• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
دقیقا همون مصیبت هایی که ما با ژوزه مورینیو کشیدیم تا رئال بتونه جلوی بارسا وایسه ( از دفاعی بازی کردن های صرف تا ... ) قشنگ داره تکرار میشه ....

این پرز چه کرد با تیم .

دقیقا داره تکرار میشه.
من مشکلم این انجلوتی بی‌فکر هست با اون سیستم و ترکیب تخیلی. مصیبت اینجاس که "بارسای دیشب" با اختلاف زیاد به تیم مورینیو می‌باخت. پرز گند زد به همه‌چی.

technisat

Registered User
لایک‌ها
6

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
راموس: با بعضی چیزها نمی‌توان جنگید/هواداران رئال می‌توانند به خود افتخار کنند

13920805114920801414163.jpg

کاپیتان رئال مادرید با اشاره به تصمیمات پرحرف و حدیث داور بازی تیمش و بارسلونا در جدال شنبه شب ۲ تیم در ورزشگاه نیوکمپ تاکید کرد کهکشانی‌ها باوجود شکست در این دیدار نباید سرافکنده باشند.

به گزارش تسنیم ؛سرخیو راموس پس از شکست 2 بر یک رئال مادرید در اولین ال‌کلاسیکوی فصل که در آن داور در 2 صحنه مشکوک به خطا از اعلام پنالتی به سود تیم میهمان خودداری کرد، گفت: برخی چیزها هستند که ما توان جنگیدن با آنها را نداریم اما هواداران رئال مادرید می‌توانند احساس غرور کنند، چرا که تیم‌شان تا آخرین لحظه جنگید. من هم به هم‌تیمی‌هایم افتخار می‌کنم.

وی افزود: ما برابر تیمی بسیارخوب و در زمینی که کار در آن همیشه مشکل بوده است، توانستیم بازی‌ قابل قبولی را به نمایش بگذاریم اما اتفاقاتی رخ داد که از دست ما برای تغییر آن کاری برنمی‌آمد. 2 پنالتی مسلم برای رئال مادرید گرفته نشد که اولین آن برخورد توپ با دست آدریانو در نیمه اول بود و دومی خطایی که ماسچرانو روی کریستیانو رونالدو در نیمه دوم انجام داد. از آخرین باری که دیدیم بارسلونا در یک بازی به دردسر می‌افتد و در دقایق پایانی وقت‌کشی می‌کند می‌گذشت. ما کاری که باید می‌کردیم را انجام دادیم.

راموس درباره عملکرد داور بازی عنوان کرد: داور با تصمیماتی که گرفت تاثیر مستقیم بر نتیجه بازی داشت اما من ترجیح می‌دهم که روی نکات مثبت بازی تمرکز کنم. داور به خاطر برخوردی جزئی کارت را از جیب‌اش در‌آورد و با این کارت بازی شما را تا پایان تحت الشعاع قرار می دهد. هدف من از گفتن این‌ها این نیست که ارزش پیروزی بارسلونا را زیر سوال ببرم، چون آنها 2 بار گل زدند اما این قبیل اتفاقات در بازی‌‌های پراسترسی مانند این تاثیرگذار هستند.

راموس درباره تغییر پست‌اش، از یک مدافع به یک هافبک دفاعی در بازی برابر بارسلونا هم عنوان کرد: این پست را من همیشه دوست داشته‌ام و در آن راحت کار می‌کنم اما کارت زردی که داور در این بازی حساس به من نشان داد و همچنین مصدومیت‌های اخیرم مربی را مجاب به تعویض من کرد. من زمان فراوانی برای تمرین کردن و عادت کردن با پست جدیدم نداشتم.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
برنده حقیقی اون بازی 100 % ما بودیم تیم خیلی خوبه وقتی داور 2 تا پنالتی رو نمیگیره توقع دارید که دیگه آنچلوتی چیکار کنه ؟؟؟؟ خیر سرمون تیم مقابل بارسا هست شالکه و گالاتسارای که نیستند که داور 2 تا پنالتی رو نگرفت 3 تا دیگه بتونیم بزنیم تو این بازی ها اصلش 2-3 تا موقعیت گیر میاد که ما خیلی عالی بودیم خیلی بیشتر موقعیت بدست اووردیم 3 موقعیت رو والدز عالی واکنش داد 1 کی به تیرک خورد 2 تا هم پنالتی بود داور نگرفت

نتیجه واقعی :

بارسا : 1 رئال : 4

نتیجه حالا :

داور : 2 رئال : 1

HALA MADRID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
دقیقا داره تکرار میشه.
من مشکلم این انجلوتی بی‌فکر هست با اون سیستم و ترکیب تخیلی. مصیبت اینجاس که "بارسای دیشب" با اختلاف زیاد به تیم مورینیو می‌باخت. پرز گند زد به همه‌چی.

