• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
ماهیه سوارزه خخخخخخخخخخخخ

شماره هفت قرمز پوش با اون قیافه

معنیش اینه عمو پرز داره پیشنهاد اغوا کننده ای اماده میکنه
تله گذاشته برا گرفتن سوارز .
شک ندارم فصل بعد سوارس و توی مادرید با شماره ی ؟
دوستان به نظر شما اگه بیاد شمارش چنده ؟
چه شماره ی و میپوشه
من فک کنم 7 .....
خخ

Sent from my HTC One X using Tapatalk

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
شک ندارم فصل بعد سوارس و توی مادرید با شماره ی ؟
دوستان به نظر شما اگه بیاد شمارش چنده ؟
چه شماره ی و میپوشه
من فک کنم 7 .....
خخ

علط میکنه 7 بپوشه :D

شاید 10 :| شایدم کریم بره اون 9 بپوشه ??

من به شخصه دوست دارم خسه 10 بپوشخ

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
سر گرت بیل هم همین حرف میزدن.......

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
پوگبا : باشگاه منچستر یونایتد به من بی احترامی کرد
من یک هفته به تنهایی تمرین کردم. آن ها مرا مجبور کردند به تنهایی تمرین کنم. من بدنساز نیستم، بلکه یک فوتبالیست هستم.
uploadfromtaptalk1399034414912.jpgپل پوگبا، هافبک تیم یوونتوس، از شرایطش در تیم منچستر یونایتد، در زمان حضورش در این باشگاه صحبت کرده است. او در مصاحبه ای از سران یونایتد انتقاد کرده است و آن ها را عامل اصلی مشکلاتش در اولدترافورد معرفی کرده است.
او گفته وضعیتش در منچستر یونایتد همیشه جنجالی بوده است و قرمزها حتی قصد داشتند، در سال 2009 او را به باشگاه "لو هاور" پس دهند.
پوگبا، فقط یک بازی در ژانویه ی 2012 برای منچستر یونایتد انجام داد و پس از آن، به یوونتوس پیوست.
این مهاجم 21 ساله به بی بی سی گفته، باشگاه منچستر یونایتد به او بی احترامی کرده است.
"آن ها من را رها کردند؛ چرا که می خواستم باشگاه را ترک کنم.
آن ها حتی فکر هم نکردند، که در حال انجام یک کار اشتباه هستند."
فرگوسن در آن زمان گفته بود، پوگبا به باشگاه بی احترامی کرده است؛ اما پوگبا می گوید پس از پایان قراردادش با منچستر، آن ها او را مجبور کرده اند به تنهایی تمرین کند.
"منچستر یونایتد باشگاه بزرگی است؛ اما هرکس باید به فکر خود باشد.
یک بازیکن باید بازی کند. مربی به من گفت در یونایتد فضا برای بازی هست، اما من به میدان نمی رفتم.
من یک هفته به تنهایی تمرین کردم. آن ها مرا مجبور کردند به تنهایی تمرین کنم. من بدنساز نیستم، فوتبالیست هستم."

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سر گرت بیل هم همین حرف میزدن.......

همین اتفاق سر کریس رونالدو هم افتاد، سال اولی که میخواستنش سرالکس نفروخت، سال بعد رکورد نقل و انتقالات رو زدن!
سال قبلی که بیل بیاد رئال با پیشنهاد 35 میلیون پوندی دنبالش بودن، لوی قبول نکرد، سال بعد شد 100 میلیون یورو، دوباره رکورد نقل و انتقالات رو زدن!
پارسال هم رئال سوارز رو میخواست، لیورپول نفروخت،تابستون امسال....
رئال همیشه چیزی رو که میخواد رو به دست میاره، این گرون خریدانش هم نوعی قدرت نماییه! به همه نشون میدن که قدرتمندترین باشگاهن تو این زمینه ها!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
همین اتفاق سر کریس رونالدو هم افتاد، سال اولی که میخواستنش سرالکس نفروخت، سال بعد رکورد نقل و انتقالات رو زدن!
سال قبلی که بیل بیاد رئال با پیشنهاد 35 میلیون پوندی دنبالش بودن، لوی قبول نکرد، سال بعد شد 100 میلیون یورو، دوباره رکورد نقل و انتقالات رو زدن!
پارسال هم رئال سوارز رو میخواست، لیورپول نفروخت،تابستون امسال....
رئال همیشه چیزی رو که میخواد رو به دست میاره، این گرون خریدانش هم نوعی قدرت نماییه! به همه نشون میدن که قدرتمندترین باشگاهن تو این زمینه ها!
خوشم اومد مرسی.....

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نیاد بهتره
کریم چشه :general710:
بنزما اصلاً در حد و اندازه رئال نیست، این فصل هم از بی مهاجمی بازی رسید بهش، مسلمه تو تیمی که بیل و رونالدو و دی ماریا و ... هم بازیشن گل میزنه و خیلی افتضاح نیست، مهاجم بدی هم نیست، اما کلاً World Class نیست، رئال صد در صد یه مهاجم لازم داره

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دوست عزیز تو بازی اخر نشون داد مقابل بایرن که خیلی نسبت ب بیل و رونالدو عقب تره...

