• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

lala90

Registered User
لایک‌ها
43
آربلوا: دور گروهی موفقی داشتیم؛ هیچ کس دوست ندارد پنالتی از دست دهد

طرفداری- آلوارو آربلوا طی صحبت هایی اعلام کرد رئال مادرید بازی های موفقی در دور گروهی لیگ قهرمانان داشته است.

به گزارش Football Espana، این مدافع سابق لیورپول، بعد از برد دیشب رئال مقابل کوپنهاگن و تثبیت سرگروهی خود، گفت:

"بازی در خانه کوپنهاگن راحت نیست. برای بردن این بازی، تلاش زیادی کردیم. دور گروهی موفقی داشتیم، ولی مساله مهم تر این است که تا آخرین بازی همین گونه پیش برویم."

او در مورد پنالتی ای هم که رونالدو در نیمه دوم از دست داد، صحبت کرد:

"در تمام بازی ها، امید اول مان کریس است. هیچ کس دوست ندارد پنالتی از دست بدهد، ولی مساله پراهمیت تر، تمرکز بر روی دور بعدی رقابت هاست."

lala90

Registered User
لایک‌ها
43
ایسکو: ما رئال مادرید هستیم و موظف به پیروزی​

طرفداری- ایسکو به خاطر ایستادگی در مقابل چالش کپنهاگن و پیروزی مقابل آنها، هم تیمی های خود را ستایش کرد.

لوس بلانکوس با نتیجه 2 - 0 تیم دانمارکی را شکست داد تا به عنوان صدرنشین از گروه B صعود کند. ایسکو در پایان بازی به uefa.com گفت:

"هر بازی اهمیت خاص خود را دارد. ما رئال مادرید هستیم و موظفیم تا در هر ورزشگاهی پیروز شویم. تیم به خوبی در مقابل این چالش ایستاد."

lala90

Registered User
لایک‌ها
43
آنچلوتی: منچسترسیتی خطرناکترین تیمی است که می توانیم با آن روبرو شویم

طرفداری- سرمربی رئال مادرید بعد از اینکه شاهد پیروزی 2 - 0 تیمش در دانمارک بود، با نگاهی رو به جلو، در مورد دور بعدی چمپیونزلیگ اظهار نظر کرد.

سرمربی ایتالیایی به خاطر موفقیت در مرحله گروهی به شاگردانش تبریک گفت اما همچنین تمرکزش را روی مرحله بعدی و حریفان سرسخت احتمالی معطوف کرده بود.

قضاوت در مورد گروه: "تاکنون رقابت بسیار خوبی داشته ایم. ما عملکردی حرفه ای ارائه کردیم، چرا که پیروزی در اینجا آسان نیست. ما مرحله گروهی را خیلی خوب تمام کردیم."

پیروزی علی رغم بی نیازی: "وقتی شما پیراهن رئال مادرید را به تن می کنید موظف هستید تا در هر بازی تمام توان خود را به کار گیرید."

کریستیانو: "او به خاطر از دست دادن پنالتی عصبانی بود. او گل مهمی به ثمر رساند و همچنین خیلی خوب هم بازی کرد."

آیا دی ماریا برای ملاقات با شما به دفترتان آمد؟ "نه، دیشب او در زمین بود و خوب بازی کرد."

قرعه کشی: "منچسترسیتی خطرناکترین تیمی است که می تواند با ما روبرو شود و ما باید قبل از شروع دور حذفی پیشرفت کنیم."

حضور کریستیانو در جمع بزرگان بعد از به ثمر رساندن نهمین گل: "اینزاگی در محوطه جریمه کشنده بود. ایبرا هم قدرتمند است و هم با مهارت. اما کریستیانو یک بازیکن کامل است."

پیشرفت در کارهای دفاعی: "ما در دفاع خوب عمل می کنیم. باید کمی تعادل پیدا کنیم و آن را ادامه دهیم."

lala90

Registered User
لایک‌ها
43
کریستیانو رونالدو: دنبال قهرمانی هستم نه رکورد شکنی

1386710324_445125_1386710400_noticia_grande.jpg

طرفداری- کریستیانو رونالدو شب گذشته با به ثمر رساندن 9مین خود در این فصل از رقابت های چمپیونزلیگ در مجموع 60 گل ـه شد و کمک کرد تا رئال مادرید با 16 امتیاز و بدون شکست از گروه B صعود کند.

