• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
کاسياس در رئال‌مادريد ماندني شد

ايکر کاسياس اعلام کرد به هيچ وجه قصد جدايي از رئال‌مادريد را ندارد و دوست دارد فوتبالش را در اين تيم به پايان برساند.

ايکر کاسياس، دروازه‌بان رئال‌مادريد مدت‌ها در اين تيم دروازه‌بان دوم بوده است و تنها در ليگ قهرمانان و کوپا دل‌ري براي رئال‌مادريد به ميدان مي‌رود. او که پيش از اين اعلام کرده بود اگر شرايط براي او در رئال تغيير نکند در زمان نقل‌و انتقالات ژانويه از اين تيم جدا خواهد شد، به شايعات پايان داد و اعلام کرد در رئال‌مادريد مي‌ماند.

به نقل از ايسنا، ايکر کاسياس در گفت‌وگو با شبکه "ال‌هورميگوره" اسپانيا گفت: خيلي‌ها درباره آينده من در رئال‌مادريد صحبت کرده‌اند و هر روز شايعه جديدي درباره تيم آينده خود مي شنوم. همين‌جا بايد اعلام کنم که باشگاه من رئال مادريد است. اينجا خانه من است که تمام زندگي خود را در آن سپري کرده‌ام. مي خواهم در رئال باقي بمانم و در اين تيم به دهمين قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا و بازيهاي بيشتر در ليگ برسم. مي‌خواهم افتخارات زيادي با رئال تجربه کنم و براي هميشه در اينجا بمانم.

کاسياس درباره بازي‌هاي خوبش در اسپانيا و بازي نکردن در رئال‌ گفت:‌ براي من فرقي ندارد. من به تصميم مربي احترام مي گذارم و هر زمان که از من بخواهند در درون دروازه قرار گيرم، سعي مي‌کنم به خوبي وظايفم را انجام دهم.

کاپيتان تيم ملي اسپانيا درباره قرعه اين تيم در جام جهاني 2014 گفت: به هيچ وجه در قرعه خوبي قرار نداريم. همه تيمهاي گروه ما تيم‌هاي بسيار خوبي هستند که شرايط را براي ما سخت مي‌کند. البته ترسي از رويارويي با اين تيم‌ها نداريم. مي دانيم همه تيم‌ها در جام جهاني تيم‌هاي خوب و با کيفيتي هستند.

دروازه‌بان تيم ملي اسپانيا درباره شانس قهرماني اين تيم در جام جهاني گفت: زمان زيادي تا جام جهاني داريم و نبايد خيلي خودمان را درگير آن کنيم. اکنون تمرکز من روي قهرماني با رئال‌ است و اينکه بتوانم شرايط خوب خودم را حفظ کنم. بايد از زندگي لذت ببريم تا زمان جام جهاني فرا رسد.
Varzesh3

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

esemech

Registered User
لایک‌ها
25
hala madrid
امیدوارم اختلاف امتیاز رو با صدر کمتر کنیم تو مستایا

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
فقط مونده بود اتلتیک مادرید صدر نشین بشه که شد

بجنب رئال لعنتی

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
به سختی 3-2 بردیم...دفاع فوق العاده داغونه...آمار گل خورده مون تو این فصل نشون میده چقد دفاع بد عمل کرده.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
به سختی 3-2 بردیم...دفاع فوق العاده داغونه...آمار گل خورده مون تو این فصل نشون میده چقد دفاع بد عمل کرده.

آربلوا اصلا نتونست جمع كنه اوت سمتو والنسيا اتوبان كرده بود

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تیم فوتبال رئال مادرید در دیداری خارج از خانه به پیروزی رسید.

در ادامه رقابت‌ها از هفته هفدهم لالیگا اسپانیا، از ساعت 23:30 شب گذشته دو دیدار برگزار شد که در مهم‌ترین مسابقه تیم فوتبال والنسیا در ورزشگاه خانگی خود مستایا میزبان رئال مادرید بود که این دیدار با نتیجه 3 بر 2 به سود قوهای سپید مادرید به پایان رسید.

