• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
عمرا پنالتی نبود!

این هاوارد وب تا اینجا که اصلا خوب نبوده..اون حرکت واران که به هیچ وجه پنالتی نبود...پیرلو هم خطا نکرد که تازه کارت زردم گرفت.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
یعنی یووه رو با داوری هم شده باید ببرن دور حذفی>؟
اگه صعود کنه امیدوارم به بایرن مونیخ بخوره!

aggus

Registered User
لایک‌ها
140
این چه بازی ایییه دیگه ؟

توپو نگه میدارن ولی کاری نمیتونن بکنن چه سودی داره آخه ؟؟

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
اشکال نداره من برد رئال دوس دارم
ولی این که یوه به عنوان تیم دوم بیاد بالا هم بدم نمیاد

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
کازارس یه گل بزنه یا یک گل دیگه بسازه بهترین بازیکن زمین میشه(گل به خودی هم حسابه) :lol:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
ایکر ک خیلی خوب بود
کلن تیم چون میدونست صعود میکنه زیاد ب خودش زور نیاورد دی:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ایکر دیشب نشون داد فقط کینه میتونه اونو نیمکت نشین کنه ...

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
1383760054_802544_1383760321_noticia_grande.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : ايكر كاسياس پس از درخشش در تورين دوباره اعتبارش را به دست آورده است . در حقيقت چهار پنجم هواداران اعتقاد دارند كه كاپيتان آماده تر از ديگو لوپز است و استحاق فيكس شدن را دارد .
آنجلوتي فعلا از سيستم چرخشي استفاده مي كند . ديگو لوپز را براي لاليگا بازي مي دهد و كاسياس را براي چمپيونزليگ و كوپا . اما هواداران نظر ديگري دارند . در نظرسنجي ماركا 80 درصد راي را به ايكر دادند و 20 درصد به ديگو لوپز و در نظرسنجي آس ، 84 درصد به ايكر راي دادند و 16 درصد به ديگو لوپز . اما با همه اين ها انگار آنجلوتي نمي خواهد نظرش را عوش كند و در مقابل سوسيه داد احتمالا دوباره لوپز را فيكس مي كند .

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=1]آنچلوتي: آينده کاسياس در رئال رقم مي خورد[/h]
[h=2] کارلو آنچلوتي، سرمربي رئال مادريد، تاکيد کرد که آينده ايکر کاسياس در اين باشگاه رقم خورد.[/h]

پيوستن ديه گو لوپس به رئال مادريد در ژانويه سال گذشته، باعث نيمکت نشيني کاسياس شد و اين دروازه بان باتجربه اين فصل هم تنها در ديدارهاي چمپيونزليگ و احتمالا کوپا دل ري براي رئال به ميدان خواهد رفت.

اين مسئله شايعاتي در مورد احتمالي جدايي کاسياس از رئال در ژانويه به وجود آورد اما آنچلوتي تاکيد کرد که آينده اين دروازه بان باتجربه در سانتياگو برنابئو رقم خواهد خورد.

به گزارش گل، او به خبرنگاران گفت:" فکر مي کنم ايکر بعد از ديدار مقابل يووه موضعش در مورد آينده را به خوبي بيان کرد. او دوست دارد اينجا بماند و مشکلي وجود ندارد. ما مي خواهيم او بماند و او هم مي خواهد بماند.

من تصميمم را در مورد دروازه بان تيم در ابتداي فصل گرفتم و اين تصميمي است که ديگر گرفته شده است. زماني که من اين تصميم را گرفتم، ديه گو لوپس در شرايط بهتري بود. اگر بخواهم اکنون هم تصميم بگيرم، چيزي تغيير نخواهد کرد."

آنچلوتي همچنين از نيمکت نشين کردن دي ماريا و ايسکو در ديدارهاي اخير دفاع کرد و گفت:" در ماريا در شرايط خيلي خوبي است اما گاهي رقابت باعث نيمکت نشيني بازيکن مي شود. اين به معناي اين نيست که من اعتمادم به او را از دست دادم.

ايسکو مقابل سويا بازي کرد و پس از آن بازي نکرد. مشکل رقابت در درون تيم است. او گاهي بازي مي کند و و گاهي نيمکت نشين است. او نياز به استراحت دارد وگرنه مشکل وجود ندارد."

بالا