• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خدای زور داره
جیمز 85 دیماریا 60
یه قماره خیلی بزرگ ه

Sent from my HTC One_M8
البته بماند که پرز از لحاظ مالی میدونه داره چیکار میکنه..بیزنسمن قابلیه پولشو از خود بازیکن درمیاره ولی از لحاظ فنی و فوتبالی کاملا ضرره...چاره ای هم نیس دیماریا کله شقی کرد دنبال دستمزد بالاست از یونایتد 9 میلیون یورو در سال طلب کرده که البته گفته میشه با یونایتد سر این موضوع توافق کرده..حالا خدیرا رو بگو اونم سالی 9 میلیون از آرسنال میخواد ظاهرا از رئالم واسه تمدید 10 میلیون میخواسته... آرسن ونگر بهش گفته از خر شیطون بیا پاییین باو...اینو دیگه کجای دلمون بزاریم.
حالا فالکائو که فک کنم سالی 14 میلیون از موناکو میگرفته بخاطر اومدن رئال حاضر شده دستمزدشو نصف کنه...خامس هم که گفته چشم بسته میام..

Sent from my GT-I9300

Last edited:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
البته بماند که پرز از لحاظ مالی میدونه داره چیکار میکنه..بیزنسمن قابلیه پولشو از خود بازیکن درمیاره ولی از لحاظ فنی و فوتبالی کاملا ضرره...چاره ای هم نیس دیماریا کله شقی کرد دنبال دستمزد بالاست از یونایتد 9 میلیون یورو در سال طلب کرده که البته گفته میشه با یونایتد سر این موضوع توافق کرده..حالا خدیرا رو بگو اونم سالی 8 میلیون از آرسنال میخواد ظاهرا از رئالم واسه تمدید 10 میلیون میخواسته... آرسن ونگر بهش گفته از خر شیطون بیا پاییین باو...اینو دیگه کجای دلمون بزاریم.
حالا فالکائو که فک کنم سالی 14 میلیون از موناکو میگرفته بخاطر اومدن رئال حاضر شده دستمزدشو نصف کنه...خامس هم که گفته چشم بسته میام..

Sent from my GT-I9300
به خدیرا کاری ندارم اما فن خال ویدال رو میخواد نه دیماریا

Sent from my HTC One_M8

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
به خدیرا کاری ندارم اما فن خال ویدال رو میخواد نه دیماریا

Sent from my HTC One_M8
دنبال دیماریا هم هستن تا حدودی ولی خود آنخل ظاهرا میخواد بره P$G...بالاخره یه امتیازش اینه که تو CL حضور دارن.

Sent from my GT-I9300

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
دنبال دیماریا هم هستن تا حدودی ولی خود آنخل ظاهرا میخواد بره P$G...بالاخره یه امتیازش اینه که تو CL حضور دارن.

Sent from my GT-I9300
اره
اما ما یه نیمکت قوی مث بایرن نیاز داریم
مثل فصل پیش نشه اخر فصل ی جام و ب خاطره نداشتن بازیکن از دس دادیم

Sent from my HTC One_M8

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
البته بماند که پرز از لحاظ مالی میدونه داره چیکار میکنه..بیزنسمن قابلیه پولشو از خود بازیکن درمیاره ولی از لحاظ فنی و فوتبالی کاملا ضرره...چاره ای هم نیس دیماریا کله شقی کرد دنبال دستمزد بالاست از یونایتد 9 میلیون یورو در سال طلب کرده که البته گفته میشه با یونایتد سر این موضوع توافق کرده..حالا خدیرا رو بگو اونم سالی 9 میلیون از آرسنال میخواد ظاهرا از رئالم واسه تمدید 10 میلیون میخواسته... آرسن ونگر بهش گفته از خر شیطون بیا پاییین باو...اینو دیگه کجای دلمون بزاریم.

