• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
پيشي گرفتن گرت بيل از نيمار در صد روز اولش

پس از يك تابستان مشكل ، گرت بيل در روز اول سپتامبر به رئال مادريد پيوست . امروز صدمين روز گرت در برنابئوست و به نظر مي رسد كه در اين مدت توانسته باشد كه اثر خودش را بگذارد و خود را به عنوان يك "برند " مطرح كند .

كهكشاني آخر فلورنتينو ، پس از يك تابستان مشكل كار سختي براي هماهنگي با رئال داشت . او مي ديد كه له وي ، مدير تاتنهام براي اين كه پول بيشتري كسب كند ،‌چطور وقت كشي مي كند و با اعصاب و روان او بازي مي كند .

بيل ،‌اولين ولزي است كه به رئال آمد و قرارداد شش ساله بست اما با اين كه هيچ گونه پيش فصلي نداشت ، به خوبي از پس وظايفش بر آمد .

بازيكن ولزي شروع خوبي نداشت و طبيعي هم بود . در تابستان به ندرت توپ به پايش خورده بود . اما به مرور زمان توانست كه كلاسش را نشان دهد و با آمار خيره كننده 9 گل و شش پاس گل در 13 بازي نشان داد كه خرجي كه برايش شده ،‌بيهوده نبوده است .

در حقيقت گرت در 100 روز اولش از نيمار پيشي گرفته است . هر دويشان شماره 11 را پوشيدند تا در اسپانيا چو بيافتد كه اين دو قصد رقابت با يكديگر را دارند . اما به نظر مي رسد كه تا كنون ستاره ولزي برنده اين نبرد بوده است . گرت براي رئال هفت گل در لاليگا زده است و دو تا در اروپا . در حقيقت نيمار در چمپيونزليگ هنوز كه هنوزه گلي نزده است ، در حالي كه بيل 214 دقيقه در اروپا بازي كرده است و بازيكن برزيلي تقريبا دو برابر ،‌يعني 418 دقيقه .

نيمار در حالي كه 350 دقيقه بيش از بيل در لاليگا داشته ،‌چهار گل زده است . جالب اين كه نيمار چهار كارت زرد گرفته است و گرت فقط يكي . البته دقت پاسهاي نيمار از بيل بيشتر بوده است :‌نيمار 82.4 درصد و گرت 72.5 درصد . تازه بايد به همه اين ها اضافه كرد كه گرت اصلا پيش فصلي نداشت و نيمار از همان آغاز تابستان به بارسا ملحق شد و فرصت هماهنگي خيلي بيشتري داشت .

lala90

Registered User
لایک‌ها
43
آنچلوتی: اگر دی ماریا مشکلی دارد، درهای دفترم به روی او باز است؛ غیبت رونالدو انگیزه های تیم را بیشتر کرد

