• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
دقیقا همچین روزی و تحقیر بایرن رو پیش بینی کرده بودم ولی حتا خودم هم فکرش رو نمی کردم که 4-0 اونم تو آلیانز آرنا اینطوری تحقیر بشن!!!
واقعا عملکرد تیم امشب عالی بود واقعا جای هیچ بحثی نمیمونه.
صمیمانه به همه هواداران تبریک میگم. دهمین جام رو هم از همین الان توی دستای کاسیاس و دیگر بچه ها می بینم :D
بازم تبریک و به امید قهرمانی. :general601::general406:

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
RealBayern.jpg
دانلود گلهای دیدار
گل چهارم رونالدو از آپلودبوی با حجم 2 مگابایت
zzzz.jpg

|| beIN Sports 2 :: WMV :: 720 x 480 :: 2 Mbps ||
گل اول راموساز آپلودبوی با حجم 16 مگابایت
گل دوم راموس از آپلودبوی با حجم 18 مگابایت
گل سوم رونالدو از آپلودبوی با حجم 19 مگابایت

گل چهارم رونالدو از آپلودبوی با حجم 17 مگابایت
zzzz.jpg

|| beIN Sports 2 :: AVI :: 720 x 480 :: 1 Mbps ||
گل اول راموساز آپلودبوی با حجم 10 مگابایت
گل دوم راموس از آپلودبوی با حجم 11 مگابایت
گل سوم رونالدو از آپلودبوی با حجم 12 مگابایت
گل چهارم رونالدو از آپلودبوی با حجم 13 مگابایت

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب اقای کارلو النجلوتی صحنه را دیدم از این که دل ملت را شاد کردید از شما متشکرم

javadth
٣٠ جمادي الثانيه ١٤٣٥ مصادف با 2014 30 April
من الله توفیق

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دوست دارم اون دوستانی که همش میگفتند تیم تعطیله و آنجلوتی با تیم های بزرگ به مشکل می خوره ، جلو بایرن میترکیم و ... بیان مرد و مردونه :D اعلام حضور کنند. ..

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
نمیدونم چرا هم بازی رفت و هم برگشت من اینقدر خوابم می اومد که فقط با سر و صدای موقع گل گزارشگر بیدار میشدم
باز جای شکرش باقی بود در مجموع 5 تا گل زده شد که حداقل مقداری از بازی دیده بشه
تیمها و بازیکنهای زیادی هستن که از این تیم یاد بگیرن که اینقدر گل مفت جلوی حریف این تیم نخورن و همچنین گلهای زیاد بزنن و آقای گل بشن . . .

naviddj

Registered User
لایک‌ها
78
آنجلوتی :” من برای باشگاه و هواداران کار می کنم ، نه خودم “
کارلو آنجلوتی ، معمار سه پیروزی تاریخی مقابل بایرن و بارسا در عرض سه هفته ، از در هم کوبیدن بایرن در خانه خودش ابراز خرسندی کرد . تواضع باور نکردنی و دوست داشتنی او در حرفهایش باعث می شود که دوست داشتنی تر به نظر بیاید .

تبریک :” بازیکنان عالی بودند . به همه تبریک می گویم . ”

سیستمی که جواب داد :” گفتم که وقتی ذهنیت تلاش وجود داشته باشد ، وقتی با هم تحد باشیم ، می توانیم یک بازی عالی داشته باشیم . ”

پایان روند رئال :” در مونیخ برنده شدیم و به همین خاطر اعتماد به نفس داشتایم . روند خوبی داشتیم اما باید از بازیکنان و همگی تشکر کنیم . رئال پس از 12 سال به فینال رسید . ”

پس از نیمه نهایی :” به نظرم به هدف اصلیمان رسیدیم . حضور در فینال چمپیونزلیگ خوب است . در بازی برگشت با دورتموند خوب نبودیم اما تا حالا عالی بودیم . ”

ژآبی :” به خاطرش کمی ناراحت شدیم اما مهم این است که رئلا به فینال رسید و باید آن را ببریم . ”

