• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
تونی کروس طی مصاحبه ای که امروز داشته گفته خودم میدونم دارم به چه تیمی میرم ولی تا تموم شدن جام جهانی نمیتونم آشکارش کنم..گفته میشه رئال با قیمت 25 میلیون یورو و طی قرارداد 6 ساله با دستمزد سالیانه 6 میلیون به خدمت گرفتتش...حالا تا هفته بعد باید منتظر بمونیم ببینیم شایعات چقد حقیقت داشته....بارسا و چلسی و من یونایتد هم خواهان بخدمت گرفتنش هستن.

Sent from my GT-I9300

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اره منم اخبارشو خوندم....
کروس با رودریگرز و تایگر وارتی پوگبا ویدال بیان خیلی خوب میشه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اره منم اخبارشو خوندم....
کروس با رودریگرز و تایگر وارتی پوگبا ویدال بیان خیلی خوب میشه
اینا که همشون نمیشه بیان که :D کجا میخوای جا بدی اینارو؟... تایگر؟

Sent from my GT-I9300

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ویدال که خودش بیشتر علاقه داره بره یونایتد...مگه اینکه ما دیماریا رو وارد معامله کنیم با یوونتوس چون بدجوری میخوانش...پوگبا رو بعیده بفروشن کلا...خدیرا رو هم قرار شده نگه داریم مگه اینکه قیمت بالای 40 تا بدن خریدارا...وراتی هم اصلا بدردمون نمیخوره خریدش اشتباهه...گفته میشه دنبال گوستاوو هم هستیم..رودریگز هم در صورتی واسه خریدش میرن که دیماریا بره...امیدوارم اگرم فالکائو رو خریدن به دوران اوج قبل این مصدومیت طولانیش برگرده...حاضر شده کلی از دستمزدش رو بیاره پایین تا بیاد رئال.

Sent from my GT-I9300

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
روحش شاد و یادش گرامی...

=============

اینم اخبار نقل و انتقالات تا به الآن :

اینجور که بوش میاد کروس رو قطعا فصل آینده تو ترکیب داریم که من خیلی خوشحالم از این بابت(بعد جام جهانی رسمی میشه )

فالکائو هم داره میاد ظاهرا (به احتمال 80%) . اونم اگه بخواد بشه بعد از بازی های پیش فصل موناکو هست که ببینن همون فالکائوی سابق هست یا نه !

دیماریا فصل پیش هم داشت میرفت که آخر موند و مصاحبه کرد و گفت رونالدو قانعش کرده بمونه.اما انگاری این فصل خیلی جدی شده رفتنش و به احتمال زیاد از فصل اینده دیماریا رو نداریم(البته من به شخصه امیدوارم بمونه چون خیلی خیلی خوبه )

خامس رودریگز هم در صورت رفتن دیماریای عزیز از گزینه های جانشینیش هست

اگر فالکائو رو بخریم احتمالا بنزما رو هم میفروشیم که من استقبال نمیکنم

خدیرا هم احتمالا رفتنیه(من احساسی نسبت به موندن و یا رفتنش ندارم)

موراتا هم رفتنش به صورت قرضی تقریبا قطعیه(خوشحالم از این بابت و ای کاش ایارا رو هم قرض بدن به یه جایی)

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مرجع خبری رئال مادرید : دی استفانو به حدی بزرگ هست که فوت ناگهانی او کل دنیا را متاثر کند.

کاسیاس :” آرام بخواب دون آلفردو، تو بزرگترین هستی . اسطوره مادریدیسموها ، همیشه با ما می مانی . همیشه تو را در خاطر خواهیم داشت ، استاد.”

مورینیو:” بخشی از تاریخ فوتبال فوت شد. خاطرات بی نظیری را به جای گذاشت ، به خصوص برای افرادی که یک نسل قبل از من متولد شدند. از نظر شخصیتی بی نظیر بود. در سه سال حضورم در رئال شان داد که یک فرد بسیار متشخص و متواضع است. با خانواده مادریدیسموها و فرزندانش همدردی می کنم. نه تنها تاریخچه رئال مادرید به عنوان بهترین باشگاه است ، بلکه تاریخچه فوتبال است.”

