تا چشم حسود بترکه لعنت به داور!!

عشق است سلطان خودم
قربون اون اعتراضش به داور بی شعور برم
مسی بند کفش کریسم نیس

irman23

Registered User
لایک‌ها
210
فَشار دادن با دو دست اسمش چیه بروکلند؟

=================================================================================

در کل بازی قشنگی بود..

با این باخت ها چیزی از شایسته گی های رئال کم نخواهد شد

امیدوارم زین پَس کارلرو ترس رو بذاره کنار و تاکتیک نیمه اول رو بندازه تو سطل آشغال کنار ک اندوم دیشبش

بروکلند جااان مطلب رو نگرفتی ؟؟
دارم به تمسخر حقیقت رو عرض میکنم
بروکلی جان دارم داور و فردوسی ../.../.. مسخره میکنم از این واضح تر بگم

irman23

Registered User
لایک‌ها
210
تو این بازی دلم بد جوووووووووووووووووووور واسه اوزیییییل تنگ شد
وسط میدون فقط یه اوزیییییل بود بارسا رو 6 تایی میکردیم
دمه رونالدو گرم
خیلی عااالی بود
این دوتا باهم بودن بارسا نفس نمی کشید اما حییییییییف

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
تو این بازی دلم بد جوووووووووووووووووووور واسه اوزیییییل تنگ شد
وسط میدون فقط یه اوزیییییل بود بارسا رو 6 تایی میکردیم
دمه رونالدو گرم
خیلی عااالی بود
این دوتا باهم بودن بارسا نفس نمی کشید اما حییییییییف

واقعا که قدرشو ندوستن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
دوستان به شانس اعتقاد دارین اینا خوده خوده شانسن(الکی که شانسلونا نیستن)
باز هم شانس و باز هم شانسلونا
کارگردان:فیفا
تهیه کننده:بلاتر
نویسنده:داور
بازیگران:
چوب 1
چوب 4
چوب 6
چوب 10(بهترین چوب جهان)

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
گل اول بارسلونا قبلش توپ اوت شده بود یا نه؟ کسی تصویری نداره؟ اونجا که نیممار سر خط توپ رو استوپ کرد!!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بچه ها این کجاش هند بود!

54874290350566751933.jpg

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2]مارسلو: همه دیدند؛ دو خطای پنالتی خیلی واضح بود [/h]

ستاره برزیلی در پایان بازی شنبه شب گفت:« نمی گویم که ما به خاطر اوندیانو باختیم ولی مسائلی هست که در خارج از زمین رخ می دهد و ما نمی توانیم آنها را کنترل کنیم.»
به گزارش شفقنا ورزشی، مارسلو مدافع برزیلی باشگاه رئال مادرید در پایان بازی دیشب ال کلاسیکو با اشاره به نحوه قضاوت اوندیانو ماینکو، داور اسپانیایی این بازی، به انتقاد از نحوه قضاوت او پرداخت.
مارسلو معتقد است که داور با تصمیماتش بازی را تحت تاثیر خود قرار داد و در این باره گفت:« داور بازی به ما آسیب رساند. نیازی به گفتن این حرفها نیست. همه بازی را دیدند ؛ دو خطای پنالتی به نفع تیم ما کاملا واضح بود. ما دقیقا می دانیم که در نوکمپ چه اتفاقی می افتد. داور بازی به ما آسیب رساند. نمی گویم که ما به خاطر قضاوت اوندیانو باختیم ولی مسائلی هست که در خارج از زمین بازی رخ می دهد و ما نمی توانیم آن را کنترل کنیم.»
این مدافع برزیلی درآنالیز کلی بازی گفت:« نباید ناامید شویم؛ تیم ما در مسیر بهبود است.هرچند که در این بازی، شروع خوبی نداشتیم ولی درتمام دقایق مسابقه به نبرد ادامه دادیم.»
براساس گزارش سایت گل، او در مورد ترکیب 11 نفره تیمش دراین مسابقه گفت:« ما از ترکیب اصلی تیممان دراین بازی تعجب نکردیم. همه اعضای رختکن به هم اعتماد دارند و این اعتماد نسبت به بازیکنانی که درترکیب اصلی تیم به میدان رفتند نیز وجود داشت.»

