• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
هرکدومشون یه بازی تو کوپا دل ری 4شنبه و 5شنبه این هفته دارن و شنبه ساعت 22:30 به مصاف هم میرن.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
این علیفر که حتی دنی کارواخالم نمیشناسه هم فهمید این آنچلوتی چقد داغونه...

آره داداش
خداییش حداقل مورینیهو تاثیر خودشا میذاشت
این اینگار نه اینگار مربیه:D
تیمم واقعا بی روحیه و بی انگیزه اس
تیمای حریف اونوقت پر روحیه ان

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ronaldo_2014-01-07_16-27-11_middle.jpg

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
ژابي تا 2016 تمديد كرد
خبر بزرگ اعلام شد . ژابي آلونسو تا 2016 با رئال مادريد قرارداد بست و بالاخره پس از همه كشمكش ها ، ماندني شد .دستمزد او شش ميليون يورو خواهد بود .
بسياري نسبت به تمديد كردن يا نكردن ژابي ترديد داشتند اما بالاخره اعلام شد كه تمديد قرارداد نهايي شده است و ژابي تا سن 34 سالگي رئالي خواهد ماند .

ژابي بدين ترتيب قيد پول را زد . اين هافبك باشخصيت پيشنهادات ميليوني از باشگاه هاي مختلف داشت و حتي باشگاه هايي مثل يوونتوس و چلسي به او دستمزدي بسيار بالاتر بدهند اما ژابي به عشق هواداران تا 2016 با رئال بست و به ميليون ها پول دست رد زد .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
ژابي تا 2016 تمديد كرد
خبر بزرگ اعلام شد . ژابي آلونسو تا 2016 با رئال مادريد قرارداد بست و بالاخره پس از همه كشمكش ها ، ماندني شد .دستمزد او شش ميليون يورو خواهد بود .
بسياري نسبت به تمديد كردن يا نكردن ژابي ترديد داشتند اما بالاخره اعلام شد كه تمديد قرارداد نهايي شده است و ژابي تا سن 34 سالگي رئالي خواهد ماند .

ژابي بدين ترتيب قيد پول را زد . اين هافبك باشخصيت پيشنهادات ميليوني از باشگاه هاي مختلف داشت و حتي باشگاه هايي مثل يوونتوس و چلسي به او دستمزدي بسيار بالاتر بدهند اما ژابي به عشق هواداران تا 2016 با رئال بست و به ميليون ها پول دست رد زد .
اینم عکسش

13921019000002_PhotoL.jpg

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
یازیشون مساوی شد
خدا کنه رئال قدر این فرصتا بدونه!
این رءالی که آنچلوتی درست کرده این فصل خیلی بعید نیس فردا بازم مساوی کنه....یکی دو باره دیگه هم همین فصل همچین موقعیتی داشت که حتی صدرنشین هم بشه ولی قدر ندونست.

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
فکر نکنم رئال بتونه این فصل قهرمان بشه. نه تو لیگ نه تو لیگ قهرمانان (شاید تو کوپا نتیجه بگیریم). هر وقت این فصل بازی های رئال رو دید یه جوری بازی کرده که انگار تیم انگیزه کمی داره. الیته این نظر منه و امیدوارم اشتباه کنم و رئال آخر فصل تو هر سه تا جام موفق بشه, ولی من رئال مورینیو رو بیشتر قبول داشتم هم خوب نتیجه میگرفت و هم زیبا بازی میکرد. (یاد اون فصل به خیر که قهرمان شدیم:rolleyes:)

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
فکر نکنم رئال بتونه این فصل قهرمان بشه. نه تو لیگ نه تو لیگ قهرمانان (شاید تو کوپا نتیجه بگیریم). هر وقت این فصل بازی های رئال رو دید یه جوری بازی کرده که انگار تیم انگیزه کمی داره. الیته این نظر منه و امیدوارم اشتباه کنم و رئال آخر فصل تو هر سه تا جام موفق بشه, ولی من رئال مورینیو رو بیشتر قبول داشتم هم خوب نتیجه میگرفت و هم زیبا بازی میکرد. (یاد اون فصل به خیر که قهرمان شدیم:rolleyes:)
کاملا موافقم.

بالا