• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بیل مث بازی با دورتموند ضربه شو زد

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
تا 5 بره ابرو داری میکنیم

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
موراتا هر وقت تعویض شده گل زده

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب بازی خوبی بود . با آرامش بازی کردیم خیلی هم خودمون رو خسته نکردیم تا چهارشنبه .
از ایرامندی و ایسکو خیلی راضیم اما نمی تونم از بازی چشمگیر ناچو بگذرم . واقعا عالی بود امشب .

داشتم فکر می کردم این بنزما چندتا موقعیت باید داشته باشه که بالاخره یکیش رو گل کنه . 40 تا شوت زد فقط یکیش قل خود و توی چهار چوب بود . اما خوب پاس های بدی نمیداد . فکر کنم اگه توی خط هافبک ازش استفاده بشه موثر تر هست .

حس می کنم واقعا نامردیه در حق موراتا اگه توی فینال بازم بنزما بازی کنه و این نیمکت نشین باشه .

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
تبریک میگم موراتا هم انصافا گل فوق العاده ای زد. رئال با این 4 گل امشب در حال حاضر بیشترین آمار گل زده لالیگا رو داره.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
تبریک میگم پیروزی رو و صعود به رده دوم جدول

فکر میکنم نتیجه ی بازی الکلاسیکو خیلی در حفظ و یا ازبین رفتن روند پیروزی های لیگ و چمپیونز تاثیر داشته باشه

اما در مورد بازی با بایرن و در پاسخ به دوستانی که شانس رئال رو بیشتر میدونن برای رفتن به فینال

باید بگم که :

چیزی که واضحه اینه که بهترین خط هافبک حال حاضر دنیا خط هافبک بایرنه . هرجوری نگاه کنیم میبینیم که ژابی از پس شواینی و کروس برنمیاد . شاید اگه خدیرا بود یا آنجلوتی آدمی بود که به کاسمیرو میدون بده یه امیدی بود . ولی دیماریا و مودریچ اصولا هافبک تدافعی نیستن که امید داشته باشیم خط هافبک بایرنو ببندن . علاوه بر برتری بایرن در میانه ی میدان باید بپذیریم که خط دفاعی رئال هم جز جلوی تیمای درجه دوم اسپانیا حرفی برای گفتن نداشته . خط دفاعی ای که توی چهار بازی با بارسا و اتلتیکو که مدعی های اصلی لالیگا هستن 9 گل دریافت کرده و بازی با دورتموند متزلزل نشون داده . وجود مهاجم های زهرداری مثل روبن و ریبری و مولر و ماندزوکیچ در مقابل همچین خط دفاعی یه کم وحشتناکه . پس با این اوصاف دو خط از سه خط اصلی برتری با بایرنه ! تازه اگه رونالدو به بازی نرسه که عملا مهاجم هامونم حرفی برای گفتن ندارن ( بنزما
22.gif
22.gif
22.gif
22.gif
)
پس بهتره یه کم سطح توقعاتمونو پایین تر بیاریم . ترکیب این تیم برای بردن بایرن خیلی کوچیکه . شاید سال دیگه اگه کاسیاس حفظ شه ، یه هافبک و یه مهاجم نوک خوب و قوی و از همه مهمتر در کلاس جهانی ( نه مثل ایارامندی) خریده بشه ( که بعید میدونم ) تیم وضعیتش بهتر بشه .
با همه ی این اوصاف رئال هم تیم کوچیکی نیست . میشه امید به صعود داشت ولی نه اینکه بگیم خب رفتو میزنیم برگشتم مساوی میگیریم بایرنم که دیگه تیم نیست پس رفتیم فینال !

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
خوب بازی خوبی بود . با آرامش بازی کردیم خیلی هم خودمون رو خسته نکردیم تا چهارشنبه .
از ایرامندی و ایسکو خیلی راضیم اما نمی تونم از بازی چشمگیر ناچو بگذرم . واقعا عالی بود امشب .

داشتم فکر می کردم این بنزما چندتا موقعیت باید داشته باشه که بالاخره یکیش رو گل کنه . 40 تا شوت زد فقط یکیش قل خود و توی چهار چوب بود . اما خوب پاس های بدی نمیداد . فکر کنم اگه توی خط هافبک ازش استفاده بشه موثر تر هست .

حس می کنم واقعا نامردیه در حق موراتا اگه توی فینال بازم بنزما بازی کنه و این نیمکت نشین باشه .
موراتا تو بازی های مهم اصلا خوب نیست هنوز کم تجربه هست

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
موراتا تو بازی های مهم اصلا خوب نیست هنوز کم تجربه هست
انگیزه بالایی داره ولی اعتماد بنفس گلزنیش صفره...کاش خسه مصدوم نبود حداقل...خیلی عالی بود با اینکه مثه موراتا جوون بود و محصول آکادمی، ولی خیلی خوب تک موقعیتها رو گل میکرد و شم گلزنی بالایی داشت....خیلی به کارمون میومد الان.

Sent from my GT-I9300

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بایرن جلو دورتومند چه ضد حمله هایی میخورد
:general606:
داداش میدونی چرا
چون پپ یه سبک جدید و تو فوتبال به وجود میاره اون بازیم یه بازی ازمایشی بود واسه امتحانش جلو دورتموند
و یه محک تیم قبل بازی برای اماده شدن مقابل مادرید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این موشه واقعا اینقدر گنده بود توی کارتون ؟ یا اینم فتوشاپیه ؟

بالا