آنخل دی‌ماریا در دقیقه 28 و کریستیانو رونالدو 40 و خوزه رودریگز 82 برای رئال در این دیدار گلزنی کردند و پیاتی در دقیقه 34 و جرمی متئو 62 برای خفاش‌ها (لقب والنسیا) گلزنی کردند.

رئال با این پیروزی 41 امتیازی شد و جایگاه سومی خود را تثبیت کرد و والنسیا در امتیاز 20 باقی ماند.

در دیدار دیگر سلتاویگو میزبان اوساسونا بود که این دیدار با نتیجه تساوی یک بر یک خاتمه یافت.

آرمنتروس در دقیقه 17 برای اوساسونا گلزنی کرد و گل سلتاویگو توسط فرناندز 34 به ثمر رسید.

سلتاویگو با این تساوی 16 امتیازی شد و اوساسونا به امتیاز 15 رسید.

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]رونالدو برترين گلزن سال 2013[/h]
[h=2] کريستيانو رونالدو با به ثمر رساندن 69 گل "برترين گلزن فوتبال جهان " در سال 2013 شد.[/h]
00037243.jpg

با نزديک شدن به پايان سال 2013 و تعطيلي نيم فصل ليگ‌هاي اروپايي برترين بازيکنان سال 2013 معرفي شدند که کريستيانو رونالدو با به ثمر رساندن 69 گل توانست بالاتر از زلاتان ابراهيموويچ و ليونل مسي برترين گلزنان سال 2013 شوند.

کريستيانو رونالدو که در فصل گذشته توانست 63 گل به ثمر برساند، اين بار توانست با گلزني برابر والنسيا تعداد گل‌هايش را در سال 2013 به عدد 69 برساند تا در صدر جدول برترين گلزنان سال قرار گيرد.

کريستيانو رونالدو در سال 2013 موفق شد 38 گل در ليگ اسپانيا ، 15 گل در ليگ قهرمانان اروپا و شش گل در کوپا دل ري به ثمر رساند و هم‌چنين موفق شد 10 گل به همراه تيم ملي پرتغال به ثمر رساند. اين درخشش باعث شده است تا نام مهاجم پرتغالي رئال مادريد بالاتر از فرانک ريبري به عنوان گزينه اصلي دريافت "توپ طلاي فوتبال جهان در سال 2013 " قرار گيرد.

زلاتان ابراهيموويچ از مصدوميت ليونل مسي استفاده کرد و با گلزني در ليگ فرانسه توانست 47 گله شود و در رده دوم قرار گيرد. او البته با تيم ملي کشورش ناکام بود و نتوانست در پلي‌آف انتخابي جام جهاني از پس پرتغال بربيايد. ليونل مسي که در اين فصل با مصدوميت دست و پنجه نرم مي‌کرد با زدن 45 گل در رده سوم قرار گرفت.

مسي فصل گذشته توانسته بود در يک فصل 93 گل به ثمر برساند و رکورد گلزني در يک فصل را به نام خود ثبت کند.

** برترين گلزنان سال 2013 فوتبال جهان به اين شرح است:

1- کريستيانو رونالدو، (پرتغال - رئال مادريد ) 69 گل

2- زلاتان ابراهيموويچ، (سوئد – پاري سن ژرمن ) 47 گل

3- ليونل مسي، (آرژانتين - بارسلونا ) 45 گل

4- لوئيس سوآرس، (اروگوئه – ليورپول ) 42 گل

5- ادينسون کاواني، (اروگوئه – پاري سن ژرمن ) 41 گل

6- روبرت لواندوفسکي، (لهستان - بوروسيادورتموند ) 39 گل

7- ديگو کاستا، (اسپانيا – آتلتيکو مادريد ) 36 گل

8- جکسون مارتينس، (کلمبيا - پورتو ) 33 گل

9- روبين فان پرسي، (هلند – منچستريونايتد ) 31 گل

10- سرخيو آگرو، (آرژانتين - منچسترسيتي ) 30 گل

با توجه به مصدوميت سرخيو آگرو و روبين فان پرسي تنها لوئيس سوآرس ، مهاجم اروگوئه‌اي ليورپول فرصت اين را دارد تا با گلزني برابر منچسترسيتي و چلسي بتواند رکورد گلزني خود را در سال 2013 بهبود ببخشد.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
یه خبری هم هست مبنی بر اینکه مورینیو میخواد لوپز رو واسه چلسی به خدمت بگیره.