آنجلوتی :” آرام بخواب دون آلفردو.”

اینیستا:” آرام بخواب آلفردو دی استفانو. اسطوره فوتبال.”

ویا :” آرام بخواب دون الفردو، اسطوره فوتبال . با خانواده و دوستانمش ابراز همدردی می کنم.”

ژابی :” آرام بخواب دون آلفردو دی استفانو یا بهتر بگویم لاسائتا.”

لوئیز سوارز (لیورپول) :” آرام بخواب آلفردو دی استفانو ، نابغه فوتبال.”

ناچو فرناندز:” آرام بخواب دون آلفردو ، اسطوره و نماد برای کل دنیای فوتبال . از نزدیکانش حمایت می کنم.”

نیکولا میروتیچ (از تیم بسکتبال رئال) :” خداحافظ دون آلفردو. اسطوره رئال مادرید تا ابد. آرام بخواب.”

آلوارو موراتا :” آرام بخواب دون آلفردو ، تاریخچه و اسطوره این باشگاه.”

آربلوا:” با تو به عظمت رسیدیم .همیشه با ما هستی . آرام بخواب دون آلفردو.”

تیم ملی فوتبال آرژانتین :” آلفردو دی استفانو ، افتخار دنیای فوتبال فوت شد.”

چما مارتینز (دونده):” یک اسطوره ، یک نماد از میان ما رفت … روحت شاد دون آلفردو.”

روبرتو سولدادو:” آرام بخواب آلفردو دی استفانو ، اسطوره بزرگ.”

دنیس چریشف(محصول آکادمی رئال):”فینال ها را بازی نمی کنند ، می برند” (نقل قول دی استفانو) آرام بخواب دون آلفردو. تا ابد در یادها خواهی ماند.”

فرناندو یورنته :” دون آلفردو دی استفانوی بزرگ ، یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوت شد. با خانواده و عزیزانش ابراز همردی می کنم.”

گرانرو:”او نفس زندگی بود. اما چه نفسی ! پیراهنی که با آن موفقیت های زیادی کسب کردی حالا برای تو می گرید. روحت شاد لاسائتا:”

خسه رودریگز:” او یک اسطوره برای مادریدیسموها بود. روحت شاد دون آلفردو دی استفانو.”

کارواخال:” روحت شاد دون آلفردو دی سافتانو . همیشه یک اسطوره برای همه مادریدیسموها می مانی . درود بسیار برای خانواده و دوستانت.”

په په مل (مربی):” به خانواده دی استفانو تسلیت می کنم. ممنون از همه چیزی که به ما دادی استاد. روحت شاد.”

کاپاروس (مربی):” او یک الگو بود. یک قطعه کلیدی از تاریخچه فوتبال ما. او تا آخرین نفس برای هر توپ می جنگید.”

میشل (بازیکن اسبق رئال):”تو بزرگترین و ابدی بودی . خداحافظ تا ابد دون آلفردو.”

سیمئونه:” دون آلفدرو ، یکی از بزرگترین ستارگان فوتبال جهان از میان ما رفت. خداحافظ استاد، کسی که هرگز از تلاش برای توپ دست نکشید.”

رودی فرناندز ( بسکتبال۹:” دی استفانو به اسمان رفت اما همیشه در قلب های ماو همه مادریدیسموها می ماند.”

اوزیل” روحت شاد الفردو دی استفانو.”

کاسورلا :” روحت شاد سانتی آلفردو دی سافتانو.”

ورداسکو (تنیسکور):” روحت شاد دون آلفردو دی ساتفانو. یک اسطوره و بزرگترین بازیکن تاریخ فوتبال از میان ما رفت. همیشه با تو هستیم.”

