bahram_warrior
Registered User
پیش بینی من 2-1 به سود اتلتیکو
Sent from my GT-I9300
Sent from my GT-I9300
مورینیو تخصصش چمپینز لیگه خودمم طرفدارشم ولی اگه تخصصش چمپیونز بود ما رو رسونده بود فینال :-Dنظر منم برد چلسی هست.
فراموش نکنید یه طرف قضیه مورینیو هست.مثل آنجلوتی تخصصش چمپیونزلیگه...
مورینیو تخصصش چمپینز لیگه خودمم طرفدارشم ولی اگه تخصصش چمپیونز بود ما رو رسونده بود فینال :-D
فک کنم دیگه تو نیمه نهایی گیر کرده :دی
Sent from my GT-I9300
درسته نتونست ببرتمون فینال ولی واقعا خیلی تاثیر گذار بود شخصیت به تیم دادمورینیو تخصصش چمپینز لیگه خودمم طرفدارشم ولی اگه تخصصش چمپیونز بود ما رو رسونده بود فینال :-D
فک کنم دیگه تو نیمه نهایی گیر کرده :دی
Sent from my GT-I9300
نمیدونم اون میلیتو و اسنایدر رو یادت میاد که کامل تو اوج بودن؟میلیتو یدونه موقعیت گل خراب نمیکرد...شم گلزنی عجیبی داشت...ولی الان اون ابزار گلزنی رو نداره...شرایط کاملا متفاوت هست....حالا ببینیم چی میشه امشب.تو تیم ما که بود فلسفش یخورده تغییر پیدا کرده بود واونم علتش ابزارهاش بود.ولی الان شده همون موی سابق.همونی که دفاع اولویت کارش بود .دفاع غیر قابل نفوذ.اینتر 2010 رو یادته ؟
منم نمیگم قطعا چلسی فیناله.ولی احتمال پیروزی چلسی بیشتره اونم بخاطر بازگشت مو به فلسفه اصلیش
قطعا اونا موثر بودن.ولی اثرشون تو فاز حمله بود.حرف من خط دفاع تیم های مو هست.و اینو قبول دارم شرایط متفاوت هست نسبت به هر تیمی که تا حالا بوده.ولی قبول کن تیم های مورینیو تو خونه یه چیز دیگن.منم دلیل اصرارم به بیشتر بودن شانس صعود چلسی همین میزبانیشونه....نمیدونم اون میلیتو و اسنایدر رو یادت میاد که کامل تو اوج بودن؟میلیتو یدونه موقعیت گل خراب نمیکرد...شم گلزنی عجیبی داشت...ولی الان اون ابزار گلزنی رو نداره...شرایط کاملا متفاوت هست....حالا ببینیم چی میشه امشب.
Sent from my GT-I9300
I told U!پیش بینی من 2-1 به سود اتلتیکو
Sent from my GT-I9300
هنوز زود بهرام جانI told U!
Sent from my GT-I9300
صدر حرفتو تایید کرد...اولین بارهانگار برای اولین بار ۲ تیم از یک شهر فینال رو برگزار می کنند
بچه ها اگه کسی حافظه تاریخیش خوبه بگه
بهرام جان چون پیشبینیت از برده مادرید خبر داده ازت قبول میکنیم داداشپیش بینی من 2-1 به سود اتلتیکو
Sent from my GT-I9300
اتفاقا کریم گفته بود ترجیح میده چلسی بیاد فینال...فهمیده بود بازی با اتلتیکو سخت تره.گل سومم خورد به شخص حرفمو پس می گیرم، همون چلسی میومد فینال بهتر بود