گلباران :” به بردن فکر می کردیم اما سخت بود که بتوانی تصور کنی که این اتفاق می افتد . تیمم مرا متعجب نکرد . نیمه اول فوق العاده بود . تیم برای باشگاه و هوادارانی بازی کرد که سالها منتظر حضور در فینال چمپیونزلیگ بودند . ”

گلهای راموس :” به خوبی آماده ضربات ایستگاهی بودیم چرا که می دانستیم روی تیر دوم مشکل دارند . راموس هم فصل بی نظیری داشته است . بهترین دفاع وسط دنیاست . اما این شایستگی کل تیم است . کار دفاعی و هجومی را خیلی دوست داشتم . همین طور کار هافبک ها و دفاع کناری ها .

حریف احتمالی :” چلسی تیم با تجربه ایست و اتلتیکو هیجان بی نظیری دارد . نمی دانم کدذام را انتخاب کنم . مهم این است که ما در فینال هستیم . ”

فصل :” در نیمه اول فصل گلهای زیادی زدیم اما گلهای زیادی هم خوردیم . اما وقتی چنین بازیکنانی داری ، بردن آسان است . ”

مدیر :” به همه ما تبریک گفت . خیلی خوشحال بود و وقتی این جاست ، نیازی نیست که صحبتی کند . ”

موفقیت :” رئال می برد و من هم خوش شانس هستم که مربی مهمترین باشگاه جهان هستم . همه کار می کنم تا این تیم به همه اهدافش برسد . ”

2-4-4 مقابل تیمهای بزرگ :” فقط می خواستیم روی دفاع کار کنیم چرا که حمله همیشه یک جور است . این سبک را مقابل تیمهایی که می خواهند بین خطوط حرکت کنند ، استفاده می کنیم . ”

بازی :” عالی بود . خیلی عالی در نیمه اول دفاع کردیم . بهتر از دور رفت . از ضد حملاتمان هم استفاده کردیم و از سرعت مهاجمان بهره بردیم . خیلی خوب اماده ضربات ایستگاهی بودیم . روی ایسن صحنه ها کار کرده بودیم . بعدش همه چیز آسان شد . ”

ضرورت تغییر سبک بایرن :” این یک پیروزی بود . همین و بس . بایرن تیم منسجمی است که پارسال چمپیونزلیگ را برد اما همه چیز این جا تمام شد . خوب کار کردیم . خیلی خوب بازی با بایرن را کنترل کردیم . شایسته پیروزی بودیم . فلسفه ی بایرنی نبود . فلسفه گواردیولایی بود که همیشه نتیجه داده است . ”

گربه سیاه و درختان سوخته :” کمی نگران شدیم . بازی رفت خیلی مهم بیود . نتیجه مشخصی در دور رفت نگرفته بودیم . در این بازی اعتماد به نفس داشتیم . توانستیم که خوب و تیمی کار کنیم . ”

سرخوشی شخصی :” جاه طلبی شخصی ندارم . فوتبال به من خیلی چیزها داده است . برای کار در این باشگاه امید و انگیزه دارم . هدف بزرگی بود که به فینال رسیدیم . خوشحالم که به آن رسیدیم . وقتی در رئال رسیدم فهمیدم که حال و هوای خاصی نسبت به این تورنمنت وجود دارد . بردن دسیما یک رویا بود . به همین خاطر به فینال رسیدیم . امیدواریم که در لیسبون همین قدر خوب باشیم . “

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
كانون هواداران بارسلونا با انتشار بيانيه اي رسمي اعلام كرد كه بارسلونا در فينال جام باشگاه هاي اروپا طرفدار برنده ديدار چلسي اتلتيكو است :););););););)
چلسی بیاد بالا یا اتلتیک
رئال قهرمانه
-----

Last edited by a moderator:

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
وای خدای من ۲۰ سال منتظر همین بازی از رئال بودم تو مونیخ
بعد نتونستم نیمه اولش رو ببینم
لعنت به این شانس
واقعا من همچین بایرن بی دندونی جلو رئال یادم نمی اومد دیده باشم
امسال تمام تیم های مطرحی که رئال باهاشون بازی کرد تو خونه خودشون دو تا رو به رئال زده بودن وسـدورتموندـ
یوونتوس
آتلتیکو مادرید
وانسیا
بارسلونا
ویارئال
پس با احترام به دوستمون با این آمار بایرن مونیخ از رده تیم های مطرح خارج میشه
: D

Last edited:

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
تبریک به رئالیهای عزیز.خیلی حال کردم که بایرن تو خونه خودش اینطوری تحقیر شد.
خیلیا بودن میگفتن بایرن تو خونه مودش رئال رو سوراخ سوراخ میکنه اما نمیدونستن مالکیت توپ و پاس زیاد دادن مهم نیست مهم هدفمند بازی کردنه که رئال بسیار خوب از عهدش بر اومد.
در ضمن کی میگه نویر از کاسیاس بالاتره تو بازی رفت و برگشت دیدیم که ایکر هنوز بهترینه
عاشق بازی مودریچ و آلونسو هستم جز بهترین بازیکنان هستند

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
تبریک به همه رئالی های عزیز.
واقعا ما چه کار کردیم......
دم همه بازیکنامون گرم همگی عالی بودن......
فقط نقطه منفی بازی دیشب کارت گرفتن آلونسو بود که فینال رو از دست داد و جانشین درستی هم براش نداریم....
رکورد شکنی رونالدو هم به حال دیشب حال مضاعفی بخشید.......
به امید قهرمانی در پرتغال

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
رفقا تبریک میگم ............ شکست گواردیولا! :general503:+ شکست بایرن پر مدعا + گلزنی راموس + شکستن رکورد توسط کریس + رسیدن به فینال بعد از چند سال + .............. بسیار عالی بودن

صد در صد قهرمانیم شک نکنین ...........................:general406:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ایول به رئال مادرید. واقعا بازی عالی را نشان داد دیشب
یعنی الحق که لقب کهکشانی ها برازنده شان است.
دیشب حیف رونالدو راحت می توانست هت ریک بکنه . اون صحنه ای که نویر اومده بود بیرون. و رونالدو از وسط زمین توپ را زد فقط چند متر پایین
تر بود توپ تو دروازه بود.
ولی دیشب واقعا بایرن بد بازی کرد . و اصلا دست و پایشان را گم کرده بودند.
انشالله به امید قهرمانی رئال در فینال در پرتغال

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان تازه یک رکورد دیگر ا هم دیشب رئال شکست. بهترین تیم تا الان در این رقابت ها بارسلونا بود از لحاظ گل که 35 گل زده بود.
که دیشب رکورد را شکست . به نظرم الان 36 یا 37 گل زده است . که به نظرم همان 37 تا درست تر هست.
اینم یک رکورد دیگر
کلا دیشب شب رکورد شکنی ها بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من اگه اتلتیکو بیاد فینال رئال 100 درصد قهرمانه اما چلسی ! چلسی تیم زیرکیه. مورینیو خب میدونه جلو تیمهای قدرتمند تر از خودش باید چطوری بازی کنه که تیم حریف رو خسته و عصبی کنه
نمونه اش بازیشون جلو لیورپول ! البته قدرت لیورپول با رئال رو نمیشه مقایسه کرد. رئال کلاس کاریش خیلی بالاتره اما خب مورینیو نشون داده که ادم جسوری هست. نمونه اش اون بردش با اینتر جلو بارسا

اگه چلسی بیاد فینال من شانس هر تیم رو 50 درصد میدونم. تو فینالی که دی متئو مربی چلسی بود هم کسی فکر نمیکرد چلسی قهرمان بشه اما با اون سیستم دفاعی قهرمان شدن
یا نمونه بهترش قهرمانی یونان تو خاک پرتغال جلو تیم پرتغال که رونالدو هم عضوی از اونه

چون تک بازی هم هست خیلی حساس تره. مثلا اگه رئال در روز خودش نباشه یا برعکس چلسی ...
لحظه ها نتیجه رو رقم میزنه

بالا