رونالدو همچنین اولین بازیکنی شد که در تاریخ رقابت های چمپیونزلیگ 9 گل در مرحله گروهی به ثمر رسانده است، و در مجموع گلزنان این رقابت ها، تنها 5 گل تا رسیدن به رکورد 65 گل لیونل مسی و 11 گل هم تا رسیدن به رکورد گلزنی رائول، فاصله دارد.

بازی: "ما خیلی خوب بازی کردیم و و با پیروزی در یک زمین دشوار کار خود را به پایان رساندیم. ما همچنین رکورد چمپیونزلیگ را شکستیم و من خیلی خوشحالم. این قدم دیگری بود. تیم در حالت مطمئنی قرار دارد و فوتبال جذابی ارائه می کند."

رکورد 9 گل در مرحله گروهی: "به خاطر 9 گلی که به ثمر رسانده ام بسیار خوشحالم، اما تمام کاری که من کرده ام کمک به تیم بوده است. مثل همیشه می خواستم که گل بزنم اما بالاتر از همه به خاطر رکورد تیمی می خواستم در این موقعیت گلزنی کنم. من عقده رکورد شکنی ندارم و بیشتر به عناوین قهرمانی اهمیت می دهم."

وضعیت جسمانی بعد از مصدومیت: "باید هر از چند گاهی یک بار این اتفاق بیافتد. بعد از یک مدت تقریباً طولانی که دور بودم هنوز به حداکثر سطح عملکردم نرسیده ام. در بهترین حالت فیزیکی قرار ندارم اما به تیم کمک کردم و بسیار خوشحالم."

پنالتی: "یک اشتباه از طرف من بود که بی دقتی کردم. این بخشی از فوتبال است، اما بسیار جدی است."

زمین بازی: "این یک افتضاح بود؛ واقعاً بد بود، مثل یک مزرعه سیب زمینی. اما بازیکنان کیفیت لازم را داشتند که اجازه ندهند این زمین تأثیرگذار باشد."

تیم هایی که نباید روبرو شد: "همه تیم ها در این تورنمنت خوب هستند، من هیچ اولویتی ندارم."

آیا بهترین سال شماست؟ "احساس بسیار خوب مفید بودن برای تیم را دارم. احساس می کنم فوتبال من روان و روان تر می شود. می خواهم به لذت بردن از فوتبالم ادامه دهم."

lala90

Registered User
لایک‌ها
43
به جا مانده از بازي با كپنهاگ : تيمي براي ويران كردن
مرجع خبري رئال مادريد :‌مي گفتند كپنهاگ هرگز در خانه در مرحله گروهي چمپيونزليگ شكست نخورده است . اما آنجلوتي ابايي نداشت . او مرد چالش هاست .

پرتقال كوكي

ركوردها به حدي بي شمار هستند كه مي توانم با آنها كل صفحه را پر كنم . آنجلوتي آهسته و پيوسته تيمش را ساخت و براي پروژه اش اعتبار و خودباوري كسب كرد تا بر پايه فوتبالي خوب ،‌ركوردهاي غير قابل شكستن را ثبت كند . ستاره هايي مثل كريستيانو و كاسياس تبديل به تيم شدند تا رئال در مرحله گروهي چمپيونزليگ 20 گل بزند و بهترين ركورد تاريخ را در كنار منچستر فرگوسن و بارساي گوارديولا كسب كند . هيچ كوهي نيست كه اين گروه مستحكم نتواند آن را پيرامون برنده توپ طلاي 2013 ايستادگي كند (چه كريستيانو آن را ببرد ، چه نبرد ، كسي در ذهنش باور مي كند كه بيش از او كسي لايقش اشد ؟) بازيكن پرتغالي محدوديت ندارد و حتي پنالتي خراب كردنش هم باعث نمي شود كه ركورد نشكند . با 9 گل در مرحله گروهي بالاتر از ايبرا ، نيستلروي ،‌اينزاگي و كريستيانو قرار گرفت و به جمع سه گلزن برتر تاريخ چمپيونزليگ ملحق شد . از سويي در رئال به 227 رسيد و در پامپلونا و مستايا مي تواند ركورد 68 گلش در سال 2013 را بهبود بخشد . طبيعي است كه در نظرسنجي آس ، 70 درصد توپ طلا را به او بدهند و فقط 20 درصد به مسي و 10 درصد به ريبري ، كانديداي دولتي . فقط ويلاند سوئدي مانع از آن شد كه كريستيانو در كپنهاگ ،‌سرزمين وايكينگ ها ،‌هت تريكي ديگر را ثبت نكند . همه مي دانيم كه كريتسيانو مي تواند بهتر از اين هم باشد ...

