• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من امروز فکر می کردم شاید بهتر باشه کارلتو برگرده به همون 4-2-3-1 همیشگی
مودریچ و ژابی و بزاره وسط ، دیماریا - بنزما - بیل هم اون 3 تا و موراتا هم مهاجم هدف .

درواقع آنجلوتی باید حجومی ترین تیم ممکنش رو به میدان بفرسته و اصلا نباید محتاط باشه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من امروز فکر می کردم شاید بهتر باشه کارلتو برگرده به همون 4-2-3-1 همیشگی
مودریچ و ژابی و بزاره وسط ، دیماریا - بنزما - بیل هم اون 3 تا و موراتا هم مهاجم هدف .

درواقع آنجلوتی باید حجومی ترین تیم ممکنش رو به میدان بفرسته و اصلا نباید محتاط باشه
مشکل دقیقا همینه که محتاطه...به هیچ وجه همچین چیزی نمیچینه...جالبه با این محتاط بودنشم بیشترین گل خورده بین 3تا تیم صدر جدول رو ما داریم و از 4تا بازی با بارسا و اتلتیکو فقط 1 امتیاز گرفتیم و گل زیاد خوردیم...
آنچلوتی تا تیم عقب نیفته همچین ترکیب هجومی نمیچینه...ایارا حتما تو زمین خواهد بود...اگه عقب بیفته میکشه بیرون و شاید موراتا رو بیاره.
Sent from my GT-I9300

Last edited:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
پیرلو: من به رئال مادرید تعلق داشتم

من خود را در لباس سفید رئال تصور می کردم. شاداب و آماده ی حمله. با خشونت و زمختی خاصی که با خلوص بی اندازه همراه شده بود. ذهنم در سانتیاگو برنابئو پرسه می زد. معبد و زمینی که وحشت را مانند شمشیری در قلب حریفان فرو می کند. بردگان کتک خورده و آسیب دیده در ضیافت میهمانی پادشاه.uploadfromtaptalk1397588736097.jpg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اقا ب نظرتون
مارسلو با خدیرا واسه بازی بایرن میرسن ؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بنده به شخصه دوس دارم مارسلو برسه ولی خدیرا نه...دوستانی که هوادار خدیرا هستن الان به من خرده نگیرن ولی تا وقتی که خدیرا بود و فیکس بود آنچلوتی از الان هم محتاط تر بود...با هافبکی مثه خدیرا که نمیشه گل زد..همه هافبکا که نباید دفاعی باشن...اگه من بودم خدیرا حتی میرسید هم رو نیمکت میزاشتمش...در شرایطی که تیم تو برنابءو گل میخواد هیچوقت ژابی آلونسو رو با خدیرا همزمان تو میانه میدان نمیزارم...قدرت بازیسازی تیم خیلی میاد پایین.

Sent from my GT-I9300

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
اینه اینه اینه اینه سوپر سوپپر سوپر دیماریا فرشته بال بزن

Sent from my qual core 1100 Using Tapatalk Super Full HD

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
عاقا
دوس دارم با این روحیه و با 7 مقابل بایرن ظاهر شیم

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
کی بود میگفت بنزما تو پست هافبک خوبه ؟!
خداییش راست میگفت هرکی بود.تو دادن پاس تو عمق خیلی مهارت بیستری داره تا ضربه آخر.آخر نیمه اول هم یدونه موقعیتو زد بیرون :general208:

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
بنده به شخصه دوس دارم مارسلو برسه ولی خدیرا نه...دوستانی که هوادار خدیرا هستن الان به من خرده نگیرن ولی تا وقتی که خدیرا بود و فیکس بود آنچلوتی از الان هم محتاط تر بود...با هافبکی مثه خدیرا که نمیشه گل زد..همه هافبکا که نباید دفاعی باشن...اگه من بودم خدیرا حتی میرسید هم رو نیمکت میزاشتمش...در شرایطی که تیم تو برنابءو گل میخواد هیچوقت ژابی آلونسو رو با خدیرا همزمان تو میانه میدان نمیزارم...قدرت بازیسازی تیم خیلی میاد پایین.

Sent from my GT-I9300

من به کرار دیدم وقتی مارسلو تو حمله شرکت میکنه خیلی بد برمیگرده.وسمتش اکثرا اتوبانه
تو حمله عالی ولی تو دفاع ضعیف.کارلوس تو همین سبک بازی میکرد ولی یادتونه چجور جانانه دفاع میکرد؟
من کوینترایو رو به مارسلو ترجیح میدم.چون بهتر دفاع میکنه و تو حمله متوسطه

reza-shayer

Registered User
لایک‌ها
71
من به کرار دیدم وقتی مارسلو تو حمله شرکت میکنه خیلی بد برمیگرده.وسمتش اکثرا اتوبانه
تو حمله عالی ولی تو دفاع ضعیف.کارلوس تو همین سبک بازی میکرد ولی یادتونه چجور جانانه دفاع میکرد؟
من کوینترایو رو به مارسلو ترجیح میدم.چون بهتر دفاع میکنه و تو حمله متوسطه

مارسلو تو حمله خوبه و فابیو تو دفاع. مارسلو باشه دفاع تعطیله

بالا