Sent from my GT-I9300

دوست من یه چیز میگم یادت باشه.
اینا هم ساخته رسانه و نشریات. با پیشبرد هدف سودرسانی و بازارگرمی برای خودشون.
دوازده سال با دم دمی مزج بودنمون چی کسب کردیم؟ 12 سال همین 5/6 تا جام؟؟!!
هوادارهای واقعی هیچوقت خام شایعه ها نمیشن.
جنازه دیماریایی که با عشقش واسمون جنگید برای قهرمانی می ارزه به هر بنی بشر دیگه
((( واقعا نازراحت میشم میبینم اینقدر طرفدارهای تیمم دم دمی مزاج ان )))
طرفدار واقعی از داشته های خودش حمایت میکنه نه مرغ دیگران

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
بله حق باشماست اما تیمی پیشرفت میکنه که در حال تغییر باش ه
اما چند مهره ی کلیدی رو همیشه نیگه داره...
مثلا
ژابی،راموس،پپه،رونالدو،کاسیاس،مودریچ
اما بقیه باس در حال تغییر باشن..
نباید بلای که سر تیم رقیب اومد سر ما بیاد
دیماریا بعد اون مصاحبه ی جنجالی جاش تو مادرید نیس میخواد بهترین باشه...
قضیه رو بر این اساس میزارم ما دوتا قهرمانی رو مدیون دیماریا هستیم..
اما این فصل شک نکن دیگه انگیزه ی قبلیرو نداره

Sent from my HTC One_M8

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
چی ساخته رسانه و نشریات بود؟ دستمزد بالایی که دیماریا و خدیرا طلب کردن؟!؟!؟! جفتشون حداقل سالی 9 میلیون میخوان.
یا اینکه جیمز گفته چشم بسته میام و من بهش اشاره کردم؟ 10 تا لینک بدم خدمتت؟! دروغ و شایعه کجا بود؟ من نمیدونم شما انگار خبر نداری که خود دیماریاست که میخواد بره نه هوادارها و باشگاه..آنجلوتی اینهمه پشتش وایساد...حتی تو نیمفصل میخواست جدا شه کارلتو نذاشت..الانشم کلی فشار آورد که نره ولی فک کنم شما تصورت اینه که نگه داشتن یه بازیکن زوریه...واستم مثال زدم که همین کروس رو فک کردی از تیمی مثه بایرن چجوری داریم میخریم ما؟!!؟!؟ خودش نمیخواد...بهش برخورده دستمزد کم بایرنیها بهش پیشنهاد کردن..حالا ماهم اومدیم این وسط بزخری کردیم چون قرارداد این بنده خدا ساله دیگه تموم میشه اونوقت بایرن همین 25-30تا هم گیرش نمیاد..باید مجانی بدن بره...میشه قضیه میشاییل بالاک..واقعا فک میکنی بایرن تیمیه که بازیکن بسازه بفروشه بره؟..من واقعا درک نمیکنم شما چی میگی.

Sent from my GT-I9300

Last edited:

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
بله حق باشماست اما تیمی پیشرفت میکنه که در حال تغییر باش ه
اما چند مهره ی کلیدی رو همیشه نیگه داره...
مثلا
ژابی،راموس،پپه،رونالدو،کاسیاس،مودریچ
اما بقیه باس در حال تغییر باشن..
نباید بلای که سر تیم رقیب اومد سر ما بیاد
قضیه رو بر این اساس میزارم ما دوتا قهرمانی رو مدیون دیماریا هستیم..
اما این فصل شک نکن دیگه انگیزه ی قبلیرو نداره

Sent from my HTC One_M8
موافق نیستم باهات
و مطمئنم شما یا فیفا بازی میکنی یا ساکر

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
چی ساخته رسانه و نشریات بود؟ دستمزد بالایی که دیماریا و خدیرا طلب کردن؟!؟!؟! جفتشون حداقل سالی 9 میلیون میخوان.
یا اینکه جیمز گفته چشم بسته میام و من بهش اشاره کردم؟ 10 تا لینک بدم خدمتت؟! دروغ و شایعه کجا بود؟ من نمیدونم شما انگار خبر نداری که خود دیماریاست که میخواد بره نه هوادارها و باشگاه..آنجلوتی اینهمه پشتش وایساد...حتی تو نیمفصل میخواست جدا شه کارلتو نذاشت..الانشم کلی فشار آورد که نره ولی فک کنم شما تصورت اینه که نگه داشتن یه بازیکن زوریه...واستم مثال زدم که همین کروس رو فک کردی از تیمی مثه بایرن چجوری داریم میخریم ما؟!!؟!؟ خودش نمیخواد...بهش برخورده دستمزد کم بایرنیها بهش پیشنهاد کردن..حالا ماهم اومدیم این وسط بزخری کردیم چون قرارداد این بنده خدا ساله دیگه تموم میشه اونوقت بایرن همین 25-30تا هم گیرش نمیاد..باید مجانی بدن بره...میشه قضیه میشاییل بالاک..واقعا فک میکنی بایرن تیمیه که بازیکن بسازه بفروشه بره؟..من واقعا درک نمیکنم شما چی میگی.

