• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
رئال این فصل فقط خط حمله داره و دیگر هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییچ

آره دفاعی ضعیفه یه مقداری
هماهنگی دفاع با خطوط دیگه خیلی کمه
انگار اصلا ارتباط ندارن

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
مسعود اوزیل به تنهایی آرسنال رو به صدر جدول برده و ما هنوز جای خالیش رو داریم احساس میکنیم .

هنوزم نفهمیدم چرا اوزیل رو فروختن .... :(

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
چرا بحث الکی میکنی.
اوزیل نوش جونتون.
ولی مگه سال پیش کازورلا و ژیرو نبودن؟؟
بحثی نیست ولی حتی مسی و رونالدو هم نمیتونن یه تنه یه تیمو قهرمان کنن.اوزیل که از اونا پایینتره.
چرا بودن:ولی یه چیزم در نظر بگیر از بازی رفت با بایرن مونیخ آرسنال تا الان فقط 2 تا شکست داشته یکی جلو استون ویلا که بازی اول فصل بود یکی جلو چلسی که ترکیب اصلی نبود.روند قوی شدن آرسنال از نیم فصل دوم فصل پیش شروع شد.فکر کنم سال پیش قهرمان نیم فصل دوم لیگ جزیره هم آرسنال شد.رمسی از پارسال خیلی بهتر شده همچنین ژیرو بهتر شده و فلامینی هم باعث استحکام بیشتر خط دفاعی شده.همیشه جدا شدن بازیکن های خوب تیم از یه تیم سخته طعمشو ما آرسنالی ها بارها چشیدیم.
قبول دارم که رئال اشتباه بزرگی کرد که اوزیلو از دست داد ولی وقتی آنجلوتی میگه من دی ماریا رو به اوزیل ترجیح میدم از اونورم با خرید بیل و ایسکو ترسید جایگاه ثابت همیشگیش رو از دست بده در سال منتهی به جام جهانی که باید فیکس و ثابت بازی میکرد و جایگاهشو در تیم پر مهره آلمان حفظ میکرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی از وضعیت کوئنترائو خبر بذارید ببینیم دیشب با اون اتفاق تلخی که براش افتاد وضعیت مصدومیتش چطوره.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
راستی از وضعیت کوئنترائو خبر بذارید ببینیم دیشب با اون اتفاق تلخی که براش افتاد وضعیت مصدومیتش چطوره.

كوئنت رائو احتمالا به يووه نمي رسد
مرجع خبری رئال مادرید : فابيو كوئنت رائو در بازي با رايو دچار پيچ خوردگي پايش شد و به همين علت شرايطش امروز توسط پزشكان رئال مورد بررسي قرار گرفت كه در نهايت به احتملا فراوان بازي با يووه را از دست مي دهد .
البته بازيكن پرتغالي سخت در تلاش است تا خود را به بازي حياتي تيم ملي كشورش مقابل سوئد براي راهيابي به جام جهاني برسد .

-----------------

1383478372_073226_1383478461_noticia_normal.jpg

مارادونا ، بازيكن اسبق فوتبال آرژانتين و سالگادو و رائول ، دو بازيكن سابق رئال در ابوظبي با هم واليبال ساحلي بازي كردند . آن ها براي ديدن فرمولا به اين شهر رفته بودند .

che226

Registered User
لایک‌ها
419
[h=2]تجمع هواداران ایرانی کریس رونالدو[/h]به گزارش سانتر روز چهارشنبه قرار است سپ بلاتر وارد تهران شود این در حالی است که او هفته ی گشته سخنانی را در رابطه با

مقایسه ی مسی و کریس رونالدو به زبان آورده که این حرفها به مزاج رونالدو و هواداران رئال مادرید خوش نیامده بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی دیشب میگفت که میشب سالگادو هم همین هفته میاد ایران و در یه سمیناری شرکت میکنه.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
بعد از فروش ماکلله فروش اوزیل بدترین اشتباه شون بود!

بدبختی بازیساز کسی دیگه هم نبود و فروختن (البته در سطح اوزیل)
ژابی هم ک مصدونه
اون موقع دیماریا خیلی خوب بازی میکنه رفتن بیل رو خریدن
گذشت دیگه ولش کن

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
امشب رئال براي اولين بار در تاريخش نارنجي مي پوشد . بد نيست كه نگاهي كوتاه داشته باشيم به رنگ هاي مختلف پيراهن هاي رئال در سالهاي مختلف .

1383596997_extras_noticia_foton_7_0.jpg

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
اول از همه محرم را تسلیت میگم(ما را هم دعا کنید)
امشب یه بازی سخت داریم
یونتوس امشب صد در صد برای برد میاد
بازی سخیه
به امید برد
کاکا هم که گفته رونالدوی برزیلیا به کریس رونالدو ترجیح میده
من دیگه حرفی ندارم:lol:

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
ایشالله یوونتوس رو میپوکونیم :lol:

A1C1E