• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
یه وقتایی هیچ خریدی نمیتونه جای یه بازیکن رو پر کنه ... دیماریا حداقل برای رئال همیشه در اوج بوده ...درسته یکم از لحاظ آی کیو و موقعیت سنجی دچار مشکله ولی بازیکن تاپیه !
عاقلانه نیست از دست دادن بازیکنی که جا افتاده تو ترکیب و تا به الان کم کاری هم نکرده نسبت به ستاره 100میلیون دلاری !

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
منم مثل اکثرتون به موندن دیماریا رای میدم

ولی پرز خیلی یه دندست و اگه با کسی حال نکنه ، خدافظ

اگه دیماریا بره روح بازی تیم محبوبمون 50 درصد ازش کم میشه

هیج جایگزین درخوری هم نداره.بابا این رودریگز سرعت داره جون عمتون که کلیک کردین بهش ؟تکنیک بالا داره ؟

فقط قدرت تموم کنندگی و هوش بالاتری داره

از دست این رسانه ها

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
منم مثل اکثرتون به موندن دیماریا رای میدم

ولی پرز خیلی یه دندست و اگه با کسی حال نکنه ، خدافظ

اگه دیماریا بره روح بازی تیم محبوبمون 50 درصد ازش کم میشه

هیج جایگزین درخوری هم نداره.بابا این رودریگز سرعت داره جون عمتون که کلیک کردین بهش ؟تکنیک بالا داره ؟

فقط قدرت تموم کنندگی و هوش بالاتری داره

از دست این رسانه ها

بسیار عالی.
باید اعتراف کنم که منم اون زمانی که پی اس بازی میکردم دائما تو رویای خرید توتی / اوون / کژمان / هاسلبنک / هسکی / شون رایت فیلیپس / بکهام / و..... بودم!!
دوستای کم تجربه مون باید یاد بگیرن که باید از ارزش های رئال دفاع کنن و اسیر توطئه رسانه ها و رقیب نشن.
بازم تاکید میکنم مرغ همسایه قو نیست

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
آها ازون نظر :D فک کردم منظورت همون ضرب المثل رایجه که "مرغ همسایه غازه" نکته انحرافی داشت :دی

بابت قهرمانی هم تبریک :)
هیچوقت با المان میونه ام خوب نبوده. بخاطر غرورشون. غرور گاها کاذبشون. امسال دیدیم که چطوری توسط رئال سلاخی شدن ( باغچه سوزان آلیانز !! )

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
منم تبریک میگم به آقا بهرام بابت قهرمانی تیم محبوبش ولی دوز داشتم آراژانتین بشه که شما هم مثل ایتالیای محبوبم 4 ستاره نشید که شدید.درضمن یه زنگ خطر جدی هم واسه برزیلیاست که 2 تا تیم قدر اروپایی فقط یک جام باهاشون فاصله دارن و ظاهرا آقایی برزیلیا داره به ستر آخر داستانش نزدیک میشه.

درمورد تیم خودمون هم واقعا حیفه اگه بنزما و دیماریا برن.درسته بنزما کنده ولی خیلی باهوشه و درحد خوبی بازی سازی داره تازه با بیل و کریس مچ شده

دیماریا هم با اینکه کارای خنگ بازی درمیاره ولی یه مهره ی انرژیک هست و موتور محرک تیمه

استقبال میکنم از اومدن فالکاءو ولی بشرطی که بنز بمونه و حس رقابت شکل بگیره.خسه هم باشه جایگزین کریس

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
المان هم قهرمان شد شرط های ما هم درست در اومد خدایا شکرت صرفا به خاطر بردن شرط دویت داشتم المان ببره ولی خداییش عجب تیمیه

فک کنم کروس هم خرید خوبی باشه ولی نه به قیمت فروش دیماریا

Sent from my qual core 1100 Using Tapatalk Super Full HD

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
troll_football_image_8f1716af8a545d7bac25b8a9626d86fc.jpg

Sent from my GT-I9300

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
گویا میخوان با پیشنهاد دستمزد بالاتر از منچستر تو تابستون تونی کروس رو مفتکی بگیرن...!
البته فک کنم قراردادش احتمالا اواسط فصل تموم میشده که 25 میلیون هزینه برداشته!

بالا