ماهیه سوارزه خخخخخخخخخخخخ
شماره هفت قرمز پوش با اون قیافه
معنیش اینه عمو پرز داره پیشنهاد اغوا کننده ای اماده میکنه
شک ندارم فصل بعد سوارس و توی مادرید با شماره ی ؟تله گذاشته برا گرفتن سوارز .
علط میکنه 7 بپوشهشک ندارم فصل بعد سوارس و توی مادرید با شماره ی ؟
دوستان به نظر شما اگه بیاد شمارش چنده ؟
چه شماره ی و میپوشه
من فک کنم 7 .....
خخ
Sent from my HTC One X using Tapatalk
خیلی خوب بود این!
دادا داریم پیش زمینه ی ه خرید رو مهیا میکنیمخیلی خوب بود این!
همین اتفاق سر کریس رونالدو هم افتاد، سال اولی که میخواستنش سرالکس نفروخت، سال بعد رکورد نقل و انتقالات رو زدن!سر گرت بیل هم همین حرف میزدن.......
خوشم اومد مرسی.....همین اتفاق سر کریس رونالدو هم افتاد، سال اولی که میخواستنش سرالکس نفروخت، سال بعد رکورد نقل و انتقالات رو زدن!
سال قبلی که بیل بیاد رئال با پیشنهاد 35 میلیون پوندی دنبالش بودن، لوی قبول نکرد، سال بعد شد 100 میلیون یورو، دوباره رکورد نقل و انتقالات رو زدن!
پارسال هم رئال سوارز رو میخواست، لیورپول نفروخت،تابستون امسال....
رئال همیشه چیزی رو که میخواد رو به دست میاره، این گرون خریدانش هم نوعی قدرت نماییه! به همه نشون میدن که قدرتمندترین باشگاهن تو این زمینه ها!
دوست عزیز تو بازی اخر نشون داد مقابل بایرن که خیلی نسبت ب بیل و رونالدو عقب تره...نیاد بهتره
کریم چشه :general710:
بنزما اصلاً در حد و اندازه رئال نیست، این فصل هم از بی مهاجمی بازی رسید بهش، مسلمه تو تیمی که بیل و رونالدو و دی ماریا و ... هم بازیشن گل میزنه و خیلی افتضاح نیست، مهاجم بدی هم نیست، اما کلاً World Class نیست، رئال صد در صد یه مهاجم لازم دارهنیاد بهتره
کریم چشه :general710:
عقبترم باشهدوست عزیز تو بازی اخر نشون داد مقابل بایرن که خیلی نسبت ب بیل و رونالدو عقب تره...
داداش گلم مهاجم کارش گل زدن ه . بنزما گل میزنه اما بازیکن ه باهوشی نیستدوستان عزیز این بنده خدا کریم مگه چشه که بخان یکی دیگرو بیارن ، من نمیگم سوارز بد هست ولی کریم ازون روزی که اومد رئال خیلی خیلی پیشرفت کرده و واقعا همین فصل دقت کنین تگ گلای 3 امتیازی برا رئال زده که اگه نمیزد الان رئال اصلا تو کورس نبود .
من نمیدونم چرا اینا اینجور بازیکنان خوبشونو راحت از دست میدن بعد به غ ... میفتن . اون از اوزیل که مفت از دستش دادن اینم از کریم که معلوم دیگه اگه بخان سوارزو بیارنا باید کریم بره و خدایی حیفه . من به شخصه کریمو خیلی دوست دارم و بازیشم قبول دارم .
به هیچ وجه اینجور نیست شک داری بزار بفروشنش ببین عین اوزیل به چه کنم چه کنم نیفتن مسئولان رئال باز به مبلغ گزافی بخان بخرنش اونم دیگه روشون نمیشه . زمان حرفمو ثابت میکنه صبر کنین فقط .داداش گلم مهاجم کارش گل زدن ه . بنزما گل میزنه اما بازیکن ه باهوشی نیست
تو مواقعه ی که تیم عقب ه کاری از دسش بر نمیاد
خدای خیلی موقعیت م خراب میکنه
خوب هست اما کامل کننده یه بیل و رونالدو نیس
یعنی در حده مادرید الان نیست
بعد اوزیل مودریچ جاشو به نحوه احسنت پر نکرده ؟به هیچ وجه اینجور نیست شک داری بزار بفروشنش ببین عین اوزیل به چه کنم چه کنم نیفتن مسئولان رئال باز به مبلغ گزافی بخان بخرنش اونم دیگه روشون نمیشه . زمان حرفمو ثابت میکنه صبر کنین فقط .
من نمیگم مسوت یا سوارز بدن که ولی خوب وقتی رو یه بازیکن اینقد کار شده چرا باید مفت از دستش بدیم و بعد بگیم چرا از دستشون دادیم .بعد اوزیل مودریچ جاشو به نحوه احسنت پر نکرده ؟
تو چمپیونز که قدرت نمایی میکنه
منم اول ش که مسوت رفتش خیلی ناراحت شدم اما الان با داشتن مودریچ اوزیل رو یادم نمیاد...