• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
كريستيانو رونالدو از ماديرا برگشت و در تمرينات دیروز رئال شركت كرد . وي امروز به والدبباس آمد تا كار آماده سازي خودش را براي بازي با اوساسونا آغاز كند .
كريستيانو براي بازي با شاتيوا محروم است و آنجلوتي اعلام كرده كه در بازي بي اهميت مقابل كپنهاگ به او استراحت مي دهد . در تمرينان امروز كارايو و كابايو از رئال مادريد سي نيز حضور داشتند .
دمش گرم خوشحالمون كرد با اين خبر همه رو غافلگير كرد به افتخارش

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
3 امتیاز دیگه میخوایم تا جا یه بارسا رو پس بگیرم البته باید بازی بعدیشو شکست بخوره که هم اینطور هم هست :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
درود داداش

بازی های بعدیمون کی و کجاست ؟؟؟

ظاهرا امشب ساعت 00:30 جام حذفی (copa del rey) با olimpic xativa تو زمین حریف بازی داریم.
بازی بعدشم که آخرین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان هستش با کپنهاگ سه شنبه 23:15.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Last edited:

aggus

Registered User
لایک‌ها
140

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خواستم به دوستان رئالی بگم که احتمالا بازی رو میتونن از شبکه دبی اسپرت 1 ببینن. چون شبکه های ایران فکر نکنم نشون بده بازی رو.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
بلاتر :"‌تكرار مي كنم ، كريستيانو استثنايي است "

جوزف بلاتر ، رئيس فيفا به منت كشي:)D) از كريستيانو ادامه مي دهد . او در روز جمعه و در حاشيه مراسم قرعه كشي جام جهاني نيز از ستاره پرتغالي رئال تمجيد كرد .
بلاتر گفت :"‌فقط مي خواهم بگويم و تكرار كنم كه كريستيانو يك بازين استثنايي است و قبلا هم اين را گفتم و همچنان مي گويم . فقط مي توانم از او تمجيد كنم . اين را درون زمين و در هر بازي نشان مي دهد كه يك شخصيت خوب است و اين شخصيت بزرگ را با يك كماندو قياس مي كنم ،‌عادلانه است . "

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
دیشب مساوی کردیم
قدر این فرصت ها را نمیدونیم تازه فاصله امون با صدر کم شده بود
حالا باید دوباره منتظر لغزش باشیم

جام حذفی بود...غصه نخور.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
اولا که جام حذفی بود

دوما این تیم که تیم ما نبود (( همشون رو نیمکتند تقریبا پس تیم دوممون بود ))

کاسیاس ، کارواخال، ناچو، راموس، آربلوا، ایارامندی، کاسمیرو، دیماریا، ایسکو، خسه، موراتا

سوما بازویند سرجاش بود

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
آنچلوتي:رونالدو دربازي باکپنهاگن به ميدان مي‌رود

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد در آستانه ديدار با کپنهاگن دانمارک در ليگ قهرمانان اروپا گفت کريس رونالدو مهاجم تيمش با وجود قطعي بودن صعود اين تيم به دور حذفي مسابقات به ميدان مي رود.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بنزما:اميدوارم يکي ازماقهرمان جام‌جهاني شود

مهاجم فرانسوي رئال مادريد ابراز اميدواري کرد که يکي از هم‌تيمي‌هايش قهرماني جام‌جهاني شود.
بنزما:اميدوارم يکي ازماقهرمان جام‌جهاني شود
کريم بنزما در نشست خبري لژيونرهاي رئال مادريد در خصوص رقابت‌هاي جام‌جهاني اظهار داشت: گروه آساني نداريم و کمي خوش‌شانس بوديم که در اين گروه قرار گرفتيم. جام جهاني در برزيل جالب‌ترين مسئله براي من است، به خصوص که اولين حضورم در اين مسابقات است و من اميدوارم که بتوانيم تا جايي که مي‌توانيم جلو برويم.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: گروه آساني نداريم زيرا هر تيمي شيوه بازي خودش را دارد. همه تيم‌ها خوب هستند و بايد بهترين فوتبال ممکن‌مان را براي راهيابي به دور دوم به نمايش بگذاريم.

مهاجم فرانسوي رئال مادريد خاطرنشان کرد: فکر مي‌کنم براي باشگاه خوب است که بسياري از بازيکنانش در جام‌جهاني به ميدان مي‌روند و من اميدوارم همه بهترين تورنمنتشان را داشته باشند، اميدوارم يکي از ما قهرمان شود.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
تيتر روزنامه هاي آس و ماركاآس

كريستيانو ، كانديدا
پس از 18 روز برگشته است ،‌با يك گل ،‌ركورد گلهاي مرحله گروهي را مي شكندبا دو گل به جمع سه گلزن برتر تاريخ

چمپيونزليگ ملحق مي شود
ريبري ،‌مسي و ستاره پرتغالي ، فيناليست هاي توپ طلاماركا

آنجلوتي در مورد دو موضوع اورژانسي با آرامش صحبت كرد
ژابي :"‌خوشبين هستم ، فكر مي كنم كه تمديد مي كند "دي ماريا :" درهاي دفترم به رويش باز است "100 روز با گرت بيلكريستيانو در يك زمين خراب بر مي گردد

بالا