عقبترم باشه
دلیل نمیشه بیان زرتی اینو بخرن
نمیشه هرجا ضعف داری البته به این ضعف هم نمیشه گفت
به نظر من کریم ضعیف نیست
بخاطر اینکه داره پیش دو تا از بهترین ها تو پست خودشون بازی میکنه
این شکلی به نظر میاد
امارش هم بد نیست
من ک میگم همین مدلی خوبه

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
فهرست ده تيم برتر جهان به انتخاب ساکرنت

ساکرنت اسامي 10 تيم برتر باشگاهي جهان را اعلام کرد که در آن رئال مادريد بالاتر از همشهري خود آتلتيکو مادريد در صدر قرار دارد.
00947035.jpg

مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا و ليگ اروپا برگزار شد و تيم‌هاي رئال مادريد و آتلتيکو مادريد به فينال ليگ قهرمانان اروپا و تيم‌هاي بنفيکا و سويا به فينال ليگ اروپا راه يافتند.

ساکرنت رده بندي 10 تيم برتر باشگاهي فوتبال جهان را روز گذشته (پنجشنبه) منتشر کرد که رئال مادريد بالاتر از آتلتيکو مادريد در صدر اين فهرست قرار دارد.

** فهرست 10 تيم برتر فوتبال جهان

1- رئال مادريد - اسپانيا

2- آتلتيکو مادريد – اسپانيا

3- بايرن‌ مونيخ – آلمان

4- ليورپول – انگليس

5- چلسي – انگليس

6- بوروسيادورتموند – آلمان

7- منچسترسيتي –انگليس

8- بنفيکا – پرتغال

9- پاري‌سن‌ژرمن – فرانسه

10- يوونتوس – ايتاليا

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان عزیز این بنده خدا کریم مگه چشه که بخان یکی دیگرو بیارن ، من نمیگم سوارز بد هست ولی کریم ازون روزی که اومد رئال خیلی خیلی پیشرفت کرده و واقعا همین فصل دقت کنین تگ گلای 3 امتیازی برا رئال زده که اگه نمیزد الان رئال اصلا تو کورس نبود .

من نمیدونم چرا اینا اینجور بازیکنان خوبشونو راحت از دست میدن بعد به غ ... میفتن . اون از اوزیل که مفت از دستش دادن اینم از کریم که معلوم دیگه اگه بخان سوارزو بیارنا باید کریم بره و خدایی حیفه . من به شخصه کریمو خیلی دوست دارم و بازیشم قبول دارم .

Last edited:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
دوستان عزیز این بنده خدا کریم مگه چشه که بخان یکی دیگرو بیارن ، من نمیگم سوارز بد هست ولی کریم ازون روزی که اومد رئال خیلی خیلی پیشرفت کرده و واقعا همین فصل دقت کنین تگ گلای 3 امتیازی برا رئال زده که اگه نمیزد الان رئال اصلا تو کورس نبود .

من نمیدونم چرا اینا اینجور بازیکنان خوبشونو راحت از دست میدن بعد به غ ... میفتن . اون از اوزیل که مفت از دستش دادن اینم از کریم که معلوم دیگه اگه بخان سوارزو بیارنا باید کریم بره و خدایی حیفه . من به شخصه کریمو خیلی دوست دارم و بازیشم قبول دارم .
داداش گلم مهاجم کارش گل زدن ه . بنزما گل میزنه اما بازیکن ه باهوشی نیست
تو مواقعه ی که تیم عقب ه کاری از دسش بر نمیاد
خدای خیلی موقعیت م خراب میکنه
خوب هست اما کامل کننده یه بیل و رونالدو نیس
یعنی در حده مادرید الان نیست

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
داداش گلم مهاجم کارش گل زدن ه . بنزما گل میزنه اما بازیکن ه باهوشی نیست
تو مواقعه ی که تیم عقب ه کاری از دسش بر نمیاد
خدای خیلی موقعیت م خراب میکنه
خوب هست اما کامل کننده یه بیل و رونالدو نیس
یعنی در حده مادرید الان نیست

به هیچ وجه اینجور نیست شک داری بزار بفروشنش ببین عین اوزیل به چه کنم چه کنم نیفتن مسئولان رئال باز به مبلغ گزافی بخان بخرنش اونم دیگه روشون نمیشه . زمان حرفمو ثابت میکنه صبر کنین فقط .

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
به هیچ وجه اینجور نیست شک داری بزار بفروشنش ببین عین اوزیل به چه کنم چه کنم نیفتن مسئولان رئال باز به مبلغ گزافی بخان بخرنش اونم دیگه روشون نمیشه . زمان حرفمو ثابت میکنه صبر کنین فقط .
بعد اوزیل مودریچ جاشو به نحوه احسنت پر نکرده ؟
تو چمپیونز که قدرت نمایی میکنه
منم اول ش که مسوت رفتش خیلی ناراحت شدم اما الان با داشتن مودریچ اوزیل رو یادم نمیاد...

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
بعد اوزیل مودریچ جاشو به نحوه احسنت پر نکرده ؟
تو چمپیونز که قدرت نمایی میکنه
منم اول ش که مسوت رفتش خیلی ناراحت شدم اما الان با داشتن مودریچ اوزیل رو یادم نمیاد...

من نمیگم مسوت یا سوارز بدن که ولی خوب وقتی رو یه بازیکن اینقد کار شده چرا باید مفت از دستش بدیم و بعد بگیم چرا از دستشون دادیم .
منکه از خودم نگفتم یادتون نیست همون اولا که اوزیلا دادن بعدش چقد پشیمون شدن اقایون . الان اینارم بدن بعدا باز پشیمون میشن . از طرفی من مدریچم دوست دارم ولی اوزیل یچی دیگه بود . الا ارسنالو ببین چیکارش کرده .

بالا