349007_heroa.jpg

سرمربی ایتالیایی باشگاه رئال اعلام کرد که دی ماریا در ژانویه از این تیم جدا نخواهد شد
سایت گل- کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی رئال مادرید در کنفرانس خبری اش قبل از برگزاری آخرین بازی رئال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل اف سی کپنهاگن شرکت کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد. دراینجا می توانید متن صحبت های او را مطالعه کنید:
*ایا بیل می تواند بازی کند؟ سرماخوردگی اش خوب شده؟ ژابی آلونسو چطور ؟
بیل خوب است. او یک شب پیش کمی مشکل داشت ولی بعد از آن خوب شد و بدون هیچ مشکلی با تیم سفر کرده. ژابی الونسو هم همین طور. او هم مثل سایر بازیکنان تیم در دسترس است . ما بهترین تیم ممکن را به زمین خواهیم فرستاد
*نارضایتی دی ماریا چیست؟ با او صحبت کرده اید؟
این یک سورپرایز است. او نه با من صحبت کرده و نه با سران باشگاه و به نظرم خوشحال و راضی است. خود اوست که می تواند پاسخ این سوال را بدهد.اگر آنخل ناراضی است،درهای دفتر من به روی او باز است. او هنوز به دفتر من نیامده.اگر مشکلی دارد، مربوط به حالا نیست و به داستان های تابستان برمی گردد.
*اخیرا راجع به ژابی آلونسو و آینده اش صحبت کرده اید. دوست دارید تا او قراردادش را تمدید کند؟ با او و رئیس باشگاه دراین باره صحبت کرده اید؟
من اینجا واسط و میانجی نیستم. ولی با ژابی صحبت کرده ام.نیازی نیست تا با رئیس باشگاه صحبت کنم.چون ایده همه ما این است که قرارداد اورا تمدید کنیم.من خوش بین هستم
*درماه آگوست پیشنهاد خوبی برای اوزیل رسید و او رفت. آیا با جای او موافق بودید؟ اگر پیشنهاد خوبی برسد، موافق فروش دی ماریا هم هستید؟
من درمورد داستان جدایی اوزیل از دید اقتصادی نگاه نکردم ولی از دید فنی نگاه کردم. چون ما ایسکو و دی ماریا را داشتیم. از این دیدگاه، فروش دی ماریا ممکن نیست. چون او بازیکن خیلی مهمی برای ماست
*اینده تان دررئال مادرید را چطور می بینید؟
آینده ام خوب است. من گفته ام خوشبینم. ما درابتدای فصل مشکلاتی داشتیم ولی الان شرایط خوب است. جو خوبی بررختکن تیم حاکم است. البته می دانیم که همه چیز به نتایج بستگی دارد ولی ما تیمی داریم که با این تیم کسب نتایج خوب ساده تر است
*فکر می کنید که رئال بدون کریس بهتر از بارسا بدون مسی عمل کرده؟
من از مقایسه کردن خوشم نمی آید. رئال و بارسا دو تیم متفاوت هستند. ما بدون رونالدو خوب بازی کردی و غیبت او به ما انگیزه بیشتری دارد
*کپنهاگن در خانه خیلی قوی است و هرگز درمراحل گروهی لیگ قهرمانان اروپا نباخته. آیا در انتظار تیمی متفاوت با آن تیم که 0-4 در برنابئو باخت هستید؟
امیدوارم که این طور باشد.آنها هنوز امیدوارند تا به لیگ اروپا برسند. بازی امشب بازی چندان ساده ای نیست . می خواهیم کار را به خوبی به پایان برده و دراینجا به پیروزی برسیم.

lala90

Registered User
لایک‌ها
43
دی‌ماریا اجازه ترک رئال را در ژانویه نخواهد داشت

ین هافبک آرژانتینی تابستان امسال پیشنهاد جدایی از رئال مادرید را رد کرد؛ دی‌ماریا اخیراً با باشگاه دچار مشکل شده است، او در دیدار ابتدای هفته مقابل خاتیوا، در حالی که در دقیقه 56 تعویض شد بدون توجه به آنچلوتی مستقیماً به رختکن رفت.

تابستان گذشته، دی‌ماریا دو پیشنهاد بسیار خوب از دو باشگاه آرسنال و منچسترسیتی دریافت کرده بود، اما این پیشنهادات را رد کرد. اگرچه با پیوستن بیل احساس می‌شد که به این بازیکن کمتر فرصت بازی برسد، اما او اعلام کرده بود که در رأس پروژه باشگاه قرار دارد و قصد جدایی ندارد.

آنچلوتی اخیراً در این باره گفت: "آنخل بازیکنی خاصی است، بازیکنی عالی و پویا که به سختی برای تیم تلاش می‌کند و هم به خط دفاعی و هجومی کمک می‌کند. او همیشه برای باشگاه بازیکنی مهم به شمار می‌رود."

دی‌ماریا در ماه سپتامبر نیز در خصوص شایعات جدایی خود گفته بود: "به سرمربی تیم ایمان دارم و خودم و خانواده ام از بودن در مادرید بسیار راضی و خوشحال هستیم."

گفته می‌شود اخیراً باشگاه رئال مادرید به این بازیکن اعلام کرده که به هیچ عنوان رضایتنامه او را برای جدایی از این تیم در ژانویه نخواهد داد.

