• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
قولی که کریستیانو از برادرش گرفت :” قهرمان شدیم ، الکل را ترک کن !”

cris-bro.jpg

کریستیانو بلافاصله پس از اتمام فینال چمپیونزلیگ ، نزد برادرش رفت ، پیراهنش را به او داد و محکم او را بغل کرد . جدا از جشن دسیما ، این پیروزی یک دلیل خاص و برازنده داشت .

در حقیقت هوگوی ۳۹ ساله به کریستیانو قول داده بود که اگر قهرمان اروپا شود ، برای ترک اعتیاد به الکل خواهد جنگید . کریستیانو وظیفه اش را انجام داد و حالا برادرش باید سر قولش بماند . کریستیانو در روزهای اخیر به برادرش کمک کرده تا مشکل مواد مخدر خود را حل کند . پدر این دو ، دینیس در سال ۲۰۰۵ به علت اعتیاد به الکل فوت شد و حالا کریستیانو می خواهد برادرش را از این وضعیت نجات بدهد .

دولورس ، مادر این دو به اکیپ گفت :” کریستیانو همیشه همه کار می کند تا به خانواده کمک کند . هوگو بارها به دام اعتیاد افتاده اما کریستیانو او را نجات داده است .

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
دلیل خوشحالی کریستیانو پس از گل چهارم مشخص شد

cr95.jpg

مشخص شد که چرا کریسیانو رونالدو به آن شکل منحصر بفرد پس از زدن گل چهارم به اتلتیکو خوشحالی کرده است .

بسیاری از آنتی مادریدیسموها به خاطر آن خوشحالی به او حمله کردند و اشاره داشتند که این خوشحالی برای گلی که اهمیت چندانی در نتیجه نداشته ، زیاده روی بوده است .

اما مشخص شد که دلیل اصلی این خوشحالی غیر فوتبالی بوده است . در حقیقت یک دوربین سینمایی نیز در استادیوم حضور داشت که می خواست فیلمی مستند از زندگی کریستیانو بسازد . ستاره پرتغالی با هماهنگی با سازنده این مستند ، عضلاتش را به این دوربین نشان داد تا یک تصویر جالب را برای این دوربین بسازد .

البته اگر دلیلی به جز این هم وجود داشت ، به کسی ربطی نداشت که کریستیانو چراا خوشحالی می کند چرا که یک بازیکن این حق را دارد که هر طور که دلش خواست از گلش خوشحالی کند .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
داستان قول کریستیانو به برادرش جعلی بود !
May 29, 2014 حامد فلاح اخبار ۳

cris-bro.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : کریستیانو و برادرش از انتشار خبری در مورد رابطه شان با یکدیگر به شدت ناراحت هستند . در حقیقت در این خبر گفته شده بود که کریتسیانو قول داده که دسیما را ببرد و در این صورت ، برادرش باید الکل را ترک کند .

اما به گزارش آس ، این خبر کاملا کذب است و برادر کریستیانو به عنوان کسی که نقش موثری در ساخت موزه این بازیکن در مادیرا داشته در فکر اقدام قانونی علیه کسانی است که این خبر را منتشر کرده اند .

ریشه این خبر زمانی بود که این دو پس از قهرماین اروپا همدیگر را بغل کردند . کریستیانو پیراهنی که با آن قهرمان اروپا شده بود را به برادرش هدیه داده بود .

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
uploadfromtaptalk1401447959675.jpg
پرس به کاسیاس: اگر بروی، من هم باید بروم
پرس از محبوبیت دروازه بان اسپانیایی کاملا آگاه است و می‌داند رفتن ایکر، جایگاه مدیریتی او را به خطر می‌اندازد.
به گزارش موندو دیپورتیوو، احتمال خروج ایکر کاسیاس از رئال مادرید وجود دارد. دیگو لوپس برنامه ای برای رفتن از رئال مادرید ندارد و ادامه دادن به این روند دو دروازه بانی برای فصل بعد بسیار بعید به نظر می‌رسد.
با این حال، فلورنتینو پرس علاقه ای به این کار ندارد. او بدون شک می‌خواهد اسطوره ی برنابئو را نگه دارد زیرا می‌داند با باز گذاشتن درهای مذاکره برای او، چه انتقاداتی از طرف هواداران رئال علیه او خواهد شد.انتقاداتی که شاید باعث شود او برای کارش مجازات شود.
به گزارش کادنا سر، فلورنتینو پرس و ایکر کاسیاس به تازگی جلسه ای داشتند که در آن جلسه، ایکر از احتمال رفتنش صحبت کرده و پرس به کلی مانع این کار شده است.
پس از کسب جام دهم در برنابئو، که با صدا زدن نام ایکر در این ورزشگاه در جشن قهرمانی توسط هواداران همراه بود، پرس در حاشیه ی مراسم به ایکر گفت که اگر اجازه ی خروج او را بدهد، خودش هم باید از تیم برود.
تنها در صورتی که ایکر به صورت رسمی درخواست خروج از باشگاه دهد، فلورنتینو با خروج او موافقیت خواهد کرد. در این صورت، دیگر بار از روی دوش رئیس باشگاه برداشته شده و انتقادات از بدرفتاری با یکی از بزرگترین اسطوره های مادریدی در چند سال اخیر تمام می‌شود.

