• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اصلا بنظرمن با خ ر قابله مقایسه نیس بگو چرا
چون عشق ش مادریده...
جام جهانی اقای گل با دو بازی کمتر...
جون و با انگیزه
سرعتی و جنگندس
اگه انجلوتی بخواد... روش کار کنه
ی ال کاپیتانوی دیگه تو راه ه

Sent from my HTC One_M8

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اینم اضافه کنم که همین تونی کروسی رو که به احتمال زیاد داریم از بایرن بخدمت میگیریم و بعد جام جهانی انتقالش رسمی میشه رو دقیقا همین اتفاق داره تو بایرن واسش میفته..وقتی کسی نمیخواد تمدید کنه رو باشگاه نمیتونه به زور نگهش داره ترجیح میده بفروشه. تا در آینده بصورت آزاد از تیم جدا شه...حالا من مطمینم ما دیماریا رو زیر 60 تا نخواهیم فروخت چون P$G هم دنبالشه خوب میخرنش...ولی کروس رو رسما بزخری کردیم اگه با 25تا بیاد :D )شایدم نیومد وقتی رسمی شد باید اینو بگیم.)

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اصلا بنظرمن با خ ر قابله مقایسه نیس بگو چرا
چون عشق ش مادریده...
جام جهانی اقای گل با دو بازی کمتر...
جون و با انگیزه
سرعتی و جنگندس
اگه انجلوتی بخواد... روش کار کنه
ی ال کاپیتانوی دیگه تو راه ه

Sent from my HTC One_M8
دقیقا منم یه دلیلی که دوس دارم بیاد همینه....عاشق رئاله و کریسه...رفتن دیماریا تلخه ولی با اومدن خامس رودریگز قدری ازین تلخی کاسته میشه... سران باشگاه هم در صورتی میرن دنبالش که رفتن دیماریا حتمی شه وگرنه قصدشو نداشتن این تابستون بخدمت بگیرنش.

Sent from my GT-I9300

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
دقیقا منم یه دلیلی که دوس دارم بیاد همینه....عاشق رئاله و کریسه...رفتن دیماریا تلخه ولی با اومدن خامس رودریگز قدری ازین تلخی کاسته میشه... سران باشگاه هم در صورتی میرن دنبالش که رفتن دیماریا حتمی شه وگرنه قصدشو نداشتن این تابستون بخدمت بگیرنش.

Sent from my GT-I9300

ولی در صورت رفتن دی ماریا، فک نمی کنم با اومدن خامس رودریگس جای خالیش پر بشه، چون سرعت و استقامت دی ماریا رو نداره.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
ولی در صورت رفتن دی ماریا، فک نمی کنم با اومدن خامس رودریگس جای خالیش پر بشه، چون سرعت و استقامت دی ماریا رو نداره.
جون ه فعلا...
قول میدم از دیماریا بهتر بشه

Sent from my HTC One_M8

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
این دوستایی که میگن دیماریا دلش با رئال نیست یه مصاحبه ازش به من هم بدن بخونم
من اخبار رئال رو از اخبار زندگی شخصیم بیشتر دنبال میکنم
یادم نمیاد گفته باشه دلم با تیم نیست
این حجمه رسانه ای به این دلیله که انخل بازیکن محبوب رسانه ها و نشریه ها نیست. همیشه یه خرید کهکشانی پر سود تره براشون تا یه بازیکنی که محبوبیت رسانه ای نداره.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
من شخصا مصاحبه های فصل پیشش رو دیده بودم با زیرنویس انگلیسی که گفته بود لحظه ی آخر و با مشورت رونالدو تصمیم به موندن گرفته

از فصل پیش دلش با تیم نبود و به خاطر روابطش با بعضی بازیکن ها تو تیم موند.الان هم بیل رو داریم و به احتمال زیاد کروس.مودریچ و ژابی که برن هافبک مرکزی و کروس بشه هافبک بازیساز و بیل و رونالدو و مهاجم نوک تقریبا جایی تو تیم نداره و شاید به همین دلیل داره میره

ولی من دوست دارم بمونه و امیدوارم همه ی این اخبار شایعه باشه.چون تازه بازیش گرفته و به بازی تیم جون میده

خامس رودریگز هم جانشین خوبی براش نیست چون نه سرعتش رو داره و نه قدرت دریبلش رو فقط قدرت تموم کنندگی بالایی داره

مارسلو هم با این بازی هایی که تو جام جهانی نشون داد رسما به همه ثابت کرد که مرخصه.فک کنم رو 3 تا از 7 گلی که خوردن مقصر 100% بود.اصلا دفاع بلد نیست

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
مارسلو خیلی وقته مرخصه
همین امسال جلوی والنسیا اگه بازیش نمی داد رئال رسما سه گانه رو گرفته بود
معلوم نیست اون جلو چه غلطی می کنه 24 ساعته
دیماریا هم نمید ونم
احتمالا بره مثل اوزیل میشه
هم خودش ضرر می کنه هم رئال

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
فروش خدیرا داره جدی میشه...چلسی و آرسنال مشتریهای اصلیشن..اینو بفروشیم جاش کیو میخوایم بیاریم؟! فعلا که به اوج برگشته فروشش اشتباهه.