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
دوستان مويه بلند به په په ميآد يا كوتاه ؟ من خودم با كوتاه بيشتر موافقم

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
من کل شبکه ها رو درو کردم کجا نشون میده این بازی رو ؟؟؟

Sent from my qual core 1100 Using Tapatalk Super Full HD

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من کل شبکه ها رو درو کردم کجا نشون میده این بازی رو ؟؟؟

هیچ جا...والا من دارم اینترنتی اتفاقای بازی رو دنبال میکنم.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
هیچ جا...والا من دارم اینترنتی اتفاقای بازی رو دنبال میکنم.

خدایا شکرت انگار قرار بازی رئال رو پخش کنن شبکه 3

همه بیاید ببینید

هورررررررررا

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خوب تیممون بیشترین گل زده رو تو مرحله گروهی لیگ قهرمانان این فصل ثبت کرد...فک کنم رکوردش رو هم شیکستیم.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
رونالدو: رکوردشکني را دوست دارم

کريستيانو رونالدو با گلزني برابر کپنهاگن دانمارک به اولين بازيکن تاريخ ليگ قهرمانان تبديل شد که در مرحله گروهي توانسته 9 گل به ثمر برساند.

رئال مادريد موفق شد در آخرين ديدار خود در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا با دو گل کپنهاگن دانمارک را شکست دهد تا با قاطعيت به مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا راه يابد.

کريستيانو رونالدو، مهاجم پرتغالي رئال مادريد در بازي شب گذشته (سه‌شنبه) پس از چند بازي غيبت در ترکيب تيمش قرار گرفت و موفق شد گل دوم تيمش را به ثمر برساند. رونالدو با اين گل رکوردار شد و به اولين بازيکن تاريخ ليگ قهرمانان اروپا تبديل شد که موفق شده است در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا 9 گل به ثمر برساند. البته اين را بايد توجه داشت که رونالدو اين 9 گل را در پنج ديدار به ثمر رساند. رونالدو شب گذشته برابر کپنهاگن يک بار ديرک دروازه‌ را به لرزه در آورد و يک بار هم در دقيقه‌ پاياني مي‌توانست گلزني کند که ضربه پنالتي او از دست رفت.

مهاجم پرتغالي در بازي تيمش برابر گالاتاسراي که در سانتياگو برنابئو برگزار شد به دليل مصدوميت غايب بود.

رونالدو درباره پيروزي برابر کپنهاگن گفت: ما بازي خوبي از خود به نمايش گذاشتيم و شايسته پيروزي بوديم. از رکورد شکني در ليگ قهرمانان خوشحال هستم، اما هدف من اين نيست، دوست دارم به تيمم کمک کنم تا به قهرماني برسد.

رونالدو درباره خراب کردن پنالتي گفت: يکي از کارهاي زيادي که تمرين مي‌کنم ضربات پنالتي است، اما بعضي اوقات مي‌آيد که پنالتي شما از دست مي‌رود. از اين که توانستم 9 گل در مرحله گروهي ليگ قهرمانان بزنم خوشحالم. تيم ما شرايط خوبي دارد و بازي‌هاي خوبي را به نمايش مي‌گذارد.

مهاجم پرتغالي درباره اين که دوست دارد با چه تيمي رويارو شود؟ گفت: براي من فرقي نمي‌کند. همه تيم‌ها خوب هستند. اولويتي در اين زمينه ندارم.
varzesh3

lala90

Registered User
لایک‌ها
43
رسيدن رئال به 800 گل اروپايي

مرجع خبري رئال مادريد :‌رئال مادريد در مقابل كپنهاگ به يك ركورد شايسته رسيد . رئال تبديل به اولين تيمي شد كه در 31 بازي پياپي اروپايي گل مي زند . تا پيش از اين رئال با بارسلونا و ركوردش بين 2009 تا 2012 برابري مي كرد اما حالا به تنهايي ركورد را در اختيار دارد .
رئال از سويي با گل دوم كريستيانو به ركورد خيره كننده 800 گل در چمپيونزليگ رسيد . يعني تقريبا دويست گل بيش از تيمهايي نظير بايرن ،‌بارسلونا و يونايتد .