Sent from my HTC One X using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
به ادعای ال لارگرو : پیشنهاد وسوسه انگیز پی اس جی به کاسیاس

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
گزارش ویژه : ملاقاتی که لو رفت ؛ مذاکرات پرز و آنچلوتی در رستورانی در مادرید
بنا بر اخبار رسیده محور مذاکرات این سه این موارد بوده اند :

موضوع ایکر کاسیاس

خرید یک شماره 9

قرض دادن ایارامندی

خرید یک یا دو هافبک

وضعیت مبهم بنزما

فروش دیگو لوپس به ناپولی و موراتا به یووه

وضعیت دو دستیار کارلتو : زیدان و کلمنت

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
uploadfromtaptalk1401564128818.jpg
وکیل سوارس: رد کردن پیشنهاد رئال کار سختی است
انتقال این مهاجم 27 ساله به مادرید مدت هاست سر زبان هاست اما خود او در ماه می تاکید کرد که از ماندن در آنفیلد خوشحال است
وکیل لوئیس سوارس، مهاجم لیورپول، اعلام کرد که رد کردن پیشنهاد رئال برای این بازیکن سخت خواهد بود. وی تاکید کرد که سوارس همیشه به اسپانیا علاقه داشته است
انتقال این مهاجم 27 ساله به مادرید مدت هاست سر زبان هاست اما خود بازیکن در ماه می تاکید کرد که از ماندن در آنفیلد خوشحال است.
سوارس که این فصل عنوان بهترین گلزن لیگ برتر را با 31 گل زده به دست آورد قرارداد جدیدی را در ماه دسامبر با قرمز های بندر لیورپول به امضا رساند اما وکیل او معتقد است سوارس در صورت وجود شرایط مناسب علاقه مند به انتقال به اسپانیاست.
آلخاندرو بالبی به رادیو کادناسر اسپانیا گفت:"سال پیش او به ترک آنفیلد بسیار نزدیک بود."
که منظور او پیشنهاد جدی آرسنال برای انتقال سوارز به امارات است.
"اگر مادرید چنین پیشنهاد بزرگی ارائه دهد،گفتن نه به آنها بسیار سخت خواهد بود.سوارز همیشه به اسپانیا علاقه مند بوده است."

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
روزنامه‌های امروز اسپانیا؛ پیشنهاد رئال برای سوارس، پیشنهاد بارسا برای هیگواین

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
فلورنتینو پرز: کریستیانو نباید تا زمانی که آماده نیست، بازی کند؛ شانس انتقال موراتا به یووه صفر است؛ مورینیو یکی از بزرگترین هواداران رئال مادرید است

طرفداری- فلورنتینو پرز مهمان ویژه برنامه El Larguero از رادیو Cadena SER بود و در مورد وضعیت فعلی رئال مادرید صحبت کرد.
پیراهن ها: "ما همیشه بیشترین فروش پیراهن را داشته ایم. ما همیشه توجهات را به خود جلب می کنیم و سرتیتر ها را به خود اختصاص می دهیم و این موفقیت بزرگی محسوب می شود."

حکم محرومیت یوفا: "ما در برار رأی یوفا مبنی بر بسته شدن دو جایگاه ورزشگاه در اولین دیدار خانگی چمپیونزلیگ [فصل بعد] درخواست تجدید نظر ارائه خواهیم کرد. من به سختی در این مورد فکر می کنم، چرا که بنا به اعلام فیفا، رئال مادرید بزرگترین باشگاه قرن 20 ام است."