بازگشت استارتر رو تبریک میگم :D

برد رو به طرفدارهای داور تبریک میگم

به طرفداران ایشونم تبریک میگم ولی مثله اینکه بعضیا میگن کریس فحش کشش کرده(دم کریس گرم) :D

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
اوج وقاحت فیفا با تمسخر کریستیانو / بلاتر :" ترجیح می دهم توپ طلا به مسی برسد ، کریستیانو بیشتر به موهایش می رسد !"

مرجع خبری رئال مادرید : فیفا وقاحت و بی شرمی را به اوج خود رساند . سپ بلاتر ، رئیس فیفا رسما نشان داد که توپ طلاهای اخیر مسی به چه علت بوده است و به توهین و تحقیر به کریستیانو رونالدو ، ستاره رئال مادرید پرداخت .
بلاتر که در دانشگاه آکفسورد صحبت می کرد با ستایش از مسی گفت :" لئو پسر خوبی است . هر پدری دوست دارد او را در خانه اش داشته باشد . آدم خوبی است . خییلی سریع اسیت ، زیبا بازی می کند ، انگار می رقصد . "
وی در ادامه ادای ارتشی ها را در آورد و به تمسخر کریستیانو پرداخت :" آن یکی (بدون اسم بردن از کریستیانو) مثل کماندو ها می ماند و بیشتر وقت صرف موهایش می کند . البته نمی شود گفت کدام بهتر هستند . لیست سه شنبه اعلام می شود و باید تصمیم گیری شود . هر دو را دوست دارم اما مسی را ترجیح می دهم . "

همینجوری شده همه میرن باشگا هورمون میزنن
فک کردن الکیه. هورمون بزنی میشی بهترین بازیکن
یکی نیست باید مثل چی بسفلی بنده خدا تا رای بخری :cigar:

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
اوج وقاحت فیفا با تمسخر کریستیانو / بلاتر :" ترجیح می دهم توپ طلا به مسی برسد ، کریستیانو بیشتر به موهایش می رسد !"

مرجع خبری رئال مادرید : فیفا وقاحت و بی شرمی را به اوج خود رساند . سپ بلاتر ، رئیس فیفا رسما نشان داد که توپ طلاهای اخیر مسی به چه علت بوده است و به توهین و تحقیر به کریستیانو رونالدو ، ستاره رئال مادرید پرداخت .
بلاتر که در دانشگاه آکفسورد صحبت می کرد با ستایش از مسی گفت :" لئو پسر خوبی است . هر پدری دوست دارد او را در خانه اش داشته باشد . آدم خوبی است . خییلی سریع اسیت ، زیبا بازی می کند ، انگار می رقصد . "
وی در ادامه ادای ارتشی ها را در آورد و به تمسخر کریستیانو پرداخت :" آن یکی (بدون اسم بردن از کریستیانو) مثل کماندو ها می ماند و بیشتر وقت صرف موهایش می کند . البته نمی شود گفت کدام بهتر هستند . لیست سه شنبه اعلام می شود و باید تصمیم گیری شود . هر دو را دوست دارم اما مسی را ترجیح می دهم . "

همینجوری شده همه میرن باشگا هورمون میزنن
فک کردن الکیه. هورمون بزنی میشی بهترین بازیکن
یکی نیست باید مثل چی بسفلی بنده خدا تا رای بخری :cigar:

بله دیگه دوستان اینجوریه
این ته ته فوتبال دنیاست که همه چی با پول حل میشه
4 ساله همینجوری میکننش بهترین بازیکن جهان
اونوقت میگن رئالی ها دنبال بهونه هستن
آخه یکی نیست بگه نتیجه بازیا دست بلاتر جون و نوچه هاشه
اگه اینه یه کاری میکنه که پرتغال حذف بشه
4ساله اونا کرد بهترین بازیکن جهان تا رونالدو ضعیف بشه
ولی سلطان جنگید و قوی قوی تر شد(*** به بلاتر)
خدایی دمش گرم

بهترینه تو دنیا

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
عذرخواهي سپ بلاتر از کريستيانو رونالدو

سپ بلاتر در نامه اي به کريستيانو رونالدو و فلورنتينو پرس رسما از اين بازيکن و باشگاه رئال مادريد عذر‌خواهي کرد.
عذرخواهي سپ بلاتر از کريستيانو رونالدو
سپ بلاتر درباره کريستيانو رونالدو که در اين سال‌ها رقيب ليونل مسي براي دريافت فوتبال طلاي جهان بوده است، گفت: رونالدو مانند يک **** در زمين فوتبال است،‌ اما بيش از آن که به فوتبالش بپردازد در جلوي آيينه به موهايش مي‌پردازد و دوست دارد ليونل مسي توپ طلا را کسب کند.

سپ بلاتر با عذرخواهي از کريستيانو رونالدو گفت: رونالدو عزيز من واقعا قصد ناراحتي تو را نداشتم . اگر از پاسخ نه چندان جدي من ناراحت شدي عذرخواهي مي کنم. من سالهاست يکي از اعضاي افتخاري باشگاه رئال مادريد هستم و مي دانم که در اين باشگاه بازيکنان بزرگي از جمله شما حضور دارند.

مي خواهم اعلام کنم که براي من کريستيانو رونالدو و ليونل مسي در يک سطح هستند و هر کدام به نوبه خود بهترين هستند. باز هم از گفته هاي خودم که موجب ناراحتي شما و باشگاه رئال مادريد شده است عذرخواهي مي کنم. هيچوقت قصد اين را نداشتم که به باشگاه بزرگ رئال مادريد يا يکي از بازيکنانش بي‌احترامي کنم. نه تنها به عنوان رئيس فيفا، بلکه به عنوان کسي که از جواني طرفدار اين تيم بوده است.

رسما گفته ... خوردم!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
پاسخ کريستيانو رونالدو به سپ بلاتر

کريستيانو رونالدو مي گويد اميدوار است سپ بلاتر سال هاي سال عمر کند تا موفقيت تيم و باشگاه مورد علاقه خود را ببيند.
پاسخ کريستيانو رونالدو به سپ بلاتر
سپ بلاتر درباره کريستيانو رونالدو که در اين سال‌ها رقيب ليونل مسي براي دريافت توپ فوتبال طلاي جهان بوده است، گفت: رونالدو مانند يک **** در زمين فوتبال است،‌ اما بيش از آن که به فوتبالش بپردازد در جلوي آينه به موهايش مي‌پردازد و دوست دارد ليونل مسي توپ طلا را کسب کند.

کريستيانو رونالدو در واکنش به صحبت‌هاي سپ بلاتر گفت: براي سپ بلاتر آرزوي سلامت مي کنم. اميدوارم او سال‌هاي سال زنده باشد و بازي تيم محبوب خود و بازيکن مورد علاقه خود را ببيند.

کلاس و جنتلمنی کریس رو داشتی حالا؟!

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
رئال مادريد 7-3 سويا / شاهزاده ، كماندو ، ببر !

مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادريد در يك جشنواره گل برابر سويا توانست كه لرزه بر اندام بارسلونايي بياندازد كه اين روزها صرفا به لطف داور بر صدر جدول لاليگا نكيه زده است .
در يكي از تماشايي ترين بازيهاي ماه هاي اخير فوتبال اروپا ، رئال مادريد توانست كه سويا را هفت تايي كند . مثلث كريستيانو رونالدو - كريم بنزما - گرت بيل خارق العاده ظاهر شدند . شاهزاده ولزي با دو گل و دو پاس گل توانست كه احيا شود و دو ماه نا اميد كننده اولش در رئال را فراموش كند . كريستيانو رونالدو با سه گل و بنزما كه از گربه بودن به " ببر " ارتقا يافته بود ، با دو گل و دو پاس گل ستاره هاي بي نظير اين ميدان بودند .
رئال بازي را تماشايي آغاز كرد . هر چند كه باز هم حضور ديگو لوپز و آربلوا در تركيب توي ذوق مي زد اما به نظر مي رسيد كه كارلتو كم كم به آن چه كه دلش مي خواست ، نزديك شده باشد . بازي تركيبي و تماشايي رئال ، خط دفاع حريف را محو كرده بود هر چند كه هنوز خط دفاع و به خصوص آربلوايي كه معلوم نيست چرا به جواهري مثل كارواخال ترجيح داده مي شود ، پاشنه آشيل رئال بودند .
گرت بيل كه سرحال تر از هر زمان ديگري به نظر مي رسيد ، به ياد روزهاي اوجش بي نظير بود . استارت هاي انفجاري و پاسهايش بوي گل مي دادند . گل اول را روي پاس عالي بنزما به ثمر رساند و دومي را روي يك كاشته . زننده گل سوم هم كريستيانو رونالدو بود كه از روي نقطه پنالتي گلزني كرد تا كماندويي خوشحالي كند .
اما اين پايان نيمه اول نبود . خط دفاع وحشتناك رئال و عملكرد تاسف بار تيم داوري ، مارسلو ، آربلوا و راموس باعث شد كه رئال تا پايان نيمه دو بار دروازه اش گشوده شود و با فاصله اي اندك به رختكن برود .
اما نيمه دوم رئال دوباره سرحال شروع كرد . گرت بيل و حركاتش رئال را راه مي انداختند . ستاره ولزي با دو پاس گل بي نظير در نيمه دوم رئال را راه انداخت تا كريستيانو و بنزما گلزني كنند . راكيتيچ با يك ضربه تماشايي كمي از فاصله كم كرد و پس از آن البته يك پنالتي را خراب كرد تا سويا نتواند نتيجه را جبران كند . پس از آن نوبت هنرنمايي بنزما بود تا يك گل بزند و يك پاس گل به كريستيانو بدهد .

نحوه به ثمر رسيدن گل ها :
1-0 : روي پاس عالي بنزما ، گرت بيل روي نقطه كرنر صاحب توپ شد و با يك ضربه محكم و تماشايي با پاي چپ توپ را به كنج دروازه بتو فرستاد .
2-0 : گرت بيل روي يك ضربه كاشته پشت توپ قرار گرفت . توپش به خط دفاعي خورد و در قعر دروازه سويا جاي گرفت تا شمار گلهايش با كل گلهاي نيمار در بارسا برابري كند يعني در عدد سه .
3-0 : ايسكو پنالتي گرفت تا كريستيانو رونالدو به زيبايي هر چه تمام تر گل اولش در اين بازي را به ثمر برساند .
3-1 : روي اشتباه مارسلو و راموس ، پنالتي گرفته شد و راكيتيچ به سادگي دروازه ديگو لوپز را باز كرد .
3-2 : جا ماندن وحشتناك آربلوا و يارگيري اشتباه راموس باعث شد كه سويا فاصله را به حداقل برسند . باكا زننده اين گل بود .
4-2 : پاس بي نظير گرت بيل روي يك ضد حمله به بنزما باعث شد كه بازيكن فرانسوي در موقعيتي تقريبا تك به تك دروازه حريف را باز كند .
5-2 :‌پاس گرت بيل فوق العاده بود و كريستيانو با شوتي تكضرب توانست كه در محوطه شش قدم گل دومش در اين بازي را به ثمر برساند .
6-2 : روي پاس بنزما ، كريستيانو در پشت محوطه جريمه توپش به مدافع حريف خورد و وارد دروازه بتو شد .
6-3 : شوت بي نظير راكيتيچ ، كنج دروازه ديگو لوپز را نشانه رفت .
7-3 :‌ ارسال تماشايي مارسلو كه سومين پاس گلش در اين فصل بود با ضربه سر بي نظير بنزما وارد دروازه سويا شد .

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
به همون راحتی که گل میزدیم صد چندان راحت تر گل میخوریم !
این باید رفع بشه وگرنه رتبه ای بهتر از دومی بدست نمیاریم !

بالا