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2]راموس: داور برنده ال‌کلاسيکو را تعيين کرد [/h]

کاپيتان رئال مادريد به شدت از عملکرد داور در بازي شب گذشته با بارسلونا انتقاد کرد.
به گزارش شفقنا ورزشی، سرخيو راموس پس از شکست دو بر يک شب گذشته مقابل بارسلونا در هفته دهم لاليگا اظهار داشت: مقابل حريف بزرگي در زميني که هميشه کار پيچيده است، بازي خوودمان را نشان داديم. چيزهايي هست که نمي‌توانيم با آنها بجنگيم؛ اين را قبلا هم گفته‌ام، داور نتيجه بازي را تعيين کرد. دو پنالتي واضح، يک هند در نيمه اول و خطايي که در محوطه جريمه در نيمه دوم روي رونالدو اتفاق افتاد را نيز داور پنالتي نگرفت.
وي ادامه داد: هواداران رئال مادريد مي‌توانند احساس غرور کنند زيرا تيم تا آخرين لحظه روي پايش ايستاد. من هم به کاري که هم‌تيمي‌هايم انجام دادند، افتخار مي‌کنم. کاري را انجام داديم که بايد مي‌کرديم و بارسلونا در دقايق پاياني مسابقه تقلا مي‌کرد و وقت تلف مي‌کرد.
مدافع رئال مادريد خاطرنشان کرد: داور تعيين کننده بود. آنها براي کوچکترين چيزي به شما کارت مي‌دهند و اين باعث مي‌شود در تمام مدت مسابقه محتاط شوي. نمي خواهم بگويم بارسا خوب نبود زيرا آنها دو گل زدند اما چيزهايي هستند که روي اين بازي پُر تنش تأثير مي‌ گذارند.
وي اضافه کرد: هميشه دوست داشتم در ميانه ميدان بازي کنم و در اين موقعيت احساس راحتي مي‌‌کنم اما به دليل اينکه يک کارت زرد گرفتم و مصدوميت ماهيچه چهارسر، سرمربي تصميم گرفت مرا تعويض کند. زمان زيادي براي تمرين نبود و من هرکاري که سرمربي از من خواسته بود، انجام دادم.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2]راموس: ما بارسا را به دردسر انداختیم [/h]

ستاره اسپانیایی رئال مادرید در پایان بازی به قضاوت اوندیانو ماینکو داور اسپانیایی بازی اعتراض داشت
به گزارش شفقنا ورزشی، سرخیو راموس مدافع باتجربه و اسپانیایی رئال مادرید در پایان بازی شنبه شب ال کلاسیکو علیه اوندیانو ماینکو، داور بازی صحبت کرد. او معتقد است که این داور اهل منطقه ناواررو دلیل باخت تیمش در این بازی بود.
البته راموس در عین حال رضایتش را از عملکرد هم تیمی هایش ابراز کرد و گفت:« بعضی چیزها هست که نمی توان علیه آن مبارزه کرد. تیم ما مقابل حریفی واقعا سرسخت روی خوبش را نشان داد.ما بارسا را به دردسر انداختیم و اصلا ساده نیست که آنها را در حال اتلاف وقت ببینیم. ولی در جریان بازی دو خطای پنالتی خیلی مشخص و بارز بود.البته من دوست ندارم که با استفاده از داوری، این باخت را توجیه کنم. ولی برخی مسائل هست که نمی توان علیه آنها جنگید.»
براساس گزارش سایت گل، در جریان این بازی وقتی که راموس یک کارت زرد از داور گرفته بود، هواداران حاضر در نوکمپ معتقد بودند که او باید به خاطر یک خطای هند کارت زرد دوم را گرفته و اخراج شود. اما خود او نظر دیگری داشت:« حضور داوران دراین بازی ها باید حداقل احساس شود.» او در بخش پایانی صحبت هایش درمورد پستی که در آن به کار گرفته شده بود گفت:« سرمربی تیم روز جمعه به من گفت که قرار است دراین پست بازی کنم و این پستی است که من واقعا خوشم می آید. هرچند که در نهایت کارتی را دریافت کردم که شرایط بازی ام را تغییر داد ولی بعد از آن ضربه ای به عضله پایم وارد شد که مجبور شدم زمین مسابقه را ترک کنم. الان راحتم ولی کارتی که به من نشان داده شد،مانع از انجام بازی عادی ام شد.»

بالا