ایکر کاسیاس: "من با کاسیاس و مدیر برنامه های او صبحانه خوردم. او هرگز چیزی در مورد جدایی به من نگفت. کاسیاس از وقتی که تنها 9 سال داشت در رئال مادرید بوده است و تا جایی که من می دانم او می خواهد در اینجا بازنشسته شود. فصل بعد او را در رئال مادرید خواهید دید. باید به این قرارداد ها احترام گذاشت، او رقم فسخ قرارداد دارد."

چمپیونزلیگ: "ما برای فتح دسیما زحمات زیادی کشیدیم. ما در 7 نیمه نهایی حضور داشته ایم. دهمین قهرمانی لذت بخش تر از قهرمانی نهم بود چرا که به یک وسواس تبدیل شده بود و رضایت جهانی را به دنبال داشت. لادسیما عنوانی بود که بیشترین لذت را در طول زندگی ام ایجاد کرد."

خرید ها: "ما هنوز وارد بازار نقل و انتقالات نشده ایم. ما با موراتا صحبت خواهیم کرد، اما هنوز با هم ملاقات نکرده ایم. من با مدیران یووه دوست هستم اما هنوز با آنها هم صحبت نکرده ام. احتمال پیوستن موراتا به یوونتوس صفر است."

جام جهانی: "نمی توانم به برزیل بروم. در شرکت و رئال مادرید کارهای زیادی دارم که باید انجام بدهم."

مصدومیت ها: "من نگران مصدومیت بازیکنان هستم چرا که ممکن است اتفاقی که برای کاکا یا خدیرا رخ داد تکرار شود. بازیکنانی مانند کریستیانو تنها زمانی باید بازی کنند که آماده هستند."

تقویت تیم: "من مطمئنم که سال بعد نه پوگبا و نه آگوئرو اینجا نخواهند بود."

مورینیو: "او یک پیام تبریک به من فرستاد چرا که او یکی از بزرگترین هواداران رئال مادرید است."

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید با ایجنت تونی کروس یعنی فولکر استروت مذاکره کرده تا جویای شرایط ملی پوش آلمانی شود . رئال مادرید ، هافبک بایرن را یک گزینه عالی برای میانه میدان می داند . فقط یک سال از قرارداد کروس با بایرن مانده و توافقی برای تمدید با بایرن نداشته است . مشکل اصلی مسائل مالی است . این بازیکن سالی ۱٫۵ میلیون یورو دستمزد می گیرد و می خواهد دستمزدش مثل ریبری و گوتزه سالانه هفت میلیون یورو باشد.

رئال می خواهد از این وضعیت نهایت استفاده را ببرد : بایرن یا حالا می فروشد یا مذاکره نمی کند و سال بعد این بازیکن را رایگان از دست می دهد. این هافبک از پیوستن به رئال استقبال کرده است و از بایرن خواسته که به این پیشنهاد توجه کند.یونایتد جدی ترین رقیب رئال برای این هافبک است که البته وکیل این بازیکن اعلام کرده که هنوز پیشنهاد رسمی نداده اند چرا که بعید است که بتوانند خواسته های مالی این بازیکن را بر آورده کنند.دیگر گزینه های رئال برای میانه میدان را ویدال ، وراتی و پوگبا تشکیل می دهند. حرید ویدال و پوگبا خیلی مشکل است. یووه در ازای ویدال ۶۰ میلیون خواسته و خواستار ورود دی ماریا یا مارسلو به معامله شده است. ویدال هم شرایط مشابهی دارد . در مورد وراتی نیز بازیکن محبوب کارلوست و قیمتش حدودا ۳۵ میلیون یوروست.
====================================
البته رامیرس هم مطرح شده که من به شخصه خوشم نمیاد ازش..همین کروس بیاد و دیماریا رو به یووه ندیم خیلی بهتره.

Sent from my GT-I9300

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
تیم زیر ۱۷ سال رئال قهرمان جهان شد
Jun 05, 2014 حامد فلاح آکادمی, اخبار ۸

1399595566_901162_1399595614_noticia_grande.jpg

مرجع خبری رئال مادرید : نوجوانان رئال مادرید قهرمان جام باشگاه های جهان در رده زیر ۱۷ سال شدند . رئالی ها در فینال کورینتیناس را ۲-۱ شکست دادند.

رئال مادرید در سال ۲۰۰۹ نیز این جام را برده بود و این بار هم در استادیوم آلبرتو روئیز با گلهای بورخا مایورال و ماریو رودریگز به قهرمانی رسید.

کی میگفت تیم های پایه ما خوب نیستند ؟؟؟؟

بالا