کانیزارس :” دون الفردو دی استفانو فوت شد… همه دیدار هایی که با تو داشتم در خاطرم هست چرا که بی نظیر بودند . بی تردید یک نابغه بودی . ”

هیگوائین:” درود بسیار برای خانواده دی استفانو که یک مرد پر عظمت بود. ممنون از همه چیزی که به ما دادی.”

بلاتر:” از فوت دی استفانو خیلی ناراحت شدم. بازیکن محبوبم و کامل ترین بازیکنی بود که دیدم . او یک اسطوره بود.”

سالگادو:” یکی از بهترین های تاریخ از میان ما رفت. به خانواده اش و همه مادریدیسموها تسلیت می گویم.”

کایخون:” آرام بخواب استاد. اسطوره مادریدیسموها ، همیشه با ما هستی.”

ماتا:” آرام بخواب الفردو دی استفانو. یکی از بزرگترین ها از میان ما رفت. با خانواده و دوستانش همدردی می کنم.”

اسپارخارو (موتورسوار):” آرام بخواب دی استفانو . یک الگو برای هر ورزشکار.”

Sent from my GT-I9300

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آلفردو آسوده بخواب

اسطوره آسوده بخواب

هیچ کس به بزرگی تو نبود

1926-2014

di-stefano5.jpg

رئال مادرید قصد دارد شماره 9 را بازنشته کند :((((((

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
تونی کروس طی مصاحبه ای که امروز داشته گفته خودم میدونم دارم به چه تیمی میرم ولی تا تموم شدن جام جهانی نمیتونم آشکارش کنم..گفته میشه رئال با قیمت 25 میلیون یورو و طی قرارداد 6 ساله با دستمزد سالیانه 6 میلیون به خدمت گرفتتش...حالا تا هفته بعد باید منتظر بمونیم ببینیم شایعات چقد حقیقت داشته....بارسا و چلسی و من یونایتد هم خواهان بخدمت گرفتنش هستن.
Sent from my GT-I9300
کروس رو خریده باشن این ایارا هم اینتر مشتریش شده بفروشنش خیلی خوبه
من دیگه خواسته ای ندارم :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
کروس رو خریده باشن این ایارا هم اینتر مشتریش شده بفروشنش خیلی خوبه
من دیگه خواسته ای ندارم :D
چطوری؟ کم پیدایی.. خیلی سر نمیزنی به تاپیک

Sent from my GT-I9300

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
چطوری؟ کم پیدایی.. خیلی سر نمیزنی به تاپیک
Sent from my GT-I9300
اقایی هستیم
چرا میام
جام جهانی رو هم چون میدونستم المان قهرمان میشه (تاپیکش اگه باشه خیلی وقت پیش گفتم )
دیگه هیجانی نداشت
دیگه غیرفعال شدم :D

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اگه میموند که خوب بود قدرت دریبل زنی و کارای فانتزیش و سرعتش تو ضدحمله خیلی بدرد میخورد ولی خودش قصدش رفتنه بهتر که بره..باس بریم دنبال خامس رودریگز...خدیرا جالبه حالا..هم از رئال هم آرسنال تقاضای دستمزد 10 میلیون یورویی کرده!!! :D این با خودش چی فک کرده دقیقا؟

Sent from my GT-I9300

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
فروش دیماریا اشتباهه
رئالی های قدیمی و ریشه دار اینو میدونن
دوست های گل کم تجربه مون , خام بازار گرمی ایجنت ها نشین...
مرغ همسایه قوی سپید نیست ...
قوهای سپید سربازانی بودن که تو جنگ لادسیما برامون جنگیدند و افتخار کسب کردند...
قدرشونو بدونیم

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
درسته ولی بازیکنی که دیگه دلش با تیم نیس رو نمیشه نگه داشت..خودش قصدش رفتنه وگرنه کارلتو بدجوری واسه موندن ازش حمایت میکرد.

Sent from my GT-I9300

بالا