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
فروش خدیرا داره جدی میشه...چلسی و آرسنال مشتریهای اصلیشن..اینو بفروشیم جاش کیو میخوایم بیاریم؟! فعلا که به اوج برگشته فروشش اشتباهه.

Sent from my GT-I9300
فیکس که نیست! پرچ نیمکته!!!! ژابی الونسو فیکس نیست مگه!؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
فیکس که نیست! پرچ نیمکته!!!! ژابی الونسو فیکس نیست مگه!؟
اوایل فصل که هنوز مصدوم نشده بود فیکس بود.. طی اون مصدومیت 6ماهه تو ترکیب نبود...خلاصه یه هافبک دفاعی دیگه غیر ژابی میخوایم لازمه..یه ایارامندی داریم که مفتش گرونه..آلونسو مثه پارسال مصدوم شه هیشکی نیس جاشو پرکنه...از یه جهت هم با اومدن کروس ترافیک خط هافبک میره بالا.دیگه عمرا به ایسکو بازی نمیرسه...من میترسم این خدیرا رو بفروشن برن گوستاوو یا رامیرز رو بخرن که از جفتشون خوشم نمیاد همین خدیرا خیلی بهتره.
البته پارسالم بعد فروش اوزیل ما کلی اومدیم گفتیم فروشش اشتباه بود و ازین حرفا ولی کارلتو با دوتا جامی که آورد نشون داد میدونه داره چیکار میکنه...با اومدن احتمالی فالکائو معلوم نیس میخوایم بنزما رو نگه داریم و 4-2-3-1 بازی کنیم یا 4-3-3..اگه بخوایم 4231 بازی کنیم به خود ژابی هم بازی نمیرسه :دی

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اوایل فصل که هنوز مصدوم نشده بود فیکس بود.. طی اون مصدومیت 6ماهه تو ترکیب نبود...خلاصه یه هافبک دفاعی دیگه غیر ژابی میخوایم لازمه..یه ایارامندی داریم که مفتش گرونه..آلونسو مثه پارسال مصدوم شه هیشکی نیس جاشو پرکنه...از یه جهت هم با اومدن کروس ترافیک خط هافبک میره بالا.دیگه عمرا به ایسکو بازی نمیرسه...من میترسم این خدیرا رو بفروشن برن گوستاوو یا رامیرز رو بخرن که از جفتشون خوشم نمیاد همین خدیرا خیلی بهتره.
البته پارسالم بعد فروش اوزیل ما کلی اومدیم گفتیم فروشش اشتباه بود و ازین حرفا ولی کارلتو با دوتا جامی که آورد نشون داد میدونه داره چیکار میکنه...با اومدن احتمالی فالکائو معلوم نیس میخوایم بنزما رو نگه داریم و 4-2-3-1 بازی کنیم یا 4-3-3..اگه بخوایم 4231 بازی کنیم به خود ژابی هم بازی نمیرسه :دی

Sent from my GT-I9300
بالاخره خدیرا رد کرده تمدید رو! پس نخواهد موند به احتمال زیاد!!
اگه فالکائو بیاد خود بنزما نمیمونه!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بالاخره خدیرا رد کرده تمدید رو! پس نخواهد موند به احتمال زیاد!!
اگه فالکائو بیاد خود بنزما نمیمونه!
خودش که گفته بود از اومدن فالکائو استقبال میکنم (که میتونه فقط نمایشی و رسانه ای باشه) بنزما خوبیش اینه بازیسازی هم میکنه...ببینیم چیکار میکنه این آنچلوتی ولی مثلا قرار بود اینا به ترکیب قهرمان چمپیونزلیگ زیاد دست نزنن ولی داره کلی تغییر میکنه.

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مرجع خبری رئال مادرید : جیمز رودریگز رسما و عملا برای پیوستن به رئال مادرید ابراز تمایل کرد.