Sent from my GT-I9300
سطر اولت. یه مصاحبه از خدیرا و دیماریا پیدا کن که گفته باشن سالی 9 میلیون میخوان.
بلکه افزایش درامد دیماریا و خدیرا باید در الویت باشه. 26 سالشونه و دارن تو فینال جام جهانی بازی میکنن
این یه امر طبیعیه
جیمز عزیزتون هم که دلتونو برده.امسال با زیر 5 میلیون درامد راضی بشه. اما 4 سال دیگه که به جایگاه دیماریا برسه همین آشو همین کاسه
من از دهه 90 طرفدار فوتبال و رئالم
کم کم همراه 3 تا تغییر نسل بودم
وقتی کامنت های شمارو میخونم یاد اوایل خودم میفتم
این داستان ادامه داره...
امروز دیماریا
فردا جیمز
اما یادتون باشه ثبات منچسترو , منچستر کرد
چیزی که رئال از 2000 به اینطرف نداشت

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194

Sent from my HTC One_M8

مصاحبه جنجالی؟!!! اینکه خواست از هم تیمیش مسی تو بزرگترین عرصه فوتبالی حمایت کنه؟!!
واقعا خنده داره.
شما طرفدار رونالدویی. نه رئال مادرید.

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
سطر اولت. یه مصاحبه از خدیرا و دیماریا پیدا کن که گفته باشن سالی 9 میلیون میخوان.
بلکه افزایش درامد دیماریا و خدیرا باید در الویت باشه. 26 سالشونه و دارن تو فینال جام جهانی بازی میکنن
این یه امر طبیعیه
جیمز عزیزتون هم که دلتونو برده.امسال با زیر 5 میلیون درامد راضی بشه. اما 4 سال دیگه که به جایگاه دیماریا برسه همین آشو همین کاسه
من از دهه 90 طرفدار فوتبال و رئالم
کم کم همراه 3 تا تغییر نسل بودم
وقتی کامنت های شمارو میخونم یاد اوایل خودم میفتم
این داستان ادامه داره...
امروز دیماریا
فردا جیمز
اما یادتون باشه ثبات منچسترو , منچستر کرد
چیزی که رئال از 2000 به اینطرف نداشت
یه سوالی شما فک میکنی این درخواستها رو میان طی مصاحبه با مطبوعات میگن؟ :D شما چجوری از دهه 90 طرفدار فوتبالی و همچین درخواستی داری..یه سری مطبوعات هستن مثه AS و Marca و .. که اینا میان برملا میکنن وگرنه خود بازیکن تا روز امضای قرارداد صداش درنمیاد..الان همه میدونن همین تونی کروس با ما داره قرارداد میبنده ولی هفته گذشته ازش سوال شد با رئال به توافق رسیدی یا نه جواب داد خودم میدونم کجا دارم میرم ولی نمیتونم بگم فعلا تا بعد جام جهانی حتمی شه ..اگه این آخر این هفته قرارداد رو امضا کرد و لبایس تیم رو پوشید شما بازم میگی اینا شایعست؟..حالا اگه مایلی دستمزد درخواستی خدیرا و دیماریا رو از که توو همین نشریات چاپ شده رو بزارم ببینی..ضمنا فک نکن سن بقیه هم کمه دوست عزیز...حرفات راجبه سالهای پیش درسته ولی بیش از 4 سال پیش...همچین روند دمدمی مزاجی رو این چندساله که نداشتیم حداقل الکی بازیکن موفقمون رو بفروشیم..3تا بازیکن رو مثال بزن که موفق بودنو سر دمدمی مزاجی فروختیم تو این بازه 4 ساله...من حرف شما رو میفهمم من هم با سیاست اون سالها موافق نیستم..یه سوال دیگه هم دارم ازت...شما فک میکنی خدیرا دستمزدش باید سالی 10 میلیون یورو باشه؟
من خودم با رودریگز موافق نیستم..کلا هم همین 4تا دونه بازی جام جهانیشو دیدم..اصلا هم این قیمت نمیارزه.

