• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
تا دقیقه 85 سه هیچ جلوییم
بنزما(پاس گل بیل)
دو گل هم از بیل
اینم خرید پر ارزش رئال
منتقدا کجان

به یک چیز ایمان اوردم!
بازی EA Games FiFa!!!
احتمالا میپرسید چرا؟

تو بازی فیفا، نسخه فکر کنم 09 بود! تو قسمت مدیریت تیم، این بزیکن رو میخریدم بعد 2 سال تمرین، از 100 امتیاز 91 92 میگرفت!(تقریبا هم امتیاز مسی و رونالدو)
ولی در حالی که وقتی به خدمت میگرفتمش، امتیازش حدود 65 بود.
بنظر من، مربی های فوتبال باید از این بازی استفاده کنند، آنالیز خیلی خوبی داره!

ولی جای سوال برای من اینه که، اون زمان دفاع چپ بود! حالا هافبک چپ هست!:eek:
(Midfield - Left Wing یعنی هافبک چپ دیگه؟ درسته؟)

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
به یک چیز ایمان اوردم!
بازی EA Games FiFa!!!
احتمالا میپرسید چرا؟

تو بازی فیفا، نسخه فکر کنم 09 بود! تو قسمت مدیریت تیم، این بزیکن رو میخریدم بعد 2 سال تمرین، از 100 امتیاز 91 92 میگرفت!(تقریبا هم امتیاز مسی و رونالدو)
ولی در حالی که وقتی به خدمت میگرفتمش، امتیازش حدود 65 بود.
بنظر من، مربی های فوتبال باید از این بازی استفاده کنند، آنالیز خیلی خوبی داره!

ولی جای سوال برای من اینه که، اون زمان دفاع چپ بود! حالا هافبک چپ هست!:eek:
(Midfield - Left Wing یعنی هافبک چپ دیگه؟ درسته؟)

تو فیفا با قارچ هم 2 سال کار کنی 92 میشه :D

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
پنج نماينده رئال در مراسم امشب بهترين هاي لاليگا

رئال مادريد دوشنبه پنج نماينده در ليست نامزدهاي جايزه بهترين بازيكن فصل گذشته لاليگا خواهد داشت . كريستيانو ، راموس و خسه به خاطر دستاوردهايشان در رئال و ايارا و ايسكو به خاطر عملكردشان در تيمهاي سابقشان .
دوشنبه شب مراسم در هتل آئوديتوريوم در مادريد برگزار مي شود كه كريستيانو نامزد جايزه بهترين مهاجم است ،‌راموس گزينه بهترين مدافع ،‌ايسكو بهترين هافبك هجومي ، ايارا بهترين هافبك دفاعي و پديده لاليگا و خسه رودريگز بهترين مهاجم و پديده دسته دوم به واسطه درخشش در كاستيا .

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
رونالدو بهترين بازيکن فصل 13-2012 لاليگا

کريس رونالدو، ستاره پرتغالي رئال، در رقابت با ليونل مسي و آلوارو نگردو، توانست عنوان بارزش ترين بازيکن فصل قبل لاليگا را از آن خود کند.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مهاجم آرژانتيني سيتي در راه مادريد

رئالي ها قصد دارند مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي را به خدمت بگيرند.
مهاجم آرژانتيني سيتي در راه مادريد
روزنامه سان چاپ انگليس در شماره يکشنبه خود نوشت مسئولان رئال مادريد به درخواست کارلو آنجلوتي، سرمربي ايتاليايي اين تيم، مذاکرات خود را براي جذب سرخيو آگوئرو، مهاجم آرژانتيني منچستر سيتي آغاز کرده اند.

به گزارش ايپنا ، گفته مي شود آنها براي جلب رضايت سران سيتي پيشنهاد 48 ميليون يورو ارائه داده اند.

در حالي پيشنهاد رئال براي خريد اين مهاجم گلزن مطرح شده است که پيش از اين پيگريني، سرمربي شيليايي منچسترسيتي اعلام کرده بود به هيچ قيمتي حاضر به از دست دادن آگوئرو نيست.
Varzesh3
اتفاقا چندوقت پیش هم بارسا واسه خریدش اقدام کرده بود خود آگوءرو گفته بود علاقه ندارم به بارسا برم...حالا باید دید پیشنهاد رءال رو هم رد میکنن یا نه.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
تصاوير : كريستيانو ، راموس و پرز در مراسم بهترين هاي لاليگا

رئالي ها در مراسم بهترين هاي فصل گذشته لاليگا حضور گسترده اي داشتند و كريستيانو ، ايارامندي ، راموس و كاسياس جايزه بردند.

ایکر جایزه اخلاق رو برد ولی نیومده بوده مراسم!

1386015241_918525_1386026562_album_grande.jpg

1386015241_918525_1386016235_album_grande.jpg

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
انشالله زودتر خوب بشه و بازي بعدي رو بتركونه چون واقعا حيفه اين ستاره مصدوم بشه

كريستيانو رونالدو از ماديرا برگشت و در تمرينات دیروز رئال شركت كرد . وي امروز به والدبباس آمد تا كار آماده سازي خودش را براي بازي با اوساسونا آغاز كند .
كريستيانو براي بازي با شاتيوا محروم است و آنجلوتي اعلام كرده كه در بازي بي اهميت مقابل كپنهاگ به او استراحت مي دهد . در تمرينان امروز كارايو و كابايو از رئال مادريد سي نيز حضور داشتند .

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
نظرتون در مورد بازيكنان جديد رئال چيه دوستان بنظرتون تاثيري داره تو روند باشگاه ؟؟؟؟

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
نظرتون در مورد بازيكنان جديد رئال چيه دوستان بنظرتون تاثيري داره تو روند برد و باخت ؟؟؟؟

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
كريستيانو رونالدو از ماديرا برگشت و در تمرينات دیروز رئال شركت كرد . وي امروز به والدبباس آمد تا كار آماده سازي خودش را براي بازي با اوساسونا آغاز كند .
كريستيانو براي بازي با شاتيوا محروم است و آنجلوتي اعلام كرده كه در بازي بي اهميت مقابل كپنهاگ به او استراحت مي دهد . در تمرينان امروز كارايو و كابايو از رئال مادريد سي نيز حضور داشتند .
دمش گرم خوشحالمون كرد با اين خبر انرژي + داد

بالا