وی گفت :” با چشمان بسته به رئال مادرید می پیوندم. به تیمهای دیگر احترام می گذارم اما رئال مادرید، رئال مادرید است. کاملا در خدمت فلورنتینو پرز هستم. بازی در رئال مادرید رویای زندگی من است. البته به باشگاهم احترام می گذارم که حرف آخر را می زند. حضور در رئال رویای هر بازیکنی است. آیا می خواهم به رئال بپیوندم؟ جوابم یک کلمه است : بله!”

وی در مصاحبه با مارکا افزود:” رئال را از زمان زیدانو رونالدو نازاریو دوست دارم. بازی در کنار کریستیانو، بنزما و بیل یک رویاست. کریستیانو یک ستاره عضلانی است. افتخاری است که بتوانم در کنار او بازی کنم او کاملا لایق توپ طلا بود و برای من افتخار است که بتوانم کنارش بازی کنم.”

جیمز اعتراف کرد که بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ را از نزدیک دیده است:” در مونیخ از رئال حمایت کردم. این یک بازی تاریخی بود که به دسیما رسیدیم.

وی در مورد حضور در جام جهانی گفت:” درست است که خوب بازی کردم اما از این که به فینال نرسیدیم متاسفم. این فرصت ساده از دست رفت. رویای بزرگی داشتیم و به همین خاطر پس از حذف گریه کردم.”

جیمز در مورد کروس ، اولین خرید تابستانی رئال گفت :” در مسابقات زیر ۱۷ سال در کره با او مواجه شدم و همان زمان مشخص بود که بازیکنی است که تفاوت ایجاد می کند. خرید بزرگی برای رئال خواهد بود و به تیم کمک می کند.”

بازیکن کلمبیایی در مورد پست ایده آل خود گفت :” در پست بازیساز راحت بازی می کنم اما به بازی در پست های مختلف عادت دارم. در پورتو هافبک راست بودم و در تیم ملی کلمبیا در سمت چپ بازی می کنم. در جام جهانی پشت مهاجم بازی می کردم.”

این بازیکن ۲۲ ساله در مورد موناکو گفت :” از دیمتری و واسلیف ، روسای موناکو به خاطر فرصتی که به من دادند همیشه متشکرم . این فرصت بزرگی برای من بود.”

جیمز در مورد تمایل رئال به خودش گفت:” حقیقتا مرا هیجان زده می کند . رئال باشگاه رویایهای من است. همیشه رئال برای من خاص بوده است . یک بار به برنابئو رفته ام و استادیوم بی نظیری است. اولین فکری که به ذهنم رسید این بود:” یک روز در این جا بازی می کنم. برای پیوستن به رئال شیرجه می زنم.”

Sent from my GT-I9300

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
موراتا رفتنش به یووه رسمی شده ؟

بنظر دائمی میاد خریدش و قرضی نرفته یووه

این ماروتا اگه اشتباه نکنم آدم تیز و بزیه و باید خیلی مراقب باشن تو معامله باهاش.یه بند بازخریدی چیزی باشه که بعدا افسوسشو نخوریم

آرسن ونگر استاد این بند های باز خرید و ... توی قرار داد بازیکن هایی هست که میفروشه

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
موراتا رفتنش به یووه رسمی شده ؟

بنظر دائمی میاد خریدش و قرضی نرفته یووه

این ماروتا اگه اشتباه نکنم آدم تیز و بزیه و باید خیلی مراقب باشن تو معامله باهاش.یه بند بازخریدی چیزی باشه که بعدا افسوسشو نخوریم

آرسن ونگر استاد این بند های باز خرید و ... توی قرار داد بازیکن هایی هست که میفروشه

بند باز خرید داره خیالت راحت

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
جیمز در آستانه ی رسیدن به رویا؛ ملاقات سران رئال و موناکو برای انتقال رودریگس
hu9uhaga.jpg

سران باشگاه فرانسوی درخواست 115 میلیون یورو کرده‌اند و این در حالیست که رئال قصد دارد این رقم را تا 85 میلیون یورو کاهش دهد.

Sent from my HTC One_M8

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
ملاقات مالک پی اس جی با پرس برای دی‌ماریا؛ آنخل را پاریسی بدانید
py9useba.jpg

مطمئنا باشگاه متمول فرانسوی پیشنهاد خوبی برای ال فیدئو به رئال ارائه خواهد کرد.

Sent from my HTC One_M8

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
رودریگز بیشتر از 60 تا نمیارزه بنظر من..جالبه دنبال خرید فالکائو از موناکو بودیم داریم رودریگز رو ازشون میخریم :D

بالا