Sent from my GT-I9300

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مصاحبه جنجالی؟!!! اینکه خواست از هم تیمیش مسی تو بزرگترین عرصه فوتبالی حمایت کنه؟!!
واقعا خنده داره.
شما طرفدار رونالویی. نه رئال مادرید.
نه والا من به شخصه با این مصاحبه مشکلی ندارم..هرکسی یه نظری داره قرار نیس زوری از رونالدو حمایت کنه که...نظرشو گفته...بالا بردن دستمزد دیماریا میارزه ولی قبول کن خدیرا 9-10 میلیون در سال ارزش نداره وقتی که تونی کروس رو با سالی 5 میلیون داریم میگیریم.
دیماریا حقیقتا حیفه بره..تو بهترین دوران فوتبالیشه و کاملا تو اوجه...این چندساله اینهمه زحمت کشیده پیشرفت کرده با تیم هماهنگه نباید بره.

Sent from my GT-I9300

Last edited:

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
خدیرا و دیماریا تو زمین فوتبال تعصبشونو تو این 4 سال به تیم ثابت کردن.
شایعه های روزنامه ها اللخصوص اس و مارکا که عمریه باعث و بانی پسترفتمون شدن اصلا واسم ارزش نداره.
هر وقت رسمی اعلام کردن دلمون با تیم نیست حرف شما رو تایید میکنم.
تا اون موقع خدیرا و دیماریا باید کاملا حمایت بشن و به هر بنی بشری باید ترجیح داده بشن . وسلام
اینا احتیاج به حمایت دارن از طرف هوادارها و نشریات به اصطلاح خودی
کافیه بری صفحه اول روزنامه خودی همین امروو نگاه کنی
به جای اینکه عکس بازیکن خودی خدیرا و دیماریا رو بذارن عکس تونی کروس بازیکن بایرن مونیخ و مسی بارسلون رو گذاشتن
نه این روزنامه مال ما نیست . اصلا نمیتونم بپذیرم این بی احترامی به بازیکنایی که واسمون از جون مایه گذاشتن رو.

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
بیایم حداقل دشمنمونو شاد نکنیم.
یعنی شما دوستای رئالی ام واقعا متوجه این نشدین که طرفدارهای تیم های رقیب بزرگترین دغدغه شون جداشدن دیماریا از تیمه؟؟!!! حتی به قیمت اومدن جیمز رودریگز!!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بیایم حداقل دشمنمونو شاد نکنیم.
یعنی شما دوستای رئالی ام واقعا متوجه این نشدین که طرفدارهای تیم های رقیب بزرگترین دغدغه شون جداشدن دیماریا از تیمه؟؟!!! حتی به قیمت اومدن جیمز رودریگز!!!
دقیقا...همین دیماریا کوپا رو ازشون گرفت و بدجوری سوختن...چمپیونز رو هم از اتلتیکو..تو جفت فینال ها بهترین بازیکن زمین بود...الان با جدا شدنش از تیم کلی خوشحالن...واقعا حیفه بهترین پاسور چمپیونز رو داریم از دست میدیم سر هیچی.

Sent from my GT-I9300

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
دقیقا...همین دیماریا کوپا رو ازشون گرفت و بدجوری سوختن...چمپیونز رو هم از اتلتیکو..تو جفت فینال ها بهترین بازیکن زمین بود...الان با جدا شدنش از تیم کلی خوشحالن...واقعا حیفه بهترین پاسور چمپیونز رو داریم از دست میدیم سر هیچی.

Sent from my GT-I9300

به نظرم تنها بازیکن رئال توی فینال لیگ قهرمانان بود که توی 90 دقیقه خودش بود و تحت تأثیر اتلتیکو قرار نگرفت. اینقد خستگی ناپذیر دوید که آخر کار خودش رو کرد.

بالا