پادشاهي با 800

براي بزرگ تر شدن ركورد ، كريستيانو گل شماره 800 رئال را در جام باشگاه هاي اروپا به ثمر رساند . 285 تا بيشتر از بايرن ، 313 تا بيش از بارسا ، 336 تا بيش از منچستر و 385 تا بالاتر از ميلان . معنيش اين است كه اين رقبا سالها بايد بدوند تا به ما برسد . در قرعه كشي روز دوشنبه در نيون ، بايد رئال مادريد اين گونه معرفي شود :" آقايان و خانمها ، رئال مادريد را معرفي مي كنم ، باشگاهي كه به اين تورنمنت معنا مي دهد . بقيه تيمها آرزويشان است كه روزي شبيه به آنها باشند . تقديم به شما ... "

مودريچ ، مهره شانس

بازيكن كروات يك سوپرگل ديگر زد ، شبيه به گلي كه در اولدترافوررد زده بود . اين پسر در تيم تبديل به شريك رقص بي نظير براي ژابي آلونسو شده است . مودريچ در چمپيونزليگ دو گل زده است . به همان اندازه اي كه آنلكا براي رئال زد و منجر به قهرماني هشتمين چمپيونزليگ شد . حس مي كنم مودريچ شادي بزرگي را برايمان خواهد آورد . درود ، لوكا !

يك ميليون در جيب

در زمان بحران اقصتادي ، يك ميليون يورو مثل يك پاستاي خوشمزه است . بردن در دانمارك بدون اين كه چمن يخي توجيه باشد ، باعث مي شود كه خزانه باشگاه ، حال و هواي دوباره اي بگيرد . البته هنوز مانده تا تيم پاداش بزرگ قهرماني دهمين چمپيونزليگ را بگيرد .

ناچو ،‌مطئن

اين بچه پروسه آماده سازي خود را مدتها پيش پشت سر گذاشته است . پيش از آن كه واران و شرايط نگران كننده زانويش ،‌ادامه دار شود ، او ابراز آمادگي كرده بود . او بدون هيچ خطري مي تواند كمك سرجيو راموس و په په كند . عقب نمي كشد . مي خواهد به تيم انرژي بدهد و محصول آكادمي است . حضورش براي رئال خوب است .

هواداران خوشحال

اين روزها چشمان هواداران از شادماني برق مي زند . اوضاع خوبي براي رئال است . هنوز نوبت خنده هاي بزرگ مانده است .

توماس رونكرو

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان برنده توپ طلا کی مشخص میشه چند وقت بعد . بعدش این رای گیریا که دوستان گذاشتن برا همین توپ طلاست یا چیه یعنی با همین رای گیری برنده توپ طلا مشخص میشه .

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دوستان برنده توپ طلا کی مشخص میشه چند وقت بعد . بعدش این رای گیریا که دوستان گذاشتن برا همین توپ طلاست یا چیه یعنی با همین رای گیری برنده توپ طلا مشخص میشه .

فک کنم 22 دی
اره اینام برا همین توپ بلاتره

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
خوب شد یونتوس حذف شد
نامرد دوبار رئال رو حذف کرده بود

lala90

Registered User
لایک‌ها
43
نگاه فني به بازي با كپنهاگ : فرمان در دستان مودريچ و ژابي

مرجع خبري رئال مادريد :‌ كپنهاگ در جريان بازي محو بود . نود دقيقا در مقابل يك رئال مادريد جدي با ژابي و مودريچ ، نتوانستند نفس بكشند . اين دو از ميانه زمين ، ديوار پولادين را در خط هافبك هدايت مي كردند و در خط دفاع نيز دژ تنومندي متشكل از په په و ناچو كار را راحت مي كردند . رئال در مقابل كپنهاگ بيشتر از قدرتش استفاده كرد تا تكنيكش . مودريچ بالاخره در مقابل يك تيم قدرتي ، گره بازي را با يك شوت از بيرون محوطه جريمه گشود .