من نمیگم لوپز بد بوده
اون موقع ک ایکر مصدوم بود بهترین گزینه بود
ولی وقتی فکر میکنم میبینم کم سوتی نداده و زیاد از از دروازه میاد بیرون
شایدم من اشتباه فکر میکنم

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من نمیگم لوپز بد بوده
اون موقع ک ایکر مصدوم بود بهترین گزینه بود
ولی وقتی فکر میکنم میبینم کم سوتی نداده و زیاد از از دروازه میاد بیرون
شایدم من اشتباه فکر میکنم

منم قبول دارم..نمونش اینکه هم با اوساسونا هم با والنسیا میتونست واکنشهای بهتری داشته باشه...خروجهای اشتباهشم داره زیاد میشه.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
ریبری هم میدونه توپ طلای امسال به رونالدو میرسه:
قهرماني بايرن مونيخ در جام باشگاه‌هاي جهان دليل ديگري براي آن بود که فرانک ريبري بر لياقت خود براي کسب توپ طلاي فيفا به عنوان برترين بازيکن فوتبال جهان در سال 2013 تاکيد کند.

به نقل از تسنيم، ريبري که هفته گذشته در پنجمين جشن قهرماني تيمش در سال 2013 شرکت کرد، چندي پيش جايزه بازيکن سال يوفا را از ميشل پلاتيني، رئيس اتحاديه فوتبال اروپا تحويل گرفت و رقبايي مانند ليونل مسي و کريستيانو رونالدو را در کسب اين افتخار ناکام گذاشت.

اکنون او چشم به کسب جايزه‌ انفرادي بزرگ‌تري همچون توپ طلاي فيفا دوخته است، جايزه‌اي که برخي‌ها معتقدند ستاره بايرن مونيخ به اندازه کريستيانو رونالدو، مهاجم پرتغالي رئال مادريد شايسته بردنش نيست. خود او اما معتقد است به سبب کارهايي که در فصل گذشته انجام داده استحقاق کسب اين افتخار را دارد.

ريبري در گفت‌وگويي که با نشريه کيکر انجام داد، گفت: همه ما (بايرن مونيخي‌ها) قهرمان و برنده‌ايم. خودم خوب مي‌دانم که چطور بازي کرده‌ام و چه چيزهايي برده‌ام. فقط کافي است نگاهي به آمار بيندازيد. بيشتر از اين ديگر کاري نبود که بتوانم انجام دهم؟ ديگر چه کاري بود که بايد انجام مي‌دادم؟

هافبک باواريايي‌ها افزود: با در نظر گرفتن تمام اتفاقاتي که در طول سال 2013 رخ داد، شايد بشود مرا برنده‌اي لايق براي اين جايزه دانست.

ريبري که چندي پيش قرارداد خود را تا سال 2014 تمديد کرد، اذعان داشت پس از پايان دوره حضورش در آليانتس آره‌نا بعيد نيست که در MLS يا ليگ امارات توپ بزند. وي تصريح کرد: پس از ترک بايرن مونيخ فکر نمي‌کنم تيم ديگري براي من وجود داشته باشد. علاوه بر اين ممکن است به بازي در کشوري مانند آمريکا يا امارات روي بياورم اما آن را به عنوان بخشي از دوران حرفه‌اي بازيگري‌ام به حساب نخواهم آورد.

در همين حال يوپ هاينکس، سرمربي فصل گذشته بايرن مونيخ که 3 گانه قهرماني در بوندس‌ليگا، ليگ قهرمانان اروپا و جام حذفي آلمان را براي باواريايي‌ها به ارمغان آورد، از شاگرد پيشين خود براي بردن توپ طلا حمايت کرد. او گفت: ريبري بهترين بازيکن سال 2013 است. شيوه بازي او در 2 سال گذشته دچار تغيير و تحول فوق‌العاده‌اي شده است.

برنده توپ طلاي فيفا 23 دي در مراسمي در مقر فيفا در شهر زوريخ سوئيس معرفي خواهد شد.
:D

بالا