lala90

Registered User
لایک‌ها
43
حمايت راموس از رئال از خانه اش

1386710844_234181_1386710919_noticia_normal.jpg

مرجع خبري رئال مادريد :‌سرجيو راموس كه مقابل گالاتاسراي اخراج شد و امشب محروم بود ، در صفحه توئيترش نوشت :"‌از تيم از خانه ام حمايت مي كنم . مودريچ چه گل بي نظيري زد . "​

lala90

Registered User
لایک‌ها
43
بیشتر مربیان آلمانی به رونالدو رای دادند تا ریبری

349195_heroa.jpg

سایت گل - بیشتر مربیان آلمانی که سرمربی تیم های مختلف در جهان فوتبال هستند برای انتخاب بهترین بازیکن سال فیفا بیشتر به کریس رونالدو رای داده اند تا فرانک ریبری
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران: و به نقل از شبکه dsf آلمان بیشتر مربیان آلمانی که سمت سرمربیگری تیم های مختلف جهان را دارند در این رای گیری فیفا در رای خود یا اصلا فرانک ریبری را انتخاب نکردند یا کریسیانو رونالدو را نسبت به فرانک ریبری را در جایگاه بهتری قرار دادند. نکته جالب اینجاست که کریس رونالدو اغلب رای اول این دسته مربیان آلمانی بوده است در این میان از بین مربیان آلمانی تنها اتمار هیتسفیلد سرمربی تیم ملی سوئیس بوده که تنها رای خود را به فرانک ربیری اختصاص داده است.
با یکدیگر به برخی از این رای ها که از سوی مربیان آلمانی داده شده است توجه می کنیم :
1-اتمار هیتسفیلد (مربی تیم ملی سوئیس ) : 1- فرانک ریبری
2-برتی فوگتس (مربی اذربایجان) :1-کریس رونالدو 2- فیلیپ لام 3-روبرت لواندوفسکی
3-وینفرد شافر (مربی تیم جامائیکا) :1-روبرت لواندوفسکی 2-فرانک ریبری 3-ژاوی
4-اتو فیستر (مربی ترنیداد و تباگو) : 1-کریس رونالدو 2- زلاتان ابراهیموویچ 3- فرانک ریبری
5-برند استانگ (مربی تیم ملی سنگاپور ) 1- کریس رونالدو 2-زلاتان ابراهیموویچ 3- فیلیپ لام
5-فولکر فینکه (سرمربی تیم کامرون ):1-کریس رونالدو 2-مسی 3- ریبری
7- یورگن کلینزمن (سرمربی تیم ملی امریکا) :کریس رونالدو 2-مسی 3- زلاتان ابراهیموویچ
8- یواخیم لو (سرمربی تیم ملی آلمان) : اصلا در رای گیری شرکت نکرد

فرانک ریبری در واکنش به این موضوع به شبکه ورزشی فوق می گوید : "من از این موضوع بسیار تعجب کردم زیرا تصور می کردم بیشتر از این در بین مربیان آلمانی در سراسر جهان محبوب باشم .

lala90

Registered User
لایک‌ها
43
افشای آرای توپ طلا/ کریس جلوتر از مسی!

با توجه با این آرا به نظر شانس فرانک ریبری و کریستیانو رونالدو برای تصاحب توپ طلا بیشتر از لئو مسی است.

سایت گل- روزنامه ی موندو دپورتیوو در شماره ی امروزش تعدادی از آرای سرمربیان و کاپیتان های تیم ملی را منتشر کرد. البته این تمام آرای منتشر شده نیست اما در همین تعداد هم می توان دید که رونالدو از هم‌تای آرژانتینی خود پیش است. با توجه با این آرا به نظر شانس فرانک ریبری و کریستیانو رونالدو برای تصاحب توپ طلا بیشتر از لئو مسی است. در زیر می توانید آرای فاش شده ی بازیکنان و مربیان را مشاهده کنید:
ایکر کاسیاس ( کاپیتان اسپانیا )
1- کریستیانو رونالدو
2- ؟
3- ؟

ویسنته دل بوسکه ( سرمربی اسپانیا )
1- ژاوی
2- اینیستا
3- فرانک ریبری

الخاندرو سابه یا ( سرمربی آرژانتین )
1- لئو مسی
2- کریستیانو رونالدو
3- فرانک ریبری