ايسكو نيز با تكنيك و توان بي نظيرش ، مسئوليت حفظ توپ را به عهده داشت و وقتي خسته شد ، آنجلوتي تصميم گرفت كه به انرژي دي ماريا اعتماد كند . بازيكن آرژانتيني اما در پست بازيساز ، چندان جور نبود اما كاري كه مي توانست را انجام داد . جادو نكرد اما به حملات تيم كمك كرد .

پدرو سن مارتين

lala90

Registered User
لایک‌ها
43
رئال مادرید در ماه گذشته تنها یک گل دریافت کرده است

طرفداری- دفاع تیم رئال مادرید روی فرم آمده است. شاگردان کارلو آنچلوتی در ماه گذشته تنها یک گل دریافت کرده اند. در 9 نوامبر گریزمان در برنابئو دیگو لوپز را مغلوب کرد و بعد از آن هیچکس نتوانسته از دفاع رئال مادرید عبور کند به جز یک استثنا: اوموت بولوت از گالاتاسارای.

در 23 نوامبر رئال مادرید به مصاف آلمریا رفت و با نتیجه 5 - 0 پیروز شد. دفاع مقابل دیگو لوپز، کارواخال، راموس، په په و آربلوا بود و ژابی آلونسو به همراه ایارامندی خط هافبک را پوشش داده بودند.

4 روز بعد مادریدی ها به مصاف گالاتاسارای رفتند و اوموت بولوت موفق به گلزنی شد و مدافعان مقابل کاسیاس، آربلوا، راموس، په په و مارسلو (کارواخال) بودند و ناچو هم به علت اخراج راموس به بازی آمد.

شاگردان آنچلوتی 4 - 0 وایادولید را شکست دادند و دیگو لوپز وظیفه دروازه بانی را به عهده داشت و مدافعان مقابلش، کارواخال، راموس، په په و مارسلو بودند.

در مقابل خاتیوا در کوپا دل ری نیز که بازی با تساوی 0 - 0 به پایان رسید، کاسیاس، کارواخال، راموس، ناچو و آربلوا (مارسلو) خط عقب زمین را تشکیل داده بودند.

در نهایت سه شنبه شب رئال مادرید 2 - 0 کپنهاگن را شکست داد و کاسیاس درون دروازه ایستاده بود. و خط دفاعی تیم از آربلوا، په په، ناچو و مارسلو تشکیل شده بود.

لازم به ذکر است که آنچلوتی در هیچ یک از این بازی ها دفاع ثابتی نداشته است: راموس، په په و آربلوا 4 بار در 5 دیدار اخیر بازی کرده اند. کارواخال و مارسلو 3 بار در ترکیب اولیه بوده اند و یک بار تعویض شده اند. کمترین استفاده از ناچو شده است، که 2 بار در ترکیب اولیه حاضر بوده و در دیدار مقابل گالاتاسارای هم برای پر کردن جای راموس به میدان آمد.

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
رونالدو 800 امین گل رئال در چمپیونز لیگ رو به ثمر رسوند ...
47b20s0.gif

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
دم حاج‌رضایی گرم//

مجری شبکه ورزش : مراسم اهدای توپ طلا نزدیک هست و کمی در مورد این مسئله صحبت میکنیم - آقای حاج رضایی نظر شما چیه ؟ حاج‌رضایی : به نظر من مسی به دلیل مصدومیت شانس کمی واسه دریافت این جایزه داره و رقابت اصلی بین ریبری و رونالدو هست که ریبری واسه دریافت جایزه رقیبی پیش رو داره به اسم رونالدو و رونالدو واسه دریافت جایزه باید با بلاتر رقابت کنه !
gigglesmile.gif

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
13 سال پیش در چنین روزی
مراسم انتخاب بهترین باشگاه قرن بیستم در رم
رئال مادرید با کسب 42 درصد از کل آراء
دی استفانو و پرز در حال دریافت جایزه

Satellite

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
پاداش 18 ميليون یورویی به خاطر مرحله گروهي چمپيونزليگ
مرجع خبري رئال مادريد : مرحله گروهي تقريبا عالي رئال در چمپيونزليگ باعث شد كه رئال با پنج پيروزي و يك برد ،‌18 ميليون يورو پاداش از يوفا ذخيره كند . در حقيقت تا به اين جا رئال از يوفا 18 ميليون يورو پاداش مي گيرد ، 8.6 ميليون يورو به خاطر حضور در تورنمنت ، 9 ميليون يورو هم به خاطر نتايج كسب شده در تورنمنت . 5.5 ميليون يورو به خاطر پنج برد و تساوي (براي هر برد يك ميليون و براي هر تساوي نيم ميليون) ، 3.5 ميليون يورو نيز پاداش صعود به مرحله يك هشتم . رئال مي تواند اين پاداش را افزايش دهد . صعود به يك چهارم ، 3.9 ميليون يورو پاداش دارد ،‌به نيمه نهايي 4.9 ميليون و به فينال 6.5 ميليون . قهرماني در تورنمنت نيز 4 ميليون يوروي ديگر پاداش دارد .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
مجله ورلد ساکر طبق هر سال برترین های فوتبال جهان در سال 2013 را انتخاب کرد که در بخش برترین بازیکن کریستیانو رونالدو بالاتر از لیونل مسی به عنوان برتری بازیکن جهان دست یافت.

به گزارش ایسنا، مجله معتبر ورلد ساکر طبق هر سال برترین های دنیای فوتبال را در سال 2013 اعلام کرد. در بخش برترین بازیکن کریستیانو رونالدو پرتغالی توانست بالاتر از لیونل مسی به عنوان برترین بازیکن جهان دست یابد. در بخش برترین مربی یوپ هاینکس و در بخش برترین تیم تیم بایرن مونیخ توانست برترین باشگاه جهان باشد.

resized_320363_939.jpg

فهرست برترین بازیکنان فوتبال جهان در سال 2013 به انتخاب مجله ورلد ساکر به این شرح است.

1- کریستیانو رونالدو (پرتغال- رئال مادرید)

2- لیونل مسی (آرژانتین- بارسلونا)

3- فرانک ریبری (فرانسه- بایرن مونیخ)

4- زلاتان ابراهیموویچ (سوئد-پاری سن ژرمن)

5- آرین روبن (هلند- بایرن مونیخ)

6- نیمار (برزیل- بارسلونا)

7- فیلیپ لام (آلمان- بایرن مونیخ)

8- روبین فان پرسی (هلند- منچستر یونایتد)

9- روبرت لواندوفسکی (لهستان- دورتموند)

10-گرت بیل (ولز- رئال مادرید)

** برترین مربیان

1- یوپ هاینکس (بایرن مونیخ)

2- یورگن کلوپ (بوروسیا دورتموند)

3- دیگو سیمئونه (آتلتیکو مادرید)

4- سر آلکس فرگوسن (منچستر یونایتد)

5- ویسنت دل بوسکه (اسپانیا)

** برترین تیم های جهان

1- بایرن مونیخ

2- تیم ملی بوسنی

2- آتلتیکو مادرید

2- بوروسیا دورتموند

2- تیم ملی آلمان

تیم های ملی بوسنی، آتلتیکو مادرید، بوروسیا دروتموند و تیم ملی آلمان با امتیازات مشابه در رده دوم قرار گرفتند.

fintool

Registered User
لایک‌ها
120
قرعه خوبی به رءال خورد. من راضیم. :lol:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان ترکیب امروز رئال اومده؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خوب فقط میشه گفت خوش شانس بودیم که مساوی کردیم..من نمیدونم این آنچلوتی چی فکر میکنه واقعا...ایسکو و مودریچ رو کشید بیرون..دفاع هم که پر سوتیه..البته بماند که راموس حقش اخراج نبود..ما این فصل لالیگا رو باید بیخیال شیم...اگه بخت باهامون یار باشه حداکثر 1 جام میگیریم.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

aggus

Registered User
لایک‌ها
140
من نمیدونم این دیماریا چرا پاس نمیده ؟؟

یه موقعیت خوب داشت که قل داد توپو ذروازه بان گرفت در حالی که کریسو بنز خالی بودن !!

آنجلوتی که با این تعویضاش خراب کرد بازیو !!

راستی من از اول ندیدم بیل کجا بود ؟؟ :)

الان باید مو بود وقتی کریم بد بازی میکنه پرتش کنه رو نیمکت و موراتا رو بیاره :)

چارتا بازی کریم رو نیمکت باشه دوحالت بیشتر نداره یا اینکه ساز جدایی میزنه در بدترین شرایط یا نه اینکه یکم فشار میاره به خودشو خوب بازی میکنه خیلی شله :) باز شده بچه گربه :)

بالا